9,1/10 752 beoordelingen

Parkeren Vliegveld Keulen

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
14
info message
Best beoordeeld
Safe Parken Koeln
info checkmark
Goedkoopste
Flughafen-Shuttle-Parkplatz
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Easy Parken Köln

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren vliegveld Keulen

Een goed begin van je vakantie is verzekerd als je veilig kunt parkeren. Dat geldt ook voor vliegveld Keulen parkeren. Reserveer daarom bij Parkos een parkeerplaats op vliegveld Keulen. Vergelijk betrouwbare parkeerplekken bij de beste parkeeraanbieders bij Keulen Airport. Deze parkeeraanbieders liggen in het noordwesten van Keulen Bonn Airport. Je kunt je auto parkeren op een afstand van vijf minuten vanaf de terminal. Je kunt Cologne Bonn Airport ook vanaf Station Porz Wahn bereiken. Maar vanaf de snelweg die langs de luchthaven lopen, zijn de parkings ook goed bereikbaar. Bij Parkos kun je onofficiële parkeerplaatsen online reserveren voor de laagste prijs, alle kosten zijn bij de prijs inbegrepen. Daarbij heb je bij Airport Keulen Bonn de keuze uit sleutels meenemen of sleutels afgeven. En je kiest tussen shuttle parkeren of valet parkeren. De verschillende parkeerplaatsen bij de luchthaven zijn buiten of overdekt.


Keulen Airport in Duitsland vervoert elk jaar meer dan een miljoen passagiers naar 130 verschillende bestemmingen. In Duitsland liggen ook nog andere vliegvelden die voor Nederlanders goed bereikbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld Dortmund Airport en Weeze Airport. De luchthaven heeft een ondergronds treinstation en wel 12.000 parkeerplaatsen. De Duitse Luchtmacht is ook dit vliegveld gevestigd. Er werken zowel militairen als burgers op het vliegveld. Het vliegveld wordt gebruikt voor personenvervoer maar ook voor goederentransport. Keulen Bonn Airport heeft het beste parkeeraanbod, ook voor extra grote personenauto's en andere grote voertuigen zoals een bestelbus. Vlieg je dus vanaf luchthaven Keulen Bonn? Dan kun een parkeerplek direct reserveren via Parkos!


Parkeertarieven worden steeds lager. Toch blijft het luchthaven parkeren bij Keulen Bonn Airport op de officiële parkeerplaatsen duur. Je betaalt hier vaak een tarief voor een uur parkeren. En dat loopt op, zeker bij langer parkeren. Er zijn echter alternatieve parkeeraanbieders met goedkope parkeerplekken. Je kunt daar niet gratis parkeren. Maar hun parkeerplaats ligt wel vlakbij het vliegveld, net als bij de officiële parkeerplaatsen. Deze parkeeraanbieders werken niet samen met de luchthaven maar beschikken eveneens over een . Je kiest bij Parkos bij het reserveren uit de voordelige parkeeraanbieders. Een tijdige online reservering bespaart een hoop geld en je hebt een parkeerplaats die het dichtstbij vliegveld ligt.


Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

Parkeren Keulen Airport vraagt om een goed vergelijk. Dit kan met Parkos. We vergelijken niet alleen de parkeertarieven Keulen Airport, wij hebben een compleet overzicht gemaakt. Daarbij kijken we ook of de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren bij Keulen Airport betrouwbaar zijn. Bij de luchthaven kun je niet gratis parkeren. Maar de parking bij de airport heeft een gunstig tarief en is bovendien veilig en vertrouwd. De ervaringen van onze klanten bij het parkeren vliegveld Keulen zijn goed. De afstand van de parking tot Keulen Airport is te ver om te lopen. Daarom is er bij elke parking vervoer naar en van de luchthaven geregeld. Dit is in de vorm van een gratis shuttleservice. Of je kiest voor valet parking bij parkeren Keulen Airport.

navigation

Parkeren bij Keulen Airport is inclusief het vervoer van de parkeerplaats naar de terminals. Je hoeft dit zelf niet te regelen. Hiervoor maak je gebruik van gratis shuttle parking. Bij valet parking staat een chauffeur tot je beschikking die je auto voor je parkeert. Wat het beste parkeren voor jou is, bepaal je zelf. De opties voor valet parkeren en shuttle parking verschillen ook per parkeeraanbieder. EasyParken Köln is één van de aanbieders die zowel de shuttle parking als het valet parkeren aanbiedt. Of je langer wilt parkeren of kiest voor kort parkeren, beide opties zijn mogelijk bij Parkeren Keulen Airport. Deze service is een goede oplossing aangezien gratis parkeren niet mogelijk is bij vliegveld Keulen. Je bent wel verzekerd van goedkoop parkeren tijdens het online reserveren van een parkeerterrein bij vliegveld Keulen Bonn.

“checklist”

Bij de alternatieve parkeeraanbieders is goedkoop parkeren vliegveld Keulen Bonn mogelijk. Je profiteert bij het parkeerterrein bovendien van een aanvullende service die een andere parkeerplaats niet altijd biedt bij parkeren vliegveld Keulen. De parkeerplaats van de betrouwbare aanbieders bevindt zich altijd in de buurt van de luchthaven. Je bent dus dicht bij de terminal. Een shuttlebus brengt je naar de terminal bij vertrek van luchthaven Keulen. Bij aankomst brengt de shuttlebus je naar de gereserveerde parkeerplek. Bij valet parkeren parkeer je eigenlijk gewoon op vliegveld Keulen. De medewerker van het parkeerterrein brengt je auto naar de parkeerplek en wacht je bij aankomst met je auto op. Medewerkers bij de parkeerplaats van de luchthaven van Keulen helpen met je bagage. Hierbij heb je eveneens ook extra opties om te kiezen, zoals een parkeerplaats bij een hotel. Je kunt op een gereserveerde kamer slapen de nacht voor vertrek. Dit dien je vooraf te reserveren.

reviews

De beoordelingen over het parkeren Airport Keulen Bonn op onze website zijn tot stand gekomen door het verzamelen van klantervaringen. We vragen onze klanten om de parkeeraanbieders bij Keulen Airport te beoordelen. Deze ervaringen op de luchthaven zijn representatief voor de service van de parkeeraanbieder waar de auto geparkeerd wordt. Aanbieders bij Keulen Airport worden beoordeeld met een 8,7 gemiddeld.

Kosten parkeren vliegveld Keulen

Parkeren vliegveld Keulen - parkeertarieven Foto: Parking Airea
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
Flughafen-Shuttle-Parkplatz € 58,94 7 min Buiten Shuttle parkeren
Idealparken € 58,95 7 min Buiten Shuttle parkeren
Parking Airea € 59,94 8 min Buiten Shuttle parkeren
Parkdichfrei € 59,99 10 min Buiten Shuttle parkeren
Safe parken Köln € 62,00 12 min Buiten Shuttle parkeren
Easy Parken Köln € 62,00 4 min Buiten Shuttle parkeren
Park Time € 64,00 8 min Buiten Shuttle parkeren
Elite Parken € 66,00 7 min Buiten Shuttle parkeren
Park Cool € 70,00 6 min Buiten Shuttle parkeren
EcoPark € 70,00 9 min Buiten Shuttle parkeren
Flughafen-Shuttle-Parkplatz € 87,00 - Buiten Valet parkeren
Easy Park Airport € 89,00 6 min Buiten Shuttle parkeren
TunaPark € 100,00 6 min Binnen Shuttle parkeren
Park and Fly Köln € 100,00 7 min Buiten Shuttle parkeren

*De kosten van parkeren bij vliegveld Keulen kunnen verschillen per week of per maand. Hierboven staan de prijzen voor parkeren van 1 september tot en met 8 september 2023.

Shuttle parking en valet parking

Shuttle parkeren en valet parkeren zijn de twee parkeermogelijkheden op de luchthaven in Keulen. Lees hier hoe dat werkt.

Shuttle parkeren

Kies je manier van parkeren

De luchthaven ligt vaak wat verder van het gereserveerde parkeerterrein af. Met shuttle parking rijd je zelf naar de parkeerplaats bij de luchthaven van Keulen. Van tevoren aanwezig zijn is dan wel raadzaam, omdat je naar de luchthaven gebracht wordt. Dit vraagt wat extra reistijd. Je parkeert je auto op de parkeerplaats bij de luchthaven van Keulen. Op de terugweg bel je naar de parking en brengt de shuttlebus je van Keulen Airport naar je auto. De shuttle service is altijd gratis voor het parkeren bij vliegveld Keulen Bonn. Je bespaart je de kosten voor openbaar vervoer. Dat maakt parkeren vliegveld Keulen goedkoop voor iedereen. Bij shuttle parkeren bij vliegveld Keulen Bonn kies je tussen buiten en overdekt parkeren. Voor vragen over shuttle parkeren vliegveld Keulen raadpleeg je onze veelgestelde vragen of je neemt contact op met onze klantenservice.

Valet parking Keulen

Kies je manier van parkeren

Bij valet parkeren Airport Keulen rijd je zelf je auto naar Keulen Airport. Je zet je auto tijdelijk op een afgesproken parkeerplaats en je wacht op de medewerker van de parkeerdienst. Deze medewerker zal je auto parkeren op de gereserveerde parkeerplaats. Van tevoren geef je je voorkeur op of de auto binnen of buiten kan staan, wanneer beide opties mogelijk zijn. Valet parking op vliegveld Keulen kan iets duurder zijn dan shuttle parkeren maar je hebt wel het gemak bij het parkeren van je auto. Voordat je aankomt, bel je het telefoonnummer van de parkeeraanbieder bij Keulen Airport. Dit doe je op de terugreis ook als je geland bent. Je spreekt dan een punt af waar je de chauffeur ontmoet bij het vliegveld. De medewerker zal met je auto wachten tot je op die plek van de luchthaven arriveert. Dan krijg je je auto terug en kun je direct naar huis. Valet parkeren vliegveld Koln Bonn is comfortabel bij zowel lang parkeren als kort parkeren. Kijk voor vragen over valet parkeren vliegveld Keulen bij onze veelgestelde vragen raadplegen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren Keulen Bonn

Het lang parkeren bij vliegveld Keulen Bonn is geen probleem bij Parkos. Op onze website vind je het beste aanbod van parkeeraanbieders op jouw reisdata. Alle beschikbare parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Keulen worden vergeleken. Deze zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd, bij elke aanbieder kun je veilig en vertrouwd parkeren.

Lees hier onze tips voordat je gaat parkeren bij Keulen Airport:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Kies een parkeerplaats die voldoet aan je wensen en voorkeuren. Bij Parkos parkeren luchthaven Keulen Bonn vergelijk je voor een goedkoop tarief waardoor je veel geld bespaart op het parkeren tijdens je reis.

Kies je manier van parkeren

Bekijk onze verschillende parkeermogelijkheden: maak een keuze uit de twee manieren van parkeren. Wil je de auto laten ophalen door een chauffeur? Of word je liever naar de luchthaven gebracht door een shuttlebus? Let goed op de verschillen tussen shuttle parkeren en valet parkeren voordat je een keuze maakt en de parkeerplek definitief reserveert.


Shuttle parkeren houdt in dat je zelf naar de parkeerplaats rijdt om je auto te parkeren. Daarna word je met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht door een chauffeur. Op de terugreis brengt de shuttleservice je vanaf Keulen Airport naar het parkeerterrein. Goedkoop parkeren vliegveld Keulen-Bonn is mogelijk als je kiest voor shuttle parkeren.


Valet parkeren betekent dat je rechtstreeks naar de terminals van Keulen Airport rijdt. Je parkeert je auto tijdelijk op het vliegveld totdat de medewerker van de parking gearriveerd is. Deze medewerker neemt de auto van je over op het vliegveld en je kunt zelf gaan inchecken voor de vlucht. Na de landing staat de chauffeur voor je klaar om je auto weer aan je over te dragen. Je kunt dan direct met je eigen auto richting huis. Via Parkos kunt je valet parkeren vliegveld Keulen reserveren.

Veiligheid

Veiligheid: Heb je de verschillende aanbieders van parkeren vliegveld Keulen Bonn vergeleken? Tijdens het vergelijken kun je ook zien of je auto op een veilige manier geparkeerd staat. Dat dit zo is, blijkt uit het feit dat de parkeerplaatsen bij Keulen Airport voorzien zijn van omheining en camera's. Parkos bezoekt alle parkeeraanbieders persoonlijk en de veiligheidsmaatregelen worden ook gecontroleerd. Bekijk alle informatie die op de site staat over dit onderwerp. Voor het lang parkeren bij Keulen Airport zijn er 24 uur per dag mensen aanwezig bij de parking.

Plan je reis

Plan je reis: Parkeren bij vliegveld Keulen Bonn bereid je goed voor. Wij raden aan om op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven. Via de routeplanner van Parkos bepaal je gemakkelijk de snelste route naar Keulen Airport of naar het gereserveerde parkeerterrein.

Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Als je binnen Europa vliegt, gaan de incheckbalies twee uur voor vertrek open. Voor vluchten buiten Europa adviseren we om drie uur van tevoren aanwezig te zijn.   Reserveer nu je parkeerplaats …

Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Keulen?

Valet parkeren bij Keulen Airport is een eenvoudige manier van parkeren. Je rijdt met je auto naar de vertrekhal van Keulen, waar de chauffeur op je wacht. Hij herkent je auto en komt naar je toe. Je …

Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Keulen?

Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Keulen? We leggen het je graag uit, inclusief de voor- en nadelen.   Reserveer nu je parkeerplaats   Hoe het werkt Aankomst: Rijd naar het…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd