9,3/10

Parkeren Vliegveld Hamburg

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 31
Best beoordeeld SCD-Parking
Goedkoopste TRC Parkandfly
Dichtstbij de luchthaven Hamburg Airport P5 Business
  1. Goedkoop parkeren
  2. Officiële parkings
  3. Shuttle & Valet
  4. Lang parkeren
  5. Vergelijk parkings

Parkeren bij vliegveld Hamburg

Zijn de vliegtickets geboekt? Dan kan het voorbereiden van de vakantie beginnen. Hier valt ook het parkeren bij Hamburg Airport onder. Je wilt bijvoorbeeld uitzoeken of het gemakkelijk is om met het openbaar vervoer naar Hamburg Airport te komen. Vaak is het praktischer om met eigen vervoer te gaan. Dit kan een hoop stress voorkomen bij vertrek. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor parkeren Hamburg Airport via Parkos. Het reizen in je eigen auto is ontspannen en je auto staat bovendien veilig geparkeerd op Hamburg Airport. De parkeerterreinen van vliegveld Hamburg zelf zijn wat aan de dure kant. Daarvoor bieden de alternatieve parkeeraanbieders, allemaal gelegen bij vliegveld Hamburg, een passende oplossing. Bij Parkos, de vergelijkingssite voor parkeermogelijkheden rondom luchthavens, helpen we je met veilig en goedkoop parkeren op Hamburg Airport.


Vergelijk parkeeraanbieders bij Hamburg airport


Hamburg Airport (ook wel luchthaven “Helmut Schmidt” genoemd) is de op vier na grootste en de oudste luchthaven van Duitsland (Wikipedia). Andere luchthavens in Duitsland zijn bijvoorbeeld Düsseldorf Airport en Keulen Bonn Airport. In 2019 gebruikten ongeveer 17,3 miljoen passagiers de luchthaven van Hamburg en het worden er steeds meer. Zo'n 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Ryanair, Eurowings, KLM en Lufthansa, bedienen de Hamburg Airport met bestemmingen over de hele wereld. Luchthaven Hamburg beschikt over twee terminals, die met de Airport Plaza verbonden zijn. Je kunt Hamburg Airport makkelijk bereiken vanaf de A7 via de B433.

Officiële parkeerplaats bij Hamburg Airport

Wil je parkeren op de officiële luchthavenparkeerplaatsen in Hamburg? Dat is mogelijk via Parkos. Hamburg Airport biedt passagiers, ophalers en brengers, evenals bezoekers verschillende parkeermogelijkheden. Boek je parkeerplaats direct online en reis ontspannen. Lees hieronder meer informatie over deze officiële parkeerplaatsen.


Parkeergarage P1 ligt slechts 150 meter van Terminal 1 van Hamburg Airport en is verdeeld in twee toegankelijke parkeergebieden met kentekenherkenning. De TERMINAL SMART, een overdekte parkeerlaag op de begane grond, en de HOLIDAY SMART, met 5 parkeerlagen, waarvan Niveau 5 niet overdekt is.


Parkeergarage P2 Terminal is een andere officiële parkeergelegenheid. Toegang tot het parkeerterrein is mogelijk via de aankomst- en vertreklaag. Het beschikt over 9 parkeerlagen, waarbij Niveau 8 gedeeltelijk en Niveau 9 niet overdekt zijn, met toegankelijkheid via drie liften, en het is slechts 50 meter verwijderd van Terminal 1. Bovendien is er kentekenherkenning.


Parkeergarage P4 Terminal bevindt zich recht tegenover Terminal 1, Plaza en Terminal 2. Met 3 parkeerlagen, waarvan Niveau 2 niet overdekt, is het toegankelijk via 4 liften en voorzien van kentekenherkenning.


Parkeergarage P5 Terminal, direct bij Terminal 2, biedt 8 parkeerlagen, waarvan Niveau 8 niet overdekt is. Het is toegankelijk via 2 liften, heeft een overdekte verbinding naar Terminal 2 (Aankomst), en maakt gebruik van kentekenherkenning.


