ParkingPoint

Makkelijk, voordelig, snel en betrouwbaar is waar ParkingPoint voor staat. Met hun jarenlange ervaring als betrouwbare parkeeraanbieder voor valet en shuttle diensten zorgt ParkingPoint ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en u met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De vakbekwame en ervaren chauffeurs helpen u graag met uw bagage en zorgen ervoor dat uw auto bij terugkomst weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkingPoint

ParkingPoint beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkingPoint

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 140 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Correcte afhandeling,

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


Correct van A t/m Z.
Van reservering, auto overdracht vóór de vertrekhal en t overdragen weer bij terugkomst. Nette medewerkers, én bovenal voor een goede prijs. Ik persoonlijk heb geen verbeterpunten of tips.
Zeker aan te bevelen dus!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2018.


Zeer tevreden hoe makkelijk alles gaat.
alles was naar wens en wij zullen ook in toekomst gebruik van jullie diensten maken

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2018.


Topservice.

2

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2018.


Het begon goed, half uur voordat ik op Schiphol aan zou komen heb ik gebeld, en zodra ik aan kwam, na zoeken naar de werknemer van Parking Point kon ik gemakkelijk mijn sleutel en auto afgeven.
De terugkomst op Schiphol ging moeizamer. Zodra ik was geland, heb ik gebeld en zou 20/30 minuten later mijn auto in de bocht van vertrekhal 2 en 3 staan. Het was redelijk druk, dus ik zag mijn auto langsrijden, maar er was geen parkeerplek. Na 20 minuten gebeld met het bedrijf, en mij werd verteld dat hij niet degene in de auto waslogisch 020 nummer en dat ik dan misschien maar achter mn auto aan zou moeten lopen?!
Uiteindelijk is het de chauffeur gelukt mn auto te parkeren. Hij stapte de auto uit, wees naar mij of het mijn auto was en vroeg of ik een pen had en wilde tekenendit is volgens mij niet de juiste procedure.
Daarna stapte ik mn auto in, stoel stond in de ligstand, helemaal versteld, radio op een andere onbekende zender, verwarming stond aan, hoes vd versnellingspook naar beneden gedaan, pookknop losgedraaid? wist niet dat dat kon én mn zonnebril was gebruikt/gepakt.. deze aanbieder van parkeren zal ik niet snel weer gebruiken, onbegrijpelijk hoe er met míjn auto en spullen is omgegaan!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Bianca Meerkerk, bedankt voor uw review. Wij stellen uw mening zeer op prijs en vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de service van ParkingPoint. Graag nemen wij contact met u op om uw klacht te bespreken en een passende oplossing te vinden. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2018.


- Snelle en nette behandeling door de medewerkers.
- Bij aankomst buiten kantoortijden wij kwamen 's nachts terug zou automatische doorschakeling naar een 06-nummer handig zijn.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2018.


De auto werd grondig bekeken en gefotografeerd tot zelfs de km.stand toe.
Ook bij terugkeer weer netjes begroet en auto op de afgesproken plaats retour gekregen.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2018.


Alles keurig geregeld zoals afgesproken. Ook midden in de nacht alles netjes geregeld en correct geholpen. Ik weet waar ik het de volgende keer weer regel, echt top!!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 27 september 2018.


Prima geregeld. Zowel heen als terugreis keurig op tijd.
Volgend jaar weer

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 27 september 2018.


Op de heenreis kregen we de voicemail zonder duidelijke instructies waardoor wij niet wisten dat een bericht inspreken niet voldoende was.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 21 september 2018.


Ze stonden mij al op te wachten toen ik aan kwam rijden en op de terugweg heb ik maximaal 5 minuten hoeven wachten op de auto. Zeer service gerichte medewerkers, echt aan te bevelen.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 08 september 2018.


Hele goede service en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Netjes en vriendelijk. Auto blijft geparkeerd staan. Aardige jongens. niks mis mee.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 01 september 2018.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2018.


Super handig

Over ParkingPoint

In ParkingPoint heeft u een parkeeraanbieder bij Schiphol gevonden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd tevreden en gerust op reis gaat. De parking is 24 uur per dag beschikbaar en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij ParkingPoint.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van ParkingPoint waar u de auto zelf parkeert. U geeft uw sleutels af, zodat zij uw auto bij terugkomst alvast voor u klaar kunnen zetten. Vanaf het terrein wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal. De shuttlebus zal daar voor u klaar staan om u terug naar het parkeerterrein te brengen. Wanneer u uw sleutel liever zelf meeneemt op reis dan kunt u dit ter plekke regelen tegen een meerprijs van €15.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ParkingPoint zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van ParkingPoint uw auto veilig parkeert. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van ParkingPoint. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is goed verlicht. Mocht u uw reservering opwaarderen naar een overdekte parkeerplek bij valet parkeren, dan komt uw auto in een overdekte ruimte te staan die tevens goed beveiligd is.

Wanneer u gebruik maakt van de valetdienst van ParkingPoint, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten die Schiphol u biedt. De medewerker van ParkingPoint helpt u, indien u dat wenst, graag met het in- en uitladen van uw bagage. ParkingPoint doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw reis snel en gerust kunt hervatten.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging van uw reservering. Een medewerker wacht op u bij het vliegveld tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels kunt u inchecken en met een gerust gevoel op reis gaan terwijl ParkingPoint uw auto veilig parkeert.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage, met ParkingPoint. De medewerker zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat tussen vertrekhal 2 en 3. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. De parking kan zich dan voorbereiden op uw komst. Aangekomen aan de Ondernemingsweg 100 gaat u het terrein op via de rechter ingang. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels wordt u door de shuttlebus naar het vliegveld gebracht binnen 15 minuten.

Vertrek

Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage. Vervolgens loopt u naar de vertrekhallen 3, tussen draaideur C en D. Hier zal de shuttlebus klaar staan voor u om u weer naar uw auto te brengen. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg

Help