9,4/10

Parkeren Vliegveld Hamburg

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
20
info message
Best beoordeeld
SCD-Parking
info checkmark
Goedkoopste
HAPPY PARKING | SMART | P1 E1-5
info compass
Dichtstbij de luchthaven
HAPPY PARKING | SMART | P2

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij vliegveld Hamburg

Zijn de vliegtickets geboekt? Dan kan het voorbereiden van de vakantie beginnen. Hier valt ook het parkeren bij Hamburg Airport onder. Je wilt bijvoorbeeld uitzoeken of het gemakkelijk is om met het openbaar vervoer naar vliegveld Hamburg te komen. Vaak is het praktischer om met eigen vervoer te gaan. Dit kan een hoop stress voorkomen bij vertrek. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor parkeren Hamburg Airport via Parkos. Het reizen in je eigen auto is ontspannen en je auto staat bovendien veilig geparkeerd op Hamburg Airport. De parkeerterreinen van vliegveld Hamburg zelf zijn wat aan de dure kant. Daarvoor bieden de alternatieve parkeeraanbieders, allemaal gelegen bij vliegveld Hamburg, een passende oplossing. Bij Parkos, de vergelijkingssite voor parkeermogelijkheden rondom vliegvelden, helpen we je met veilig en goedkoop parkeren bij het vliegveld van Hamburg.

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings

Vliegveld Hamburg (ook wel luchthaven “Helmut Schmidt” genoemd) is de oudste en het op vier na grootste vliegveld van Duitsland (Wikipedia). Andere vliegvelden in Duitsland zijn bijvoorbeeld Düsseldorf Airport en Keulen Bonn Airport. In 2017 gebruikten ongeveer 17,6 miljoen passagiers de luchthaven van Hamburg en het worden er steeds meer. Zo'n 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Ryanair, Eurowings, KLM en Lufthansa, bedienen de Hamburg Airport met bestemmingen over de hele wereld. Luchthaven Hamburg beschikt over twee terminals, die met de Airport Plaza verbonden zijn. Je kunt Hamburg Airport makkelijk bereiken vanaf de A7 via de B433.


Goedkoop parkeren bij vliegveld Hamburg

navigation

Parkeren Hamburg Airport vergelijken via Parkos is de moeite waard. Met de alternatieve parkeeraanbieders op onze website krijg je de mogelijkheid tot voordelig parkeren Hamburg. Dat parkeren bij Hamburg Airport voordelig is, betekent niet meteen dat je een slechtere service krijgt. De parkeerterreinen van de gekozen aanbieder zijn veilig en worden voortdurend bewaakt.

“checklist”

Hoe kunnen deze parkeermogelijkheden zowel gunstige parkeerkosten hebben als van hoge kwaliteit zijn? Het alternatieve parkeerterrein bevindt zich buiten het vliegveld. Daardoor zijn de prijzen van de parkeerplekken veel voordeliger. Om de afstand tussen de parking Hamburg en de luchthaven Hamburg af te leggen, zijn de prijzen op onze website inclusief een gratis shuttle service van en naar de luchthaven van Hamburg.

“reviews”

Wil je niet eerst naar de parkeerplaats van de aanbieder rijden? Kies dan voor valet parkeren. De gekozen parkeeraanbieder haalt je bij luchthaven Hamburg op. Hierbij parkeert de parkeeraanbieder je auto in een parkeergarage of op een verhard terrein. Parkos werkt met betrouwbare aanbieders voor parking Hamburg. De aanbieder is gecontroleerd en je auto is in veilige handen. Toegang wordt bijvoorbeeld verleend via een qr code. Wil je een goed beeld krijgen van de opties als een parkeergarage of de terreinen? Lees dan de beoordelingen van onze klanten over parkeren bij de luchthaven van Hamburg.

Parkeertarieven vliegveld Hamburg

Parkeren vliegveld Hamburg - parkeertarieven Foto: Hansa Parking
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
MSF - PARK and FLY € 79,00 - Buiten Valet parkeren
HAPPY PARKING | SMART | P8-9 € 79,00 20 min Binnen Officiële parking
TRC Parkandfly € 82,00 2 min Buiten Shuttle parkeren
Parkpool Hamburg Airport (VOPI) € 83,00 6 min Buiten Shuttle parkeren
Hansa Parking € 83,99 10 min Buiten Shuttle parkeren
VOPI Park & Fly € 84,99 5 min Buiten Shuttle parkeren
SCD-Parking € 85,00 7 min Buiten Shuttle parkeren
AK Park & Fly € 85,00 5 min Buiten Shuttle parkeren
Shuttleservice Norderstedt € 90,00 6 min Buiten Shuttle parkeren
Asd Park Fly € 110,00 - Buiten Valet parkeren
ParkFly24 € 120,00 6 min Buiten Shuttle parkeren
HAPPY PARKING | SMART | P2 € 139,00 2 min Binnen Officiële parking
Car Safe € 140,00 8 min Binnen Shuttle parkeren
HAPPY PARKING | SMART | P4 Mitteldeck € 238,00 3 min Binnen Officiële parking

*De tarieven voor parkeren bij Hamburg airport kunnen verschillen per reserveringsperiode. In de tabel hierboven vind je de prijzen voor het parkeren van 1 september tot en met 8 september 2023.

Shuttle en valet parkeren Hamburg Airport

De parkeerplaats ligt bij de alternatieve parkeeraanbieders vaak wat verder van vliegveld Hamburg. Als je daar wilt parkeren, is het goed te weten dat een gratis shuttlebus je van de parkeerplaats naar de luchthaven brengt. Wanneer je via Parkos in de buurt van de terminals van vliegveld Hamburg parkeert, is een shuttle of valet service daarbij inbegrepen. Maar wat is het verschil tussen de manieren van parkeren?

Shuttle parkeren bij luchthaven Hamburg

Kies je manier van parkeren

Bij het shuttle parkeren bij vliegveld Hamburg rijd je bij aankomst met je eigen auto naar de gereserveerde parkeerplek. Daar parkeer je de auto op de aangewezen parkeerplaats en een medewerker van de parking helpt met het tillen van je bagage. Vanuit de parking word je dan kosteloos met een shuttlebus naar de terminal bij luchthaven Hamburg gebracht. Bij terugkomst op de airport bel je, direct nadat je bagage hebt opgehaald, naar de parkeerplaats. Het nummer staat in de bevestigingsmail. Vervolgens word je opgehaald door een chauffeur bij de terminal en hij brengt je naar je auto. Bij de meeste parkeerplaatsen is het mogelijk om je autosleutels mee te nemen op reis. Het kan voorkomen dat parkeeraanbieders naar je autosleutels vragen, om de parkeerplaatsen efficiënt te kunnen gebruiken. De auto's staan in rijen geparkeerd en worden gesorteerd op datum van terugkomst. Je autosleutels worden altijd veilig in een kluis bewaard als je deze afgeeft. Voor extra veiligheid krijg je soms alleen toegang tot het terrein met een speciale qr code. Je kunt bovendien een extra service boeken, zoals het opladen van je elektrische auto.

Valet parkeren bij luchthaven Hamburg

Kies je manier van parkeren

Bij het valet parkeren bij vliegveld Hamburg reis je veilig en comfortabel. Kies je voor deze manier van parkeren? Dan hoef je niet naar het parkeerterrein bij vliegveld Hamburg te rijden, maar rijd je rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven. Een medewerker wacht bij de vertrekhal op je. Vervolgens controleert de medewerker je auto op aanwezige schade en rijdt naar het gereserveerde parkeerterrein. Op dat valet parkeerterrein parkeert hij de auto veilig voor je. Het voordeel van dit type parkeren bij vertrek op de airport is dat je zelf direct naar de terminal kunt gaan en kunt inchecken. Bij terugkomst bel je naar de parkeeraanbieders op het moment dat je je bagage van de band hebt gehaald. In de tussentijd brengt een chauffeur je auto naar de terminal van vliegveld Hamburg. Daarna kun je je reis met je auto voortzetten. Ook hiervoor betaal je voordelige parkeertarieven. Je hoeft zelf niet te parkeren bij de airport of rekening te houden met eventuele wachttijden bij de shuttle bus. Je weet dat je auto veilig geparkeerd staat. Valet parkeren bij Hamburg Airport kan in de vorm van onoverdekt en overdekt parkeren. Voor mensen met een lichamelijke beperking is deze manier van auto parkeren aangeraden. Bij de valet service kun je een rolstoel in je eigen auto meenemen en je hoeft niet eerst naar de shuttle bus over te stappen. Valet parkeren bij luchthaven Hamburg is meestal niet veel duurder dan shuttle parkeren.

Lang parkeren vliegveld Hamburg

Wil je lang parkeren op vliegveld Hamburg parkeren? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar de zogeheten alternatieve parkeeraanbieders in de buurt van vliegveld Hamburg. Lang parkeren op een airport kan heel duur worden. Zeker als je kiest voor een parkeerplek direct op het vliegveld van Hamburg. Omdat er veel verschillende alternatieve parkeeraanbieders op de airport zijn, kun je snel het overzicht verliezen. Bij Parkos kun je de auto parkeren en zelf de meest geschikte aanbieders vergelijken. De beschikbare aanbieders voor het parkeren bij Hamburg Airport vergelijk je bijvoorbeeld op prijs, locatie en beveiliging.

We hebben enkele tips voor het lang parkeren op een parkeerplek bij het vliegveld van Hamburg opgesteld:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk: Aangezien er rondom vliegveld Hamburg veel verschillende parkeeraanbieders zijn, is het absoluut de moeite waard om parkeren bij Hamburg Airport met elkaar te vergelijken. De prijs, locatie en inrichting van het terrein verschillen aanzienlijk van elkaar. We hebben de parkeeraanbieders voor parkeren Hamburg Airport persoonlijk voor je gecontroleerd en overzichtelijk gemaakt.

Kies je manier van parkeren

Klantenbeoordelingen: Parkos hecht veel waarde aan ervaringen van klanten die via ons een plek bij Hamburg Airport hebben geboekt. Aangezien wij het terrein zelf niet beheren, maar wel de reserveringen doorvoeren, is het belangrijk om te weten welke ervaringen je met het parkeren bij de parkeeraanbieder hebt gehad. Op die manier kunnen wij bij problemen sneller ingrijpen en passende maatregelen nemen. Alleen klanten die via ons een reservering voor Hamburg Airport hebben gemaakt, mogen een beoordeling achterlaten. Alle beoordelingen zijn daarom reëel en geven een goed beeld van de parkeeraanbieder.

Veiligheid

Veiligheid: Natuurlijk wil je gerust op vakantie zonder dat je je zorgen maakt over je geparkeerde auto op Hamburg Airport. De omheinde terreinen van onze parkeeraanbieders bij Hamburg Airport worden goed bewaakt. Bij de meeste aanbieders zijn er zelfs 24 uur per dag medewerkers die je auto in de gaten houden. Je auto is dus in goede handen.

Plan je reis

Plan je reis: Omdat de terreinen van de parkeeraanbieders bij vliegveld Hamburg vaak niet op de route liggen, is het handig om je reis van tevoren te plannen. Onze routeplanner kan je daarmee verder helpen. Op de pagina vind je daarnaast belangrijke aanvullende informatie over de verkeersregels in Duitsland.

Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd