Makkelijk, voordelig, snel en betrouwbaar is waar ParkingPoint voor staat. Met hun jarenlange ervaring als betrouwbare parkeeraanbieder voor valet en shuttle diensten zorgt ParkingPoint ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat en u met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De vakbekwame en ervaren chauffeurs helpen u graag met uw bagage en zorgen ervoor dat uw auto bij terugkomst weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkingPoint

ParkingPoint beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkingPoint

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 718 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2022.


Functioneerde prima zoals aangegeven. Snel telefooncontact. Snel contact met chauffeur

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2022.


Voor het eerst van uw diensten gebruik van gemaakt en ik heb het ervaren als zeer prettig vriendelijk goede service

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2022.


Volgende keer reserveren we weer bij hun, professioneel, op tijd en erg lieve mensen

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2022.


Hadden vooraf velvet parkeren binnen gereserveerd. Bij aankomst zagen we niet meteen de chauffeur, die onze auto naar de parkeerlocatie zou brengen, maar hij had ons wel al gezien en klopte op het raampje. Bij terugkomst van onze vakantie en nadat we de bagage hadden opgehaald, heb ik gebeld. We hebben heel kort nog geen 5 minuten buiten gewacht en toen zagen we onze auto al aankomen. Chauffeurs waren erg vriendelijk. Wij zullen er zeker vaker gebruik van maken.
Een kritische opmerking: Op de website staat dat de chauffeurs te herkennen zijn aan hun rode jassen. De chauffeurs die onze auto haalden en brachten droegen respectievelijk een bruine en een zwarte jas. Waren daardoor dus minder herkenbaar!
M.C.V.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2022.


Recent eerste keer deze valet parking service gebruikt. Prima valet parking met correcte service. Gaan we vaker doen! Had overdekt parkeren gekozen maar heb terrein of garage niet gezien. Vriendelijke medewerkers!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 30 juli 2022.


Prima service. Duidelijk en betrouwbaar. Dit was voor ons de oplossing om in deze drukke tijden makkelijk te kunnen reizen en te parkeren. Volgende keer doen we het weer!
Bij terugkomst moesten we even wachten maar dat kwam door miscommunicatie van mijn kant.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 28 juli 2022.


Eerste keer dat ik gebruik maakte van deze service, het is prima bevallen!
Toen we buiten kwamen vanaf de aankomsthal stond m'n autootje al te wachten...
Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als bij de auto.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 24 juli 2022.


Top verzorgd

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 21 juli 2022.


Goed en snel

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 10 juli 2022.


.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 09 juli 2022.


Petje af voor de flexibiliteit van Parking Point. Door het gesodemieter van Schiphol werd onze terugvlucht geannuleerd en kwamen wij een dag later terug. daar Parking Point heel flexibel en coulant mee omgegaan.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 06 juli 2022.


De contact- momenten met Parking Point verliepen zeer netjes en correct!
Alles verliep zoals van te voren was afgesproken.
Een verbeter puntje is het niet zichtbaar/herkenbaar zijn zoals de rode jas of iets dergelijks.

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 04 juli 2022.


Ik heb het parkeerterrein niet zelf gezien, ik neem aan dat het in in orde was

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 02 juli 2022.


As usual prima

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 02 juli 2022.


Goed voor elkaar allemaal!!

Over ParkingPoint

In ParkingPoint heeft u een parkeeraanbieder bij Schiphol gevonden die service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd tevreden en gerust op reis gaat. De parking is 24 uur per dag beschikbaar en er wordt altijd rekening gehouden met uw vluchttijden. Er is geen maximale doorrijhoogte, breedte of lengte bij ParkingPoint.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het parkeerterrein van ParkingPoint, waar u de auto zelf parkeert. U geeft uw sleutels af, zodat zij uw auto bij terugkomst alvast voor u klaar kunnen zetten. Vanaf het terrein wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal. De shuttlebus zal daar voor u klaar staan om u terug naar het parkeerterrein te brengen. Wanneer u uw sleutel liever zelf meeneemt op reis dan kunt u dit ter plekke regelen tegen een meerprijs van €15.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en ParkingPoint zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van ParkingPoint uw auto veilig parkeert. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het afgesloten terrein van ParkingPoint. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is goed verlicht. Mocht u uw reservering opwaarderen naar een overdekte parkeerplek bij valet parkeren, dan komt uw auto in een overdekte ruimte te staan die tevens goed beveiligd is.

Wanneer u gebruik maakt van de valetdienst van ParkingPoint, kunt u na de overdracht van uw auto gelijk gebruik maken van alle faciliteiten die Schiphol u biedt. De medewerker van ParkingPoint helpt u, indien u dat wenst, graag met het in- en uitladen van uw bagage. ParkingPoint doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw reis snel en gerust kunt hervatten.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst contact op met ParkingPoint. Het telefoonnummer ontvangt u in de bevestiging van uw reservering. Een medewerker wacht op u bij het vliegveld tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u herkennen aan uw auto en indien nodig zal hij u helpen met uw bagage. Bij de overdracht van uw auto controleert de medewerker de auto samen met u op eventueel aanwezige schades en zal dit vastleggen op een formulier. Na het overhandigen van de sleutels kunt u inchecken en met een gerust gevoel op reis gaan terwijl ParkingPoint uw auto veilig parkeert.

Vertrek
Op de terugweg neemt u contact op, na landing én na het oppikken van de bagage, met ParkingPoint. De medewerker zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat tussen vertrekhal 2 en 3. Bij de overdracht van uw auto zal de medewerker samen met u de auto controleren aan de hand van het formulier. Na controle ontvangt u uw sleutels en kunt u uw terugreis hervatten.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact op te nemen met parkingpoint. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt een parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van het vliegveld.

Vertrek

Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage naar onze chauffeur. U wordt opgehaald met een shuttlebus bij vertrekhal 3, draaideur A. Hier kunt u de rijbaan oversteken en daar zal een busje van de firma van Dommelen staan. Onze chauffeur brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein. Vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten

Adres

Kruisweg 365, 1437 CG, Rozenburg