Makkelijk, voordelig, snel en betrouwbaar is waar ParkingPoint voor staat. Met hun jarenlange ervaring als betrouwbare parkeeraanbieder voor valet en shuttle diensten zorgt ParkingPoint ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en u met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De vakbekwame en ervaren chauffeurs helpen u graag met uw bagage en zorgen ervoor dat uw auto bij terugkomst weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 459, 1437 CG, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkingPoint

ParkingPoint beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkingPoint

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 563 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2021.


Prima op tijd bij vertrek en aankomst

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2021.


Mijn ervaring is om volgende keer weer met parkos te reserveren. Lekker dichtbij snel heen en weer gebracht.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2021.


Perfect geregeld en vriendelijk personeel!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


I had very good experience with them. the staff was very efficient and friendly and the staff was before time at departure and arrival time. I give 5 Stars to Parkos team.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


Top service! Een verkeerde datum ingevoerd mbt de terug vlucht. Hebben netjes de auto aangehouden en contact met mij opgenomen, zodat het misverstand opgelost kon worden. Eenmaal geland, gebeld toen we de koffers hadden zodat ze de auto konden voorrijden. De auto was zelfs gewassen, top!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


Zo fijn alles...de service, vriendelijkheid en behulpzaamheid!
Vooral na een lastige reis!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Perfecte afhandeling bij inleveren en ophalen. Wij hoefde helemaal niet te wachten. Toen we naar buiten met de bagage kwamen, kwam onze auto net aan. Zeer vriendelijk personeel. Bedankt en tot volgende keer.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Erg fijn en goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Prima shuttle vervoer van en naar Schiphol. Bij terugkomst stond de auto al klaar op de parkeerplaats.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2021.


Afspraken werden prima nagekomen! Ze stonden klaar toen we aankwamen en bij de terugkeer gebeld toen we de koffer hadden, na 15 minuten was de auto er.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2021.


Prima service.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2021.


Snel, betrouwbaar, voordelig.

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2021.


Snel, betrouwbaar, voordelig.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2021.


Top geregeld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2021.


Super geregeld

Over ParkingPoint

In ParkingPoint heeft u een parkeeraanbieder bij Schiphol gevonden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd tevreden en gerust op reis gaat. De parking is 24 uur per dag beschikbaar en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij ParkingPoint.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van ParkingPoint aan de Fokkerweg 163,1438 BG Oude Meer, waar u de auto zelf parkeert. U geeft uw sleutels af, zodat zij uw auto bij terugkomst alvast voor u klaar kunnen zetten. Vanaf het terrein wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal. De shuttlebus zal daar voor u klaar staan om u terug naar het parkeerterrein te brengen. Wanneer u uw sleutel liever zelf meeneemt op reis dan kunt u dit ter plekke regelen tegen een meerprijs van €15.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ParkingPoint zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van ParkingPoint uw auto veilig parkeert. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van ParkingPoint. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is goed verlicht. Mocht u uw reservering opwaarderen naar een overdekte parkeerplek bij valet parkeren, dan komt uw auto in een overdekte ruimte te staan die tevens goed beveiligd is.

Wanneer u gebruik maakt van de valetdienst van ParkingPoint, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten die Schiphol u biedt. De medewerker van ParkingPoint helpt u, indien u dat wenst, graag met het in- en uitladen van uw bagage. ParkingPoint doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw reis snel en gerust kunt hervatten.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging van uw reservering. Een medewerker wacht op u bij het vliegveld tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels kunt u inchecken en met een gerust gevoel op reis gaan terwijl ParkingPoint uw auto veilig parkeert.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage, met ParkingPoint. De medewerker zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat tussen vertrekhal 2 en 3. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking. 15 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact met ons op te nemen 020-2441521. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt een parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van het vliegveld.

Vertrek

Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage naar onze chauffeur 020-2441521. U wordt opgehaald met een shuttlebus bij vertrekhal 3, draaideur A. Hier kunt u de rijbaan oversteken en daar zal een busje van de firma van Dommelen staan. Onze chauffeur brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein. Vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten

Adres

Kruisweg 459, 1437 CG, Rozenburg

Help