Parkeergarage P8-9 HOLIDAY Parking is met name geschikt voor vakantiegangers. Met 7 parkeerlagen, waarbij Niveau 4 gedeeltelijk en Niveau 6 niet overdekt zijn. Het is het toegankelijk via 4 liften. P8-9 Holiday Parking bevindt zich ongeveer 1.5 kilometer van de terminals en maakt gebruik van kentekenherkenning.


Tenslotte kun je parkeren op parkeerplekken voor korte termijn, dichtbij de Plaza. Deze parkeerplaatsen zijn geschikt voor het brengen van passagiers. Daarnaast zijn er parkeerplekken beschikbaar met oplaadpalen voor de elektrische auto.

Goedkoop parkeren Hamburg airport

Parkeren Hamburg Airport vergelijken via Parkos is de moeite waard. Met de vele parkeeraanbieders op onze website krijg je de mogelijkheid tot voordelig parkeren Hamburg. Dat parkeren bij Hamburg Airport voordelig is, betekent niet meteen dat je een slechtere service krijgt. De parkeerterreinen van de gekozen aanbieder zijn veilig en worden voortdurend bewaakt. Vaak kun je de parkeerplaatsen oprijden met een qr code. Zo weet je zeker dat je veilig parkeert voor het vertrek van je vlucht.

Hoe kunnen deze parkeermogelijkheden zowel gunstige parkeerkosten hebben als van hoge kwaliteit zijn? Het alternatieve parkeerterrein bevindt zich buiten de luchthaven. Daardoor zijn de prijzen van de parkeerplekken veel voordeliger. Om de afstand tussen de parking Hamburg en de luchthaven Hamburg af te leggen, zijn de prijzen op onze website inclusief een gratis shuttle service van en naar de luchthaven van Hamburg.

Wil je niet eerst naar de parkeerplaats van de aanbieder rijden? Kies dan voor valet parkeren. De gekozen parkeeraanbieder haalt je bij luchthaven Hamburg op. Hierbij parkeert de parkeeraanbieder je auto in een parkeergarage of op een verhard terrein. Parkos werkt met betrouwbare aanbieders voor parkeren bij Hamburg Airport. De aanbieder is gecontroleerd en je auto is in veilige handen. Toegang wordt bijvoorbeeld verleend via een qr code of kentekenherkenning.

Wil je een goed beeld krijgen van de opties van luchthaven parkeren bij Hamburg airport? Lees dan de beoordelingen van onze klanten over parkeren bij de luchthaven van Hamburg.

Shuttle en valet parkeren Hamburg Airport

De parkeerplaats ligt bij de alternatieve parkeeraanbieders vaak wat verder van vliegveld Hamburg. Als je daar wilt parkeren, is het goed te weten dat een gratis shuttlebus je van de parkeerplaats naar de luchthaven brengt. Wanneer je via Parkos in de buurt van de terminals van vliegveld Hamburg parkeert, is een shuttle of valet service daarbij inbegrepen. Maar wat is het verschil tussen de manieren van parkeren?

Shuttle parkeren bij luchthaven Hamburg

shuttle parkeren hamburg

Bij het shuttle parkeren bij vliegveld Hamburg rijd je bij aankomst met je eigen auto naar de gereserveerde parkeerplek. Daar parkeer je de auto op de aangewezen parkeerplaats en een medewerker van de parking helpt met het tillen van je bagage. Vanuit de parking word je dan kosteloos met een shuttlebus naar de terminal bij luchthaven Hamburg gebracht. Bij terugkomst op de airport bel je, direct nadat je bagage hebt opgehaald, naar de parkeerplaats. Het nummer staat in de bevestigingsmail. Vervolgens word je opgehaald door een chauffeur bij de aankomsthal en hij brengt je naar je auto. Bij de meeste parkeerplaatsen is het mogelijk om je autosleutels mee te nemen op reis. Het kan voorkomen dat parkeeraanbieders naar je autosleutels vragen, om de parkeerplaatsen efficiënt te kunnen gebruiken. De auto's staan in rijen geparkeerd en worden gesorteerd op datum van terugkomst. Bij shuttle parking worden je autosleutels altijd veilig in een kluis bewaard als je deze afgeeft. Voor extra veiligheid krijg je soms alleen toegang tot het terrein met een speciale qr code. Je kunt bovendien een extra service boeken, zoals het opladen van je elektrische auto.

