Park Sleep Fly

Bij het zoeken naar een parkeerplaats op de luchthaven zijn er verschillende opties beschikbaar. Een van die opties is Park, Sleep & Fly. Deze PSF-pakketten omvatten meestal een overnachting (voor uw vertrek) en een paar dagen parkeren in een hotel voor een enkele prijs. PSF opties zijn nuttig en handig voor reizigers die een vroege ochtendvlucht hebben, op deze manier kunt u iets langer slapen.

Elk hotel en arrangement heeft verschillende opties, zoals kamertypes, parkeerdagen, aantal overnachtingen. Inbegrepen bij deze arrangementen zit een gratis shuttledienst van en naar de luchthaven. Verder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van het hotel. De meeste arrangementen hebben de optie om een nacht, voor vertrek, bij het hotel te slapen en vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven worden gebracht. Uw auto staat veilig bij het hotel. Sommige hotels hebben ook verschillende kamertypes om gasten te ontvangen of andere arrangementen. 

 

Hoe gaat het in z’n werkt. 

Bij aankomst parkeert u uw auto of rijdt naar de ingang van het hotel en checkt in. Zorg ervoor dat u een geldig legitimatiebewijs en de reserveringsbevestiging bij u heeft, zodat u zo snel mogelijk kan inchecken. Na het inchecken bent u vrij om naar uw hotelkamer te gaan of de voorzieningen van het hotel verkennen. De volgende ochtend zult u uitchecken uit uw kamer en aan boord gaan van de gratis shuttle. U wordt vervolgens naar het vliegveld gereden. Wanneer u terugkomt van uw reis, komt de shuttle service van het hotel u ophalen en brengt u terug naar uw auto bij het hotel. 

Hoe maak ik een reservering

Reserveren bij een van deze hotels is zeer eenvoudig met Parkos. Zoek naar de door u gewenste reisdata en de luchthaven waar u vandaan vliegt. Via deze zoekopdracht vindt u een lijst van de parkeeropties en kunt u filteren om alleen Park, Sleep & Fly. Zodra u een hotel vindt waar u wilt verblijven, kunt u op ‘reserveer’ klikken en uw gegevens invullen. De nacht verblijf die inbegrepen is bij het PSF-pakket is voor de nacht voorafgaand aan uw vlucht. U kunt via ons de reservering tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. 

 

Deze pagina behandelt de algemene informatie over de PSF-pakket opties, maar is niet uitgebreid. Elk hotel heeft namelijk een andere beleid, andere uren, andere kamers en andere opties. Wij raden aan om op het hotel te klikken op onze pagina en daar de informatie te lezen die u nodig heeft. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten. Wij streven ernaar om het boekingsproces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken op onze website. Boek vandaag nog online bij Parkos en vind de beste deals voor uw volgende reis!