Park Sleep Fly Schiphol
Vanaf € 2,76 per dag! Wijzig vliegveld

Park Sleep Fly Schiphol

Het Park Sleep Fly arrangement, ook wel Park Hotel Fly of parkeren slapen en vliegen is een arrangement waarbij je de dag voordat je gaat vliegen gaat parkeren en een overnachting boekt bij een hotel. Gedurende je hele vakantie kun je gratis parkeren bij het hotel. Deze manier van reizen is perfect voor vroege vluchten. Omdat de hotels zich in de omgeving nabij Schiphol bevinden ga je relaxed en uitgerust op vakantie.

Hotel Schiphol airport? Zo werkt Park Sleep Fly

1 Maak een reservering

Jouw Sleep Park Fly Schiphol avontuur begint met het maken van een reservering. Bij Parkos kun je onze beste Park Sleep Fly hoteldeals vergelijken en boeken. Bovenaan de pagina vind je een datepicker waar je jouw reisdata in kunt vullen. Vul hier als startdatum 1 dag voordat jouw vlucht vertrekt in. Je ziet nu de beschikbare park sleep Schiphol arrangementen voor jouw reisdata en de bijbehorende faciliteiten . In de reserveringsbevestiging e mail ontvang je een routebeschrijving naar het hotel,

2 Slapen op Schiphol

De koffers zijn gepakt en het is tijd om te vertrekken naar jouw Park Sleep Fly Schiphol hotel. Controleer goed vanaf welk tijdstip je kan inchecken in het hotel en let op de bandenspanning, oliepeil, koelvloeistof en brandstof voordat je vertrekt. Bij aankomst bij het hotel parkeer je de auto zelf. De blijft hier gedurende de hele verblijf op de vakantiebestemming staan. Op deze manier kunt u gratis parkeren bij Schiphol. Nu kun je je inchecken in het hotel.

3 Transfer naar het vliegveld

Na een heerlijk nachtje slapen word je wakker in het hotel. Als je een ontbijt hebt bijgeboekt of als deze is inbegrepen ge je eerst ontbijten. Vervolgens kunt je uitchecken en brengt een medewerker van het parkeerterrein bij het hotel jou naar de vertrekhal bij airport Schiphol. De shuttlebus rijdt gewoonlijk op reservering, bij de receptie van het hotel kun je vragen voor welk tijdstip de shuttle service is gereserveerd voor jou.

4 Tijdens je reis

Tijdens jouw reis blijft jouw auto veiling onder het toezicht van het hotelpersoneel en de parkeermedewerkers staan. Bij Parkos controleren we regelmatig onze parking en hotelpartners op veiligheid. Je hoeft je tijdens je reis geen zorgen te maken over jouw auto.

5 Terug op het vliegveld

De vakantie is helaas voorbij, je bent terug op luchthaven Schiphol. Nadat je de koffers hebt opgehaald loop je naar dezelfde plek als waar de shuttle service jou bij vertrek heeft opgezet. De shuttlebus staat hier klaar om jou terug te brengen naar het hotel. De shuttlebus gaat gewoonlijk meerdere malen per uur. Het kan ook mogelijk zijn dat je wordt gevraagd het hotel te bellen bij terugkomst. Dit zodat de shuttlebus niet lang hoeft te wachten. Je kunt in dit geval het hotel het beste bellen nadat je de koffers hebt opgehaald. Informatie over de shuttlediensten vind je altijd op onze listingpagina op onze website, daarnaast staat het hotelpersoneel altijd klaar voor jouw vragen.

6 Auto ophalen

De shuttle service brengt je direct naar het hotel. Als je jouw autosleutels niet hebt achtergelaten in het hotel kun je direct naar de auto. Wij adviseren voor vertrek de auto eerst goed te controleren op eventuele schade. Hierna kun je meteen door naar huis reiden.

Prijsvergelijking Hotels met parkeren Schiphol

Rondom Schiphol zijn er diverse hotels die een Park Sleep Fly arrangement aanbieden. In het overzicht hieronder hebben wij aanbieders uitgelicht. Het tabel geeft je een prijsindicatie voor een reis van 8 dagen met 2 personen bij Park Sleep Fly hotels. Wij raden je aan de datepicker bovenaan deze pagina te gebruiken voor een overzicht met alle hotels die beschikbaar zijn en daadwerkelijke prijzen voor jouw gekozen periode.

Hotels Transfertijd Prijs 8 dagen, vanaf *
Steigenberger Airport Hotel Amsterdam 4 Sterren 10 min € 117,06
Shuttle: inbegrepen
Park Plaza Amsterdam Airport 4 Sterren 9 min € 122,38
Shuttle: inbegrepen
Bastion Hotel Amsterdam Airport 4 Sterren 10 min € 55,-
Shuttle: inbegrepen
Best Western Hotel Amsterdam Airport 4 Sterren 9 min € 63,-
Shuttle: inbegrepen
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp 3 Sterren 12 min € 64,--
Shuttle: inbegrepen
Ibis Schiphol Amsterdam Airport 3 Sterren 10 min € 64,-
Shuttle: inbegrepen
Van der Valk schiphol park sleep fly 4 Sterren 16 min € 129,-
Shuttle: inbegrepen
* Deze prijzen zijn voor 8 dagen parkeren met 1 hotelovernachting in september 2020.

Reviews & Ervaringen Park Sleep Fly

Reviews en ervaringen zijn belangrijk in het vergelijking process van een park sleep fly arrangement bij Schiphol hotels. Zo krijg je een goed beeld van de service die je kan verwachten. Bij parkos krijgen klanten van Park Sleep Fly Schiphol hotels pas een review uitnodiging als zij zijn teruggekeerd. Hierdoor krijgt u een goed beeld of het hotel, het parkeren en de shuttledienst aan uw eisen voldoen.

Momenteel hebben wij nog geen reviews over Park Sleep Fly specifiek, maar gemiddeld beoordelen onze klanten parkeren bij Schiphol via Parkos 8,6 op basis van 11.283 reviews.

Toch geen gebruik maken van een Park Sleep Fly arrangement? Parkos biedt diverse valet & park en fly Schiphol aan. Gebruik de datepicker bovenaan deze pagina om de beste deals voor lang parkeren op Schiphol airport te vinden.

Help