Parking Airea biedt een veilige manier van parkeren aan doordat het parkeerterrein is afgesloten door hekken en van videobewaking is voorzien. Parking Airea staat met een 24-uurs service tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Meer informatie

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Airea

Beoordelingen Parking Airea

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 16 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 08 september 2021.


Parkeerplaats is vaak niet bemand. Bellen om afgehaald te worden op het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 03 september 2021.


Top alles op tijd!!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 01 september 2021.


Prima geregeld, parkeerplaats ligt een beetje afgelegen dus het is even zoeken. Alles verder netjes conform afspraak geregeld

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2021.


De parkeerlocatie is zeer lastig te vinden. Verder prima service!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2021.


Aardige mensen en gewoon goede parkeerplaats. Enig minpuntje vond ik dat ze de pendelbusjes retour niet goed ingepland hadden waardoor we 20min moesten wachten.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2021.


Het was even zoeken waar de auto kwijt moesten. Eenmaal door zijn we direct naar het vliegveld gebracht en is uitgelegd hoe wij contact met ze moeten opnemen bij terugkomst, en waar we dan klaar moeten staan. Dit is ook allemaal goed verlopen, het busje stond er al die ons terug heeft gebracht naar de auto. Wij waren tevreden!

8

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2021.


In principe is de parkeerplaats niet verkeerd. Bij aankomst sta je voor een open poort met geparkeerde auto's. Verder zijn geen faciliteiten aanwezig als het regent heb je dus pech!. Bij aankomst gebeld en via aanwijzingen het terrein opgereden. Toen 15 minuten gewacht voor vertrek naar luchthaven.
Bij terugkomst hebben we helaas wel 45 minuten moeten wachten. Rijden volgens mij met maar één busje zonder tekstopdruk, dus moeilijk te herkennen. We werden bij vertrek met een personenauto gebracht en wisten niet hoe het busje eruit zag toen we terug moesten. Enfin, auto onbeschadigd teruggevonden.

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 30 juni 2021.


Alles precies volgens afspraak geregeld. Ook het afhalen bij het vliegveld Köln op de afgesproken plaats en tijd was prima. Hele vriendelijke chauffeur.

Over Parking Airea

Parking Airea stelt u in staat om uw reis zorgeloos en comfortabel te maken. De stress begint vaak wanneer u aankomt bij het vliegveld en een parkeerplek moet zoeken. De Valet-Service en Shuttle-Service neemt u dit probleem uit handen. Hierdoor hoeft u geen parkeerplek meer te zoeken en kunt u direct uw reis vervolgen.

Shuttle service

Shuttle Service is een klantenservice die u vanaf Parking Airea naar de luchthaventerminal brengt. Het is een handige ophaal- en afleverservice voor particulieren en bedrijven. U overhandigt uw voertuig persoonlijk op het ophaalpunt op het afgesproken tijdstip. Uw auto wordt dan veilig geparkeerd op de parkeerplaats en u wordt met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De shuttlebus haalt u ook weer op bij de terminal bij uw terugkomst.

Valet-Service

De Valet-Service is een service die de overname van uw voertuig gemakkelijker maakt. Zowel het inleveren als de teruggave van uw voertuig gebeurt op de luchthaventerminal zonder wachttijden. Het parkeren van Airea's Valet-Service biedt u een groot voordeel. Valet-Service is een comfortabele oplossing, omdat u op het moment van aankomst de auto kunt inleveren zonder te moeten parkeren. Hierna kunt u direct inchecken bij Keulen Bonn Airport. Hierdoor bespaart u veel tijd.

Het parkeerterrein van Parking Airea is volledig omheind en slechts 10 minuten van de luchthaven van Keulen/Bonn. De grond is bedekt met stoeptegels en goed verlicht op alle momenten van de dag. Bovendien wordt het gebied 24/7 bewaakt, zodat uw voertuig te allen tijde veilig is. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat u uw sleutels moet inlever, de autosleutels worden veilig vergrendeld in een kluis.

Indien nodig wordt bij de overhandiging van uw voertuig een controle van het voertuig uitgevoerd om misverstanden op een later tijdstip te voorkomen.

U heeft de mogelijkheid om te profiteren van professionele onderhoud aan uw auto en andere diensten van Parking Airea. Uw extra bestelling wordt dan tijdens uw reis afgehandeld. Deze diensten omvatten de voorbereiding van voertuigen, brandstofservice en Smart Repair. Parking Airea is met zijn diensten 24/7 beschikbaar en zal u graag helpen met uw bagage op elk moment.

Let op: Parking Airea kan momenteel maximaal 4 personen vervoeren met de pendelbus. Als u met meer mensen reist, heeft u de mogelijkheid om ze eerst af te zetten op de luchthaven en vervolgens met minder mensen naar de parkeerplaats te rijden.

Hoe werkt pendelparkeerwerk?

Aankomst

U geeft uw voertuig persoonlijk af bij het ophaalpunt van Parking Airea op het afgesproken tijdstip, waar een medewerker u zal ontvangen. Het opgeleide personeel zal een korte voertuigcontrole uitvoeren om problemen achteraf te voorkomen. Uw auto wordt dan veilig geparkeerd op onze parkeerplaats. Na ontvangst van uw voertuig wordt uw bagage in een van de shuttlebussen geladen. Het Parking Airea kan momenteel maximaal 4 personen vervoeren met de pendelbus. Als u met meer mensen reist, heeft u de mogelijkheid om ze eerst af te zetten op de luchthaven en vervolgens met minder mensen naar de parkeerplaats te rijden. Er zijn ook kinderzitjes voorzien in de shuttle. Er zijn geen extra kosten voor uw bagage of nachttoeslagen. De pendelbus brengt u dan individueel naar de luchthaven zonder wachttijden.

Terugkomst

Na uw terugreis wordt u met de pendeldienst naar uw voertuig gebracht, zodat u comfortabel aan uw terugreis naar uw bestemming kunt beginnen. Meld u ongeveer 20 minuten voor uw aankomst aan bij het ontmoetingspunt bij het personeel van Parking Airea, zodat zij op tijd klaar staan om u op te halen. De autosleutel en (indien geboekt) uw gereinigde en/of bijgetankte voertuig wordt bij ons ophaalpunt aan u teruggegeven.

Hoe werkt Valet-Parking?

Aankomst

Op de dag van uw aankomst haalt een geautoriseerde Parking Airea-medewerker uw voertuig direct bij de terminal op, zodat u met een goed geweten aan uw reis kunt beginnen. Het team zal altijd alles in het werk stellen om een vlot onthaalproces te verzekeren. U kunt het ontmoetingspunt bij de terminal zonder omwegen bereiken. In geval van vertraging heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de verantwoordelijke medewerker. Na een korte voertuigcontrole wordt de huidige toestand van de auto geregistreerd. Het team zal u natuurlijk helpen met het uitladen van uw bagage. U kunt dan overgaan tot het inchecken. Parking Airea zorgt voor de rest. Uw voertuig wordt overgebracht naar de beveiligde parkeerplaats. Tijdens uw afwezigheid wordt uw autosleutel veilig bewaard in de kluis van het parkeerterrein.

Terugkomst

De verantwoordelijke medewerker zorgt voor een snelle afhandeling na uw aankomst. De aankomst na een reis is meestal moeilijker dan de reis zelf. Daarom maakt Parking Airea uw terugreis naar huis gemakkelijker en zet uw voertuig klaar voor de terminal wanneer u arriveert. Neem hiervoor contact op met de medewerker van Parking Airea, ongeveer 20 minuten voor uw aankomst op het trefpunt. Na nog een controle van uw voertuig kunt u al aan uw terugreis beginnen.

Adres

Poller Holzweg, 51105, Köln

Help