Shuttle Parkeren Schiphol
Vanaf € 4,33 per dag! Wijzig vliegveldShuttle Parkeren Schiphol

Tijdens je vakantie wil je je auto op een veilige plaats parkeren bij de luchthaven. Daarnaast is het belangrijk dat je dit op de goedkoopste manier kunt doen. Met shuttle parkeren bij Schiphol heb je de mogelijkheid om in de buurt van Schiphol te parkeren. Als je voor shuttle parkeren kiest, is het vervoer naar en van het vliegveld voor je geregeld. Een shuttle bus rijdt met jou naar de vertrekhal van het vliegveld en bij terugkomst wordt je binnen no time naar je geparkeerde auto gebracht. Je auto parkeren bij luchthaven Schiphol is op deze manier nog veel makkelijker.


Parkeren met shuttle service via Parkos is altijd voordeliger dan via de officiële parkeerplaatsen van Schiphol. Op deze pagina lees je meer informatie over de shuttle service bij luchthaven Schiphol, het parkeerproces en de tarieven voor parkeren met gratis shuttlebus bij Schiphol.


Overzicht Schiphol shuttle service

Aantal: 20 Parkeerplaatsen
Best beoordeeld: Airport Indoor Parking
Goedkoopste: Q-Park Park+Fly Hoofddorp
Dichtstbij: Comfort Parking

Kosten shuttle service Schiphol

Bij het reserveren van je parkeerplaats met shuttle service profiteer je van voordelige tarieven als je tijdig boekt. Hoe meer vraag er is, hoe hoger de prijs kan zijn voor een parkeerplaats met shuttlebus. De hoogte van de Schiphol parkeren tarieven varieert ook per seizoen. Een andere factor die van invloed is op de prijs is de plaats war je auto geparkeerd staat. Er is bijvoorbeeld een verschil in de prijs voor buiten parkeren of je auto overdekt parkeren in een parkeergarage. Parkeer je met minimaal een overnachting? Dan kan er ook sprake zijn van een toeslag in de nacht. Als je aanvullende services boekt bij je reservering, is dit eveneens van invloed op de uiteindelijke prijs die je betaalt voor een parkeerplaats met shuttlebus. In de onderstaande tabel zijn de prijzen voor een week shuttle parkeren bij Schiphol weergegeven.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Q-Park Park+Fly Hoofddorp Binnen v.a. € 50,00*
Eazzypark Rijnlanderweg Buiten v.a. € 55,00*
Q-Park Park+Fly Amstelveen Binnen v.a. € 55,00*
Airport Indoor Parking Binnen v.a. € 65,00*
Vakantie Parking Buiten v.a. € 66,00*
Comfort Parking Buiten v.a. € 67,00*
A4 Parking Schiphol Buiten v.a. € 69,00*
ParkingPoint Buiten v.a. € 78,00*
Eazzypark Off-Site Buiten v.a. € 80,00*
Eazzypark Buiten v.a. € 80,00*
Drive Up Services Buiten v.a. € 85,00*
* Prijzen kunnen variëren tussen data die je selecteert, seizoen en aankomsttijden.

In de vergelijkingstool aan het begin van deze pagina kun je jouw reisdata invoeren en vervolgens de prijzen vergelijken van de opties voor parkeren met shuttle service bij Schiphol. Op de homepagina van parkeren Schiphol is het ook mogelijk om te kiezen voor valet parking of een van de andere parkeeropties.

Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol?


shuttle parkeren mobile step 1

Maak een reservering

Maak voor het zoeken van een voordelige plek voor parkeren met shuttlebus gebruik van het zoekveld bovenaan deze pagina. Je vult de datum en het tijdstip van aankomst en vertrek in. Uit het aanbod maak je een reservering voor een parkeerplaats met shuttlebus. Je ontvangt een reserveringsbevestiging met alle informatie die je nodig hebt.

shuttle parkeren mobile step 2

Je rijdt naar het parkeerterrein

Op de dag van vertrek rijd je zelf naar het parkeerterrein. Bij aankomst meld je je bij het parkeerterrein. De medewerker vertelt je waar je je auto kunt parkeren. Vertrek op tijd van huis en denk daarbij aan de reistijd die je met de shuttlebus nodig hebt.

shuttle parkeren mobile step 3

Je wordt naar luchthaven Schiphol gebracht

Een medewerker van het personeel van de parkeerplaatsen zal je helpen met het in- en uitladen van je koffers, het checken van de auto op eventuele schade en met een shuttlebus brengt deze je vervolgens naar de vertrekhal van Schiphol Airport. Eenmaal op de luchthaven kun je inchecken en gerust op reis.

shuttle parkeren mobile step 4

Tijdens je reis

Terwijl je op reis bent, staat je auto veilig geparkeerd in een bewaakte parkeerplaats. Je hoeft je autosleutel niet in te leveren. We controleren alle parkeerplaatsen persoonlijk. Enkele parkeeraanbieders bieden extra services aan voor maximaal een paar tientjes. Denk hierbij aan het wassen van je auto of het opladen van je elektrische auto.

