Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Wingshotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 261 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 13 juli 2020.


Excellente service, auto netjes op tijd opgehaald en terug gebracht. Wij bleven een paar dagen langer weg, even contact opgenomen en geregeld. Geen enkel probleem. Top, volgende keer weer.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 13 juli 2020.


Super geregeld

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Alles was naar wens top service

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Top service en auto stond gelijk klaar, beter en sneller kan niet.
Medewerker beide keren netjes en verzorgd. Kilometer stand wordt netjes genoteerd.
Bij deze organisatie laat je je auto veilig achter!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 15 maart 2020.


Op de heenweg was er een telefoonstoring bij Parkos. Ik werd netjes gebeld om af te stemmen of ik nog op tijd aan zou komen en kon anders dat nummer terugbellen. Eenmaal aangekomen stond er een medewerker klaar.
Op de terugweg net zo soepel, het moment dat wij bij het hotel aankwamen, kwam de medewerker met de auto aanrijden. Erg goede service!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Super!
Strak georganiseerd, uitstekende service.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


Deze is goed ditmaal

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Het was de eerste keer dat wij dat gedaan hebben .je hoor altijd van die verhalen dat er met de auto gereden wordt . Nu is dat niet het geval .
alles is goed verlopen

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Geweldige service! Echt een aanrader....!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 19 februari 2020.


Prima geregeld. vriendelijke chauffeur TOP

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 23 januari 2020.


Super geregeld

2

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 21 januari 2020.


Ik heb geen bevestigingsmail gekregen. Ik had wel al betaald, maar kon niet zien waar ik dan mijn auto moest inleveren. Parkos is niet te bereiken. Het probleem is dat Parkos op geen enkele manier telefonisch te bereiken is! Dus maar naar Rotterdam gereden in de hoop iemand te treffen. Dat lukte niet, dus maar ergens geparkeerd. Gelukkig belde degene van Parkos mij op, waarop ik alsnog de auto kon inleveren. Erg slechte service!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Karoly Illy, bedankt voor het achterlaten van uw review. Uw mening is erg belangrijk voor ons. We vinden het vervelend om te horen dat u aan geeft dat wij niet te bereiken waren. Wij zijn dagelijks van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags zowel per telefoon als e-mail te bereiken. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens. Voor een volgende keer raden we u aan meteen te controleren of u een bevestigingsmail heeft ontvangen, zodat deze vervelende situaties voorkomen kunnen worden in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Parkos
2

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Het bleek geen Valet Parking. Toen ik belde dat we vertraging hadden opgelopen bleken de medewerkers al weg te zijn met het verzoek om zelf de auto te parkeren in de garage van Wing. Geen groot probleem, maar wel wat jammer. Overigens ben ik wel gebeld om dit aan ons door te geven, echter met een anoniem nummer, die ik niet opneem. Mijn tip is om dit uit te schakelen en het nummer gewoon te tonen.

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel (valet Binnen). Het andere buitenterrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren (valet Buiten). In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren binnen
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Wings hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Wings hotel.

Valet parkeren Buiten

Als u kiest voor Valet parkeren Buiten, zal uw auto buiten op een beveiligd parkeerterrein worden geparkeerd ongeveer 5 km van de luchthaven. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar het Wings Hotel naast de luchthaven. De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Wings hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Wings hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help