Valet parkeren bij luchthaven Hamburg

valet parking hamburg

Bij het valet parkeren bij vliegveld Hamburg reis je veilig en comfortabel. Kies je voor deze manier van parkeren? Dan hoef je niet naar het parkeerterrein bij Hamburg Airport te rijden, maar rijd je rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven. Een medewerker wacht bij de vertrekhal op je. Vervolgens controleert de medewerker je auto op aanwezige schade en rijdt van de vertrekhal naar de oorspronkelijke locatie van het gereserveerde parkeerterrein. Op dat valet parkeerterrein parkeert hij de auto veilig voor je. Het voordeel van dit type parkeren bij vertrek op de airport is dat je zelf direct naar de vertrekhal kunt gaan en kunt inchecken. Bij terugkomst bel je naar de parkeeraanbieders op het moment dat je je bagage van de band hebt gehaald. In de tussentijd brengt een chauffeur je auto naar de terminal van vliegveld Hamburg. Daarna kun je je reis met je auto voortzetten. Ook hiervoor betaal je voordelige parkeertarieven. Je hoeft zelf niet te parkeren bij de airport of rekening te houden met eventuele wachttijden bij de shuttle bus. Je weet dat je auto veilig geparkeerd staat. Valet parkeren bij Hamburg Airport kan in de vorm van onoverdekt en overdekt parkeren. Voor mensen met een lichamelijke beperking is deze manier van auto parkeren aangeraden. Bij de valet service kun je een rolstoel in je auto meenemen en je hoeft niet eerst naar de shuttle bus over te stappen. Valet parkeren luchthaven Hamburg is meestal niet veel duurder dan shuttle parkeren.

Lang parkeren vliegveld Hamburg

lang parkeren vliegveld Hamburg

Wil je lang parkeren op vliegveld Hamburg parkeren? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar een alternatieve parkeerplaats in de buurt van vliegveld Hamburg. Lang parkeren op een airport kan heel duur worden. Zeker als je kiest voor een parkeerplek direct op het vliegveld van Hamburg. Omdat er veel verschillende alternatieve parkeeraanbieders op de airport zijn, kun je snel het overzicht verliezen. Bij Parkos kun je de auto parkeren en zelf de meest geschikte aanbieders vergelijken. De beschikbare aanbieders voor het parkeren bij Hamburg Airport vergelijk je bijvoorbeeld op prijs, locatie en beveiliging.


We hebben enkele tips voor het lang parkeren op een parkeerplek bij het vliegveld van Hamburg opgesteld:

Vergelijk: Aangezien er rondom de luchthaven van Hamburg veel verschillende parkeerterreinen zijn, is het handig om parkeren bij Hamburg Airport met elkaar te vergelijken. De prijs, locatie en inrichting van het terrein verschillen aanzienlijk van elkaar. We hebben de aanbieders voor parkeren Hamburg Airport persoonlijk voor je gecontroleerd en overzichtelijk gemaakt. Kies je daarnaast voor een parkeerplaats met inbegrepen shutle servie? Of houd je van gemak en boek je valet parking bij Hamburg Airport? Voor iedereen is er een geschikte optie te vinden op onze website.

