Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Wingshotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 249 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Uitstekend, stipt op tijd, zeer behulpzaam.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Probleemloos en dichtbij

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Ik heb enkel goede ervaring met Valet Parking Rotterdam Airport. Gemakkelijk te vinden, snelle overname van de auto, vriendelijke medewerker.
Terug stond de auto keurig klaar en waren we weer snel op weg.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 28 december 2019.


Goed en vriendelijk, wel wat een tip is wel kijken of het vliegtuig vertraging heeft of eerder land dat de persoon eerder aanwezig is voor het leveren van de auto

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 28 november 2019.


Alles prima naar wens

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 27 november 2019.


Hele aardige mannen die mijn auto ophaalden en terug brachten.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 21 november 2019.


Goede service , hele fine gozer Damian aan het werk. geeft gevoel dat ie echt op je auto past

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Bij het afgeven en ophalen van auto ging alles perfect! Goede service!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Eigenlijk moet ik een slechte beoordeling geven,want als iedereen dit ontdekt ben ik straks de pisang maar is niet eerlijk naar hun toe dus vooruit dan maar.Toen wij belde kregen wij een update. Konden overdekt parkeren. Auto in garage zetten en weglopen. wel 2 minuten lopen hahahahBij terug komst gebeld en kaart halen in hotel.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Zeer nette en duidelijke afhandeling. prima

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 10 november 2019.


Snel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Prima geregeld. Op tijd bij vertrek en ontvangst. Medewerkers prima. Niets op aan te merken

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


De mensen weten precies welke auto er komt en weggaat.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Prima geregeld.
Om de hoek, snelle bediening en de prijs is zeer vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Prima verlopen en zeer vriendelijke medewerker.

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel (valet Binnen). Het andere buitenterrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren (valet Buiten). In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren binnen
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Wings hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Wings hotel.

Valet parkeren Buiten

Als u kiest voor Valet parkeren Buiten, zal uw auto buiten op een beveiligd parkeerterrein worden geparkeerd ongeveer 5 km van de luchthaven. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar het Wings Hotel naast de luchthaven. De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Wings hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Wings hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam

Help