Valet parking Rotterdam airport
Vanaf € 5,62 per dag! Wijzig vliegveldValet parking Rotterdam Airport

Welkom bij Valet parking Rotterdam airport. Begin uw vakantie ontspannen. Met Valet parking kunt u gewoon met uw auto naar de vertrekhal rijden. Een medewerker wacht u daar op. Uw auto wordt met u gecontroleerd. Vervolgens wordt uw auto voor u geparkeerd, op een afgesproken plaats. Valet parking kan eenvoudig via Parkos. Wij bieden u betaalbare en betrouwbare parkeeraanbieders voor parkeren Rotterdam airport.


Parkos is een platform met informatie van verschillende betrouwbare parkeeraanbieders. U kunt hier verschillende aanbieders vergelijken. Daarnaast zijn we op meerdere vliegvelden actief. Zo kunt u tijdens uw reis altijd parkeren voor de beste prijs. Parkeren Rotterdam airport valet parking, kan ook op parkeerplaatsen dicht bij het vliegveld.


Overzicht Valet Parking Rotterdam Airport

Aantal: 2 Parkeerplaatsen
Best beoordeeld: Valet Parking Rotterdam Airport
Goedkoopste: Valet Parking Rotterdam Airport
Dichtstbij: Valet Parking Rotterdam Airport

Hoe valet parking Rotterdam airport werkt.


Valet parking mobile step 1

Maak een reservering

Voor valet parkeren bij de luchthaven van Rotterdam maakt u eerst een reservering bij Parkos, waarbij u de prijs ziet voor valet parkeren. Als u dat hebt gedaan krijgt u een bevestiging via email. In de mail staat ook een duidelijke routebeschrijving en de ontmoetingsplaats met de parkeermedewerker. Hierdoor kunt u ontspannen aan uw reis beginnen, want u hoeft niet zelf de weg of een parkeerplaats te zoeken.

Valet parking mobile step 2

U rijdt naar Rotterdam Airport

Op de dag van vertrek rijdt u met uw auto naar Rotterdam Airport. Begeef u met uw auto naar de vertrekhal, waar een parkeermedewerker op u wacht. Dat is prettig, zodat u niet met uw bagage hoeft te sleuren. In de mailbevestiging die u heeft ontvangen, staat precies waar de medewerker op u staat te wachten. Zodat u geen tijd verliest om u naar de incheckbalie te begeven.

Valet parking mobile step 3

Ontmoet de parkeermedewerker

De medewerker van het parkeerterrein ontmoet u op de aangegeven plek, die u ontving vis email. Samen kijkt u voor de zekerheid de auto na op schade. Zo kunt u ontspannen op reis en kunnen er achteraf geen misverstanden ontstaan. Vervolgens neemt medewerker de auto van u over en rijdt deze naar zijn parkeerplaats, waar hij op u wacht voor de duur van uw verblijf.

Valet parking mobile step 4

U kunt nu genieten van uw reis

Terwijl u op reis bent, staat uw auto veilig geparkeerd op de parkeerplaats van de parkeeraanbieder. De auto blijft daar staan tot u terugkomt. We hebben de parkeeraanbieders, waar we mee samenwerken, persoonlijk voor u gecontroleerd. Dus u kunt erop vertrouwen dat er tijdens uw afwezigheid geen gekke dingen met uw auto gebeuren. De parkeermedewerkers doen hun werk zoals afgesproken. Ze parkeren de auto en halen hem op.

Valet parking mobile step 5

U keert terug naar het vliegveld

Na uw reis komt u weer aan op Rotterdam Airport. Voordat u alle nodige formaliteiten doorloopt, zoals het afhalen van uw bagage, laat u de parkeermedewerker weten dat u terug bent. Hij of zij haalt uw auto voor u op. Vervolgens rijdt de medewerker ermee naar de afgesproken plek, dicht bij de aankomsthal. U kunt gewoon met uw bagage wachten. U hoeft niet met uw bagage ergens heen.

Valet parking mobile step 6

Haal uw auto op

Ten slotte, als u weer op Rotterdam Airport bent, zal een medewerker van het parkeerterrein uw auto opgehalen en op de afgesproken plek aan u de sleutels overhandigen. Samen controleert u de auto op eventuele schade. Vervolgens kunt u met uw auto weer naar huis rijden. U hoeft uw auto dus niet te zoeken, die komt zo voorrijden. Hierdoor kunt u ontspannen uw reis afsluiten.

Prijzen van valet parking Rotterdam airport

Parkos is een platform die verschillende parkeeraanbieders vergelijkt. Wij parkeren dus niet zelf uw auto. Dat doet de parkeeraanbieder. Die heeft een parkeerterrein in de omgeving van het vliegveld. Er zijn verschillende parkeeropties. Valet parking is er daar één van. Hieronder hebben we een overzichtelijke tabel geplaatst, met parkeeropties en prijzen. Hierdoor ziet u in een oogopslag de verschillende parkeeropties die parkeeraanbieders op dit moment aanbieden.


We hebben enkele prijzen voor u op een rijtje gezet, de prijzen zijn gebaseerd op 8 dagen.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Valet Parking Rotterdam Airport Buiten € 89,39*
Valet Parking Rotterdam Airport Binnen € 99,99*
* Prijzen zijn gebaseerd op de data die u reserveert, seizoen en aankomsttijden.

Voer uw reisdata in in de vergelijker bovenaan deze pagina en vergelijk de prijzen en opties van de beschikbare parkeeraanbieders.

.

Voordelen van valet parking Rotterdam airport via Parkos

Valet Parking heeft voor- en nadelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk kunt afwegen of Valet Parking een optie voor u is.

Tijdbesparend

Een van de voordelen van valet parking is dat het tijdbesparend is. Het is de snelste manier om van huis direct naar het vliegveld te gaan. U hoeft geen parkeerplek te zoeken. En u hoeft ook niet te wachten op een shuttle bus. Een medewerker van de parkeerdienst parkeert uw auto. En na uw reis stapt u in uw auto en rijdt u naar huis.

Gemakkelijk in gebruik

Een ander voordeel is dat het eenvoudig in gebruik is. En het bespaart u de tijd om uw auto te parkeren. In de meeste gevallen kunt u direct naar de vertrekhal rijden. U hoeft niet met uw bagage een heel eind te lopen. Daarnaast moet u ook niet met uw bagage in een bus of taxi. U bent direct met uw bagage bij de vertrekhal, klaar om te vertrekken.

Ontlast u van het zoeken naar een parkeerplaats

Een laatste voordeel is dat u echt ontspannen op reis vertrekt, want u hebt vooraf geen zorgen, stress of irritaties over het parkeren. U hoeft zelf niet naar een parkeerplek te zoeken. Dus vooral in zomermaanden, wanneer er veel reizigers zijn en de parkeerterreinen vol, scheelt dit aanzienlijk. Een medewerker van de parkeeraanbieder haalt uw auto op en parkeert deze op een afgesproken parkeerplaats.

Veel gestelde vragen

Heeft u ondanks de gegeven informatie toch nog vragen? Wij geven graag antwoord op de veelgestelde vragen van onze klanten. Heeft u een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Wat kost Valet parking op Rotterdam Airport?

Parkeren met Valet parkering op Rotterdam Airport kan al vanaf 48,49 euro per week. Maar de prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en ook hoe lang u uw auto op de parkeerplek parkeert. Daarnaast zal de prijs ook afhankelijk zijn van de extra services die u mogelijk boekt. Het staat vast dat u een eerlijke prijs betaald en u ontspannen op reis kunt. Geen zorgen over uw auto.


Welke valet parking op Rotterdam Airport is betrouwbaar?

Welke valet parking het meest betrouwbaar is, kunt u beter zelf beoordelen. Maar alle parkeeraanbieders waarmee wij samenwerken, zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Daarnaast verzamelen we ook reviews van gebruikers om onze klanten de beste service te blijven bieden. Wij blijven dus het werk van de parkeeraanbieders opvolgen. Met de informatie en reviews van onze klanten, kunt u zelf beoordelen welke parkeeraanbieder uw voorkeur heeft bij uw volgende reis.


Waar ontmoet ik de parkeermedewerker bij Rotterdam Airport?

Als u een reservering heeft gemaakt, ontvangt u nadien een email met bevestiging. In die mail staat alle informatie over uw boeking en ook duidelijke informatie over waar de parkeermedewerker op u wacht. Zodat u hem of haar eenvoudig en snel kunt vinden. Reserveren via Parkos, betekent tijd besparen. U hoeft enkel naar de luchthaven te rijden, waar de parkeermedewerker op de afgesproken plaats op u wacht.


Wat vinden onze klanten van onze service?

Parkos vergelijkt verschillende valet parking aanbieders sinds 2014. Kwaliteit en een goede prijs staan bij ons voorop. Wij controleren zelf de kwaliteit van onze aanbieders. We leggen regelmatig bezoeken af en maken gebruik van mystery We gebruiken mystery guests. Wij verzamelen ook ervaringen en beoordelingen van onze klanten over onze valet en budget valet diensten. Wij hebben een aantal recensies voor u samengesteld:

G.Kruger 29 July 2020
8

  Ik ben tevreden over Parkos 2x geboekt En tot nu toe alles keurig verlopen in december maar weer boeken top

bianca 22 July 2020
10

 super geregeld, vriendelijk en op tijd

Oostinga 13 July 2020
10

  Excellente service, auto netjes op tijd opgehaald en terug gebracht. Wij bleven een paar dagen langer weg, even contact opgenomen en geregeld. Geen enkel probleem. Top, volgende keer weer.

Leon 24 March 2020
10

 Top service en auto stond gelijk klaar, beter en sneller kan niet. Medewerker beide keren netjes en verzorgd. Kilometer stand wordt netjes genoteerd. Bij deze organisatie laat je je auto veilig achter!

Lees meer beoordelingen