Met valet parkeren rijdt u zelf naar de vertrekhal toe en geeft uw auto af aan een medewerker van een parkeerterrein die vervolgens uw auto parkeert.

 
 
 

De voordelen van valet parkeren

 

Alle parkings persoonlijk geinspecteerd

 

Snelste optie om te parkeren, geen tijdsverlies

 

Wijzigen en annuleren is gratis

Hoe werkt valet parkeren?

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Stap 1. Maak een reservering.
U maakt op Parkos een reservering waarbij er bij de prijs duidelijk valet parkeren staat vermeld. Vervolgens ontvangt u een bevestiging via de e-mail met duidelijke instructies. Denk hierbij aan een locatie waar de medewerker zal staan of het nummer wat u van tevoren moet bellen.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Stap 2. U rijdt naar de vertrekhal..
U rijdt zelf naar de vertrekhal van het vliegveld. In de bevestiging staat duidelijk vermeld waar de medewerker van het parkeerterrein op u staat te wachten.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Stap 3. Geef uw autosleutel af aan de parkeermedewerker
Op het afgesproken tijdstip zal de medewerker bij de vertrekhal op u staan te wachten. Deze zal samen met u uw auto op eventuele schade controleren zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan. De medewerker rijdt vervolgens uw auto naar de locatie van het parkeerterrein.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Stap 4. Na terugkomst
Na terugkomst van uw reis belt u de parkeeraanbieder op. Een medewerker van het parkeerterrein zal vervolgens met uw auto naar een afgesproken plek bij de aankomst- of vertrekhal rijden en u hier treffen. U controleert uw auto op eventuele schades en u kunt uw reis naar huis vervolgen.

 

Valet parkeren

Parkeren bij het vliegveld kan op verschillende manieren. Valet parkeren is een manier van parkeren die veel stress kan voorkomen. Bij dit concept van parkeren kiest u bij het maken van de reservering een tijdstip waarop u zult arriveren bij de vertrekhal. De parkeeraanbieder zorgt er voor dat er een medewerker aanwezig is op het afgesproken tijd en plaats. Op de dag van aankomst rijdt u zelf naar de juiste vertrekhal toe, hier wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parkeeraanbieder. De medewerker van de parking zal samen met u een uitgebreide controle ronde rondom uw auto lopen om eventuele schades te noteren. Daarna zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto netjes geparkeerd wordt op het parkeerterrein. Bij terugkomst dient u na het landen contact op te nemen met de parkeeraanbieder zodat de chauffeur samen met uw auto klaar staat wanneer u de terminal uit komt. Zonder extra tijd te verliezen kunt u uw reis richting huis vervolgen. Bekijk bijvoorbeeld onze parkeeropties bij Schiphol en Eindhoven airport.

Wat zijn de voor- en nadelen van valet parkeren?

Tijd. U rijdt zelf naar de vertrekhal waardoor u geen onnodig tijdverlies heeft.
Gemak. Geen shuttlebus die u naar de vertrekhal brengt, gewoon comfortabel met uw eigen auto.
Prijs. Valet parkeren is doorgaans de duurdere vorm van parkeren.
Vertrouwen. U ziet niet waar en hoe uw auto geparkeerd wordt, dit vraagt vertrouwen in de parkeeraanbieder.

Wat klanten zeggen over valet parkeren

We vragen al onze klanten wat hun ervaring was. Dit is voor ons enorm belangrijk. Voor u hebben we een aantal reviews op een rijtje gezet van klanten die een shuttle parkeerplek hebben geboekt.

Wilma Vogel 3 April 2018
10

 Geweldig voor de deur van Schiphol je auto afgeven en weer instappen als he terugkomt. Ik zou het iedereen aanraden.

Wil van der Velden 7 maart 2018
8

 Het was prima geregeld. Aardige medewerkers en professioneel. Wat mij betreft een prima ervaring.

Gert 29 januari 2018
10

 Op het moment dat wij op de luchthaven aankwamen voor vertrek en ook na terugkomst was een belletje voldoende om onze auto netjes op te halen en weer af te leveren

A. Frishert 4 mei 2018
8

 De gehele afspraak die vooraf per e-mail was toegestuurd is in zijn geheel nagekomen. Prima afgewerkt.

Help