Parking Airea biedt een veilige manier van parkeren aan doordat het parkeerterrein is afgesloten door hekken en van videobewaking is voorzien. Parking Airea staat met een 24-uurs service tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Meer informatie

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Airea

Parking Airea beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Parking Airea

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 60 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Top

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


Zufrieden

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


Danke
Werde ich weiterempfehlen

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 07 januari 2022.


Prima prijs kwaliteits verhouding.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 29 december 2021.


De bus stond klaar toen ik aankwam in Keulen en toen ik op het vliegveld stond. Kan dus niet veel zeggen over de wachttijden. Vriendelijk en efficient personeel.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 23 december 2021.


Parkeerplaats in Keulen in het donker op onbekend terrein lastig te vinden. Medewerkers zijn wel vriendelijk en begeleiden je naar de parkeerplaats. Koffers worden ingeladen en na afrekenen wordt je naar de luchthaven gebracht. Auto blijft achter op een afgesloten terrein. Ligt erg dicht bij de snelweg, hetgeen wel makkelijk is.
Bij aankomst op de parkeerplaats, heeft niemand ons verteld dat we bij terugkeer telefonisch contact moesten opnemen. Het kaartje hiervoor heeft niemand ons gegeven. We hebben dus langer moeten wachten dan de bedoeling was. Maar uiteindelijk een positieve ervaring en een veilig teruggekregen auto.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 19 december 2021.


Goede ervaring. Goed geregeld en je auto staat veilig

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 08 december 2021.


Goed hele korte wachttijden

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 07 december 2021.


Prima geregeld, snel en netjes op tijd. Vonden alleen de betalingswijze bij het boeken niet geheel duidelijk dat dit alleen contant kon. En tijdens de boeking konden we niet direct de betaling via Ideal doen.

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 02 december 2021.


Ruim op tijd. Goed bereikbaar. Zowel de locatie als telefonisch. Door drukte in het verkeer was de privé shuttlebus een kwartiertje later dan gepland. De chauffeur liet dit keurig op tijd weten door even te bellen.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 27 november 2021.


Prettige communicatie

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 19 november 2021.


Keurig aan de afspraken voldaan, prima prijs, nette service, goede bereikbaarheid. Voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 11 november 2021.


Ptima

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 09 november 2021.


Perfect geregeld,
TOP

Over Parking Airea

Parking Airea stelt u in staat om uw reis zorgeloos en comfortabel te maken. De stress begint vaak wanneer u aankomt bij het vliegveld en een parkeerplek moet zoeken. De Valet-Service en Shuttle-Service neemt u dit probleem uit handen. Hierdoor hoeft u geen parkeerplek meer te zoeken en kunt u direct uw reis vervolgen.

Shuttle service

Shuttle Service is een klantenservice die u vanaf Parking Airea naar de luchthaventerminal brengt. Het is een handige ophaal- en afleverservice voor particulieren en bedrijven. U overhandigt uw voertuig persoonlijk op het ophaalpunt op het afgesproken tijdstip. Uw auto wordt dan veilig geparkeerd op de parkeerplaats en u wordt met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De shuttlebus haalt u ook weer op bij de terminal bij uw terugkomst.

Valet-Service

De Valet-Service is een service die de overname van uw voertuig gemakkelijker maakt. Zowel het inleveren als de teruggave van uw voertuig gebeurt op de luchthaventerminal zonder wachttijden. Het parkeren van Airea's Valet-Service biedt u een groot voordeel. Valet-Service is een comfortabele oplossing, omdat u op het moment van aankomst de auto kunt inleveren zonder te moeten parkeren. Hierna kunt u direct inchecken bij Keulen Bonn Airport. Hierdoor bespaart u veel tijd.

Het parkeerterrein van Parking Airea is volledig omheind en slechts 10 minuten van de luchthaven van Keulen/Bonn. De grond is bedekt met stoeptegels en goed verlicht op alle momenten van de dag. Bovendien wordt het gebied 24/7 bewaakt, zodat uw voertuig te allen tijde veilig is. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat u uw sleutels moet inlever, de autosleutels worden veilig vergrendeld in een kluis.

Indien nodig wordt bij de overhandiging van uw voertuig een controle van het voertuig uitgevoerd om misverstanden op een later tijdstip te voorkomen.

U heeft de mogelijkheid om te profiteren van professionele onderhoud aan uw auto en andere diensten van Parking Airea. Uw extra bestelling wordt dan tijdens uw reis afgehandeld. Deze diensten omvatten de voorbereiding van voertuigen, brandstofservice en Smart Repair. Parking Airea is met zijn diensten 24/7 beschikbaar en zal u graag helpen met uw bagage op elk moment.

Let op: Parking Airea kan momenteel maximaal 4 personen vervoeren met de pendelbus. Als u met meer mensen reist, heeft u de mogelijkheid om ze eerst af te zetten op de luchthaven en vervolgens met minder mensen naar de parkeerplaats te rijden.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst


U levert uw voertuig op het afgesproken tijdstip persoonlijk in bij het ontvangstpunt van Parking Airea, waar u wordt verwelkomd door een medewerker. Een personeelslid zal u een zitplaats toewijzen. Uw bagage wordt in het transfer voertuig geladen. Kinderzitjes zijn ook beschikbaar in de shuttle. Eén koffer en handbagage per persoon is inbegrepen. Voor elke extra koffer wordt 5€ aangerekend. De pendelbus brengt u dan individueel naar de luchthaven zonder wachttijden. Let op: er kunnen maximaal 4 personen met de shuttlebus worden vervoerd, voor elke extra persoon wordt een toeslag van 10€ in rekening gebracht.

Terugreis

Na uw terugvlucht brengt de shuttleservice u naar uw voertuig, zodat u comfortabel kunt terugkeren naar uw bestemming. Meldt u zich hiervoor bij de medewerker van Parking Airea zodra u op de verzamelplaats (Vertrekniveau Terminal 1c) aankomt, zodat hij of zij klaarstaat om u op tijd op te halen.

Hoe werkt Valet-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw aankomst haalt een geautoriseerde Parking Airea-medewerker uw voertuig direct bij de terminal op, zodat u met een goed geweten aan uw reis kunt beginnen. Het team zal altijd alles in het werk stellen om een vlot onthaalproces te verzekeren. U kunt het ontmoetingspunt bij de terminal zonder omwegen bereiken. In geval van vertraging heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de verantwoordelijke medewerker. Na een korte voertuigcontrole wordt de huidige toestand van de auto geregistreerd. Het team zal u natuurlijk helpen met het uitladen van uw bagage. U kunt dan overgaan tot het inchecken. Parking Airea zorgt voor de rest. Uw voertuig wordt overgebracht naar de beveiligde parkeerplaats. Tijdens uw afwezigheid wordt uw autosleutel veilig bewaard in de kluis van het parkeerterrein.

Terugkomst

De verantwoordelijke medewerker zorgt voor een snelle afhandeling na uw aankomst. De aankomst na een reis is meestal moeilijker dan de reis zelf. Daarom maakt Parking Airea uw terugreis naar huis gemakkelijker en zet uw voertuig klaar voor de terminal wanneer u arriveert. Neem hiervoor contact op met de medewerker van Parking Airea, ongeveer 20 minuten voor uw aankomst op het trefpunt. Na nog een controle van uw voertuig kunt u al aan uw terugreis beginnen.

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln