ParkingPoint

Makkelijk, voordelig, snel en betrouwbaar is waar ParkingPoint voor staat. Met hun jarenlange ervaring als betrouwbare parkeeraanbieder voor valet en shuttle diensten zorgt ParkingPoint ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en u met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De vakbekwame en ervaren chauffeurs helpen u graag met uw bagage en zorgen ervoor dat uw auto bij terugkomst weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkingPoint

ParkingPoint beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkingPoint

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 167 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Prima en correcte service!

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Goede ervaring. Ging allemaal soepel.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 10 februari 2019.


Goede service, auto weer netjes afgeleverd!
En zeer klantvriendelijk!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Top geregeld. Fijn te woord gestaan en de snelheid bij het afgeven en ophalen was super. Niets op aan te merken.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 27 januari 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 27 januari 2019.


Super fijne dienst !
ze houden je vlucht in de gaten en geven je de tijd!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 27 januari 2019.


Goede service keurig op tijd ook
Goed en vriendelijk personeel
Top service

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Terugkomst wat lang gewacht

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 07 januari 2019.


Prima geregeld, de medewerkers waren op tijd op heen en terug reis.
Wij boeken dit zeker nog een keer

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


De service was heel goed. Ik werd correct behandeld en er werden opnamen van de auto gemaakt. De chauffeur was er heel snel. Op de terugweg is het bellen vanaf de ontvangst van de bagage een goed idee. Soms duurt het toch een tijdje voordat de bagage op de band komt. Het contact per telefoon was kort en efficient . De bejegening van de chauffeurs is vriendelijk en correct.
De snelheid is een goed punt van Parkingpoint. Goede en snelle afhandeling ook.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 15 december 2018.


Vriendelijk,behulpzaam personeel .

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Was prima allemaal ging supervlot :-

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Snelle service en professionele medewerkers, een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Ben super tevreden. We hebben door vertraging onze vlucht gemist waardoor we 5 uur later aankwamen. Onze auto stond netjes klaar en het was geen enkel probleem dat we later kwamen. Vriendelijk personeel. Snelle service. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 04 december 2018.


Prettig contact met medewerker, vriendelijk en professioneel.
Geboden dienst was goed voor elkaar!

Over ParkingPoint

In ParkingPoint heeft u een parkeeraanbieder bij Schiphol gevonden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd tevreden en gerust op reis gaat. De parking is 24 uur per dag beschikbaar en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij ParkingPoint.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van ParkingPoint waar u de auto zelf parkeert. U geeft uw sleutels af, zodat zij uw auto bij terugkomst alvast voor u klaar kunnen zetten. Vanaf het terrein wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal. De shuttlebus zal daar voor u klaar staan om u terug naar het parkeerterrein te brengen. Wanneer u uw sleutel liever zelf meeneemt op reis dan kunt u dit ter plekke regelen tegen een meerprijs van €15.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ParkingPoint zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van ParkingPoint uw auto veilig parkeert. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van ParkingPoint. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is goed verlicht. Mocht u uw reservering opwaarderen naar een overdekte parkeerplek bij valet parkeren, dan komt uw auto in een overdekte ruimte te staan die tevens goed beveiligd is.

Wanneer u gebruik maakt van de valetdienst van ParkingPoint, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten die Schiphol u biedt. De medewerker van ParkingPoint helpt u, indien u dat wenst, graag met het in- en uitladen van uw bagage. ParkingPoint doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw reis snel en gerust kunt hervatten.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging van uw reservering. Een medewerker wacht op u bij het vliegveld tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels kunt u inchecken en met een gerust gevoel op reis gaan terwijl ParkingPoint uw auto veilig parkeert.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage, met ParkingPoint. De medewerker zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat tussen vertrekhal 2 en 3. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. De parking kan zich dan voorbereiden op uw komst. Aangekomen aan de Ondernemingsweg 100 gaat u het terrein op via de rechter ingang. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels wordt u door de shuttlebus naar het vliegveld gebracht binnen 15 minuten.

Vertrek

Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage. Vervolgens loopt u naar de vertrekhallen 3, tussen draaideur C en D. Hier zal de shuttlebus klaar staan voor u om u weer naar uw auto te brengen. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg

Help