9,1/10 1.230 beoordelingen

Parkeren Vliegveld Keulen

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 15
Best beoordeeld Easy Park Airport
Goedkoopste Idealparken
Dichtstbij de luchthaven Park Cool
 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle en Valet Parking
 3. Lang Parkeren
 4. Vergelijk Parkings

Parkeren vliegveld Keulen

Een goed begin van je vakantie is verzekerd als je veilig kunt parkeren. Dat geldt ook voor vliegveld Keulen parkeren. Reserveer daarom bij Parkos een parkeerplaats op vliegveld Keulen. Vergelijk betrouwbare parkeerplekken bij de beste parkeeraanbieders bij Keulen Airport. Deze parkeeraanbieders liggen in het noordwesten van Keulen Bonn Airport. Je kunt je auto parkeren op een afstand van vijf minuten vanaf de terminal. Je kunt Cologne Bonn Airport ook vanaf Station Porz Wahn bereiken. Maar vanaf de snelweg die langs de luchthaven lopen, zijn de parkings ook goed bereikbaar. Bij Parkos kun je onofficiële parkeerplaatsen online reserveren voor de laagste prijs, alle kosten zijn bij de prijs inbegrepen. Daarbij heb je bij Airport Keulen Bonn de keuze uit sleutels meenemen of sleutels afgeven. En je kiest tussen shuttle parkeren of valet parkeren. De verschillende parkeerplaatsen bij de luchthaven zijn buiten of overdekt.


Vergelijk de beste parkeerplaatsen


Keulen Airport in Duitsland vervoert elk jaar meer dan een miljoen passagiers naar 130 verschillende bestemmingen. In Duitsland liggen ook nog andere vliegvelden die voor Nederlanders goed bereikbaar zijn. Zoals bijvoorbeeld Dortmund Airport en Weeze Airport. De luchthaven heeft een ondergronds treinstation en wel 12.000 parkeerplaatsen. De Duitse Luchtmacht is ook dit vliegveld gevestigd. Er werken zowel militairen als burgers op het vliegveld. Het vliegveld wordt gebruikt voor personenvervoer maar ook voor goederentransport. Keulen Bonn Airport heeft het beste parkeeraanbod, ook voor extra grote personenauto's en andere grote voertuigen zoals een bestelbus. Vlieg je dus vanaf luchthaven Keulen Bonn? Dan kun een parkeerplek direct reserveren via Parkos!


Parkeertarieven worden steeds lager. Toch blijft het luchthaven parkeren bij Keulen Bonn Airport op de officiële parkeerplaatsen duur. Je betaalt hier vaak een tarief voor een uur parkeren. En dat loopt op, zeker bij langer parkeren. Er zijn echter alternatieve parkeeraanbieders met goedkope parkeerplekken. Je kunt daar niet gratis parkeren. Maar hun parkeerplaats ligt wel vlakbij het vliegveld, net als bij de officiële parkeerplaatsen. Deze parkeeraanbieders werken niet samen met de luchthaven maar beschikken eveneens over een . Je kiest bij Parkos bij het reserveren uit de voordelige parkeeraanbieders. Een tijdige online reservering bespaart een hoop geld en je hebt een parkeerplaats die het dichtstbij vliegveld ligt.

Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

Parkeren Keulen Airport vraagt om een goed vergelijk. Dit kan met Parkos. We vergelijken niet alleen de parkeertarieven Keulen Airport, wij hebben een compleet overzicht gemaakt. Daarbij kijken we ook of de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren bij Keulen Airport betrouwbaar zijn. Bij de luchthaven kun je niet gratis parkeren. Maar de parking bij de airport heeft een gunstig tarief en is bovendien veilig en vertrouwd. De ervaringen van onze klanten bij het parkeren vliegveld Keulen zijn goed. De afstand van de parking tot Keulen Airport is te ver om te lopen. Daarom is er bij elke parking vervoer naar en van de luchthaven geregeld. Dit is in de vorm van een gratis shuttleservice. Of je kiest voor valet parking bij parkeren Keulen Airport.

Parkeren bij Keulen Airport is inclusief het vervoer van de parkeerplaats naar de terminals. Je hoeft dit zelf niet te regelen. Hiervoor maak je gebruik van gratis shuttle parking. Bij valet parking staat een chauffeur tot je beschikking die je auto voor je parkeert. Wat het beste parkeren voor jou is, bepaal je zelf. De opties voor valet parkeren en shuttle parking verschillen ook per parkeeraanbieder. EasyParken Köln is één van de aanbieders die zowel de shuttle parking als het valet parkeren aanbiedt. Of je langer wilt parkeren of kiest voor kort parkeren, beide opties zijn mogelijk bij Parkeren Keulen Airport. Deze service is een goede oplossing aangezien gratis parkeren niet mogelijk is bij vliegveld Keulen. Je bent wel verzekerd van goedkoop parkeren tijdens het online reserveren van een parkeerterrein bij vliegveld Keulen Bonn.

Bij de alternatieve parkeeraanbieders is goedkoop parkeren vliegveld Keulen Bonn mogelijk. Je profiteert bij het parkeerterrein bovendien van een aanvullende service die een andere parkeerplaats niet altijd biedt bij parkeren vliegveld Keulen. De parkeerplaats van de betrouwbare aanbieders bevindt zich altijd in de buurt van de luchthaven. Je bent dus dicht bij de terminal. Een shuttlebus brengt je naar de terminal bij vertrek van luchthaven Keulen. Bij aankomst brengt de shuttlebus je naar de gereserveerde parkeerplek. Bij valet parkeren parkeer je eigenlijk gewoon op vliegveld Keulen. De medewerker van het parkeerterrein brengt je auto naar de parkeerplek en wacht je bij aankomst met je auto op. Medewerkers bij de parkeerplaats van de luchthaven van Keulen helpen met je bagage. Hierbij heb je eveneens ook extra opties om te kiezen, zoals een parkeerplaats bij een hotel. Je kunt op een gereserveerde kamer slapen de nacht voor vertrek. Dit dien je vooraf te reserveren.

De beoordelingen over het parkeren Airport Keulen Bonn op onze website zijn tot stand gekomen door het verzamelen van klantervaringen. We vragen onze klanten om de parkeeraanbieders bij Keulen Airport te beoordelen. Deze ervaringen op de luchthaven zijn representatief voor de service van de parkeeraanbieder waar de auto geparkeerd wordt. Aanbieders bij Keulen Airport worden beoordeeld met een 8,7 gemiddeld.

Shuttle parking en valet parking

Shuttle parkeren en valet parkeren zijn de twee parkeermogelijkheden op de luchthaven in Keulen. Lees hier hoe dat werkt.

Shuttle parkeren

Kies je manier van parkeren

De luchthaven ligt vaak wat verder van het gereserveerde parkeerterrein af. Met shuttle parking rijd je zelf naar de parkeerplaats bij de luchthaven van Keulen. Van tevoren aanwezig zijn is dan wel raadzaam, omdat je naar de luchthaven gebracht wordt. Dit vraagt wat extra reistijd. Je parkeert je auto op de parkeerplaats bij de luchthaven van Keulen. Op de terugweg bel je naar de parking en brengt de shuttlebus je van Keulen Airport naar je auto. De shuttle service is altijd gratis voor het parkeren bij vliegveld Keulen Bonn. Je bespaart je de kosten voor openbaar vervoer. Dat maakt parkeren vliegveld Keulen goedkoop voor iedereen. Bij shuttle parkeren bij vliegveld Keulen Bonn kies je tussen buiten en overdekt parkeren. Voor vragen over shuttle parkeren vliegveld Keulen raadpleeg je onze veelgestelde vragen of je neemt contact op met onze klantenservice.

Valet parking Keulen

Kies je manier van parkeren

Bij valet parkeren Airport Keulen rijd je zelf je auto naar Keulen Airport. Je zet je auto tijdelijk op een afgesproken parkeerplaats en je wacht op de medewerker van de parkeerdienst. Deze medewerker zal je auto parkeren op de gereserveerde parkeerplaats. Van tevoren geef je je voorkeur op of de auto binnen of buiten kan staan, wanneer beide opties mogelijk zijn. Valet parking op vliegveld Keulen kan iets duurder zijn dan shuttle parkeren maar je hebt wel het gemak bij het parkeren van je auto. Voordat je aankomt, bel je het telefoonnummer van de parkeeraanbieder bij Keulen Airport. Dit doe je op de terugreis ook als je geland bent. Je spreekt dan een punt af waar je de chauffeur ontmoet bij het vliegveld. De medewerker zal met je auto wachten tot je op die plek van de luchthaven arriveert. Dan krijg je je auto terug en kun je direct naar huis. Valet parkeren vliegveld Koln Bonn is comfortabel bij zowel lang parkeren als kort parkeren. Kijk voor vragen over valet parkeren vliegveld Keulen bij onze veelgestelde vragen raadplegen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren Keulen Bonn

Lang parkeren Keulen Bonn

Het lang parkeren bij vliegveld Keulen Bonn is geen probleem bij Parkos. Op onze website vind je het beste aanbod van parkeeraanbieders op jouw reisdata. Alle beschikbare parkeeraanbieders voor lang parkeren bij Keulen worden vergeleken. Deze zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd, bij elke aanbieder kun je veilig en vertrouwd parkeren.

Lees hier onze tips voordat je gaat parkeren bij Keulen Airport:

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Kies een parkeerplaats die voldoet aan je wensen en voorkeuren. Bij Parkos parkeren luchthaven Keulen Bonn vergelijk je voor een goedkoop tarief waardoor je veel geld bespaart op het parkeren tijdens je reis.

Bekijk onze verschillende parkeermogelijkheden: maak een keuze uit de twee manieren van parkeren. Wil je de auto laten ophalen door een chauffeur? Of word je liever naar de luchthaven gebracht door een shuttlebus? Let goed op de verschillen tussen shuttle parkeren en valet parkeren voordat je een keuze maakt en de parkeerplek definitief reserveert.


Shuttle parkeren houdt in dat je zelf naar de parkeerplaats rijdt om je auto te parkeren. Daarna word je met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht door een chauffeur. Op de terugreis brengt de shuttleservice je vanaf Keulen Airport naar het parkeerterrein. Goedkoop parkeren vliegveld Keulen-Bonn is mogelijk als je kiest voor shuttle parkeren.


Valet parkeren betekent dat je rechtstreeks naar de terminals van Keulen Airport rijdt. Je parkeert je auto tijdelijk op het vliegveld totdat de medewerker van de parking gearriveerd is. Deze medewerker neemt de auto van je over op het vliegveld en je kunt zelf gaan inchecken voor de vlucht. Na de landing staat de chauffeur voor je klaar om je auto weer aan je over te dragen. Je kunt dan direct met je eigen auto richting huis. Via Parkos kunt je valet parkeren vliegveld Keulen reserveren.

Veiligheid: Heb je de verschillende aanbieders van parkeren vliegveld Keulen Bonn vergeleken? Tijdens het vergelijken kun je ook zien of je auto op een veilige manier geparkeerd staat. Dat dit zo is, blijkt uit het feit dat de parkeerplaatsen bij Keulen Airport voorzien zijn van omheining en camera's. Parkos bezoekt alle parkeeraanbieders persoonlijk en de veiligheidsmaatregelen worden ook gecontroleerd. Bekijk alle informatie die op de site staat over dit onderwerp. Voor het lang parkeren bij Keulen Airport zijn er 24 uur per dag mensen aanwezig bij de parking.

Plan je reis: Parkeren bij vliegveld Keulen Bonn bereid je goed voor. Wij raden aan om op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven. Via de routeplanner van Parkos bepaal je gemakkelijk de snelste route naar Keulen Airport of naar het gereserveerde parkeerterrein.

Parkeertarieven bij Keulen Bonn Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Idealparken Shuttle parkeren | Buiten vanaf €32.00
Shuttle Star Shuttle parkeren | Buiten vanaf €32.00
Flughafen-Shuttle-Parkplatz Shuttle parkeren | Buiten vanaf €32.00
Parking Airea Köln Shuttle parkeren | Buiten vanaf €35.00
Idealparken Shuttle parkeren | Binnen vanaf €35.89
EcoPark Shuttle parkeren | Buiten vanaf €35.98
Easy Parken Köln Shuttle parkeren | Buiten vanaf €36.00
Easy Park Airport Shuttle parkeren | Buiten vanaf €37.50
Park Airport Cologne Shuttle parkeren | Buiten vanaf €54.00
Safe Parken Koeln Shuttle parkeren | Buiten vanaf €55.00
Park Cool Shuttle parkeren | Buiten vanaf €64.00
ValetPro Shuttle parkeren | Buiten vanaf €65.00
ValetPro Valet parkeren | Buiten vanaf €78.00
Safe Parken Koeln Valet parkeren | Buiten vanaf €79.00
Shuttle Star Valet parkeren | Buiten vanaf €82.00
TunaPark Shuttle parkeren | Binnen vanaf €90.00
Easy Parken Köln Valet parkeren | Buiten vanaf €100.00
Easy Park Airport Valet parkeren | Buiten vanaf €105.00
Easy Parken Köln Shuttle parkeren | Binnen vanaf €110.00
Easy Parken Köln Valet parkeren | Binnen vanaf €110.00
Easy Park Airport Shuttle parkeren | Binnen vanaf €110.00
Easy Park Airport Valet parkeren | Binnen vanaf €123.00
Elite Parken Shuttle parkeren | Buiten -
Idealparken Valet parkeren | Buiten -
Idealparken Valet parkeren | Binnen -
Park Cool Valet parkeren | Buiten -
Park and Fly Köln Shuttle parkeren | Buiten -
Park Time Shuttle parkeren | Buiten -
Flughafen-Shuttle-Parkplatz Shuttle parkeren | Binnen -
Flughafen-Shuttle-Parkplatz Valet parkeren | Buiten -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 20-6-2024 tot vr. 28-6-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

  chevron

  Als je binnen Europa vliegt, gaan de incheckbalies twee uur voor vertrek open. Voor vluchten buiten Europa adviseren we om drie uur van tevoren aanwezig te zijn.

   

  Heb je gekozen voor shuttle parkeren? Vanaf het moment dat je het terrein oprijdt tot je het vliegveld binnenloopt, neemt dit ongeveer een half uur in beslag. Als je dus twee uur van tevoren op Keulen Airport moet zijn, raden we aan om twee en een half uur van tevoren bij het parkeerterrein te zijn. Zo ben je op tijd om in te checken.

   

  Als je voor valet parkeren hebt gekozen, raden we ook aan om twee en een half uur van tevoren op het vliegveld aanwezig te zijn. Voordat je je sleutels overhandigt, controleer je samen met de medewerker van de parkeerbeheerder je auto. Zo kom je na je reis niet voor verrassingen te staan.

   

  Onderweg naar Keulen

  De wegen rondom Keulen zijn vaak erg druk, vooral tijdens de spits in zowel Nederland als Duitsland. Zorg er daarom altijd voor dat je op tijd vertrekt en controleer van tevoren of er veel files of werkzaamheden op je route zijn. Het (parkeerterrein van) vliegveld van Keulen is goed bereikbaar vanaf Nederland en Duitsland. De afslag naar de luchthaven staat duidelijk aangegeven onder de naam "Flughafen."


 • Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Keulen?

  chevron

  Valet parkeren bij Keulen Airport is een eenvoudige manier van parkeren. Je rijdt met je auto naar de vertrekhal van Keulen, waar de chauffeur op je wacht. Hij herkent je auto en komt naar je toe. Je kunt je bagage uitladen en de sleutel aan de chauffeur overhandigen. Terwijl jij al kunt inchecken op het vliegveld, brengt de chauffeur je auto naar het parkeerterrein.

   

  Hoe kom je bij de vertrekhal?

  Voordat je op het vliegveld aankomt, bel je de parkeeraanbieder. Zo weten ze hoe laat je op het vliegveld bent en staan ze voor je klaar. In de bevestigingsmail staat precies beschreven waar je met de auto naartoe moet rijden. De chauffeur kan dit ook toelichten aan de telefoon.

   

  Waar parkeer je de auto?

  Bij valet parkeren rijd je met de auto naar de vertrekhal van Keulen Airport. Als je hebt gereserveerd, ontvang je een bevestigingsmail met parkeerinstructies. Hierin staat precies beschreven waar je de chauffeur kunt vinden en hoe ver van tevoren je de chauffeur moet bellen. Op het vliegveld van Keulen staat de vertrekhal duidelijk aangegeven.

   

  Bij terugkomst

  Als je bent geland op het vliegveld, willen ze bij de parkeeraanbieder graag weten dat je bent gearriveerd. Je kunt hen bellen op het nummer dat op de bevestigingsbrief staat. Ze zetten je auto alvast vooraan op het terrein, en tegen de tijd dat je het vliegveld verlaat, staat de chauffeur voor de aankomsthal. Je ontvangt de autosleutel en kunt meteen naar huis rijden.

   

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Keulen?

  chevron

  Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Keulen? We leggen het je graag uit, inclusief de voor- en nadelen.

   

  Hoe het werkt

  1. Aankomst: Rijd naar het parkeerterrein bij vliegveld Keulen. Je ziet zelf dat je auto veilig geparkeerd staat.

  2. Inladen en vertrek: Met je bagage ga je naar de shuttlebus. Nadat je je bagage hebt ingeladen, vertrekt de shuttlebus naar het vliegveld. Binnen tien minuten ben je aangekomen op het vliegveld, klaar om je reis te beginnen.

   

  Voordelen van shuttle parkeren

  • Kosten: Shuttle parkeren is meestal voordeliger dan andere opties zoals valet parkeren.
  • Zekerheid: Je ziet zelf waar je auto geparkeerd wordt, wat gemoedsrust geeft.

  Nadelen van shuttle parkeren

  • Reistijd: Het proces kan wat langer duren omdat je eerst naar het parkeerterrein moet rijden en dan met de shuttlebus naar het vliegveld moet.
  • Wachten: Bij terugkomst moet je soms even wachten op de shuttlebus.

   

  Bij terugkomst

  Als je weer terug bent op het vliegveld, bel je de parkeeraanbieder. Zij sturen de shuttlebus naar het vliegveld om je op te halen. Zodra je het vliegveld verlaat, stap je in de shuttlebus en word je teruggebracht naar het parkeerterrein. Daar kun je in je eigen auto stappen en naar huis rijden.

   

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd