P1 Weeze Airport

Veilig en voordelig parkeer binnen 50 meter van Weeze Airport? P1 Weeze Airport is een van de officiële parkeerlocaties van Weeze Airport, hier parkeert u voor de deur van het vliegveld. Nadat u uw auto op het terrein parkeert kunt u uw sleutel mee nemen op reis en bent u binnen 50 meter lopen bij de Terminal van Weeze. Vervolgens kunt u uw reis in alle rust voortzetten!

Meer informatie

Adres

Flughafen-Ring 60, 47652, Weeze
Parkeren Weeze

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P1 Weeze Airport

P1 Weeze Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

20%

Veiligheid

Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
× Omheining
× Voertuig inspectie
0%

Faciliteiten

× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
× Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen P1 Weeze Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 58 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Goed, lekker dichtbij geen bus nodig.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Perfect, letterlijk voor de deur geparkeerd
Zou iets goedkoper mogen maar dat is dan ook het enige puntje van aandacht

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2022.


Ik vindt het een ideale optie om te kunnen parkeren en in verhouding met de prijs is het perfect geen gedoe je komt aan rijden slagboom gaat vanzelf open leest je kenteken en door.
Bij terugkomst steekje je parkeerkaart bij de slagboom erin en je kan er weer uitrijden heel simpel allemaal.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2022.


Alles werkte prima, echter bleek ik bij uitrijden verkeerde kaartje te hebben. Bij inrijden duurde het langer dan verwacht voordat ik auto
Atisch een kaartje kreeg. Maar bij op de knop drukken krijg je een gewoon nog te betalen kaartje, dat werkt niet bij het wegrijden. Verder top P, je staat bijna in het vliegtuig geparkeerd.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2022.


Fantastisch, goed geregeld maar wel duur

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2022.


Van alles was gewoon goed.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2022.


Het is heel gemakkelijk om te parkeren, poorten gaan automatisch open en bij terugreis werd ik vriendelijk en snel geholpen toen bleek dat ik mijn uitrijkaart kwijt was! Helemaal top! Ik hoefde niet op n shuttle bus te wachten omdat je recht voor de entree kunt parkeren

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2022.


Er staat niet goed omschreven hoe de procedure is tijdens de terugreis. Het was voor ons niet duidelijk of we de parkeerkaart die we op de heenreis ontvangen hadden moeten laten scannen bij de betaalautomaat. We zijn naar de betaalautomaat gegaan er daar zouden we een bedrag van € 70 euro moeten betalen. Vervolgens hebben we de klantenservice gesproken via de slagboom en is het opgelost met het reserveringsnummer. Misschien een duidelijke omschrijving op de site zou opheldering geven.

Met vriendelijke groet,
Sylvia Verhoeven

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2022.


Met de wetenschap hoe het momenteel op Schiphol er aan toe gaat is Airport Weeze geweldig..ondanks dat we 123 km moesten rijden doen we dat liever dan uren in een rij staan om in te checken met de kans dat de vlucht gecanceld word..parkeren op P1 is praktisch voor de deur..alles gaat automatisch..kentekenherkenning en parkeren maar..bij terugkomst parkeert laten checken bij de automaat en uitrijden...helaas nu ook weer auto ruim neergezet..bij terugkomst toch weer iemand die er dicht op gaat staan wat het instappen voor mij chauffeur moeilijk maakt..is niet jullie fout..overkomt ons overal..verder alleen maar lof..wat een gemak..zowel parkeren als inchecken..en de vlucht naar vakantiebestemming..als zijnde ook de terugkomst...voor ons volgend jaar weer Weeze..

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Perfect geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 13 september 2022.


Helemaal top op P1. Moest 20 meter lopen naar ingang van Weeze AirPort

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 12 september 2022.


Perfect!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 11 september 2022.


Recht voor de deur parkeren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 07 september 2022.


Nvt

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2022.


Alles prima in orde tot het weggaan , gedaan zoals aangegeven en met de ontvangen parkeerkaart. ik stond al achter de eerste slagboom en dacht dat via kenteken herkennen in wel door mocht . niet dus . moest naar betaalautomaat bijbetalen.
ik dacht door wat vertraging ben ik mogelijk net buiten de gereserveerde tijd gevallen , dus loop naar de betaalautomaat en die geeft op mijn kaartje aan nog 70,00 € bijbetalen. ik had al gelijk bij de slagboom de tel. knop ingedrukt maar gaf geen antwoord.
nu echter wel
een duitse heer maakte mij kenbaar nadat ik gemeld had Parkos met reserveringsno en kenteken dat ik in het vervolg beter gelijk bij de airport Weeze m’n parkeerplek moest reserveren ter voorkoming van dit soort vertraging/ ellende. na volledige verificatie waarbij hij zei geen engels te kunnen spreken was hij bereid de slagboom alsnog te openen. Conclusie: zij proberen jullie er dus daar gewoon uit te werken door zeg. problemen te creëren en dan dit verhaal af te steken. doe je voordeel ermee. gr jullie snappen dat ik voor de volgenden keer mogelijk het zekere voor het onzekere neem! vandaar ook mijn scores op de volgende punten lager .
ps verder is jullie e-mailadres communicatie prima en update en vriendelijk . dus dat is oké . gr

Over P1 Weeze Airport

P1 Weeze Airport is een van de drie parkeerlocaties die Weeze Airport aanbiedt. Het is van deze drie parkeerlocaties ook de dichtstbijzijnde locatie. Vanaf P1 Weeze Airport is het minder dan een minuut lopen naar het vliegveld! U hoeft dus geen rekening te houden met extra reistijd van de parkeerlocatie naar het vliegveld.

P1 Weeze Airport werkt met een kenteken herkennend systeem, u kunt bij de slagboom gaan staan en deze gaat automatisch voor u open. Ook kunt u uw autosleutel mee nemen op uw reis, zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iemand met uw auto rijdt.

Bij P1 Weeze Airport kunt u uw autosleutel mee nemen op uw reis, dit betekent dat uw auto niet verplaatst zal worden tijdens uw reis.

P1 Weeze Airport is een van de drie parkeerlocaties die Weeze Airport aanbiedt. De locatie is verhard en voorzien van een kenteken herkennende slagboom. Hiernaast is P1 Weeze Airport voorzien van parkeerplekken voor de mindervalide.

Direct op P1 bij de terminal kunnen elektrische autos worden opgeladen. Er zijn in het totaal vier oplaadstations. E-cars kunnen worden opgeladen met een vermogen van maximaal 22 kilowatt. De huidige marktprijs hiervoor is 38 cent per kilowattuur. Gasten van de luchthaven kunnen via de smartphone-app zien welke oplaadpunten er op dat moment beschikbaar zijn en ter plaatse betalen.

Uw kenteken wordt gelezen bij de hoofdingang. Indien zich hier een probleem voordoet, kunt u gebruik maken van de knop met het blauwe telefoon symbool naast het display. U wordt dan doorverbonden met de centrale.

P1 Weeze Airport is gemakkelijk te vinden, u kunt de route richting de terminal aanhouden. Zodra u hier in de buurt komt wordt de parkeerlocatie ook aangegeven. P1 Weeze Airport is op 50 meter afstand van de terminal.

Met behulp van kentekenherkenning is het niet nodig dat u uw reservering laat zien. U krijgt na het scannen van uw kenteken een parkeerticket. Bewaar uw parkeerticket goed , deze heeft u later nodig bij het verlaten van het parkeerterrein.

Eenmaal geparkeerd kunt u naar het vliegveld lopen en uw reis voortzetten

Mocht uw reis onverwachts langer zijn dan verwacht, kunt u de extra kosten betalen bij de betaalautomaten. Dit kunt u doen met behulp van uw parkeerticket.

Adres

Flughafen-Ring 60, 47652, Weeze