Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Wingshotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 126 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 september 2018.


Perfect geregeld. Kleine misleiding doordat de service mij al in de avond belde op de dag dat ik was vertrokken ... aankomst en vetrek-datum was door hen even verkeerd gelezen, waardoor ze dachten dat ik op de afgiftedag ook al weer mijn auto zou halen..Kreeg belletje en misverstandje was heel snel opgelost ..

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Last minute booking super uitgevoerd. Binnen 2 minuten alle formaliteiten afgewerkt en de vakantie begon. Ook bij terugkeer stond de auto alweer keurig klaar. Thx Michael

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Correcte behandeling, vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


Top ervaring

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


Accurate en stipte service. Echte aanrader!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 04 september 2018.


Super

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 04 september 2018.


Top!!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 03 september 2018.


Een hele goede service wordt heel netjes behandeld en behulpzaam met de koffers er in en er uit halen extra service heb ik gedaan auto laten wassen en heel netjes binnen schoon gemaakt tegen een zeer redelijke prijs en bij terug komst stond de auto al weer klaar voor mijn een 10 met een griffel

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 03 september 2018.


Uitstekend geregeld! Wij hadden op de dag van vertrek pas het parkeren geregeld. Dat was allemaal mogelijk en is prima verlopen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 02 september 2018.


Top geregeld, stond iemand bij de parking die duidelijke instructies gaf. Ook het uitrijden was erg makkelijk. Kort telefonisch geholpen bij het boeken, ook dit was duidelijk.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 01 september 2018.


Perfect, goede prijs, aardige medewerkers en vliegveld is op loop afstand en bij het ophalen staat je auto klaar, ik hoefde niet te wachten, omdat ik van te voren belde.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2018.


Dit was mijn eerste ervaring met Valet Parking. Niets dan lof!. Aanvankelijk huiverig om mijn auto 2 wk aan een "vreemde" af te geven, echter de overdracht verliep soepel en gaf veel vertrouwen. Ook bij terugkomst stond mijn auto alweer te wachten. In onberispelijk staat weer teruggekregen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2018.


Zeer goede service. Professionele intake van auto. Prettige mensen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2018.


Fantastisch ! snel, naast de aankomst/vertrekhal, behulpzaam en zeer klantvriendelijk

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2018.


Een zeer aangenaam ontvangst ... Top professioneel

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Wings hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Wings hotel.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Wings hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Wings hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help