ParkingPoint

Makkelijk, voordelig, snel en betrouwbaar is waar ParkingPoint voor staat. Met hun jarenlange ervaring als betrouwbare parkeeraanbieder voor valet en shuttle diensten zorgt ParkingPoint ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en u met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De vakbekwame en ervaren chauffeurs helpen u graag met uw bagage en zorgen ervoor dat uw auto bij terugkomst weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkingPoint

ParkingPoint beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkingPoint

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 120 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2018.


Super goed verlopen zowel bij wegbrengen als ophalen van auto.
Nadat we de koffers hadden gebeld, ze weten aan de telefoon als je je naam noemt gelijk om welke auto het gaat, en toen we naar buiten liepen stond de auto al voor ons klaar. Vriendelijke medewerkers!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


Prima service. Aardige mensen en zowel heenreis als terigreis op tijd. Ideale manier om je auto te parkeren.
Ik zou Parkos zeker aanraden

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


Goede service, aardige mensen. Zeer tevreden.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Lieve mensen met goede omgaan

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


De contactpersoon van was vriendelijk duidelijk en op tijd.
dit zowel bij het aannemen van de auto als bij het afleveren.
Dit ondanks het vertrek en aankomst in de nachtelijke uren.
Een prettige manier van thuis komen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Verliep allemaal nar wens

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Zeer goed, goed en duidelijk contact met medewerkers wel even duidelijk maken half uur voor aankomst bellen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2018.


Top geregeld! Het personeel zag er keurig uit.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Goede snelle service, voor een mooie prijs

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Super tevreden! Zowel bij vertrek als aankomst was er al iemand van Parkos aanwezig. Voor ons niets anders meer! Top

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 30 juli 2018.


Prima valet parking.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Helemaal top !
Fantastisch geregeld en met 3 kinderen fijn als je direct naar binnen kan op schiphol en ook na aankomst terug meteen weer naar huis kunt rijden. Ideaal en zeker het geld waard. Misschien dat ik de volgende keer wel kies voor het overdekt pakket daar de auto nu wel meteen door de wasstraat mocht daar hij 12 dagen buiten gestaan had en hij redelijk vies was. Maar daar kunnen de mensen van Parkos niets aan doen -.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Prima service, op tijd, vriendelijk en correct!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 23 juli 2018.


Top geregeld,chauffeur keurig optijd,bij vertrek en aankomst

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 18 juli 2018.


Zeer goede service. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Over ParkingPoint

In ParkingPoint heeft u een parkeeraanbieder bij Schiphol gevonden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd tevreden en gerust op reis gaat. De parking is 24 uur per dag beschikbaar en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij ParkingPoint.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van ParkingPoint waar u de auto zelf parkeert. U geeft uw sleutels af, zodat zij uw auto bij terugkomst alvast voor u klaar kunnen zetten. Vanaf het terrein wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal. De shuttlebus zal daar voor u klaar staan om u terug naar het parkeerterrein te brengen. Wanneer u uw sleutel liever zelf meeneemt op reis dan kunt u dit ter plekke regelen tegen een meerprijs van €15.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ParkingPoint zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van ParkingPoint uw auto veilig parkeert. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van ParkingPoint. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is goed verlicht. Mocht u uw reservering opwaarderen naar een overdekte parkeerplek bij valet parkeren, dan komt uw auto in een overdekte ruimte te staan die tevens goed beveiligd is.

Wanneer u gebruik maakt van de valetdienst van ParkingPoint, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten die Schiphol u biedt. De medewerker van ParkingPoint helpt u, indien u dat wenst, graag met het in- en uitladen van uw bagage. ParkingPoint doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw reis snel en gerust kunt hervatten.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging van uw reservering. Een medewerker wacht op u bij het vliegveld tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels kunt u inchecken en met een gerust gevoel op reis gaan terwijl ParkingPoint uw auto veilig parkeert.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage, met ParkingPoint. De medewerker zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat tussen vertrekhal 2 en 3. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. De parking kan zich dan voorbereiden op uw komst. Aangekomen aan de Ondernemingsweg 100 gaat u het terrein op via de rechter ingang. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels wordt u door de shuttlebus naar het vliegveld gebracht binnen 15 minuten.

Vertrek

Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage. Vervolgens loopt u naar de vertrekhallen 3, tussen draaideur C en D. Hier zal de shuttlebus klaar staan voor u om u weer naar uw auto te brengen. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg

Help