8,1/10

Parkeren Vliegveld Hamburg

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
17
info message
Best beoordeeld
SCD-Parking
info checkmark
Goedkoopste
HAPPY PARKING | SMART | P1 E1-5
info compass
Dichtstbij de luchthaven
HAPPY PARKING | SMART | P2

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij vliegveld Hamburg

Parkeren bij vliegveld Hamburg? De vliegtickets zijn geboekt en uw vakantie kan beginnen, wanneer u aankomt op vliegveld Hamburg zal uw reis van start gaan. Alles is geregeld, totdat u zich realiseert dat u op de één of andere manier bij vliegveld Hamburg moet komen. Het openbaar vervoer is niet heel betrouwbaar en stress wilt u uzelf besparen voor de reis. Hoe zit het met parkeren bij het vliegveld van Hamburg? Reizen met uw eigen auto is veel meer ontspannen. Dan wilt u graag dat uw auto veilig en voordelig geparkeerd staat tijdens uw reis. De parkeerterreinen van vliegveld Hamburg zelf zijn dan wat aan de dure kant. Daarvoor bieden de alternatieve parkeeraanbieders bij vliegveld Hamburg een passende oplossing. Bij Parkos, de vergelijkingssite voor parkeerplekken rondom vliegvelden, helpen wij u met veilig en goedkoop parkeren bij het vliegveld van Hamburg.

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings

Vliegveld Hamburg (ook wel luchthaven “Helmut Schmidt” genoemd) is de oudste en de op vier na grootste vliegveld van Duitsland (Wikipedia). In 2017 gebruiken ongeveer 17,6 miljoen passagiers het vliegveld en het worden er steeds meer. Zo’n 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Ryanair, Eurowings, KLM en Lufthansa, bedienen de luchthaven met bestemmingen over de hele wereld. Luchthaven Hamburg beschikt over twee terminals, die met de Airport Plaza verbonden zijn. U kunt de luchthaven makkelijk bereiken vanaf de A7 via de B433Goedkoop parkeren bij vliegveld Hamburg

navigation

Parkeren vergelijken via Parkos is de moeite waard! Met de alternatieve parkeeraanbieders op onze website krijgt u de mogelijkheid om voordelig te parkeren bij vliegveld Hamburg. Dat deze parkeeraanbieders goedkoper zijn, betekent niet meteen dat ze een slechtere service bieden. De terreinen van de aanbieders zijn veilig en worden voortdurend bewaakt.

“checklist”

Hoe kunnen deze parkeeraanbieders zowel een gunstige prijs, als goede kwaliteit leveren? De alternatieve parkeerterrein bevinden zich buiten het vliegveld. Daardoor zijn de prijzen van de parkeerplekken veel voordeliger. Om de afstand naar luchthaven Hamburg af te leggen, zijn de prijzen op onze website inclusief een gratis shuttle transfer van en naar het vliegveld.

“reviews”

Wilt u niet eerst naar de locatie van de aanbieder rijden, dan kunt u kiezen voor valet parkeren. Hierbij wordt uw bij luchthaven Hamburg opgehaald en voor u geparkeerd. U kunt ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat en gerust aan uw vakantie beginnen.Om een beeld te krijgen van de parkeeraanbieders en de terreinen, adviseren wij u om de beoordelingen te lezen. Alleen klanten die via ons bij deze aanbieders een parkeerplek hebben geboekt, kunnen een beoordeling achterlaten. Zodoende kunnen wij garanderen dat de beoordelingen eerlijk en betrouwbaar zijn.

Shuttle en Valet parkeren bij luchthaven Hamburg

Aangezien de locaties van de alternatieve parkeeraanbieders meestal verder van de vliegveld Hamburg liggen, moet overdracht tussen de parking en de luchthaven geregeld worden. Dat doen de parkeeraanbieders voor u. Als u via Parkos bij een parkeeraanbieder in de buurt van vliegveld Hamburg parkeert, is een shuttle of valet service daarbij inbegrepen. Maar hoe onderscheiden de twee aangeboden manieren van parkeren zich van elkaar?

Shuttle parkeren bij luchthaven Hamburg

Kies uw manier van parkeren

Bij het shuttle parkeren bij vliegveld Hamburg rijdt u met uw eigen auto naar het parkeerterreinvan de parkeeraanbieder waarbij u van tevoren heeft geboekt. Daar parkeert u uw auto en een medewerker van de parking helpt u met het tillen van uw bagage. Vanuit de parking wordt u dan kosteloos met een shuttlebus naar de terminal bij luchthaven Hamburg gebracht. Op de terugweg belt u, direct nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen, de door u geboekte parkeeraanbieder. Het nummer staat in de bevestigingsmail. Vervolgens wordt u opgehaald door een chauffeur opgehaald bij de terminal en wordt u naar uw auto gebracht. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om uw autosleutels mee te nemen op reis. Als dit niet het geval is, staat dat op onze website aangegeven. Het kan voorkomen dat parkeeraanbieders naar uw autosleutels vragen, om het parkeerterrein efficiënt te kunnen gebruiken. De auto’s worden in rijen geparkeerd en gesorteerd op datum van terugkomst. Dat u één of meerdere dagen later terugkomt van vakantie, kan altijd voorkomen. Dat is de reden dat sommige aanbieders uw sleutels vragen, zodat ze de auto kunnen verplaatsen. Uw autosleutels worden altijd veilig in een kluis bewaard, als u deze afgeeft.

Valet parkeren bij luchthaven Hamburg

Kies uw manier van parkeren

Bij het valet parkeren bij vliegveld Hamburg reist u veilig en comfortabel. Kiest u voor deze manier van parkeren, dan hoeft u niet naar het parkeerterrein van de aanbieder bij vliegveld Hamburg te rijden, maar rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven. Een medewerker van de door u geboekte aanbieder zal daar op u wachten. Nadat de medewerker uw auto kort controleert op aanwezige schade, rijdt de medewerker uw auto naar het betrouwbare parkeerterrein en parkeert de auto voor u. Tijdens het parkeren kunt u alvast inchecken voor de vlucht. U belt bij de terugreis naar de parkeeraanbieders als u uw bagage van de band heeft gehaald. In de tussentijd brengt een chauffeur uw auto naar de terminal van vliegveld Hamburg, vanaf daar kunt u uw reis voortzetten. De parkeermethode is niet alleen comfortabel, maar ook sneller omdat u geen rekening hoeft te houden met eventuele wachttijden door de shuttle bus. Voor mensen met een lichamelijke beperking wordt deze manier van parkeren aangeraden. U heeft de mogelijkheid om een rolstoel mee te nemen in uw auto en hoeft niet eerst naar de shuttlebus over te stappen. Valet parkeren bij luchthaven Hamburg is meestal niet veel duurder dan shuttle parkeren. De medewerkers van de valet service kunt u aan de werkkleding van de aanbieder herkennen. Deze wordt in de bevestigingsmail al vaak goed beschreven zodat u de medewerker direct kunt herkennen.

Lang parkeren vliegveld Hamburg

Wilt u voor een langere tijd uw auto op vliegveld Hamburg parkeren, is het zeker de moeite waard om te kijken naar de zogeheten alternatieve parkeeraanbieders in de buurt van vliegveld Hamburg te kijken. Lang parkeren kan heel duur worden, als u kiest voor een parkeerplek direct op het vliegveld van Hamburg. Omdat er veel verschillende alternatieve parkeeraanbieders zijn, kunt u het overzicht snel verliezen. Hier helpen wij u mee. Bij Parkos heeft u de mogelijkheid om de meest geschikte aanbieders voor uzelf te vinden. De beschikbare aanbieders kunt u op onze website vergelijken op bijvoorbeeld prijs, locatie, beveiliging en u kunt een parkeerplek reserveren.

Wij hebben enkele tips voor het lang parkeren bij het vliegveld van Hamburg opgesteld:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk: Gezien er rondom vliegveld Hamburg veel verschillende parkeeraanbieders zijn, is het absoluut de moeite waard om parkeren bij vliegveld hamburg met elkaar te vergelijken. De prijs, locatie en inrichting van het terrein verschillen aanzienlijk van elkaar. We hebben de parkeeraanbieders persoonlijk voor u gecontroleerd en hebben alles voor u samengevat.

Kies uw manier van parkeren

Klantenbeoordelingen: Parkos hecht veel waarde aan ervaringen van klanten die via ons hebben geboekt. Aangezien wij het terrein zelf niet beheren, maar wel de reserveringen doorvoeren, is het belangrijk om te weten welke ervaringen u met het parkeren bij de parkeeraanbieder heeft gehad. Op die manier kunnen wij bij problemen sneller ingrijpen en passende maatregelen nemen. Alleen klanten die via ons een reservering hebben gemaakt, mogen een beoordeling achterlaten. Alle beoordelingen zijn daarom reëel en geven een realistisch beeld van de parkeeraanbieder.

Veiligheid

Veiligheid: Natuurlijk wilt u gerust op vakantie en u niet zorgen hoeven te maken over uw auto. De omheinde terreinen van onze parkeeraanbieders bij Hamburg Airport worden goed bewaakt. Bij de meeste aanbieders zijn er zelfs 24 uur per dag medewerkers die uw auto in de gaten houden. Kortom uw auto is in goede handen.

Plan uw reis

Plan uw reis: Omdat de terreinen van de parkeeraanbieders bij vliegveld Hamburg vaak niet op de route liggen, is het handig om uw reis van tevoren te plannen. Onze routeplanner kan u daarmee verder helpen. Op de pagina vindt u daarnaast belangrijke aanvullende informatie over de verkeersregels in Duitsland.

Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd