9,4/10 865 beoordelingen

Parkeren Weeze

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 3
Best beoordeeld P2 Weeze Airport
Dichtstbij de luchthaven P1 Weeze Airport

Parkeren Weeze Airport

Je auto wil je tijdens je vliegvakantie op een veilige en betrouwbare plek parkeren. Weeze Airport parkeren via Parkos biedt die mogelijkheid. Kies bij Parkos uit het brede aanbod van parkeerplekken bij verschillende parkeeraanbieders. De parkeerplekken die je via Parkos boekt voor de luchthaven zijn geen dure, officiële parkeerplaatsen. Deze parkeerplekken grenzen niet aan het vliegveld, maar zijn wel dicht bij Airport Weeze. Door gebruik te maken van de shuttleservice en valet service is dat geen probleem. Sinds 2021 kun je ook voordelig de officiële parkeerplaatsen P1 P2 en P3 Weeze airport reserveren bij Parkos. Dat maakt het aanbod voor het luchthaven parkeren compleet.


Airport Weeze is vanaf 2003 in gebruik voor passagiersvluchten. Voor die tijd was het in gebruik als militair vliegveld door de Britten. Het vliegveld ligt bij het dorpje Weeze en is voor Nederlandse reizigers gemakkelijk bereikbaar. Düsseldorf ligt niet ver weg, net als Düsseldorf Airport. De luchthaven ligt bovendien niet ver van de Nederlandse grens. In het eerste jaar dat Weeze Airport voor de passagiersvluchten open was, vlogen er ongeveer 200.000 passagiers. Dat aantal is in de loop van de jaren gestegen naar 1.885.811 passagiers. Veel van deze mensen willen hun auto op loopafstand van het vliegveld parkeren. Dit kan lastig zijn, maar met Parkos maak je het jezelf gemakkelijk. Je vergelijkt eenvoudig de beschikbare parkeermogelijkheden zoals p1 p2 en de verschillende tarieven. Gratis parkeren op P1 en P2 is niet mogelijk, maar een parkeerplaats reserveren voor de laagste prijs is geen probleem bij Parkos. De diverse parkeerterreinen maken het begin van je vliegreis eenvoudig. Of ze nu op loopafstand of op grotere afstand van de terminal liggen.


Goedkoop parkeren bij Airport Weeze

Vergelijk via de website van Parkos de aanbieders voor parkeren bij Weeze Airport. Je reserveert vervolgens direct online. Je rekent online af, maar het kan ook zijn dat je bij het parkeerterrein zelf afrekent. Dit doe je bij terugkomst met een parkeerkaart. Dit parkeerticket registreer je bij terugkomst bij de beschikbare parkeerautomaten zodat je alleen betaalt voor het aantal dagen dat je hebt geparkeerd op het betreffende terrein. Deze alternatieve parkeerterreinen liggen soms op loopafstand van het vliegveld en ze zijn goedkoper dan dat je op de luchthaven zelf zou parkeren. De auto parkeer je bij een betrouwbare parkeeraanbieder zodat je met een gerust gevoel op reis kunt gaan. De parkeerplaatsen hebben de mogelijkheid om je auto per dag of per week te parkeren.

navigation

Het terrein van de parkeeraanbieders bevinden zich vaak op loopafstand, niet ver van de terminal van vliegveld Weeze. Je kunt niet gratis parkeren, maar je weet wel dat je voor een betrouwbare parkeerplaats kiest. Dit kan in de vorm van shuttle parking. Een van de aanbieders van deze parkeervorm op de luchthaven is Safe and Save Parking. Is dit je gewenste parkeerplaats dan word je met een bus naar de luchthaven gebracht. Kies je voor Valetparking Weeze dan rijd je met je eigen auto naar Luchthaven Weeze. Safe and Save Parking heeft parkeerplaatsen in het zuidwesten van Weeze Airport en is vanuit Nederland dus gemakkelijk te bereiken. Parkeren bij Weeze Airport is dus vanuit Nederland heel gemakkelijk. Hoewel het geen gratis parkeren is, ben je vanaf de grens niet lang met de auto onderweg voordat je op Weeze Airport bent en je auto geparkeerd hebt. Valetparking Weeze vind je in het noordoosten van vliegveld Weeze. Waar je ook voor kiest bij het auto neerzetten, je wordt door de aanwezige medewerkers met je bagage geholpen. De service is goed, je kunt ervan uitgaan dat je auto in veilige handen is en het parkeerterrein ligt in de nabijheid van de terminal van de luchthaven.

“checklist”

De parkeeraanbieders waarmee Parkos samenwerkt, bieden lage parkeertarieven. Bovendien zijn ze veilig en betrouwbaar. Bij de verschillende opties zijn de medewerkers 24 uur per dag aanwezig en wordt het terrein bewaakt. Parkeren bij Weeze Airport biedt je aanvullende services zoals een wachtruimte, elektrische oplaadpunten en hulp bij het tillen van je koffers. Wil je op een van de parkeerplaatsen gebruik maken van een extra service, dan geef je dat bij het reserveren aan. Als dit niet op de parkeerkaart in rekening gebracht kan worden, reken je dit bij aankomst apart bij het parkeerterrein af. Tot een dag van tevoren kun je de reservering nog wijzigen of annuleren.

“reviews”

Je parkeert op een betrouwbaar parkeerterrein bij de terminal. Onze klanten, die al van onze service gebruik hebben gemaakt, beoordelen de parkeeraanbieders op Weeze Airport gemiddeld met een score van 9,3.

Kosten parkeren Weeze airport

Parkeren vliegveld Weeze - parkeertarieven Foto: P1 Weeze Airport
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
P3 Weeze Airport € 52,00 6 min Buiten Op loopafstand
P2 Weeze Airport € 81,00 3 min Buiten Op loopafstand
P1 Weeze Airport € 91,00 1 min Buiten Op loopafstand

*De kosten van parkeren bij Weeze Airport variëren per periode waarvoor je wilt reserveren. We hebben de prijzen voor het parkeren van 1 september tot en met 8 september 2023 weergegeven.

Shuttle en valet parkeren

Wat is het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren? Je komt deze termen vaak tegen bij onze aanbieders. We leggen hier de verschillen uit.

Shuttle parkeren

Kies je manier van parkeren

Shuttle parkeren Weeze wil zeggen dat je gebruik maakt van de shuttlebusservice. Dit is een bus die je naar de terminal bij de vertrekhal van Weeze Airport brengt. Op de terugreis word je weer opgehaald. Je hoeft dus niet met het openbaar vervoer. Deze optie is er voor zowel kort als lang parkeren. Bij shuttle parkeren rijd je zelf naar de gereserveerde parkeerplek en je parkeert je auto ook zelf. Dit is bijvoorbeeld bij Safe and Save parking het geval. De medewerker van de shuttle bus helpt je met je bagage en brengt je vervolgens naar vliegveld Weeze. Valetparking Weeze biedt een eigen vorm van shuttle parkeren. Zij nemen de auto van je over bij je aankomst op de parkeerplaats. Je geeft de autosleutels aan de chauffeur en samen rijd je in je eigen auto naar de terminal van Weeze Airport. Bij aankomst check je direct in en de medewerker van Valetparking Weeze parkeert je auto vervolgens op de parkeerplaats. De shuttle diensten voor parkeren op Weeze Airport worden door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 9,4. Dag en nacht is er een medewerker op locatie aanwezig bij de parkeeraanbieders. Daarom ben je dus niet aan tijden gebonden. Je kunt je auto zowel binnen als buiten parkeren. Hierbij kan een verschil in tarief van toepassing zijn. De shuttle transfer is echter niet van invloed op de prijs, omdat deze service is inbegrepen. Dat is goedkoop parkeren. De route naar de parkeeraanbieders plan je gemakkelijk via onze routeplanner. Voor vragen over het shuttle parkeren en meer informatie raadpleeg je onze veel gestelde vragen.

Valet parking Weeze

Kies je manier van parkeren

Op Weeze Airport kun je naast shuttle parkeren dus ook valet parkeren. Hier geef je altijd je autosleutels af. Valet parkeren Weeze is beschikbaar voor zowel kort als lang parkeren. Met valet parkeren Weeze bespaar je tijd en moeite. Met je eigen auto rijd je naar Airport Weeze. Vlak voor aankomst bel je aan de parkeeraanbieder waarbij je gereserveerd hebt het tijdstip van aankomst door. De medewerker staat dan voor je klaar op de luchthaven. Samen met de medewerker bekijk je of je auto schade heeft. Je vult daar een formulier voor in. De chauffeur neemt de auto van je over en parkeert op het parkeerterrein. Zelf vlieg je ontspannen naar je bestemming. In de bevestiging die je bij je boeking krijgt, staat alle informatie die je nodig hebt voor de ontmoeting met de chauffeur. Deze bevestiging ontvang je per mail. Daar staat tevens het telefoonnummer van de medewerker in. Reken erop dat je ongeveer 20 minuten voor aankomst contact opneemt. Zo heeft de medewerker voldoende tijd om naar Airport Weeze te komen. Tijdens je afwezigheid zal er niet meer dan 20 kilomter met je auto worden gereden. Dit komt overeen met afstand van de rit van en naar vliegveld Weeze. Op de terugreis bel je na de landing weer naar de parkeeraanbieder. De chauffeur rijdt je auto naar Weeze Airport. Tegen de tijd dat je je bagage hebt opgehaald, staat de medewerker met je auto klaar op vliegveld Weeze. Na de overdacht kun je vervolgens naar huis rijden. De route naar de Weeze Airport stipppel je uit via onze routeplanner. Voor vragen over het shuttle parkeren en voor meer informatie kijk je op onze veelgestelde vragen of je neemt contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren vliegveld Weeze airport

