9,4/10 1.360 beoordelingen

Parkeren Weeze

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
3
info message
Best beoordeeld
P2 Weeze Airport
info checkmark
Goedkoopste
P3 Weeze Airport
info compass
Dichtstbij de luchthaven
P1 Weeze Airport

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Weeze airport

Uw voertuig is één van uw meest waardevolle bezittingen.Tijdens uw vakantie wil u veilig parkeren bij Weeze airport en daar wilt u zich geen zorgen om maken. Parkos weet daar alles van. Bij Parkos kunt u kiezen uit een breed scala aan parkeerplekken bij verschillende parkeeraanbieders. Deze parkeerplekken bevinden zich dicht bij Airport Weeze, waar u kunt parkeren tijdens uw vliegreis. De parkeerplekken grenzen niet aan de luchthaven, maar door de shuttle en valet service is dat geen probleem. Sinds 2021 is het ook mogelijk om P1, P2 en P3 Weeze airport te reserveren bij Parkos. Zo heeft u een compleet beeld van al het aanbod bij Weeze airport.Weeze Airport wordt vanaf 2003 geopend voor de publieke luchtvaart. Daarvoor was het een militair vliegveld van de Britten. Het eerste jaar dat Weeze Airport was geopend, zijn er zo’n 200.000 passagiers geland en gestart. In 2017 behaalde vliegveld Weeze een totaal van 1.885.811 passagiers. Hierdoor zijn er genoeg mensen die willen parkeren bij vliegveld Weeze. Parkos maakt parkeren bij Weeze Airport mogelijk. Gratis parkeren is niet mogelijk, maar een parkeerplaats reserveren voor de laagste prijs is geen probleem bij Parkos. Via Parkos kunt u altijd goedkoop parkeren Weeze.


Goedkoop parkeren bij Weeze Airport

Via onze website kunt u parkeerplekken vergelijken en gemakkelijk reserveren bij luchthaven. Er is genoeg aanbod bij luchthaven Weeze, daarom zit er altijd iets tussen wat bij u past. De alternatieve parkeerplaatsen bij vliegveld Weeze zijn goedkoper dan de kosten van parkeren op de luchthaven zelf. De parkeeraanbieders zijn vertrouwd, veilig en bevinden zich niet ver van de luchthaven. U kunt de bij de parkeerplaatsen per dagen en weken parkeren.

navigation

De locaties van de parkeeraanbieders zitten niet ver van vliegveld Weeze. Het is ongeveer 10 minuten rijden van de aanbieder naar de luchthaven, wanneer u voor shuttle parkeren kiest. Bij Safe and Save Parking wordt u met een bus naar de luchthaven gebracht, bij Valetparking Weeze met uw eigen auto. Valetparking Weeze biedt u ook de mogelijkheid om direct naar de luchthaven te rijden (valet parkeren). Safe and Save Parking bevindt zich ten zuidwesten van Weeze Airport in Nederland, net over de grens. Dat is gelukkig geen probleem, Airport Weeze ligt net in Duitsland en het duurt niet lang met de auto naar Weeze Airport. Valetparking Weeze zit precies aan de andere kant van vliegveld Weeze, ten noordoosten. U kunt ervan uitgaan dat u wordt geholpen door de medewerkers en u een goede service wordt geboden om zonder veel moeite bij Weeze Airport aan te komen.

“checklist”

De parkeeraanbieders waarmee Parkos samenwerkt zijn veilig en betrouwbaar. Bij beide parkings zijn de medewerkers 24 uur per dag aanwezig en wordt het terrein bewaakt. Daarnaast zijn de parkeerplaatsen verzekerd en beschikken de aanbieders bij Weeze Airport over een wachtruimte, elektrische oplaadpunten en wordt u geholpen met uw koffers. Mocht u gebruik willen maken van de faciliteiten, dan kunt u dit aangeven. Bovendien kunt u tot 24 uur voor de start van uw reservering kunt u deze nog wijzigen of annuleren, zorg er dus voor dat u op tijd reserveert.

“reviews”

Onze service en betrouwbaarheid worden door de klant bevestigd. Klanten die bij ons hebben geboekt, hebben de mogelijkheid een beoordeling achter te laten. Voor Weeze Airport worden de parkeeraanbieders gemiddeld met een 9,3 beoordeeld.

Shuttle- en valet parkeren

Er zijn een aantal termen die u vaak terug zult zien op onze website; shuttle parkeren en valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

De term shuttle parkeren Weeze is afgeleid van de shuttle bus service. Deze shuttle bus is de bus die u naar de vertrekhal van Weeze Airport brengt en op de terugreis weer ophaalt, zo heeft u geen last van het openbaar vervoer. Kort en lang parkeren zijn beide mogelijk bij deze vorm van parkeren. Bij shuttle parkeren kunt u naar de parkeeraanbieder rijden. In het geval van Safe and Save parking kunt u dan uw auto zelf parkeren. Daarna staat een shuttle bus op u te wachten om u naar vliegveld Weeze te brengen. Valetparking Weeze hanteert een unieke vorm van shuttle parkeren. Zij nemen de auto van u over wanneer u aankomt bij de parkeerplaats. Dan rijden de chauffeur samen met u, in uw auto, naar Weeze Airport. Eenmaal aangekomen kunt u meteen inchecken en brengt de medewerker van Valetparking Weeze uw auto terug naar de parkeerplaats. Zo is parkeren op Weeze airport een fluitje van een cent. De shuttle diensten worden beoordeeld met een 9,4 gemiddeld, dat zegt iets over de service. Doordat er 24/7 iemand aanwezig is op locatie van de parkeeraanbieders bij Weeze, kunt u er altijd terecht. Het is mogelijk uw auto buiten en binnen te parkeren, dat maakt wel een prijsverschil. De shuttle transfer maakt geen prijsverschil. Deze zit bij de prijs ingerekend, u betaalt geen cent meer dan de prijs die wij hanteren. Dat is goedkoop parkeren. De route naar de parkeeraanbieders kunt u uitstippelen via onze routeplanner. Voor vragen over het shuttle parkeren en meer informatie kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen.

Valet parking Weeze

Kies uw manier van parkeren

De andere vorm van parkeren heet valet parkeren. Deze vorm is ook mogelijk als u wilt parkeren Weeze airport. Bij valet parkeren kunt u zowel kort als lang parkeren. Met valet parkeren Weeze bespaart u tijd en moeite. U rijdt direct met uw eigen auto naar Airport Weeze. Onderweg belt u naar de parkeeraanbieder waarbij u heeft gereserveerd, zodat er een medewerker voor u klaarstaat bij de luchthaven. De medewerker zal samen met u uw auto scannen op schade en vult een formulier in. Daarna wordt de auto van u overgenomen zodat u relaxed kunt vliegen vanaf Weeze. Waar de medewerker op u zal wachten bij Weeze Airport wordt duidelijk beschreven in de bevestiging die u via de mail ontvangt. Het telefoonnummer van de medewerker staat ook in de bevestiging, deze dient u 20 minuten voor aankomst te bellen. Voor valet parkeren bij Airport Weeze kunt u reserveren bij Valetparking Weeze. Er zal maximaal 20 km in uw auto worden gereden tijdens de rit van en naar vliegveld Weeze. Wanneer u op de terugreis bent geland, dient u te bellen naar de parkeeraanbieder zodat de chauffeur uw auto naar Weeze Airport rijdt. In de tijd dat u uw bagage ophaalt en vliegveld Weeze verlaat staat zal de medewerker arriveren. Vanaf dan kunt u in één keer door naar huis rijden. De route naar de Weeze Airport kunt u uitstippelen via onze routeplanner. Voor vragen over het shuttle parkeren en meer informatie kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren vliegveld Weeze airport

Of u een lange of korte reis maakt, voor beide vindt u via Parkos een geschikte parkeerplek. Kort parkeren en lang parkeren zijn namelijk beide mogelijk. Uw auto staat ten alle tijden verzekerd geparkeerd op de parkings bij Weeze Airport. De parkings zijn door ons persoonlijk bezocht, waardoor u ervan uit kunt gaan dat deze veilig en vertrouwd zijn. Gaat u kort op vakantie of maakt u een lange business trip? Bij Parkos kunt u natuurlijk ook meerdere weken parkeren. Bij Parkos kunt u op elk moment voordelig en snel een parkeerplaats reserveren.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Via Parkos kunt u uw zoekopdracht baseren op uw voorkeur. De afstand naar Weeze Airport, valet parkeren en shuttle parkeren, auto schoonmaak, overdekt of niet, doorrijhoogte, etc. kunnen allemaal van invloed zijn op uw parkeerervaring. Parkeren bij vliegveld Weeze kunt u overzichtelijk vergelijken op de website. Wij raden u aan om goed na te denken over de verschillen tussen de parkeerplaatsen en op tijd te reserveren bij Airport Weeze.

Kies uw manier van parkeren

Kies de manier van parkeren: Wilt u dat uw auto wordt opgehaald door een chauffeur bij Weeze Airport? Of wordt u liever naar het vliegveld gereden door een shuttle bus? Er zijn twee verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parking. Het is mogelijk om uw reservering te wijzigen of te annuleren tot 24 uur voor vertrek.

Wanneer u voor shuttle parkeren kiest, zit de shuttle bus service daarbij inbegrepen. Dit betekent dat u vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal wordt gebracht per shuttle bus. Gratis parkeren is niet mogelijk, wel is de shuttle bus gratis. Aan deze transfer zitten geen extra kosten verbonden. Een parkeerplaats reserveren met de shuttle service is makkelijker dan ooit bij Parkos. Bij vliegveld Weeze zelf kunt u niet zo goedkoop parkeren. De beste deal voor parkeren bij Airport Weeze maakt u via Parkos.

Valet parkeren kiest u als u zelf uw auto naar Weeze Airport wilt rijden. U kunt niet parkeren bij Weeze Airport, er zal wel een chauffeur voor u klaarstaan die uw auto voor u parkeert. De chauffeur zal u herkennen op basis van de gegevens die u heeft opgegeven. Nadat deze uw auto heeft overgenomen van u, kunt u direct inchecken bij Airport Weeze. Ondertussen wordt uw auto voor u naar het parkeerterrein gereden. Nadat uw vliegtuig op de terugreis is geland op vliegveld Weeze, kunt u uw auto in ontvangst nemen bij de luchthaven.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren Weeze Airport vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige plek geparkeerd staat. De terreinen van de parkings zijn voorzien van camera’s, omheining en er is 24 uur per dag personeel aanwezig. Veilig en betrouwbaar parkeren is belangrijk wanneer u op reis gaat, dat kunnen de parkeeraanbieders bij Airport Weeze u garanderen. Beide parkeeraanbieders bij Weeze Airport zijn bezocht en geïnspecteerd door ons. U kunt foto’s bekijken op de site van Parkos om een indruk te krijgen van het parkeren bij Weeze Airport. Zo kunt u met een gerust hart vliegen vanaf Weeze airport.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren of kort parkeren bij vliegveld Weeze raden wij u aan om uw route te plannen. U wilt natuurlijk problemen in het openbaar vervoer en files vermijden. De route naar Airport Weeze of de parkeeraanbieder kunt u plannen via onze routeplanner. Te laat komen op de luchthaven wilt u niet, om die reden raden wij u aan altijd op tijd te vertrekken en te arriveren. Een voorbereiding kan daarbij helpen. Wacht niet te lang met het annuleren of wijzigen van uw reservering: dit kan tot 24 uur voor vertrek.

Hoe laat moet ik bij het parkeerterrein aanwezig zijn?

Als u kiest voor een parkeren Weeze optie, dan raden wij u aan om minimaal 2,5 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld (valet parkeren) of parkeerterrein (shuttle-parkeren). De meeste lucht…

Hoe werkt valet parkeren bij Weeze airport?

U gaat op vakantie en reist via airport Weeze? In dit geval hebben wij de beschikking over een valet parkeerdienst. Maar wat is valet parkeren en hoe werkt dit precies? En hoe betrouwbaar is deze park…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Weeze airport?

Shuttle parkeren is een van de eenvoudigste opties voor parkeren bij Weeze airport. Op de dag van uw vertrek rijdt u met u auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Ongeveer 20 minuten voo…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd