Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Fletcher hotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 837 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Prima geregeld en zeer vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Prima service, ook na vertraging vlucht en laat beschikbaar komen van ruimbagage.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Echt prima en vriendelijke service. Door annulering vlucht kwamen we een dag later pas aan maar dat was geen enkel probleem. Zeer soepel opgelost! Top!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Keurig, alleen als het regent iets te ver weg

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Prima ervaring en excellent service!!! Gewoonweg top! Kan het aanbevelen aan een ieder. Mijndank voor jullie service!!!

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Parkeerterrein heb ik niet gezien. Vond de service Valet parking erg goed, zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Zeer goed

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Ondanks dat we gister even moesten wachten , was er een heldere goede communicatie en zodoende ook geen ergernis , er was een lange wachttijd bij de koffers , wij waren ook veel later buiten dan gepland.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Vanuit Fryslân naar de airport gereden. Kwartiertje van te voren even kort contact dat we in aantocht waren. Op het moment van aankomst was het even onduidelijk wat we nu precies moesten doen, maar al snel kwam er een medewerker. Kort praatje, rondje om de auto, km stand noteren, bagage pakken en sleutel inleveren. Echt alles ging mooi vlot. Wij overwegen bij een volgende reis zeker om weer met Parkos te parkeren. Ook de terugreis, nog voor de douane gebeld, en onze auto stond meteen weer klaar. Rondje om de auto, kort praatje met de medewerker en weer richting Fryslân. Wij raden dit dan ook van harte aan.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Goede service!!!. Zeker nadat onze vlucht was geannuleerd. Zeer flexibel en behulpzaam hiermme omgegaan. En snel, we hebben helemaal niet hoeven te wachten. Top. Dank je wel.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Weer top geregeld. Geen minuut hoeven te wachten, de chauffeur stond 2x al keurig klaar.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Prettige ontvangst. Goede service dichtbij vertrekhal

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Klantvriendelijk. Stonden meteen klaar jij brengen en halen van de auto. Auto was keurig opgeladen. Top !

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Helemaal top !

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Fletcher hotel (valet Binnen). Het andere buitenterrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren (valet Buiten). In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren binnen
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Fletcher hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Fletcher hotel.

Valet parkeren Buiten

Als u kiest voor Valet parkeren Buiten, zal uw auto buiten op een beveiligd parkeerterrein worden geparkeerd ongeveer 5 km van de luchthaven. Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar het Fletcher Hotel naast de luchthaven. De chauffeur wacht op u voor het Fletcher hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Fletcher hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Fletcher hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Fletcher hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Fletcher hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam