Park Sleep Fly met Parkos

Park Sleep Fly

Bij het zoeken naar een parkeerplaats op de luchthaven zijn er verschillende opties beschikbaar. Een van die opties is Park, Sleep & Fly. Deze PSF-pakketten bevatten meestal een overnachting (voor uw vertrek) en een paar dagen parkeren in een hotel voor een enkele prijs. PSF opties zijn nuttig en handig voor reizigers die een vroege ochtendvlucht hebben, op deze manier kunt u iets langer slapen.


De meeste arrangementen hebben de optie om een nacht, voor vertrek, bij het hotel te slapen en vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven te worden gebracht. Uw auto staat veilig bij het hotel.


Wanneer u terugkomt van uw reis, komt de shuttle service van het hotel u ophalen en brengt u terug naar uw auto bij het hotel.


  • Shuttle parkeren inclusief overnachting
  • Ideaal voor vroege ochtend vluchten
  • Gratis shuttle naar het vliegveld
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek
  • Inclusief gebruik van hotelfaciliteiten

Hoe werkt Park Sleep Fly

Hoe werkt een park sleep fly arrangement precies? We leggen het in 6 korte stappen uit.

1. Maak een reservering

Je maakt via Parkos een reservering bij een optie gemarkeerd als Park Sleep Fly. Vervolgens ontvang je een bevestiging via de e-mail met duidelijke routebeschrijving.

2. Rij naar het hotel

Eén dag voor je vlucht, rij je naar het hotel. In de reserveringsbevestiging staat de adresgegevens en routebeschrijving naar het hotel toe.

3. Overnachten

Je vakantie kan beginnen! Maak vrij gebruik van de hotelfaciliteiten de volgende dag kan je heerlijk uitgerust vliegen.

4. Shuttle naar het vliegveld

De hotel shuttle dienst brengt je op het afgesproken tijdstip naar het vliegveld. De chauffeur van de shuttlebus helpt je graag met je bagage.

5. Terugkomst op het vliegveld

Nadat je bent geland, bel je het hotel. Een medewerker van het hotel zal je zo spoedig mogelijk ophalen met de shuttlebus.

6. Auto ophalen

Je auto staat voor je klaar bij het hotel om je reis naar huis te vervolgen.

Wat zijn de voor- en nadelen van Park Sleep Fly?

Benieuwd naar de voor- en nadelen van Park Sleep Fly? Wij zetten het op een rijtje.


Relaxed. Park Sleep Fly is misschien wel de meest relaxte manier om je vliegvakantie te beginnen. Geen stress om filles of andere onvoorziene dingen die tijdens de reis naar het vliegveld kunnen gebeuren. Bovendien ga je heerlijk uitgerust op vliegen.
Tijd. Omdat je al dicht bij het vliegveld bent, is je reis naar het vliegveld slechts enkele minuten. Ideaal voor een vroege vlucht.
Kosten. Je betaalt voor een hotelovernachting en parkeren. Dit is een luxe manier van reizen en kost meer dan bijvoorbeeld shuttle of valet parkeren.
Aantal personen. Park Sleep Fly is standaard voor 2 personen. Ben je met 3 of meer, is het belangrijk dat je contact met het hotel opneemt over de mogelijkheden.

Lees meer over Park Sleep Fly bij...

Park Sleep Fly is een relatief nieuw concept. Enkele hotels bij grote vliegvelden bieden dit al aan. Momenteel hebben wij Park Sleep Fly mogelijkheden bij 4 vliegvelden.

Wat klanten zeggen over Park Sleep Fly

We vragen al onze klanten wat hun ervaring was. Dit is voor ons enorm belangrijk. Voor jou hebben we een aantal reviews op een rijtje gezet van klanten die gebruik hebben gemaakt van een Park Sleep Fly arrangement.

Frits Roos 16 oktober 2022
10

Perfect geregelde dienst. Taxi was mooi op tijd, zowel op de heenreis als terug. Contact met medewerkers was prima. Professioneel, correct en vriendelijk personeel in het hotel. Mooie ruime comfortabele kamers. Ontbijt en avondeten waren uitstekend. Op de terugweg konden wij het ophaalpunt bij het vliegveld niet direct vinden, ondanks dat het hetzelfde punt was als waar wij zijn afgezet op de heenreis. Het kwam waarschijnlijk ook doordat men bezig was met wegwerkzaamheden. Het was vrij chaotisch daar. Maar dat is niet wijten aan ParK Sleep en Fly Hotel 46. Maar misschien wel een aandachtspuntje.

martin jacques 4 oktober 2022
10

Perfect geregeld, 's avonds heerlijk gegeten,,volgende dag met taxi naar vliegveld. Terug stond taxi al klaar en zet je bij het hotel bij je auto weer af. Alles keurig voor elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

Arnoldus Liethof 16 september 2022
10

Top hotel mooie kamers ,vriendelijk personeel en in het restaurant kun je je goed eten taxi mooi op tijd ,goede pakeerplekken komen graag weer

Claudia hofman 3 september 2022
10

Prijs kwaliteit hotel meer dan uitstekend. Bijzonder vriendelijk personeel bij zowel front office als restaurant . Prima kamers en de shuttlebus dienst verdient zeker ook een dikke pluim. Zowel heen als terug behulpzaam en vriendelijk en direct voor de ingang van de AirPort

FAQ Park Sleep Fly

Alles gelezen, maar heb je nog vragen? Hierover vind je de meest gestelde vragen over Park Sleep Fly. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen..


Park Sleep Fly kost gemiddeld tussen de €200 en €250. Dit is voor 1 hotelovernachting voor 2 personen en 1 week parkeren. Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, seizoen en locatie.

Ja, wanneer je het Park Sleep Fly arrangement boekt voor bijvoorbeeld 1 week. Mag je auto 1 week op het parkeerterrein van het hotel blijven staan.

Park Sleep Fly is niet beschikbaar bij elk vliegveld. Bij Parkos bieden we momenteel Park Sleep Fly arrangementen aan bij Eindhoven Airport en Zaventem Brussels Airport.

De shuttledienst naar het vliegveld is inbegrepen bij de prijs. Je betaalt dus niets extra's.

De receptie van het hotel waar je geboekt hebt helpt je graag op weg. De shuttlebus vertrekt in de meeste gevallen vanaf de ingang van het hotel.

Over het algemeen proberen hotels echter de shuttlebusservice af te stemmen op de vertrektijden van vluchten. Vraag bij het inchecken naar de vertrektijden.

Over het algemeen wordt je op dezelfde plaats als waar je bent afgezet ook weer opgehaald.

Elk hotel heeft eigen veiligheidsmaatregelen. Welke jouw hotel heeft, vind je altijd op de desbetreffende pagina van het Park Sleep Fly hotel dat je geboekt hebt.

De meeste hotels zijn vriendelijk en hebben kamers aangepast voor rolstoelgebruikers. Dit is echter niet direct te boeken via Parkos. Voordat je boekt kun je het beste eerst contact opnemen met het hotel.

De voordelen van Parkos

 

Alle parkings persoonlijk geinspecteerd

 

Voordeligste optie om te parkeren

 

Wijzigen en annuleren is gratis

Andere parkeervormen

Is Park Sleep Fly toch niet voor jou? Parkos vergelijkt andere mogelijkheden graag voor je. Lees meer over de andere parkeerdienst mogelijkheden bij vliegvelden.