Parkeren Vliegveld Keulen

Over Parkos

Voor veel mensen is het vergelijken van een parkeerplaats geen dagelijkse klus. Parkos maakt het vergelijken en reserveren van een parkeerplek op vliegveld Keulen-Bonn eenvoudiger.
Veel gestelde vragen

Voordelen van Parkos

Bewaakte terreinen
24/7 geopend
Keuze uit shuttle of valet parkeren
Alleen de beste aanbieders bij Keulen Airport

Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 8,7

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 8,7/10 gebaseerd op 169 beoordelingen. Lees meer ervaringen over Parkeren Vliegveld Keulen

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een email Bel ons op 020-2612664

Parkeren Vliegveld Keulen

 

Als u vliegt via het vliegveld van Keulen (ookwel Keulen-Bonn genoemd) gaat u waarschijnlijk met de auto. Dit is best een stukje rijden vanuit delen van Nederland. Omdat de benzine al duur genoeg is bent u vast op zoek naar een goedkoop en betaalbaar parkeerterrein. Vergelijk en reserveer daarom van te voren uw parkeerplek en kies voor parkeren vliegveld Keulen via Parkos. Dan bent u verzekerd van een plek en bent u ook nog eens goedkoper uit.

Wanneer u heeft gereserveerd ontvangt u een bevestigingsmail met een routebeschrijving. De parkeeraanbieder is hierin al ingevuld, u hoeft alleen uw vertrekpunt in te vullen. Dit scheelt een hoop zoekwerk. De parkeeraanbieders van Keulen zitten op maximaal 10 minuten van het vliegveld af.
 

Over vliegveld Keulen


Het vliegveld van Keulen is een van de grootste vliegvelden in Europa. Daarnaast is het vliegveld goed bereikbaar via de snelweg vanuit Nederland en Duitsland. Het vliegveld bevindt zich in het zuiden van Keulen.Het vliegveld heeft diverse winkels en eettentjes om te bezoeken terwijl u op uw vlucht wacht. Op het grote uitzichtplatform kun u vliegtuigen zien opstijgen en landen, indien het weer dit toelaat.

Van en naar Keulen vliegen onder andere de volgende vliegmaatschappijen: Ryanair, Turkisch Airlines, Swiss, Lufthansa en TUI. Na een dure vliegreis bent u vast en zeker toe aan goedkoop parkeren. Vergelijk daarom de parkeeranbieders van Keulen op prijs, beoordeling en ervaring.
 

Parkeren Keulen Airport

Wanneer u gaat lang parkeren bij het Keulen Airport heeft u twee keuzes. Bij het vliegveld van Keulen kunt u kiezen voor valet en shuttle parkeren. Als u kiest voor shuttle parkeren parkeert u de auto op het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Met uw bagage loopt u naar de shuttlebus die u naar het vliegveld toe brengt. Op de terugreis staat de shuttlebus weer klaar om u naar het parkeerterrein te brengen.

Wanneer u kiest voor valet parkeren bij vliegveld Keulen rijdt u met de auto naar de vertrekhal. Daar staat een chauffeur op u te wachten en deze zal naar u toelopen. U geeft de sleutels af en terwijl u incheckt parkeert de chauffeur uw auto op het parkeerterrein. Op de terugreis staat uw auto weer klaar voor de aankomsthal van Keulen Airport en kunt u snel terug naar huis rijden.

Vergelijk direct parkeeraanbieders rond Keulen Bonn

Parkeren Keulen Bonn

Veel gestelde vragen

Als u binnen Europa vliegt zijn de incheckbalies twee uur van tevoren geopend. Wanneer u... Lees het volledige antwoord
Valet parkeren is een makkelijke manier van parkeren bij het vliegveld van Keulen. U rijdt... Lees het volledige antwoord
Het shuttle parkeren werkt als volgt: U rijd naar het parkeerterrein bij vliegveld Keulen toe.... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veel gestelde vragen

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Keulen Bonn