Valet parking Rotterdam airport
Vanaf € 7,47 per dag! Wijzig vliegveldValet parking Rotterdam Airport

Welkom bij Valet parking Rotterdam airport. Begin je vakantie ontspannen. Met valet parkeren kun je direct naar de terminal van Rotterdam The Hague airport rijden. De vriendelijke medewerkers van het parkeerterreinen wachten daar op je. Zij controleren jouw auto op eventuele schade en vervolgens wordt de auto geparkeerd op de door jou gekozen parking Rotterdam Airport. Via Parkos kun je eenvoudig en snel valet parkeren boeken. Wij bieden jou betaalbare en betrouwbare parkeeraanbieders voor parkeren Rotterdam airport.

Parkos is een vergelijkingsplatform voor parkeren bij de luchthaven. Via onze website kun je verschillende aanbieders vergelijken, zodat jij de beste keuze kunt reserveren. Daarnaast zijn we bij meerdere vliegvelden actief, in Nederland, maar ook in Duitsland en België bijvoorbeeld. Zo kun jij overal tijdens je reis voordelig parkeren.


Overzicht Valet Parkeren bij Rotterdam Airport

Aantal: 2 Parkeerplaatsen
Best beoordeeld: Park Simply
Goedkoopste: Park Simply
Dichtstbij: Park Simply

Prijzen van valet parking Rotterdam airport

Via Parkos kun je dus verschillende aanbieders van valet parking Rotterdam Airport vergelijken. Parkos parkeert dus niet zelf jouw auto, dat doet de parkeeraanbieder waarmee we samenwerken. Die heeft een parkeerterrein in de omgeving van het vliegveld. Er zijn verschillende parkeeropties. Valet parking is er daar één van. Hieronder hebben we een overzichtelijke tabel geplaatst, met parkeeropties en prijzen. Hierdoor zie je in een oogopslag de verschillende parkeeropties die de aanbieders op dit moment aanbieden.


De prijzen in de tabel zijn gebaseerd op 8 dagen valet parkeren.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Park Simply Buiten v.a. € 112,59*
Valet Parking Rotterdam Airport Buiten v.a. € 113,25*
Park Simply Binnen v.a. € 149,50*
Valet Parking Rotterdam Airport Binnen v.a. € 155,00*
* Prijzen zijn gebaseerd op de data die u reserveert, seizoen en aankomsttijden.

Voer jouw reisdata in in de vergelijker bovenaan deze pagina en vergelijk de prijzen en opties van de beschikbare parkeeraanbieders. Daarnaast kun je ook kiezen voor shuttle parking Rotterdam Airport.

Hoe werkt valet parking Rotterdam Airport?


Valet parking mobile step 1

Maak een reservering via Parkos

Voor valet parkeren bij de luchthaven van Rotterdam maak je eerst een reservering bij Parkos, waarbij je de prijs ziet voor parkeren met valet service. Als je dat hebt gedaan, krijg je een reserveringsbevestiging via e-mail. In de e-mail staat ook een duidelijke routebeschrijving en de ontmoetingsplaats met de parkeermedewerker. Hierdoor kun je ontspannen aan je reis beginnen, want je hoeft niet zelf de weg of een parkeerplaats te zoeken.

 
Valet parking mobile step 2

Je rijdt naar Rotterdam The Hague Airport

Op de dag van vertrek rijd je met je auto naar Rotterdam Airport. Begeef je met je auto naar de vertrekhal, waar een parkeermedewerker op je wacht. Dat is prettig, zodat je niet met je bagage hoeft te sleuren. In de mailbevestiging die je hebt ontvangen, staat precies waar de chauffeur op je staat te wachten. Zo verlies je geen tijd om naar de incheckbalie te gaan.

 
Valet parking mobile step 3

Ontmoet de parkeermedewerker

Je ontmoet de medewerker van het parkeerterrein op de aangegeven plek, die je via e-mail hebt ontvangen. Samen controleren jullie de auto op eventuele schade. Zo kun je ontspannen op reis gaan en kunnen er achteraf geen misverstanden ontstaan. Vervolgens geef je je autosleutels aan de chauffer en deze rijdt de auto naar het parkeerterrein, waar hij op je wacht voor de duur van je verblijf. Zo kun jij snel door met het inchecken van je vlucht.

 
Valet parking mobile step 4

Genieten van je reis

Terwijl je op reis bent, staat je auto veilig geparkeerd op de parkeerplaats van de parkeeraanbieder. Deze blijft daar staan tot je terugkomst. Je kunt ook voor extra's kiezen, zoals een wasservice of elektrisch opladen. We hebben de parkeeraanbieders waarmee we samenwerken persoonlijk voor je gecontroleerd. Dus je kunt erop vertrouwen dat er tijdens je afwezigheid geen gekke dingen gebeuren. De parkeermedewerkers doen hun werk zoals afgesproken.

 
Valet parking mobile step 5

Terug op het vliegveld

Na je reis kom je weer aan op Rotterdam The Hague Airport. Voordat je alle nodige formaliteiten doorloopt, zoals het afhalen van je bagage, laat je de parkeermedewerker weten dat je terug bent. Hij of zij haalt je auto voor je op. Vervolgens rijdt de medewerker ermee naar de afgesproken plek, dichtbij de aankomsthal. Je kunt gewoon met je bagage wachten. Bij terugkomst staat de chauffeur met je voertuig klaar voor vertrek naar huis.

 
Valet parking mobile step 6

Je auto ophalen

Ten slotte, als je weer op Rotterdam Airport bent, zal een medewerker van het parkeerterrein je auto ophalen en op de afgesproken plek de autosleutels aan je overhandigen. Samen controleren jullie de auto op eventuele schade. Vervolgens kun je weer naar huis rijden. Je hoeft je auto dus niet te zoeken, die komt zo voorrijden. Hierdoor kun je ontspannen je reis afsluiten. Dat is een uitstekende service.

 

Voordelen van valet parking Rotterdam airport via Parkos

We hebben enkele voordelen van valet parking Rotterdam Airport voor je op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Tijdbesparend: Een van de voordelen van valet parkeren is dat het tijdbesparend is. Het is de snelste manier om van huis direct naar het vliegveld te gaan. Je hoeft geen parking te zoeken, wat tijd bespaart. Bovendien hoef je niet te wachten op een shuttlebus. Een ervaren chauffeur van de parkeerdienst parkeert je auto veilig voor je op een volledig omheind terrein. Daar is het vaak mogelijk om je auto op te laden bij één van de elektrische oplaadpunten, of te kiezen voor autowassen. En na je reis stap je gemakkelijk in je eigen auto en rijd je ontspannen naar huis. Dit maakt valet parkeren een handige en efficiënte keuze voor reizigers.
Gemakkelijk in gebruik: Een ander voordeel van parkeren met valet service is dat het gemakkelijk in gebruik. In de meeste gevallen kun je direct naar de vertrekhal rijden, waardoor je niet met je bagage een heel eind hoeft te lopen. Daarnaast hoef je geen gebruik te maken van een bus of taxi met je bagage. Je bent direct bij de vertrekhal met al je bagage, klaar om te vertrekken. Dat maakt valet parking Rotterdam Airport een handige optie voor als je naar deze luchthaven rijdt.
Niet zoeken naar een parkeerplaats: Het laatste voordeel is dat je echt ontspannen op reis kunt vertrekken, omdat je vooraf geen zorgen, stress of irritaties hebt over het parkeren bij de luchthaven. Je hoeft zelf niet naar een parkeergarage te zoeken. Vooral in de zomermaanden, wanneer er veel reizigers zijn en de parkeerterreinen vol kunnen zijn, scheelt dit aanzienlijk. De vriendelijke medewerkers van de parkeeraanbieder halen je voertuig op en parkeren deze op een afgesproken parkeerplaats, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Dit draagt bij aan een zorgeloze start van je reis.
Hogere kosten: Valet parkeren is vaak wat duurder dan bijvoorbeeld shuttle parkeren, vanwege het gemak dat valet parkeren met zich meebrengt.
Vertrouwen: Bij Rotterdam Airport draagt de medewerker van het parkeerterrein de verantwoordelijkheid voor het parkeren van jouw auto, wat betekent dat je niet zelf hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Hierdoor moet je vertrouwen op de parkeeraanbieder die je boekt via onze website.

Veelgestelde vragen

Heb je, ondanks de gegeven informatie, toch nog vragen? We beantwoorden graag de veelgestelde vragen van onze klanten. Als je een andere vraag hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Wat kost valet parking op Rotterdam Airport?


Je kunt al vanaf 112 euro euro per week gebruikmaken van valet parking Rotterdam Airport. De prijzen variëren echter afhankelijk van het seizoen en hoelang je van plan bent om op de parkeerplek te staan. Daarnaast kan de prijs ook beïnvloed worden door eventuele extra services die je wilt boeken, zoals elektrisch opladen bij de elektrische oplaadpalen of autowassen. We zorgen ervoor dat je altijd een eerlijke prijs betaalt voor de goede service, zodat je ontspannen op reis kunt gaan zonder je zorgen te maken over je auto.


Welke valet parking op Rotterdam Airport is betrouwbaar?


Welke valet parking het meest betrouwbaar is, kun je het beste zelf beoordelen. Maar alle aanbieders waarmee wij samenwerken, zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Daarnaast verzamelen we ook reviews van gebruikers om jou de beste service te blijven bieden. Wij blijven dus het werk van het parkeerterrein of de parkeergarage opvolgen. Met de informatie en reviews van onze klanten kun je zelf beoordelen welke parkeeraanbieder jouw voorkeur heeft bij je volgende reis. Daarnaast is er altijd camerabewaking en personeel aanwezig op het terrein, en wordt de kilometerstand opgeschreven. Zo weet je bij terugkomst zeker dat er niet onnodig gereden.


Waar ontmoet ik de parkeermedewerker bij Rotterdam Airport?


Je ontmoet de parkeermedewerker bij Rotterdam Airport op een specifieke locatie die in de bevestigingsmail van je reservering staat. In die mail vind je alle details over je boeking, inclusief duidelijke informatie over waar de parkeermedewerker bij de terminal op je wacht. Hierdoor kun je hem of haar gemakkelijk en snel vinden. Reserveren via Parkos betekent tijdsbesparing, omdat je alleen naar de luchthaven hoeft te rijden waar de parkeermedewerker op de afgesproken plaats op je wacht bij aankomst.


Wat vinden onze klanten van valet parking Rotterdam Airport?

Parkos vergelijkt sinds 2014 verschillende valet parking aanbieders. Bij ons staan kwaliteit en een goede prijs voorop. We controleren zelf de kwaliteit van onze aanbieders door regelmatige bezoeken en het inzetten van mystery guests. Daarnaast verzamelen we ook ervaringen en beoordelingen van onze klanten over de valet service van onze partners. Hier zijn enkele recensies die we hebben verzameld:

Renee 4 juni 2023
10

 Via valet parking een prima ervaring gehad zowel op de heen- als de terugreis. Vriendelijk en snel.

Tim Steerneman 12 april 2023
10

 Ideaal! Bij aankomst stond er al iemand keurig te wachten. We zijn een uur eerder geland dan verwacht, maar ook dat was geen probleem. De auto stond al meteen klaar om weer mee te nemen. Zeker aan te bevelen.

Liesbeth Berghman 11 april 2023
10

 Vriendelijke en snelle service ! Goed geregeld en perfecte dienstverlening ! Prima locatie dichtbij de ingang van het vliegveld.

Engelbert Zwijnenberg 31 maart 2023
10

 Aankomst en vertrek prima geregeld, geen wachttijden. Vriendelijk personeel.

Lees meer valet parking Rotterdam Airport ervaringen