Parkhof Hahn is een veilige en goedkope parkeergelegenheid op 12 minuten loopafstand van de luchthaven van Frankfurt Hahn. Uw auto is in goede handen en veilig geparkeerd op de parkeerplaats. Zo kunt u zonder zorgen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Hauptstr. 50, 55483, Lautzenhausen
Parkeren Frankfurt Hahn Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkhof Hahn

Parkhof Hahn beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over Parkhof Hahn

Deze parkeeraanbieder maakt het parkeren in de buurt van de luchthaven gemakkelijker en goedkoper dan ooit, omdat u gemakkelijk naar de luchthaven kunt lopen. Bovendien staat uw voertuig veilig geparkeerd op het omheinde terrein en is er 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand op het terrein aanwezig, aangezien de eigenaar van de parkeerplaats op het terrein woont.

Uw auto is veilig bij Parkhof Hahn. Het parkeerterrein is omheind en er is altijd iemand op het terrein, aangezien de eigenaar van het parkeerterrein woont op het terrein. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluisje tijdens uw afwezigheid.

Tijdens de overdracht van uw auto vindt er een controle plaats en wordt uw auto gecontroleerd op schade aan de buitenkant. Eventuele bestaande schade zal worden genoteerd om mogelijke misverstanden tijdens de overdracht op uw terugreis te voorkomen.

Het terrein van Parkhof Hahn is geasfalteerd. Er is een wachtkamer en een WC op het terrein. Zo kunt u zich ontspannen voor uw reis. Er is ook een gratis starthulp beschikbaar voor het geval dat uw auto niet start wanneer u terugkomt.

Parkhof Hahn biedt parkeerplaatsen voor gehandicapten. Ook heeft u de mogelijkheid om een minibus of camper te parkeren. Dit echter alleen tegen een meerprijs en u dient dit ook vooraf te registreren.

De parkeeraanbieder is geopend van 4:00 tot 1:00 uur.

850m loopafstand

Aankomst
Met dit aanbod heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk naar de luchthaven Frankfurt-Hahn te lopen, want die ligt op slechts 850 meter afstand.

Wanneer u bij Parkhof Hahn aankomt, parkeert u uw voertuig bij het aankomstgebied. De parkeeraanbieder is geopend van 4:00 tot 1:00 uur. Na een korte schadecontrole overhandigt u uw autosleutel. Het getrainde parkeerteam neemt de parking van u over. Zo kunt u ontspannen aan uw vakantie beginnen en kunnen de parkeerplaatsen optimaal worden benut door efficiënt te parkeren. Gedurende de gehele parkeerperiode wordt uw voertuig alleen verplaatst tussen het bedrijfsterrein (aankomst-/vertrekzone, korte- en langetermijnparkeerplaats) en wordt de sleutel veilig opgeborgen in een kluisje. U kunt terwijl het personeel uw auto parkeert in alle rust naar de luchthaven wandelen.

Terugreis
Na uw terugvlucht en de ontvangst van uw bagage keert u gewoon terug naar het parkterrein, waar u direct aan de terugreis kunt beginnen.

Adres

Hauptstr. 50, 55483, Lautzenhausen