Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Wingshotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 108 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2018.


Hele positieve ervaring! Service staat hoog in het vaandel en prettig dat je zo dichtbij de vertrek- en aankomsthal de auto kunt afgeven.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


Top!
Naast het vliegveld met een prima services.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


Jullie verdienen 5 sterren! Geen enkele twijfel over. De vriendelijkheid bij aflevering, de snelheid van afwikkelen, ook al tijdens het reserveren via internet. Met grote verbazing hoe snel alles na de landing weer voor elkaar was. De auto stond klaar en binnen 5 minuten was ik weg! Geweldig! Wat een service!!!!!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2018.


Goede service. Alleen na auto wassen binnen en buiten waren alle spullen oplaadsnoertje, wasmunten, ramenkrabber, benzinebonnetjes etc. verdwenen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Wat vooraf is aangegeven is men ook nagekomen. M'n auto werd keurig weg gezet en stond gereed toen ik weer terug was. Is allemaal heel goed verlopen! Ik kan het iedereen aanraden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Vlot en vriendelijke werkwijze

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Nette behulpzame hulp.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Zeker een aanrader en Ideaal voor hoge auto’s die te groot zijn voor de garage. Al een Aantal keren de auto ingeleverd bij dezelfde persoon. Deze vriendelijke ex touringcar chauffeur heeft altijd een gezellig praatje. Zorgt goed voor je auto en bij terugkomst staat hij weer netjes klaar.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Prima geregeld voor een nette prijs. Contact met de medewerker was zeer prettig. Vooral zo doorgaan.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Goed geregeld en afspraken worden nagekomen. Prijs /kwaliteit verhouding is goed.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Goede ontvangst, snelle service en prima aflevering ondanks late vertraging

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2018.


Ontzettend goed het enige punt is de borden waar je auto moet afleveren!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2018.


Perfect geregeld!!!! Valet parking, stond er al toen wij aankwamen om auto af te geven, snel geregeld, en op terug weg stond auto klaar, wil je ook als je snel naar huis wilt gaan. Nu al een paar keer gebruik van gemaakt, perfect gewoon. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Super service, brengen en auto ophalen ging allemaal super snel

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Prima

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Wings hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Wings hotel.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Wings hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Wings hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help