Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Wingshotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 403 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2021.


We werden erg vriendelijk ontvangen door uw gastheer en dat is al een fijn en zorgeloos begin van je vakantie.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2021.


Netjes en op tijd .

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2021.


Perfect en heel aardig contact met Parkos medewerker.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2021.


TOP SERVICE 1 telefoontje was genoeg koffers uitladen en de reis kon beginnen bij terugkomst stond de auto al klaar zeer vriendelijk personeel volgende keer zal ik zeker weer gebruik van maken 300 meter van vertrekhal

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2021.


Bij aankomst stond er iemand klaar om de auto te ontvangen. Wel even bellen voor aankomst. Michael kwam zelfs nog de tablet brengen die mijn zoon in de auto vergeten was. Bij terugkomst gebeld dat we bij de bagageband stonden en toen stond de auto al klaar voor ons. Voor ons ideaal met 2 jonge kinderen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2021.


Wat een geweldige service. Top.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


Vriendelijk, betrouwbaar, en dichtbij de vertrekhal. Kortom top!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


Even zoeken om bij het hotel te komen waar de auto werd overgenomen.
Correcte procedure voor de ontvangst van de auto - daarna slechts 400 meter lopen naar de terminal.
Terugkomst verliep soepel - de auto stond al klaar

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Prima geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Makkelijk afgeven nette service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Geen op- of aanmerkingen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Prima service 15 minuten voor aankomst gebeld en er stond iemand buiten klaar om de auto te inspecteren en de sleutels in ontvangst te nemen, makte een opmerking over dat mij auto erg vuil was toen werd meteen aangeboden om deze van binnen en buiten te wassen afrekenen bij terugkomst Gisteren teruggekomen gebeld bij het wachten op de bagage, daarna stond de auto te glimmen voor de deur en konden we direct afrekenen en doorrijden.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Top service!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


De dienst is op zichzelf prima en de auto netjes behandeld. Punt van aandacht is de communicatie ter plekke. Zowel bij vertrek als bij aankomst was er niemand ter plaatse om ons op te vangen. Toen we wederom het nummer uit de brief belde kregen we beide keren te horen dat we een verkeerd nummer belden, bleek later dan weer wel correct maar doorgeschakeld etcetera We vonden deze communicatie vervelend omdat de schuld in eerste instantie bij ons gelegd werd terwijl we met een baby, een peuter en een ton bagage in de wind stonden. Daarna wel opgelost, maar toch vervelend gevoel en veel onduidelijkheid en stress ervaren

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2021.


Correct, vriendelijk en afspraken precies nakomend. Schappelijke prijsstelling. Afgifte- en ophaallocatie was goed maar kan beter: namelijk bij de Kiss and Ride parkeerplaatsen zou nog comfortabeler zijn voor de klant.
Valet Parking Rotterdam Airport van Parkos is per saldo een aanrader!

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel (valet Binnen). Het andere buitenterrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren (valet Buiten). In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren binnen
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Wings hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Wings hotel.

Valet parkeren Buiten

Als u kiest voor Valet parkeren Buiten, zal uw auto buiten op een beveiligd parkeerterrein worden geparkeerd ongeveer 5 km van de luchthaven. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar het Wings Hotel naast de luchthaven. De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Wings hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Wings hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help