Klantenbeoordelingen: Parkos hecht veel waarde aan ervaringen van klanten die via ons een plek bij Hamburg Airport hebben geboekt. Aangezien wij het terrein zelf niet beheren, maar wel de reserveringen doorvoeren, is het belangrijk om te weten welke ervaringen je met het parkeren bij de parkeeraanbieder hebt gehad. Op die manier kunnen wij bij problemen sneller ingrijpen en passende maatregelen nemen. Alleen klanten die via ons een reservering voor Hamburg Airport hebben gemaakt, mogen een beoordeling achterlaten. Alle beoordelingen zijn daarom reëel en geven een goed beeld van de parkeeraanbieder.

Veiligheid: Natuurlijk wil je gerust op vakantie zonder dat je je zorgen maakt over je geparkeerde auto op Hamburg Airport. De omheinde terreinen van onze partners bij Hamburg Airport worden goed bewaakt. Bij de meeste aanbieders zijn er zelfs 24 uur per dag medewerkers die je auto in de gaten houden. Je auto is dus in goede handen.

Plan je reis: Omdat parkeerplaatsen bij Hamburg airport soms niet op de route liggen, is het handig om je reis van tevoren te plannen. Onze routeplanner kan je daarmee verder helpen. Op de pagina vind je daarnaast belangrijke aanvullende informatie over de verkeersregels in Duitsland.

Parkeertarieven bij Hamburg Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
PARKINFLYOUT Shuttle parkeren | Buiten vanaf €95.00
SKYParking Shuttle parkeren | Buiten vanaf €97.00
TRC Parkandfly Shuttle parkeren | Buiten vanaf €98.00
Parkpool Hamburg Airport (VOPI) Shuttle parkeren | Buiten vanaf €104.00
VOPI Park & Fly Shuttle parkeren | Buiten vanaf €104.00
Hansa Parking Shuttle parkeren | Buiten vanaf €104.00
Hansa Parking Shuttle parkeren | Binnen vanaf €104.00
ParkFly24 Shuttle parkeren | Buiten vanaf €104.00
ParkDirect24 Shuttle parkeren | Buiten vanaf €105.00
SaS Parking - Smart & Safe Shuttle parkeren | Buiten vanaf €109.00
SCD-Parking Shuttle parkeren | Buiten vanaf €111.00
Shuttleservice Norderstedt Shuttle parkeren | Buiten vanaf €124.00
Car Safe Shuttle parkeren | Binnen vanaf €148.00
Mr. Park & Fly Valet parkeren | Buiten vanaf €149.00
MSF - PARK and FLY Valet parkeren | Buiten vanaf €159.00
AK Park & Fly Shuttle parkeren | Buiten vanaf €179.00
Asd Park fly Valet parkeren | Buiten vanaf €374.00
SKYParking Valet parkeren | Buiten vanaf €399.00
Hamburg Airport P2 Holiday Parkeren | Binnen -
Hamburg Airport P4 Mitteldeck Parkeren | Binnen -
HAPPY PARKING | SMART | P1 E1-5 Parkeren | Binnen -
HAPPY PARKING | SMART | P2 Parkeren | Binnen -
HAPPY PARKING | SMART | P8-9 Parkeren | Binnen -
HAPPY PARKING | SMART | P4 Mitteldeck Parkeren | Binnen -
Hamburg Airport P8-9 Holiday Parkeren | Binnen -
Hamburg Airport P1 Terminal - Holiday Ebene 0 Shuttle parkeren | Binnen -
Hamburg Airport P5 Business Parkeren | Binnen -
Hamburg Airport P2 Business Parkeren | Binnen -
Hamburg Airport P1 Terminal - Business Ebene 0 Parkeren | Binnen -
Hamburg Airport P1 Holiday E1-5 Parkeren | Binnen -
AirParkOne Valet parkeren | Binnen -
PARKINFLYOUT Shuttle parkeren | Binnen -
Classic Parking Shuttle parkeren | Buiten -
Classic Parking Shuttle parkeren | Binnen -
PMS Park & Fly Hamburg Shuttle parkeren | Buiten -
PMS Park & Fly Hamburg Shuttle parkeren | Binnen -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 25-7-2024 tot vr. 2-8-2024.

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd