Makkelijk, voordelig, snel en betrouwbaar is waar ParkingPoint voor staat. Met hun jarenlange ervaring als betrouwbare parkeeraanbieder voor valet en shuttle diensten zorgt ParkingPoint ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en u met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De vakbekwame en ervaren chauffeurs helpen u graag met uw bagage en zorgen ervoor dat uw auto bij terugkomst weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkingPoint

ParkingPoint beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkingPoint

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 489 beoordelingen
6

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 28 september 2020.


De dame die onze auto bracht gaf geen professionele indruk. ik ben dan ook redelijk tevreden over de dienst die geboden wordt, eenmaal thuisgekomen vond ik een leeg blikje van een energy drank op de achterbank. Deze hebben wij niet genuttigd en drinken dit ook nooit!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Eddy Koopmans,

Het is absoluut niet de bedoeling dat afval van de medewerkers in uw auto wordt achtergelaten, wij gaan dan ook contact opnemen met ParkingPoint om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 28 september 2020.


Snel, efficient én goedkoop. Vriendelijke mensen en zo geregeld binnen 3 minuten op weg. Bij terugkomst staat de wagen in exact dezelfde staat weer terug. Top, kom zeker bij jullie terug.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 26 september 2020.


Erg goed geregeld. Alles op tijd en keurig.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 25 september 2020.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 25 september 2020.


Top top top vriendelijke medewerkers snelle service

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 25 september 2020.


Top service.. aardige chauffeur..

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 22 september 2020.


Prima service bij ParkingPoint

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 22 september 2020.


Zeer tevreden, komen afspraken keurig na!

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 21 september 2020.


Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 21 september 2020.


Super fijne ervaring gehad. Vriendelijke mensen en hele goede service. Voor ons geen andere parkeeraanbieder meer dan ParkingPoint

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 20 september 2020.


Supergoed, zowel het brengen als het ophalen ging perfect!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 19 september 2020.


Perfect op tijd bij brengen en halen, vriendelijk en hulpvaardig, plus beste prijs.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 18 september 2020.


Goede en snelle service

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 17 september 2020.


Alles goed geregeld en netjes afgewerkt

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 15 september 2020.


Top Service

Over ParkingPoint

In ParkingPoint heeft u een parkeeraanbieder bij Schiphol gevonden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd tevreden en gerust op reis gaat. De parking is 24 uur per dag beschikbaar en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij ParkingPoint.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van ParkingPoint aan de Fokkerweg 163,1438 BG Oude Meer, waar u de auto zelf parkeert. U geeft uw sleutels af, zodat zij uw auto bij terugkomst alvast voor u klaar kunnen zetten. Vanaf het terrein wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal. De shuttlebus zal daar voor u klaar staan om u terug naar het parkeerterrein te brengen. Wanneer u uw sleutel liever zelf meeneemt op reis dan kunt u dit ter plekke regelen tegen een meerprijs van €15.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ParkingPoint zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van ParkingPoint uw auto veilig parkeert. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van ParkingPoint. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is goed verlicht. Mocht u uw reservering opwaarderen naar een overdekte parkeerplek bij valet parkeren, dan komt uw auto in een overdekte ruimte te staan die tevens goed beveiligd is.

Wanneer u gebruik maakt van de valetdienst van ParkingPoint, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten die Schiphol u biedt. De medewerker van ParkingPoint helpt u, indien u dat wenst, graag met het in- en uitladen van uw bagage. ParkingPoint doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw reis snel en gerust kunt hervatten.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging van uw reservering. Een medewerker wacht op u bij het vliegveld tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels kunt u inchecken en met een gerust gevoel op reis gaan terwijl ParkingPoint uw auto veilig parkeert.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage, met ParkingPoint. De medewerker zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat tussen vertrekhal 2 en 3. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking. 15 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact met ons op te nemen 020-2441521. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt een parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van het vliegveld.

Vertrek

Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage naar onze chauffeur 020-2441521. U wordt opgehaald met een shuttlebus bij vertrekhal 3, draaideur A. Hier kunt u de rijbaan oversteken en daar zal een busje van de firma van Dommelen staan. Onze chauffeur brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein. Vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg

Help