shuttle parkeren mobile step 5

Terug op Schiphol Airport

Informeer de parkeeraanbieder een half uur van te voren wanneer je wenst opgehaald te worden bij terugkomst. Je haalt je bagage op en loopt naar het afgesproken punt bij de aankomsthal van Schiphol Airport, waar je wordt opgehaald bij terugkomst. De chauffeur van de shuttle bus wacht op je en brengt je naar je geparkeerde auto op het parkeerterrein bij Schiphol Airport.

shuttle parkeren mobile step 6

Je auto ophalen

Je wordt door de shuttlebus naar het Schiphol parkeren terrein gebracht waar je auto staat. Als je de sleutels hebt afgegeven, krijg je deze direct terug. Opnieuw is er hulp mogelijk om je bagage in de auto te plaatsen. Als alles ingeladen is, ben je klaar voor vertrek en kun je aan de reis naar huis beginnen.


Wat zijn de voor- en nadelen?

Als je parkeert met gratis shuttlebus, heeft dit zowel voor- als nadelen. Wij hebben ze voor je op een rij gezet zodat je gemakkelijk een afweging kan maken of shuttle parkeren bij Schiphol Airport iets voor jou is.

Het grote voordeel van het shuttle parkeren is dat je vlak voor vertrek niet hoeft te zoeken naar een een parkeerplaats bij Schiphol. Het is een voordelige manier om te parkeren, goedkoper dan valet parkeren. Je rijdt op je gemak naar het parkeerterrein en weet precies waar je je auto parkeert. Een ervaren chauffeur brengt je daarna op tijd naar de vertrekhal met de shuttlebus . Bovendien krijg je hulp bij het tillen van je koffers. Ook bij terugkomst staat de chauffeur op het afgesproken tijdstip op je te wachten bij de aankomsthal. Je auto is tijdens je afwezigheid in goede handen bij de geboekte shuttle parking Schiphol.
Het nadeel van Schiphol shuttle parkeren is dat je rekening moet houden met de reistijd tussen het parkeerterrein en de luchthaven. Je moet er ook aan denken dat je zelf de parkeerdienst informeert over het tijdstip van je landing. Daarnaast kun je bij aankomst op Schiphol niet meteen in je eigen auto wegrijden.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over het parkeren met shuttle service bij Schiphol, de tarieven en het shuttle parkeren bij Schiphol? Lees de antwoorden op de veel gestelde vragen van onze bezoekers.


Waar staan de shuttlebussen op Schiphol?


De shuttlebussen staan op enkele plekken voor je klaar. Dit is bijvoorbeeld bij de aankomsthal. Je krijgt de juiste plaats van de chauffeur op het moment dat je doorgeeft op welk tijdstip je zult landen. Daarbij kun je ervan uitgaan dat de chauffeur je ontmoet op een veilige plek. Je kunt dus rustig je bagage inladen en instappen.


Wat kost shuttle parking Schiphol?


De prijs die je voor een parkeerplaats betaalt, is per parking verschillend. Deze prijs wordt berekend op basis van het aantal dagen dat je wilt parkeren bij Schiphol Airport. Het tarief is seizoensgebonden. Als je extra services boekt, wordt er een toeslag op het basistarief gerekend. Je kunt bijvoorbeeld al voor € 50,00 acht dagen shuttle parkeren in de buurt van Schiphol. Je leest meer over de kosten van parkeren bij Schiphol in onze blog.


Is shuttle parkeren Schiphol betrouwbaar?


Bij shuttle parkeren weet je precies waar het parkeerterrein ligt en waar je auto geparkeerd staat. Dat is een vertrouwd idee. De parkeerplaatsen worden door ons gecontroleerd op de aanwezigheid van beveiliging. Je kunt ervan uitgaan dat je je auto achterlaat bij betrouwbare aanbieders. We luisteren ook naar de ervaringen van onze klanten. Zo werken we steeds aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van de parkeerterreinen bij Schiphol airport.


Wat vinden onze klanten van onze service?

Sinds 2014 bieden we onze klanten de mogelijkheid om de aanbieders van Schiphol parkeren met shuttle service te vergelijken. Hierbij staat een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop. De kwaliteit controleren we onder andere door onverwacht en anoniem de parkeeraanbieders met een Gps-tracker te bezoeken. Ook houden we de beoordelingen en ervaringen van onze klanten in de gaten. Een paar van die reviews van parkeren met shuttle service bij Schiphol lees je hieronder.

Erwin Lucker 18 mei 2023
10

 Goede bereikbaarheid en snelle service. Klantvriendelijke medewerkers.

Jan Bikkers 6 mei 2023
10

 Top geregeld!!

Fred Hofman 28 december 2022
10

 Korte wachttijd, zowel bij vertrek als aankomst. Professioneel personeel. Perfecte service. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Anoniem 16 april 2023
10

 Alles eigenlijk naar wens. Goede afgesloten parkeergarage. Goede busverbinding.

Lees meer shuttle parkeren Schiphol reviews