Parking Airea biedt een veilige manier van parkeren aan doordat het parkeerterrein is afgesloten door hekken en van videobewaking is voorzien. Parking Airea staat met een 24-uurs service tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Meer informatie

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Airea

Parking Airea beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Parking Airea

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 140 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2022.


Goed geregeld allemaal. Jammer alleen dat je niet met pin kunt betalen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2022.


Vriendelijk personeel, goede shuttledienst.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 30 juli 2022.


Net toen we aan kwamen zou het busje vertrekken, maar deze heeft op ons gewacht. Zodoende waren we mooi op tijd bij het vliegveld.
Bij terugkomst gebeld en toevallig waren ze er binnen twee minuten om andere mensen op te halen. Hierdoor waren we lekker snel terug bij de auto.
Helaas werden we afgezet bij de ingang en moesten we het hele stuk lopen naar onze auto, dit was een beetje een teleurstelling. We hadden verwacht dat we wel even afgezet werden bij de auto want we stonden in rij 16!
Verder prima dus, waarbij je zelf ,op aanwijs van hun, de auto parkeert en de sleutel bij je houdt. Naar het vliegveld is ongeveer 10 minuten rijden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 28 juli 2022.


Prima service!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 28 juli 2022.


Goede en snelle service

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 27 juli 2022.


Fijn ontvangst, vriendelijke mensen!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 22 juli 2022.


Straight to the point and very fast services. I recommend

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 20 juli 2022.


Keurige parking vervoer heel correct en netjes geregeld .

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 16 juli 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 15 juli 2022.


Super goed sinds altijd

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 11 juli 2022.


Geen commentaar

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 06 juli 2022.


Prima service! Gezellig personeel

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 26 juni 2022.


Auto is veilig en goed bewaken

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 13 juni 2022.


De ervaring was goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 08 juni 2022.


Alles goed geregeld, ligt zeer kortbij, perfect!

Over Parking Airea

Parking Airea stelt u in staat om uw reis zorgeloos en comfortabel te maken. De stress begint vaak wanneer u aankomt bij het vliegveld en een parkeerplek moet zoeken. De Valet-Service en Shuttle-Service neemt u dit probleem uit handen. Hierdoor hoeft u geen parkeerplek meer te zoeken en kunt u direct uw reis vervolgen.

Shuttle service

Shuttle Service is een klantenservice die u vanaf Parking Airea naar de luchthaventerminal brengt. Het is een handige ophaal- en afleverservice voor particulieren en bedrijven. U overhandigt uw voertuig persoonlijk op het ophaalpunt op het afgesproken tijdstip. Uw auto wordt dan veilig geparkeerd op de parkeerplaats en u wordt met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De shuttlebus haalt u ook weer op bij de terminal bij uw terugkomst.

Het parkeerterrein van Parking Airea is volledig omheind en slechts 10 minuten van de luchthaven van Keulen/Bonn. De grond is bedekt met stoeptegels en goed verlicht op alle momenten van de dag. Bovendien wordt het gebied 24/7 bewaakt, zodat uw voertuig te allen tijde veilig is.

U heeft de mogelijkheid om te profiteren van professionele onderhoud aan uw auto en andere diensten van Parking Airea. Uw extra bestelling wordt dan tijdens uw reis afgehandeld. Deze diensten omvatten de voorbereiding van voertuigen, brandstofservice en Smart Repair. Parking Airea is met zijn diensten 24/7 beschikbaar en zal u graag helpen met uw bagage op elk moment.

Let op: Parking Airea kan momenteel maximaal 4 personen vervoeren met de pendelbus. Als u met meer mensen reist, heeft u de mogelijkheid om ze eerst af te zetten op de luchthaven en vervolgens met minder mensen naar de parkeerplaats te rijden.

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Bij vertragingen van meer dan 30 minuten brengt de parkeeraanbieder 10 euro extra in rekening. Als uw voertuig te groot is, zoals een VW Bus, Mercedes Vito, Ford Trasnsit of vergelijkbaar, evenals PickUp voertuigen, zal een extra betaling van 20,00 Euro worden gedaan op het moment van boeking. Voertuigen in Mercedes Sprinter lengte of identieke voertuigen hebben een toeslag van 30,00 Euro te betalen.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst


U levert uw voertuig op het afgesproken tijdstip persoonlijk in bij het ontvangstpunt van Parking Airea, waar u wordt verwelkomd door een medewerker. Een personeelslid zal u een zitplaats toewijzen. Uw bagage wordt in het transfer voertuig geladen. Kinderzitjes zijn ook beschikbaar in de shuttle. Eén koffer en handbagage per persoon is inbegrepen. Voor elke extra koffer wordt 5€ aangerekend. De pendelbus brengt u dan individueel naar de luchthaven zonder wachttijden. Let op: er kunnen maximaal 3 personen met de shuttlebus worden vervoerd, voor elke extra persoon wordt een toeslag van 10€ in rekening gebracht.

Terugreis

Na uw terugvlucht brengt de shuttleservice u naar uw voertuig, zodat u comfortabel kunt terugkeren naar uw bestemming. Meldt u zich hiervoor bij de medewerker van Parking Airea zodra u op de verzamelplaats (Vertrekniveau Terminal 1c) aankomt, zodat hij of zij klaarstaat om u op tijd op te halen.

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln