8,4/10

Parkeren Frankfurt Hahn Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 4
Best beoordeeld Airport-Park-Service Hahn
Goedkoopste Airport-Park-Service Hahn
Dichtstbij de luchthaven Parkhof Hahn

Parkeren luchthaven Frankfurt-Hahn (HHN)

Om het reizen tijdens je vakantie zorgeloos en stressvrij te laten verlopen, is het goed om na te denken over de parkeermogelijkheden in de buurt van vliegveld Frankfurt Hahn. Bij Parkos is het parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn gemakkelijk. Het liefst rijd je natuurlijk met je eigen auto naar de luchthaven van Hahn Airport, zodat je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Dat is meestal ook sneller. En als je het zoeken naar parkeerplaatsen wilt vermijden, is het een goed idee om van tevoren informatie in te winnen van alternatieve parkeeraanbieders.


Het vliegveld Frankfurt ligt niet, zoals je zou denken, in Frankfurt. Maar luchthaven Frankfurt Hahn ligt bij Kirchberg (Hunsrück). Zoek je een ander vliegveld in Duitsland, kies dan bijvoorbeeld voor Frankfurt International Airport. Deze luchthaven ligt bij Frankfurt am Main. Nederlanders kunnen ook vanaf Dortmund Airport vliegen. De luchthaven Frankfurt was vroeger een militair vliegveld en wordt sinds 1993 als internationale luchthaven voor civiele vluchten gebruikt. Sinds 2002 vervoert Frankfurt meer dan een miljoen passagiers per jaar met intercontinentale vluchten (Wikipedia). Het is vooral de luchtvaartmaatschappij Ryanair die airport Frankfurt Hahn bedient met een groot aantal goedkope vluchten. Er is echter geen verbinding met het openbaar vervoer. Dit komt door zijn verleden als militair vliegveld. Daarom is het belangrijk dat je zelf bekijkt welke parkeerplaatsen er op het vliegveld zijn voordat je gaat parkeren Frankfurt Hahn Airport.


Via Parkos kun je het parkeren luchthaven Frankfurt bij alternatieve parkeeraanbieders vergelijken en online een parkeerplek reserveren. Deze parkings horen niet tot het vliegveld Frankfurt, maar liggen wel in de buurt. Je parkeert op een parkeerplaats in de buurt van Airport Frankfurt Hahn. Deze zijn goedkoper dan bijvoorbeeld de p1 parking bij het vliegveld zelf. Het is niet gratis parkeren, maar parkeren Frankfurt Hahn is daar wel goedkoper. Bovendien geniet je van een uitstekende service bij de betrouwbare aanbieders.

Goedkoop parkeren bij vliegveld Frankfurt Hahn

Als je goedkoop een parkeerplaats bij de luchthaven Frankfurt-Hahn zoekt, kun je beter kiezen voor een alternatieve parkeeraanbieder. Deze zijn meestal goedkoper dan de parkeergelegenheden die direct op de luchthaven worden aangeboden. Met het parkeren bij vliegveld Hahn bespaar je ook veel geld als je van tevoren de parkeermogelijkheden vergelijkt. Hierbij speelt Parkos een rol. Wij bieden je een overzicht van alle goede en veilige parkeeraanbieders rondom luchthaven Frankfurt Hahn. Op onze website vergelijk je niet alleen de mogelijkheden, maar ook de verschillende aanbieders bij vliegveld Hahn. Op die manier kun je op een eenvoudige manier de prijs, diensten, etc. vergelijken bij Airport Hahn.

navigation

De terreinen aangeboden door partners van Parkos bij Hahn Airport liggen bij de luchthaven zelf. Parken Airport Hahn is maar 750 meter vanaf Frankfurt Hahn Airport. Je hoeft dus niet langer te reizen om parking Airport Frankfurt te bereiken. Ook andere parkings bevinden zich op een kilometer afstand van de airport. Het adres van CC Car Check is Hauptstrasse 53 in Lautzenhausen, dat ligt op de route naar Frankfurt Hahn Airport.

“checklist”

Goedkopere alternatieve parkeeraanbieders bij Hahn Airport leveren een uitstekende service. Alle parkeeraanbieders van een parking bij Frankfurt Hahn Airport die op onze website staan, zoals Easy Airport, zijn door ons persoonlijk gecontroleerd. Hierbij kun je er dus vanuit gaan dat je auto tijdens je reis veilig staat geparkeerd bij de parking luchthaven Frankfurt.

“reviews”

Onze klanten, die via Parkos bij deze parkeeraanbieders geboekt hebben, bevestigen de goede service. We vragen elke klant, nadat de klant heeft geparkeerd bij een van de parkeeraanbieders, een beoordeling achter te laten. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk en alleen klanten kunnen beoordelingen schrijven. Daarmee geven we je een realistisch beeld van de parkeeraanbieders op onze website. Parkeren Frankfurt Hahn wordt op onze website beoordeeld met een gemiddelde score van 8,6.

Parkeertarieven Frankfurt Hahn

Parkeren Frankfurt Hahn - parkeertarieven Foto: Airport-Park-Service Hahn
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
Parkhof Hahn € 28,00 12 min Buiten Op loopafstand
Parkhof Hahn € 32,00 12 min Binnen Op loopafstand
Airport-Park-Service Hahn € 35,50 5 min Buiten Shuttle parkeren
Parkhof Hahn € 38,00 4 min Buiten Shuttle parkeren
Parken Airport Hahn € 40,00 5 min Buiten Op loopafstand
Parkhof Hahn € 42,00 4 min Binnen Shuttle parkeren
Parken Airport Hahn € 64,00 5 min Binnen Op loopafstand

*Bij vliegveld Frankfurt Hahn kunnen de parkeertarieven variëren, afhankelijk van de gewenste reserveringsperiode. In de tabel hierboven vind je de prijzen voor het parkeren van 1 september tot en met 8 september 2023.

Shuttle en valet parkeren Frankfurt Airport

Bij lang parkeren bij luchthaven Frankfurt zijn er twee verschillende parkeermogelijkheden: shuttle parkeren en valet parkeren. Wij leggen het verschil van deze parkeervormen uit.

Shuttle parkeren Frankfurt Hahn

Kies je manier van parkeren

Als je voor shuttle parkeren kiest, rijd je zelf naar de parkeeraanbieder waar je goedkoop parkeren hebt geboekt in de buurt van Frankfurt Hahn Airport. Omdat je zelf naar de parkeerplaats rijdt, zie je op welk parkeerterrein je auto staat. Dit geeft een geruststellend gevoel voor je reis. Bij sommige aanbieders kies je uit overdekte en niet overdekte parkeerplekken. En soms parkeer je bij een hotel.

Je kunt bij elke parkeeraanbieder ervan uit gaan dat het parkeerterrein bewaakt wordt. De auto parkeer je zelf op een aangewezen parkeerplek of een medewerker parkeert deze voor je. Een shuttlebus brengt je naar luchthaven Frankfurt. Deze rit is kosteloos. Dat betekent dat je voor je reservering alleen de prijs betaalt die op onze website staat en geen cent meer.

Op de terugreis word je weer met de shuttlebus afgehaald bij de luchthaven en weer terug naar de parking gebracht. Hierdoor verlies je geen tijd om naar huis te gaan. Hoe de reservering van de parkeerplek in het geheel verloopt, wordt per mail duidelijk beschreven. Heb je vragen over shuttle parking? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Valet parkeren Frankfurt Hahn

Kies je manier van parkeren

Een comfortabele parkeermethode is valet parkeren. Valet parkeren is echter niet mogelijk bij vliegveld Frankfurt Hahn. Wellicht dat er in de toekomst aanbieders komen die wel een valet service aanbieden bij dit vliegveld. De valet service is wel beschikbaar bij andere vliegvelden, zoals bijvoorbeeld in de stad Frankfurt am Main. Ook dit kun je boeken via Parkos. Je bent bij valet parkeren voor aankomst niet afhankelijk van eventuele reistijden van de shuttlebus of van het openbaar vervoer. Je rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal en geeft daar je auto af. Wanneer je je auto hebt afgegeven, vervolg je direct je reis. Heb je nog vragen over shuttle of valet parking? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren Frankfurt Hahn Airport (HHN)

Wanneer je kiest voor lang parkeren in de buurt van Airport Frankfurt Hahn tijdens je afwezigheid, ben je bij Parkos aan het juiste adres. Bij ons kun je de verschillende parkeeraanbieders en parkeerterreinen met elkaar vergelijken. Je vindt altijd een geschikte parking voor je vlucht en je parkeert dicht bij de terminal. Iedere parking bij Frankfurt Airport op onze website hebben wij persoonlijk gecontroleerd. Op de verschillende parkeerplekken staat je auto veilig. In tegenstelling tot de parkings grenzend aan de luchthaven, zijn de prijzen bij onze alternatieve parkeeraanbieders voordeliger. Dit betekent niet dat ze minder te bieden hebben. Elk parkeerterrein ligt op korte afstand van de terminal. We hebben een paar tips voor je met betrekking tot lang parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn opgesteld:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk de parkeeraanbieder: Voor een week parkeren bij luchthaven Frankfurt Hahn betaal je ongeveer tussen € 50,- en € 100,- voor een parkeerplaats. Bij onze alternatieve aanbieders zoals Easy Airport op Airport Hahn kun je uitgaan van een tarief vanaf ongeveer € 30,- per week voor het auto parkeren met shuttle parking.

Kies je manier van parkeren

Kies je parkeermethode: Bij de meeste parkeeraanbieders kies je tussen valet en shuttle parkeren. Sommige aanbieders bij de luchthaven Hahn liggen zo dicht bij de luchthaven, dat je vanaf daar ook makkelijk kunt lopen. Op Frankfurt Hahn Airport is alleen shuttle parking mogelijk.


Zo werkt shuttle parkeren: Je rijdt op de dag van vertrek naar de geboekte parkeeraanbieder dicht bij Hahn Airport. Daar kun je zelf je auto parkeren op een geschikte parkeerplek. Het kan ook zijn dat deze door een medewerker van de aanbieder geparkeerd wordt, zoals bijvoorbeeld bij Easy Airport. De parkeerterreinen van de verschillende aanbieders waar je auto geparkeerd staat, liggen op verschillende afstanden van de luchthaven Frankfurt Hahn. De terminal bevindt zich op korte afstand van de parkeerplaats. Op de terugreis bel je naar de parkeeraanbieder van de parking waar je auto staat. Zo kun je direct opgehaald worden bij aankomst op Airport Frankfurt Hahn. Dit gebeurt in de vorm van een shuttlebus die je bij de terminal opwacht. Met de bus word je dan weer naar je auto gebracht waar je vanaf de parkeerplaats je reis richting huis voortzet.

Veiligheid

Veiligheid: Een auto is een waardevol bezit, daarom is het belangrijk dat je deze op een veilige parkeerplaats parkeert. Als je parkeerplaatsen via Parkos bij Hahn airport reserveert, kun je ervan uitgaan dat dit het geval is. De parkeeraanbieder waar je parkeert, is door ons persoonlijk gecontroleerd. Je kunt gemakkelijk opzoeken welke veiligheidsmaatregelen de parkeeraanbieder op de parking van Hahn Airport heeft toegepast. We hebben een checklist samengesteld met alle belangrijke maatregelen, zodat je betere vergelijkingsmogelijkheden hebt voor het parkeren bij Frankfurt Hahn.

Plan je reis

Reis plannen: De luchthaven Frankfurt Hahn heeft geen verbinding met het openbaar vervoer uit de stad. Het is daarom goed om van tevoren je reis te plannen naar Hahn Airport. Onze routeplanner helpt je de weg van de stad naar het parkeerterrein te vinden.

Parkeertarieven bij Frankfurt-Hahn Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Airport-Park-Service Hahn Shuttle parkeren | Buiten vanaf €46.00
Parken Airport Hahn Parkeren | Buiten -
Parken Airport Hahn Parkeren | Binnen -
Parkhof Hahn Shuttle parkeren | Buiten -
Parkhof Hahn Shuttle parkeren | Binnen -
Parkhof Hahn (Ohne Shuttleservice) Parkeren | Buiten -
Parkhof Hahn (Ohne Shuttleservice) Parkeren | Binnen -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 25-7-2024 tot vr. 2-8-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost het om te parkeren bij Frankfurt-Hahn Airport?

  chevron
  Gemiddeld kost een parking voor 1 week bij Frankfurt-Hahn Airport € 46,00 .
 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Frankfurt Hahn Airport?

  chevron

  Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeeraanbieder waarbij u een parkeerplek heeft gereserveerd. Uw aankomsttijd bij het parkeerterrein bevestigd u door te bellen naar het nummer dat in de bevestigingsmail vermeld staat. Er wordt dan rekening gehouden met uw komst en een transfer voor u geregeld van het parkeerterrein naar Frankfurt Hahn airport. De shuttle transfer zit bij het bedrag inbegrepen en is dus gratis, het bedrag dat u op de website betaalt is het totaalbedrag van de reservering. Als u bent afgezet bij de luchthaven kunt u direct de luchthaven betreden en inchecken voor uw vlucht, u heeft dus geen last van de drukte bij Schiphol.

   

  Bij Terugkomst

  Zodra uw vliegtuig weer is geland op Frankfurt Hahn Airport is geland, belt u naar het nummer in de bevestigingsmail. Een chauffeur van de parkeeraanbieder zal u ophalen bij de luchthaven en naar uw auto brengen. De parkeeraanbieder bij Frankfurt Hahn Airport bevindt zich op 750m afstand van de luchthaven. Uw auto is direct beschikbaar en u kunt uw reis hervatten.

 • Hoe werkt valet parkeren bij Frankfurt Hahn Airport?

  chevron

  Valet parkeren bij Frankfurt Hahn betekent dat u uw auto niet zelf parkeert, dat doet een medewerker van de parking voor u. Bij vertrek rijdt u naar de luchthaven en belt u voor aankomst naar het telefoonnummer in de bevestiging. Een chauffeur komt naar vliegveld Frankfurt Hahn om uw auto van u over te nemen en te parkeren. U kunt ondertussen inchecken voor uw vlucht.

   

  Voordat u uw auto afgeeft aan de chauffeur, zal deze met u de auto nagaan op eventuele schade om misverstanden bij terugkomst te voorkomen. Wij kunnen u verzekeren dat de chauffeur voorzichtig met uw auto om zal gaan. De auto wordt netjes geparkeerd terwijl u op vakantie kunt gaan.

   

  Hoe kom ik bij Frankfurt Hahn Airport?

  Aangezien de luchthaven Frankfurt Hahn geen verbinding heeft met het openbaar vervoer is het belangrijk om van tevoren uw reis te plannen, het kan druk zijn in het verkeer. Onze routeplanner helpt u de weg te vinden. Op deze pagina vindt u ook handige informatie aangaande verkeer en files waar u op moet letten in het wegverkeer in Duitsland.

   

  Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

  Met de chauffeur die uw auto komt ophalen spreekt u aan de telefoon een trefpunt af en de tijd dat u verwacht daar aan te komen. U wordt door de chauffeur herkent aan de gegevens die u heeft ingevuld tijdens het reserveren. Hij zal daarna uw auto voor u parkeren terwijl u incheckt voor uw vlucht.

   

  Bij terugkomst

  U belt opnieuw bij terugkomst naar het nummer van de parkeeraanbieder nadat u bent geland. Met de chauffeur die u dan aan de lijn heeft kunt u weer een tijd en plek afspreken om uw auto op te halen. U haalt eerst uw bagage op natuurlijk. Na het in ontvangst nemen van uw auto, kunt u uw reis vervolgen. Valet parkeren is een tijdbesparende en makkelijke variant van parkeren bij Frankfurt Hahn Airport.

 • Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Frankfurt Hahn aanwezig zijn?

  chevron

  Elke luchthaven heeft een minimale tijd waarop u van tevoren aanwezig dient te zijn voor uw vlucht. Deze tijd verschilt ook weer tussen continentale en intercontinentale vluchten. Dit kunt u checken bij de luchthaven of de luchtvaartmaatschappij.

   

   

  Shuttle parkeren

   

  Bij Shuttle parkeren kunt u het beste een half uur of een uur eerder aanwezig zijn bij het parkeerterrein. Zo voorkomt u dat u moet haasten om het vliegtuig te halen. In de meeste gevallen wordt u snel met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht, het kan echter voorkomen dat het druk is of de shuttle bus net is vertrokken. Als u op tijd aanwezig bent, zal dat geen enkel probleem opleveren.

   

  Valet parkeren

  Voor valet parkeren geldt eigenlijk hetzelfde alleen dan bij de luchthaven. Het wordt aangeraden om een half uur of een uur eerder aanwezig te zijn bij de afgesproken plek. De parkeermedewerker kan dan uw auto controleren op eventuele schade en eventueel papierwerk met u doorlopen. Bij drukte kan het wat langer duren voordat de medewerker er is.

   

  Intercontinentale vluchten

  Vliegt u vanaf Frankfurt Hahn Airport naar een land in een ander continent, bent u maximaal drie uur van tevoren op de luchthaven. Het is nooit verkeerd om de reistijd bij zowel shuttle als valet parkeren ruim te nemen. Wanneer u dan vertraagd wordt, bent u nog steeds netjes op tijd.

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd