P1 Weeze Airport

Veilig en voordelig parkeer binnen 50 meter van Weeze Airport? P1 Weeze Airport is een van de officiële parkeerlocaties van Weeze Airport, hier parkeert u voor de deur van het vliegveld. Nadat u uw auto op het terrein parkeert kunt u uw sleutel mee nemen op reis en bent u binnen 50 meter lopen bij de Terminal van Weeze. Vervolgens kunt u uw reis in alle rust voortzetten!

Meer informatie

Adres

Flughafen-Ring 60, 47652, Weeze
Parkeren Weeze

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P1 Weeze Airport

P1 Weeze Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

20%

Veiligheid

Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
× Omheining
× Voertuig inspectie
0%

Faciliteiten

× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
× Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen P1 Weeze Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 24 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 20 juni 2022.


Super geregeld

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 05 juni 2022.


Lekker dichtbij en makkelijk

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 01 juni 2022.


Dichtbij het Terminal maar niet overdekt. Rij richtings pijlen versleten. Geen shuttle hoeven te gebruiken. Communicatie duidelijk.

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Helaas waren er enkele kenteken camera’s defect. Zodat ik bij binnenkomst 3,- extra moest betalen om het terrein op te komen.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Alles Top en duidelijke info

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Fijne parkeerplaats, P1 dichtbij de terminal.
Ik ben in het bezit van een gehandicapte parkeerkaart, zag online dat ik op P1 kon parkeren voor het tarief van P3. Dit lukte online niet en heb toen het volledige bedrag betaald. Bij het vliegveld heb ik dit aangekaart in de hoop dat ik de €21,- die ik teveel had betaald kon terugkrijgen. Ik kreeg hier echter te horen dat dit niet kon, betaald is betaald. Blijkt dat je dit ook niet online kunt doen. Je kan dit alleen ter plekke regelen, daar naartoe rijden, kaart voor het raam en dan kun je de korting krijgen. Vreemde gang van zaken, zou netjes zijn wanneer dit ook online vermeld zou worden

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 11 mei 2022.


Voor de deur!!!! Echt maar 50 meter lopen.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 09 mei 2022.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 05 mei 2022.


Prima dichtbij parkeren en snel weer weg.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 01 mei 2022.


Jammer dat de beloofde vrije toegang richting parkeerplaats niet werkte op het kenteken van de auto. We moesten dus eerst nog €3,- betalen om naar P1 te kunnen rijden.
Verder een perfecte plek, recht tegenover de aankomst- en vertrekhal. Dus niet wachten op een bus!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 01 mei 2022.


De parking is fijn dichtbij. Vriendelijk personeel locatie Groningen. Een verbeterpunten is bij uitrijden is het systeem automatiseren zodat je geen kaartje meer nodig hebt. Voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 14 april 2022.


Super makkelijk te boeken, en zonder rompslomp op- en afrijden.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 14 april 2022.


Super service , parkeren op P1 op een invaliden plaats . Recht voor de ingang . Wij hebben geen gebruik gemaakt van de shuttlebus.

8

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 30 maart 2022.


Alles was prima geregeld totdat we naar huis wilden rijden en de slagboom niet open ging. Daar zit je na een lange reis echt niet op te wachten ook al werden we snel geholpen nadat we het telefoonnummer dat op het formulier stond hadden gebeld.

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 21 maart 2022.


Top, snel, goedkoop en handig. Alleen geen sprake van shuttlebus bij P1, is slechts een halve minuut lopen.

Over P1 Weeze Airport

P1 Weeze Airport is een van de drie parkeerlocaties die Weeze Airport aanbiedt. Het is van deze drie parkeerlocaties ook de dichtstbijzijnde locatie. Vanaf P1 Weeze Airport is het minder dan een minuut lopen naar het vliegveld! U hoeft dus geen rekening te houden met extra reistijd van de parkeerlocatie naar het vliegveld.

P1 Weeze Airport werkt met een kenteken herkennend systeem, u kunt bij de slagboom gaan staan en deze gaat automatisch voor u open. Ook kunt u uw autosleutel mee nemen op uw reis, zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iemand met uw auto rijdt.

Bij P1 Weeze Airport kunt u uw autosleutel mee nemen op uw reis, dit betekent dat uw auto niet verplaatst zal worden tijdens uw reis.

P1 Weeze Airport is een van de drie parkeerlocaties die Weeze Airport aanbiedt. De locatie is verhard en voorzien van een kenteken herkennende slagboom. Hiernaast is P1 Weeze Airport voorzien van parkeerplekken voor de mindervalide.

Direct op P1 bij de terminal kunnen elektrische autos worden opgeladen. Er zijn in het totaal vier oplaadstations. E-cars kunnen worden opgeladen met een vermogen van maximaal 22 kilowatt. De huidige marktprijs hiervoor is 38 cent per kilowattuur. Gasten van de luchthaven kunnen via de smartphone-app zien welke oplaadpunten er op dat moment beschikbaar zijn en ter plaatse betalen.

Uw kenteken wordt gelezen bij de hoofdingang. Indien zich hier een probleem voordoet, kunt u gebruik maken van de knop met het blauwe telefoon symbool naast het display. U wordt dan doorverbonden met de centrale.

P1 Weeze Airport is gemakkelijk te vinden, u kunt de route richting de terminal aanhouden. Zodra u hier in de buurt komt wordt de parkeerlocatie ook aangegeven. P1 Weeze Airport is op 50 meter afstand van de terminal.

Met behulp van kentekenherkenning is het niet nodig dat u uw reservering laat zien. U krijgt na het scannen van uw kenteken een parkeerticket. Bewaar uw parkeerticket goed , deze heeft u later nodig bij het verlaten van het parkeerterrein.

Eenmaal geparkeerd kunt u naar het vliegveld lopen en uw reis voortzetten

Mocht uw reis onverwachts langer zijn dan verwacht, kunt u de extra kosten betalen bij de betaalautomaten. Dit kunt u doen met behulp van uw parkeerticket.

Adres

Flughafen-Ring 60, 47652, Weeze