Parkos heeft een geschike parkeerplek voor lange en korte reizen. Kort parkeren en lang parkeren zijn namelijk beide mogelijk. De auto is altijd verzekerd tijdens het parkeren op de parkings bij Weeze Airport. We bezoeken de parkings bovendien regelmatig persoonlijk. Dit geeft je de garantie dat de locaties veilig en vertrouwd zijn. Of je nu op een korte vakantie gaat of je plant een zakelijke reis die langer duurt, het is geen enkel probleem om te parkeren. Bij Parkos kun je namelijk ook meerdere weken achter elkaar parkeren. Op welk moment je ook reserveert, bij Parkos kun je altijd voordelig en snel een parkeerplaats reserveren.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Via Parkos maak je je zoekopdracht persoonlijk. Maak bij het kiezen van een parking een keuze voor een parkeerplaats op korte afstand naar Weeze Airport. Boek valet parkeren of shuttle parkeren. Desgewenst maak je gebruik van aanvullende diensten, zoals het schoonmaken van je auto. Er is tevens keuze tussen overdekt of buiten parkeren. Heb je een hoge auto, let dan ook op de doorrijhoogte bij de parkeerplek. Parkeren bij vliegveld Weeze wordt met onze website overzichtelijk. Kijk op je gemak naar de verschillen en reserveer tijdig een van de parkeerplaatsen bij Airport Weeze.

Kies je manier van parkeren

Kies de manier van parkeren: Laat je de auto door een chauffeur ophalen bij Weeze Airport of maak je liever gebruik van een shuttle bus? Denk na welke vormen van parkeren het beste bij je passen. Kijk voor de zekerheid nog even na wat de verschillen precies zijn. Mocht je je na het boeken nog bedenken, dan kun je 24 uur voor vertrek je reservering nog aanpassen of annuleren.


Bij shuttle parkeren zit de shuttle bus service inbegrepen. Je wordt vanaf de parkeerplaats per shuttelbus naar de vertrekhal gebracht. Gratis parkeren is niet mogelijk, maar deze shuttle bus waarmee je naar het vliegveld gereden wordt, is wel gratis. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Het is heel eenvoudig om een parkeerplaats te reserveren waar deze shuttle service inbegrepen is. Dit doe je gewoon bij Parkos. Bij vliegveld Weeze zelf is goedkoop parkeren niet mogelijk. De beste deal voor parkeren bij Airport Weeze maak je via Parkos.


Met valet parkeren rijd je zelf naar Weeze Airport. Je kunt niet parkeren bij Weeze Airport zelf. Er staat een chauffeur voor je klaar die je auto voor je parkeert. De chauffeur herkent je aan de hand van de gegevens die je bij de boeking hebt doorgegeven. Nadat de chauffeur de auto van je heeft overgenomen, kun je naar je bestemming vliegen. De auto wordt ondertussen voor je naar het parkeerterrein gereden. Als je vliegtuig op de terugreis is geland op vliegveld Weeze, neem je je auto weer in ontvangst bij de luchthaven.

Veiligheid

Veiligheid: Vergelijk de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren Weeze Airport. De auto staat veilig geparkeerd. De getroffen veiligheidsmaatregelen vind je terug in de omschrijving op de website. Zoals bijvoorbeeld camera's, omheining en de aanwezigheid van personeel, 24 uur per dag. Omdat veilig en betrouwbaar parkeren belangrijk is, garanderen de parkeeraanbieders bij Airport Weeze dat. Parkos bezoekt en inspecteert de parkeeraanbieders bij Weeze Airport. Zo kun je met een gerust hart parkeren bij Weeze Airport en dus ook vliegen vanaf Weeze Airport.

Plan uw reis

Plan je reis: Zowel bij lang parkeren als kort parkeren bij vliegveld Weeze plan je vooraf je route met onze routeplanner. Vermijd het openbaar vervoer en ga met de auto. Hiermee voorkom je dat je te laat op de luchthaven aankomt. Vertrek in ieder geval altijd op tijd voor een ontspannen begin van je reis.

Parkeertarieven bij Weeze Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
P1 Weeze Airport Parkeren | Buiten -
P2 Weeze Airport Parkeren | Buiten -
P3 Weeze Airport Parkeren | Buiten -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 20-6-2024 tot vr. 28-6-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe laat moet ik bij het parkeerterrein aanwezig zijn?

  chevron

  Als u kiest voor een parkeren Weeze optie, dan raden wij u aan om minimaal 2,5 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld (valet parkeren) of parkeerterrein (shuttle-parkeren). De meeste luchtvaartmaatschappijen raden u aan om twee uur van te voren aanwezig te zijn, dus dan heeft u een half uur de tijd voor het parkeren.

   

   

  Als u kiest voor één van onze parkeerdiensten moet u een tweetal zaken in rekening nemen. Wanneer u kiest voor shuttle parkeren heeft u extra reistijd, u reist namelijk per shuttle bus vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld. Al de bij ons aangesloten shuttle parkeerdiensten liggen maximaal op 10 minuten afstand vanaf het vliegveld. Rekent u dus op maximaal 20 minuten reistijd extra. Hierbij rekenen we ook het bagage pakken en het lopen naar de incheckbalie. Wij willen graag dat u met een gerust hart op reis gaat, een half uur speling is daarom aan te raden.

   

  Voor valet parkeren geldt hetzelfde als bij het shuttle parkeren (2,5 uur), hier houden wij rekening met het feit dat de chauffeur eerst uw auto grondig controleert voordat de auto geparkeerd wordt. Hij controleert uw auto op eventuele schade, zodat er na uw reis geen discussie over kan bestaan. U stapt direct uit voor de vertrekhal. Zo heeft u alle tijd om tijdig bij de incheckbalie te zijn.

 • Hoe werkt valet parkeren bij Weeze airport?

  chevron

  Als u kiest voor valet parkeren dan parkeert een chauffeur uw auto voor u. U hoeft alleen naar de vertrekhal te rijden. Daar wacht een chauffeur u op. De chauffeur controleert eerst uw auto op schade en/of mankementen zodat u weet waar u aan toe bent voordat uw auto geparkeerd wordt. Dit geeft een stuk zekerheid voordat u op reis gaat én scheelt tijd.

   

  U kunt namelijk direct voor de vertrekhal uitstappen, dichtbij de incheckbalie. Daardoor kunt u ruim op tijd inchecken. Een bijkomend feit is dat de bij ons aangesloten parkeeraanbieders uitsluitend werken met gecertificeerde chauffeurs. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto in goede handen is.

   

  Hoe kom ik bij de vertrekhal?

  De vertrekhal is makkelijk te vinden, rijdt u aan via Eindhoven dan moet u via de a57 rijden tot afrit Goch/Weeze, daarna hoeft u alleen maar het aangegeven luchthaven symbool te volgen. Komt u vanuit het noorden dan raden wij aan om via de A77 richting Keulen te rijden. Deze gaat over in de A57, hier moet u wederom rijden tot de afrit Goch/Weeze waarna u het luchthaven symbool kunt volgen.

  Bij terugkomst

  Wanneer u terugkomt raden wij u aan om een half uur van te voren uw parkeeraanbieder te contacteren per telefoon. Zo weet de parkeeraanbieder precies wanneer u aankomt en staat uw auto voor u klaar voor de aankomsthal. Dit telefoonnummer kunt u vinden in de bevestigingsmail die u heeft gekregen na uw reservering. Zo kunt u direct in uw auto stappen en uw reis voortzetten.

   

  Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

  U kunt de medewerker van het parkeerbedrijf vinden op het afgesproken adres, deze kunt u vinden in uw bevestigingsmail. De medewerker heeft uw gegevens en weet daarom ook in wat voor auto u reist. Het is vaak het geval dat de parkeermedewerker u daarom al ziet aankomen en naar u toe loopt. Indien dit niet het geval is kunt u de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding van de betreffende parkeeraanbieder.

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Weeze airport?

  chevron

  Shuttle parkeren is een van de eenvoudigste opties voor parkeren bij Weeze airport. Op de dag van uw vertrek rijdt u met u auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Ongeveer 20 minuten voor uw aankomst belt u de parkeeraanbieder, dan staat bij aankomst een shuttlebus voor u klaar. Deze brengt u naar het vliegveld, dichtbij de incheckbalie. U ontvangt het telefoonnummer en het adres van de parkeeraanbieder in uw reserveringsbevestiging. 

  Nadat u na uw terugkomst uw bagage heeft opgehaald, belt u de parkeerbeheerder. Er staat dan een shuttlebus dichtbij de vertrekhal voor u klaar. In drukke periodes is het mogelijk dat u een paar minuten op uw shuttlebus moet wachten, maar de shuttles rijden dag en nacht. U hoeft zicht dus geen zorgen te maken of zij wel of niet rijden indien u later aankomt. 

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd