Parkos
user
Toggle Navigation
Kosten parkeren Schiphol

Inhoudsopgave

19 minuten leestijd

Kosten parkeren Schiphol

Luchthaven Schiphol is het grootste en bekendste vliegveld in Nederland. Jaarlijks vertrekken er veel mensen vanaf deze luchthaven. Op zakenreis of naar hun vakantiebestemming. Bovendien maakt een groot deel van zijn bezoekers een overstap op Schiphol. Als je reis op Schiphol begint, wil je uiteraard je auto voor een aantrekkelijk tarief dicht bij de luchthaven parkeren. Via Parkos.nl heb je de mogelijkheid om de parkeerplaatsen met parkeertarieven in de buurt van Schiphol te vergelijken. Door je parkeerplaats via Parkos te boeken, geniet je van de lage parkeertarieven bij Schiphol.

Voor het vergelijken van de tarieven van de verschillende parkeeraanbieders, zijn er een aantal dingen die van invloed zijn op de kosten voor parkeren bij Schiphol:

  • Bij het vergelijken kun je kiezen tussen parkeren met shuttle service of valet service.
  • De aanbieders kun je filteren op verschillende wensen die je hebt om de ideale parkeerplaats te vinden.
  • Kies je voor kort of lang parkeren? Dan kunnen de kosten ook verschillen.
  • Je kunt ervoor kiezen om je auto overdekt of buiten te parkeren.
  • Daarnaast wordt er gekeken naar een goede afstemming van de tijden van in- en uitrijden van de luchthaven.

Wat kost parkeren op Schiphol?

Wat kost een week parkeren op Schiphol? Dat is een veelgestelde vraag bij klanten die via Parkos willen boeken. We vinden het belangrijk dat je voor een gunstige prijs je auto op Schiphol kunt kort parkeren of lang parkeren. In onderstaande overzichtstabel vind je een overzicht van Schiphol parkeren kosten.

AanbiederParkeertypePrijs 8 dagen
Drive Up ServicesShuttle parkeren | Buitenvanaf € 74,00
GreenParking Locatie MShuttle parkeren | Buitenvanaf € 75,00
Airport Indoor ParkingShuttle parkeren | Binnenvanaf € 79,00
Vakantie ParkingShuttle parkeren | Buitenvanaf € 84,99
ParkingPointShuttle parkeren | Buitenvanaf € 84,99
Eazzypark SchipholShuttle parkeren | Buitenvanaf € 85,00
Island ParkingShuttle parkeren | Buitenvanaf € 86,00
Key ParkingValet parkeren | Buitenvanaf € 87,50
Park ‘n FlyValet parkeren | Buitenvanaf € 94,90
24/7 Parking SchipholValet parkeren | Buitenvanaf € 94,91
The Valet CompanyValet parkeren | Buitenvanaf € 95,00
Key ParkingValet parkeren | Binnenvanaf € 99,00
Holiday Parking SchipholValet parkeren | Buitenvanaf € 99,00
Park ‘n FlyValet parkeren | Binnenvanaf € 100,00
24/7 Parking SchipholValet parkeren | Binnenvanaf € 100,25
The Valet CompanyValet parkeren | Binnenvanaf € 100,50
Eazzypark ValetValet parkeren | Buitenvanaf € 110,00
The Valet GuysValet parkeren | Buitenvanaf € 113,95
Holiday Parking SchipholValet parkeren | Binnenvanaf € 114,00
Island ParkingValet parkeren | Buitenvanaf € 115,00
ParkBee Radisson Blu Hotel Amsterdam AirportShuttle parkeren | Binnenvanaf € 118,80
ParkBee The Florian HotelParkeren | Binnenvanaf € 118,80
iParking SchipholValet parkeren | Buitenvanaf € 119,00
The Valet GuysValet parkeren | Binnenvanaf € 127,45
iParking SchipholValet parkeren | Binnenvanaf € 134,00
Island ParkingValet parkeren | Binnenvanaf € 136,00
Business Valet – Zakenreis ParkerenValet parkeren | Buitenvanaf € 139,00
Flight ParkingValet parkeren | Buitenvanaf € 139,00
Business Valet – Zakenreis ParkerenValet parkeren | Binnenvanaf € 145,00
Flight ParkingValet parkeren | Binnenvanaf € 159,00
Perfect ParkingValet parkeren | Buitenvanaf € 170,00
ParkBee Sheraton Amsterdam Airport HotelParkeren | Binnenvanaf € 170,64
ParkedValet parkeren | Binnenvanaf € 199,00

Voordelig parkeren Schiphol via Parkos

Kosten parkeren Schiphol

De prijzen in de bovenstaande tabel zijn berekend op een parkeertijd van 8 dagen (een week). In de vergelijkingstool onderaan deze pagina, kun je je eigen vertrek en terugkomstdata invoeren: op deze manier vind je de realistische tarieven voor parkeren bij Schiphol. Na het reserveren van een parkeerplaats kun je gratis annuleren tot 24 uur voor vertrek. Of je wijzigt kosteloos je boeking voor een parkeerplaats. Via Parkos vind je gemakkelijk en snel de beste parkeren Schiphol aanbieding. Soms zijn er ook actiecodes beschikbaar voor voordelig parkeren Schiphol.

A4 Parking Schiphol

Op 12 minuten van Schiphol ligt A4 Parking Schiphol. Je parkeert je auto zelf op een van de genummerde parkeerplaatsen op een onoverdekt parkeerterrein. Met een shuttleservice word je naar de terminal op Schiphol gebracht. Wanneer je terug komt van je reis staat de shuttle bus op je te wachten om je naar de auto te brengen. Het terrein is met camera’s en kentekenherkenning beveiligd.

Airport Indoor Parking

Bij Airport Indoor Parking staat je auto tijdens je afwezigheid in een beveiligde parkeergarage. De sleutel laat je achter in een beveiligde sleutelkluis. Met de shuttleservice rijd je in 11 minuten naar Schiphol zelf. Je elektrische auto kan opgeladen worden. Zo rijd je nadat je terug bent met een volle accu naar huis.

Business Valet – Zakenreis Parkeren

Wil je je tijd efficiënt indelen tijdens je zakenreis, dan begint dat met Business Valet parkeren. Je gaat met je auto naar de terminal waar je de auto overdraagt aan de chauffeur van de parkeeraanbieder. Als je terug bent, zetten medewerkers je auto opnieuw voor je klaar bij de aankomsthal. Tijdens je afwezigheid staat je auto in een beveiligde parkeerplek.

Centraal Parkeren

Bij Centraal Parkeren vind je een complete parkeerservice. Je auto wordt opgehaald op Schiphol en naar het beveiligde terrein van parkeerbedrijf gereden. Tijdens je afwezigheid is er de mogelijkheid om je auto te laten wassen, te tanken of elektrisch op te laden. Nadat je geland bent, staat een medewerker van de aanbieder op een afgesproken punt klaar om je auto over te dragen.

Comfort Parking

Bij Comfort Parking heb je de keuze om zelf naar de Schiphol parking te rijden en met de shuttleservice naar Schiphol te gaan. Op de terugweg staat de shuttlebus ook voor je klaar. Deze rit duurt ongeveer 4 minuten. Bovendien is er ook de optie voor valet parkeren bij Comfort Parking.

Drive Up Services

Als je de keuze wilt uit shuttle parkeren en valet parkeren, ben je bij Drive Up Services aan het juiste adres. Bij shuttle parkeren laat je de autosleutels achter. Als je dat liever niet wilt, geef je dat vooraf aan. Het terrein bestaat uit een overdekt gedeelte en een omheinde buitenparkeerplaats. Het parkeerterrein is 24 uur open voor lang parkeren Schiphol.

Eazzypark

Het terrein van Eazzypark ligt op 5 minuten rijden van Schiphol. Het is omheind en heeft ruime parkeervakken. Je parkeert je auto zelf. Vanuit de centrale wachtruimte rijd je met de shuttlebus naar Schiphol. Als je terug bent, word je ook weer door de shuttlebus opgehaald.

Wil je nog voordeliger parkeren tegen de beste tarieven parkeren Schiphol en toch gebruik maken van het gemak van Eazzypark? Dan kies je voor de optie Eazzypark Off-site. Je auto wordt dan op een extra terrein in Uithoorn geparkeerd. Zelf ben je vanaf de hoofdlocatie nog steeds binnen 5 minuten met de shuttlebus op Schiphol. Als je weer terug komt, staat je auto weer op het hoofdparkeerterrein voor je klaar.

Op 10 minuten van Schiphol heeft Eazzypark ook het beveiligde en omheinde terrein Rijspark. Je rijdt er zelf naar toe. Voor de heen- en terugreis maak je gebruik van de shuttlebus. Het terrein is goed verlicht en er is personeel aanwezig voor extra bewaking.

Fast Shuttle Parking

Nog een geschikte locatie dichtbij Schiphol: Fast Shuttle Parking. Je maakt gebruik van de shuttledienst of je kiest voor valet parkeren. In beide gevallen staat je auto tijdens je afwezigheid op een goed beveiligd buitenterrein. Dit terrein is geasfalteerd en ligt ongeveer op 15 kilometer van luchthaven Schiphol.

Flight Parking

Flight Parking ligt op 8 minuten rijden van Schiphol Airport. Als je kiest voor de shuttledienst, dan rijd je zelf naar het lang parkeren terrein in Badhoevedorp. Met valet parkeren rijdt de chauffeur van de parkeeraanbieder in je auto. Hij parkeert hem op een van de parkeerterreinen van Flight Parking.

Go Parking

Het terrein van Go Parking ligt in Aalsmeer. Je auto staat op een goed beveiligd terrein geparkeerd. Go Parking biedt de service van valet parkeren. De medewerker zorgt dat je auto veilig geparkeerd wordt. Bij aankomst ontvangt hij of zij je met je auto op een afgesproken plek op Schiphol. Tijdens je afwezigheid wordt de sleutel opgeborgen in een kluis.

GreenParking Locatie M

Als je kiest voor GreenParking Locatie M, dan staat je auto op een beveiligd terrein. De parkeerplaats ligt op 10 minuten afstand van Schiphol Airport. Ieder half uur rijdt er een shuttlebus tussen luchthaven Schiphol en de aanbieder van parkeren Schiphol. Op de terugweg haalt de shuttlebus je ook weer op. Je neemt de autosleutels mee.

Holiday Parking Schiphol

Bij Holiday Parking Schiphol staat goede service en het zorgvuldig omgaan met uw auto tijdens uw reis centraal. Op de dag van uw reis rijdt u naar de vertrekhal van Schiphol, waar een medewerker van Holiday Parking op u wacht. Na een inspectie van uw auto brengt de medewerker uw voertuig naar een beveiligd terrein op slechts 8 minuten afstand van Schiphol zelf, gelegen in Hoofddorp.

iParking Schiphol

Schiphol parking iParking Schiphol is gespecialiseerd in valet parkeren. Er kan een toeslag gerekend worden als je ‘s nachts van de parkeerdienst gebruik wilt maken. Tijdens je afwezigheid kan je auto gewassen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om kleine reparaties aan je auto uit te laten voeren.

Key Parking

De shuttlebus van Key Parking brengt je in een paar minuten naar Schiphol. Heb je een elektrische auto? Deze kan op het terrein opgeladen worden. De auto staat op een omheind terrein. Er is bovendien camerabeveiliging aanwezig. Als extra service kun je valet parkeren reserveren voor lang parkeren.

Park ‘n Fly – Kruisweg

Het parkeerterrein van Park ‘n Fly aan de Kruisweg is beveiligd met camera’s en slagbomen. Je maakt gebruik van een shuttledienst. Als je ‘s nachts aankomt of vertrekt, is er een toeslag van toepassing. In de wachtruimte zijn toiletten aanwezig. Bovendien is er een automaat met drankjes en snacks.

ParkingPoint

Parkeerterrein Parking Point ligt op 9 minuten van Schiphol. Je kunt kiezen tussen valet parkeren of shuttle parkeren. Er geldt een nachttoeslag van € 10,-. Deze betaal je bij reservering of ter plaatse. Er is goede verlichting op het terrein en er hangen beveiligingscamera’s.

Perfect Parking

Je reis begint ontspannen met het valet parkeren bij Perfect Parking. Wil je liever zelf naar het beveiligde parkeerterrein rijden? Dat is geen probleem, de shuttlebus brengt je naar Schiphol. Tijdens je afwezigheid kun je je auto laten wassen. Geef bij je reservering aan of je hiervan gebruik wilt maken.

Q-Park Park+Fly Amstelveen

Parkeer je bij Q-Park Park+Fly Amstelveen? Dan maak je gebruik van de gratis bus. Deze rijdt van de parkeerplaats een kwartier naar Schiphol. De bus rijdt 10 keer per uur. ‘s Nachts is er een speciale nachtbus beschikbaar die ieder uur rijdt. Er is camerabeveiliging aanwezig.

Q-Park Park+Fly Hoofddorp

Op zoek naar voordelig parkeren Schiphol? Bij Q-Park Park+Fly Hoofddorp parkeer je je auto veilig en tegen lage parkeertarieven. Je auto staat overdekt in de garage. Voor het vervoer naar het Schiphol zelf, maak je gebruik van shuttle die 10 keer per uur rijdt. Dit vervoer is gratis en de rit duurt ongeveer een kwartier. Je hoeft je autosleutel niet af te geven voor parkeren bij Schiphol met Q-Park.

ShuttleparkerenSchiphol

Bij ShuttleparkerenSchiphol rijd je zelf je auto naar het geboekte terrein. Met de beschikbare shuttlebus word je naar Schiphol gebracht. De duur van de rit tussen de parkeerlocatie en het vliegveld varieert van een paar minuten tot maximaal een kwartier. Bij terugkomst bel je je aankomsttijd door. De shuttlebus brengt je dan weer naar je auto. Parkeren op Schiphol is op deze manier heel makkelijk.

The Star Parking

Het parkeerterrein van The Star Parking telt zestig verharde parkeerplaatsen. Als je de auto binnen wilt parkeren, dan is dat mogelijk tegen een toeslag. The Star Parking ligt op 8 minuten van Schiphol. Bovendien biedt het parkeerterrein valet service. Hierbij hoef je je auto alleen maar op Schiphol bij de betrouwbare chauffeur in te leveren en op te halen. Je parkeert tegen lagere tarieven dan bij de officiële parkeren Schiphol.

The Valet Company

Voordelig Valet parkeren doe je bij The Valet Company. De medewerker haalt de auto op de vertrekdatum op Schiphol op. Vervolgens staat hij of zij met je auto klaar als je weer op het vliegveld aankomt. Tijdens je afwezigheid staat je auto op een beveiligd terrein buiten. Of je kiest voor een overdekte plek in een parkeergarage.

The Valet Guys

De parkeerterreinen van The Valet Guys zijn afgesloten en beveiligd met camera’s. De auto geef je aan de medewerkers van de aanbieder mee op de dag van vertrek. Wanneer je terugkomt op een van de parkeerterreinen, staat de aanbieder met je auto weer op je te wachten. Als extra optie parkeer je je auto binnen. Ook is er de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden.

Vakantie Parking

De vluchten voor je vakantie kunnen op ieder moment van de dag zijn. Daarom moet het parkeerterrein ook 24 uur per dag en alle dagen van de week open zijn. Vakantie Parking biedt overdekt parkeren, dag en nacht camera toezicht, extra services en meer, tegen lage prijzen. Je kiest uit shuttle parkeren of valet parkeren.

ValetSchiphol

Bij Valet Schiphol geef je de sleutels bij aankomst op Schiphol aan de mederwerker. Je auto staat in een parkeergarage waar alleen de medewerkers toegang hebben. Na je vakantie staat de chauffeur op Schiphol klaar met je auto. Tijdens je afwezigheid liggen de sleutels veilig in een kluis. Wederom goedkoop parkeren voor de beste parkeertarieven bij Schiphol

Aanbiedingen bij Schiphol vergelijken

Zoek en vergelijk via Parkos een voordelig en veilig parkeerterrein voor kort parkeren of lang parkeren als je vanaf Schiphol met het vliegtuig gaat. Het is makkelijk om lagere tarieven te vinden bij de alternatieve aanbieders van parkeren bij Schiphol dan wanneer je wilt parkeren bij de officiële parkeerterreinen van Schiphol zelf. De actuele tarieven van de officiële parkings bij Schiphol vind je op de website van Schiphol. Maak de keuze tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Desgewenst maak je gebruik van aanvullende services, zoals het wassen van je auto of het opladen van de accu van je elektrische auto. Parkeren tegen de beste tarieven parkeren Schiphol doe je met Parkos.nl.