Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Wingshotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 158 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Prettig ontvangen door de medewerker. De locatie is prettig en het overdekt parkeren geeft een prettig en verzorgd gevoel.
Het was even onduidelijk dat de oprit naar het hotel ook de weg naar de medewerker was.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Service is prima aardig personeel alles goed geregeld. Maar ik zie niet echt de toegevoegde waarde. Het is een stukje lopen naar de auto net zover als naar een reguliere parkeerplaats tegenover het vliegveld. Misschien kunnen jullie extra services aanbieden als auto wassen oid waardoor het toch aantrekkelijk wordt om er gebruik van te maken.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Had een lekke band bij ophalen en fantastisch geholpen door Ed!! Nog bedankt!!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 20 augustus 2019.


Komt afspraken na.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Prima snelle service goede kwaliteit en prijs !
Absoluut betrouwbaar.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Top service , supervriendelijk geholpen e

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Fantastisch

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Prima, op tijd, vriendelijk. Echter in in Rotterdam niet echt een groot verschil met de alsnog te lopen afstand met dekoffers tov parkeren op de standaard parkeerplaats.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Goed

6

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2019.


Over het algemeen zijn we tevreden over de diensten en is het 4 tot 5 sterren waard. Deze keer echter was er bij thuiskomst blijkbaar een communicatie storing bij het personeel over de diensten. er waren geen of weinig mensen en dus hebben we erg lang moeten wachten op onze auto. Jammer, maar verwachten volgende keer beter.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2019.


Zeer verrast door gemakt en vriendelijke manier van auto parkeren, goed geprijsd en veilig neergezet. aanrader!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 31 juli 2019.


Goede dienstverlening. Stipt op tijd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 30 juli 2019.


Super geregeld, snelle service.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Superervaring. Nooit meer anders.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 28 juli 2019.


Alles is heel soepel verlopen. We kregen op de zeer warme dag van aankomst een heerlijk gekoelde auto. Supper!

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel (valet Binnen). Het andere buitenterrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren (valet Buiten). In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren binnen
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Wings hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Wings hotel.

Valet parkeren Buiten

Als u kiest voor Valet parkeren Buiten, zal uw auto buiten op een beveiligd parkeerterrein worden geparkeerd ongeveer 5 km van de luchthaven. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar het Wings Hotel naast de luchthaven. De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Wings hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Wings hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help