Parkos
user
Toggle Navigation
Kosten parkeren Schiphol

Inhoudsopgave

  17 minuten leestijd

  Kosten parkeren Schiphol

  Luchthaven Schiphol is het grootste en bekendste vliegveld in Nederland. Jaarlijks vertrekken er veel mensen vanaf deze luchthaven. Op zakenreis of naar hun vakantiebestemming. Bovendien maakt een groot deel van zijn bezoekers een overstap op Schiphol. Als je reis op Schiphol begint, wil je uiteraard je auto voor een aantrekkelijk tarief dicht bij de luchthaven parkeren. Via Parkos.nl heb je de mogelijkheid om de parkeerplaatsen met parkeertarieven in de buurt van Schiphol te vergelijken. Door je parkeerplaats via Parkos te boeken, geniet je van de lagere tarieven bij Schiphol.

  Voor het vergelijken van de verschillende parkeeraanbieders hebben we rekening gehouden met de volgende eisen:

  • Je geeft een voorkeur op voor valet parking of een parkeren met shuttle service
  • De aanbieders kun je filteren om de ideale parkeerplaats te vinden
  • Kies voor kort parkeren of lang parkeren
  • Er is de keuze tussen je auto binnen of buiten parkeren
  • Een goede afstemming van de tijden van in- en uitrijden van de luchthaven.

  Overzichtstabel van tarieven parkeren Schiphol

  Bij Parkos vinden we het belangrijk dat je voor een gunstige prijs je auto op Schiphol kunt kort parkeren of lang parkeren. In onderstaande overzichtstabel vind je de aanbiedingen van voordelige parkeerplaatsen bij Schiphol Airport. Wat kost parkeren op Schiphol?

  Parkeren Schiphol: kosten en prijsaanbiedingen

  De prijzen zijn berekend op een parkeertijd van 8 dagen (een week). Na het reserveren van een parkeerplaats kun je gratis annuleren tot 24 uur voor vertrek. Of je wijzigt kosteloos je boeking voor een parkeerplaats.

  A4 Parking Schiphol

  Op 12 minuten van Schiphol ligt A4 Parking Schiphol. Je parkeert je auto zelf op een van de genummerde parkeerplaatsen op een onoverdekt parkeerterrein. Met een shuttleservice word je naar de terminal op Schiphol gebracht. Wanneer je terug komt van je reis staat de shuttle bus op je te wachten om je naar de auto te brengen. Het terrein is met camera’s en kentekenherkenning beveiligd. Parkeer hier voor € 53,- per week.

  Airport Indoor Parking

  Bij Airport Indoor Parking staat je auto tijdens je afwezigheid in een beveiligde parkeergarage. De sleutel laat je achter in een beveiligde sleutelkluis. Met de shuttleservice rijd je in 11 minuten naar Schiphol zelf. Je elektrische auto kan opgeladen worden. Zo rijd je nadat je terug bent met een volle accu naar huis. Voor € 104,- per week parkeer je hier je auto.

  Business Valet – Zakenreis Parkeren

  Wil je je tijd efficiënt indelen tijdens je zakenreis, dan begint dat met Business Valet parkeren. Een week je auto parkeren kost 105 euro. Je gaat met je auto naar de terminal waar je de auto overdraagt aan de chauffeur van de parkeeraanbieder. Als je terug bent, zetten medewerkers je auto opnieuw voor je klaar bij de aankomsthal. Tijdens je afwezigheid staat je auto in een beveiligde parkeerplek.

  Centraal Parkeren

  Bij Centraal Parkeren vind je een complete parkeerservice. Je auto wordt opgehaald op Schiphol en naar het beveiligde terrein van parkeerbedrijf gereden. Het tarief is € 70,- per week. Tijdens je afwezigheid is er de mogelijkheid om je auto te laten wassen, te tanken of elektrisch op te laden. Nadat je geland bent, staat een medewerker van de aanbieder op een afgesproken punt klaar om je auto over te dragen.

  Comfort Parking

  Bij Comfort Parking heb je de keuze om zelf naar de Schiphol parking te rijden en met de shuttleservice naar Schiphol te gaan. Hiervoor betaal je € 70,- per week: dat is pas goedkoop parkeren bij Schiphol. Op de terugweg staat de shuttlebus ook voor je klaar. Deze rit duurt ongeveer 4 minuten. Bovendien is er ook de optie voor valet parkeren bij Comfort Parking.

  Drive Up Services

  Als je de keuze wilt uit shuttle parkeren en valet parkeren, ben je bij Drive Up Services aan het juiste adres. Bij shuttle parkeren laat je de autosleutels achter. Als je dat liever niet wilt, geef je dat vooraf aan. Het terrein bestaat uit een overdekt gedeelte en een omheinde buitenparkeerplaats. Het parkeerterrein is 24 uur open voor lang parkeren Schiphol. Voor een week betaal je 66 euro.

  Eazzypark

  Dit terrein ligt op 5 minuten rijden van Schiphol. Het is omheind en heeft ruime parkeervakken. Je parkeert je auto zelf. Vanuit de centrale wachtruimte rijd je met de shuttlebus naar Schiphol. Als je terug bent, word je ook weer door de shuttlebus opgehaald. Het parkeertarief bij Eazzypark is € 68,- voor een week.

  Wil je nog voordeliger parkeren tegen de beste tarieven parkeren Schiphol en toch gebruik maken van het gemak van Eazzypark? Dan kies je voor de optie Eazzypark Off-site. Je auto wordt dan op een extra terrein in Uithoorn geparkeerd. Zelf ben je vanaf de hoofdlocatie nog steeds binnen 5 minuten met de shuttlebus op Schiphol. Als je weer terug komt, staat je auto weer op het hoofdparkeerterrein voor je klaar.

  Op 10 minuten van Schiphol heeft Eazzypark ook het beveiligde en omheinde terrein Rijspark. Je rijdt er zelf naar toe. Voor de heen- en terugreis maak je gebruik van de shuttlebus. Het terrein is goed verlicht en er is personeel aanwezig voor extra bewaking. Hier bedragen de kosten voor parkeren bij Schiphol € 65,- per week.

  Fast Shuttle Parking

  Voor € 79,- parkeer je een week lang je auto bij Fast Shuttle Parking. Je maakt gebruik van de shuttledienst of je kiest voor valet parkeren. In beide gevallen staat je auto tijdens je afwezigheid op een goed beveiligd buitenterrein. Dit terrein is geasfalteerd en ligt ongeveer op 15 kilometer van luchthaven Schiphol.

  Flight Parking

  Flight Parking ligt op 8 minuten rijden van Schiphol Airport. Als je kiest voor de shuttledienst, dan rijd je zelf naar het lang parkeren terrein in Badhoevedorp. Met valet parkeren rijdt de chauffeur van de parkeeraanbieder in je auto. Hij parkeert hem op een van de parkeerterreinen van Flight Parking. Je betaalt voor een week parkeren op Schiphol 72 euro.

  Go Parking

  Het terrein van Go Parking ligt in Aalsmeer. Voor € 80,- per week staat je auto op een beveiligd terrein. Go Parking biedt de service van valet parkeren. De medewerker zorgt dat je auto veilig geparkeerd wordt. Bij aankomst ontvangt hij of zij je met je auto op een afgesproken plek op Schiphol. Tijdens je afwezigheid wordt de sleutel opgeborgen in een kluis.

  GreenParking Locatie M

  Als je kiest voor GreenParking Locatie M, dan staat je auto op een beveiligd terrein. Een week parkeren bij Schiphol kost 69 euro. De parkeerplaats ligt op 10 minuten afstand van Schiphol Airport. Ieder half uur rijdt er een shuttlebus tussen luchthaven Schiphol en de aanbieder van parkeren Schiphol. Op de terugweg haalt de shuttlebus je ook weer op. Je neemt de autosleutels mee.

  Holiday Parking Schiphol

  Bij Holiday Parking Schiphol staat goede service en het zorgvuldig omgaan met uw auto tijdens uw reis centraal. Op de dag van uw reis rijdt u naar de vertrekhal van Schiphol, waar een medewerker van Holiday Parking op u wacht. Na een inspectie van uw auto brengt de medewerker uw voertuig naar een beveiligd terrein op slechts 8 minuten afstand van Schiphol zelf, gelegen in Hoofddorp.

  iParking Schiphol

  Schiphol parking iParking Schiphol is gespecialiseerd in valet parkeren. Je betaalt hier € 109,50 voor een week. Er kan een toeslag gerekend worden als je ‘s nachts van de parkeerdienst gebruik wilt maken. Tijdens je afwezigheid kan je auto gewassen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om kleine reparaties aan je auto uit te laten voeren.

  Key Parking

  De shuttlebus van Key Parking brengt je in een paar minuten naar Schiphol. Heb je een elektrische auto? Deze kan op het terrein opgeladen worden. Het tarief is € 59,- voor een week parkeren. De auto staat op een omheind terrein. Er is bovendien camerabeveiliging aanwezig. Als extra service kun je valet parkeren reserveren voor lang parkeren.

  Park ‘n Fly – Kruisweg

  Het parkeerterrein van Park ‘n Fly aan de Kruisweg is beveiligd met camera’s en slagbomen. Je maakt gebruik van een shuttledienst. Het tarief is € 75,- per week. Als je ‘s nachts aankomt of vertrekt, is er een toeslag van toepassing. In de wachtruimte zijn toiletten aanwezig. Bovendien is er een automaat met drankjes en snacks.

  ParkingPoint

  Parkeerterrein Parking Point ligt op 9 minuten van Schiphol. Je kunt kiezen tussen valet parkeren of shuttle parkeren. Het tarief is € 69,99 per week en tijdens de nachturen is er een toeslag van toepassing. Deze toeslag van € 10,- betaal je bij reservering of ter plaatse. Er is goede verlichting op het terrein en er hangen beveiligingscamera’s.

  Perfect Parking

  Je reis begint ontspannen met het valet parkeren bij Perfect Parking. Hiervoor betaal je € 80,- per week. Wil je liever zelf naar het beveiligde parkeerterrein rijden? Dat is geen probleem, de shuttlebus brengt je naar Schiphol. Tijdens je afwezigheid kun je je auto laten wassen. Geef bij je reservering aan of je hiervan gebruik wilt maken.

  Q-Park Park+Fly Amstelveen

  Parkeer je bij Q-Park Park+Fly Amstelveen? Dan maak je gebruik van de gratis bus. Deze rijdt van de parkeerplaats een kwartier naar Schiphol. De bus rijdt 10 keer per uur. ‘s Nachts is er een speciale nachtbus beschikbaar die ieder uur rijdt. Je betaalt voor deze parkeerplaats € 47,50 per week. Er is camerabeveiliging aanwezig.

  Q-Park Park+Fly Hoofddorp

  Voor de voordelige prijs van € 42,50 per week parkeer je je auto in de Q-park Park+Fly Hoofddorp. Je auto staat overdekt in de garage. Voor het vervoer naar het Schiphol zelf, maak je gebruik van shuttle die 10 keer per uur rijdt. Dit vervoer is gratis en de rit duurt ongeveer een kwartier. Je hoeft je autosleutel niet af te geven voor parkeren bij Schiphol met Q-Park.

  ShuttleparkerenSchiphol

  Bij ShuttleparkerenSchiphol rijd je zelf je auto naar het geboekte terrein. Met de beschikbare shuttlebus word je naar Schiphol gebracht. De duur van de rit tussen de parkeerlocatie en het vliegveld varieert van een paar minuten tot maximaal een kwartier. Bij terugkomst bel je je aankomsttijd door. De shuttlebus brengt je dan weer naar je auto. Parkeren op Schiphol is op deze manier heel makkelijk.

  The Star Parking

  Het parkeerterrein van The Star Parking telt zestig verharde parkeerplaatsen. Je betaalt € 105,- per week. Als je de auto binnen wilt parkeren, dan is dat mogelijk tegen een toeslag. The Star Parking ligt op 8 minuten van Schiphol. Bovendien biedt het parkeerterrein valet service. Hierbij hoef je je auto alleen maar op Schiphol bij de betrouwbare chauffeur in te leveren en op te halen. Je parkeert tegen lagere tarieven dan bij de officiële parkeren Schiphol.

  The Valet Company

  Voordelig Valet parkeren doe je bij The Valet Company. De medewerker haalt de auto op de vertrekdatum op Schiphol op. Vervolgens staat hij of zij met je auto klaar als je weer op het vliegveld aankomt. Tijdens je afwezigheid staat je auto voor € 90,95 per week op een beveiligd terrein buiten. Of je kiest voor een overdekte plek in een parkeergarage voor € 144,- per week.

  The Valet Guys

  De parkeerterreinen van The Valet Guys zijn afgesloten en beveiligd met camera’s. De auto geef je aan de medewerkers van de aanbieder mee op de dag van vertrek. Wanneer je terugkomt op een van de parkeerterreinen, staat de aanbieder met je auto weer op je te wachten. Je betaalt € 70,- per week. Als extra optie parkeer je je auto binnen. Ook is er de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden.

  Vakantie Parking

  De vluchten voor je vakantie kunnen op ieder moment van de dag zijn. Daarom moet het parkeerterrein ook 24 uur per dag en alle dagen van de week open zijn. Vakantie Parking biedt overdekt parkeren, dag en nacht camera toezicht, extra services en meer, tegen lage prijzen. Bij Vakantie Parking parkeer je vanaf € 100,- per week. Je kiest uit shuttle parkeren of valet parkeren.

  ValetSchiphol

  Bij Valet Schiphol geef je de sleutels bij aankomst op Schiphol aan de mederwerker. Je auto staat in een parkeergarage waar alleen de medewerkers toegang hebben. Na je vakantie staat de chauffeur op Schiphol klaar met je auto. Tijdens je afwezigheid liggen de sleutels veilig in een kluis. Het parkeertarief voor een week bedraagt € 87,99: wederom goedkoop parkeren voor de beste parkeertarieven.

  Aanbiedingen in Schiphol vergelijken

  Zoek en vergelijk via Parkos een voordelig en veilig parkeerterrein voor kort parkeren of lang parkeren als je vanaf Schiphol met het vliegtuig gaat. Het is makkelijk om lagere tarieven te vinden bij de alternatieve aanbieders van parkeren bij Schiphol dan wanneer je wilt parkeren bij de officiële parkeerterreinen van Schiphol zelf. Maak de keuze tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Desgewenst maak je gebruik van aanvullende services, zoals het wassen van je auto of het opladen van de accu van je elektrische auto. Goedkoop parkeren tegen de beste tarieven parkeren Schiphol doe je met Parkos.nl.