Valet Parking Schiphol
Vanaf € 4,33 per dag! Wijzig vliegveldValet Parking Schiphol

Gaat u binnenkort met uw auto naar luchthaven Schiphol en bent u op zoek naar een parkeerplaats voor uw auto dichtbij Schiphol? Dan is valet parkeren bij Schiphol één van de manieren waarop u uw auto kunt parkeren bij de luchthaven. Valet parkeren is de gemakkelijkste, meest comfortabele en snelste manier van parkeren. Ideaal voor zowel reizigers als voor zakelijk parkeren.

Parkos biedt u de mogelijkheid om de valet diensten bij de luchthaven van Amsterdam te vergelijken. Zo boekt u altijd de beste valet parkeren bij Schiphol voor de goedkoopste prijs en wordt uw reis via Schiphol nog makkelijker. Wacht daarom niet langer en reserveer direct voor de beste service.


Overzicht Valet Parking Schiphol

Aantal: 17 Parkeerplaatsen
Best beoordeeld: iParking Schiphol
Goedkoopste: Drive Up Services
Dichtstbij: ValetSchiphol

Parkeertarieven valet parking op Schiphol

De tarieven van Schiphol valet parking zijn seizoensgebonden. In de zomermaanden zijn er minder parkeerplekken beschikbaar, waardoor de parkeertarieven hoger liggen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van uw wensen. Zo is een overdekte parkeerplaats of een overdekte parkeergarage duurder dan een parkeerterrein buiten.

Valet parking Schiphol via Parkos is altijd goedkoper dan de officiële valet parking van Schiphol (P6 Valet Parking). Schiphol Terminal Valet Parking is sinds 2022 gesloten. We hebben enkele tarieven voor u op rij gezet. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een week valet parkeren. Zo kunt u de verschillende tarieven van de officiële valet parking van Schiphol en valet parking Schiphol via Parkos makkelijk vergelijken.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
ValetSchiphol Buiten v.a. € 78,00*
Centraal Parkeren Buiten v.a. € 80,00*
Go Parking Buiten v.a. € 80,00*
Perfect Parking Buiten v.a. € 85,00*
Fast Shuttle Parking Buiten v.a. € 85,00*
Park 'n Fly - Kruisweg Buiten v.a. € 89,00*
Holiday Parking Schiphol Buiten v.a. € 89,00*
Key Parking Buiten v.a. € 92,00*
The Valet Company Buiten v.a. € 92,45*
The Valet Guys Buiten v.a. € 97,00*
The Valet Guys Overdekt v.a. € 97,00*
ParkingPoint Buiten v.a. € 98,00*
ParkingPoint Overdekt v.a. € 98,00*
Flight Parking Buiten v.a. € 108,00*
iParking Schiphol Buiten v.a. € 109,50*
Centraal Parkeren Overdekt v.a. € 115,00*
ValetSchiphol Overdekt v.a. € 119,00*
iParking Schiphol Overdekt v.a. € 124,50*
Star Parking Buiten v.a. € 130,00*
Business Valet - Zakelijk Parkeren Buiten v.a. € 139,00*
The Star Parking Overdekt v.a. € 140,00*
The Valet Company Overdekt v.a. € 144,00*
Business Valet - Zakenreis Parkeren Overdekt v.a. € 145,00*
Flight Parking Overdekt v.a. € 159,00*
Drive Up Services Buiten v.a. € 160,00*
Schiphol P6 Valet Parking (Officiële Valet Parking Schiphol) Overdekt v.a. € 160,00*
Schiphol Terminal Valet Parking (Officiële Valet Parking Schiphol) Gesloten -
* Prijzen kunnen variëren tussen data die u selecteert, seizoen en aankomsttijden.

In de vergelijkingstool bovenaan deze pagina kunt u uw data invoeren en prijzen vergelijken van de verschillende parkeeropties. Op de homepagina is het ook mogelijk om te kiezen voor parkeren met shuttle service.

Hoe werkt Valet Parkeren Schiphol?


Valet parking mobile step 1

Maak een reservering

Gebruik het zoekformulier bovenaan deze pagina om de beschikbare valet parkings voor de duur van uw reis te vergelijken en maak direct een reservering. Nadat u de parking en eventuele extra services heeft geboekt ontvangt u een bevestigingsmail met de routebeschrijving naar het drop-off punt bij de vertrekhal van de luchthaven.

 
Valet parking mobile step 2

U rijdt naar Schiphol

U vertrekt met de auto naar de vertrekhal. 30 minuten voordat u aankomt op de luchthaven van Amsterdam belt u met de valet medewerker van het parkeerbedrijf. De valet chauffeur weet dan wanneer hij of zij u kan verwachten. De parkeermedewerker staat voor u klaar bij aankomst op het vliegveld.

 
Valet parking mobile step 3

Overdracht van uw auto

Bij aankomst op het vliegveld staat de parkeermedewerker voor u klaar op de afgesproken plaats. U wordt geholpen met uw bagage en controleert uw voertuig op eventuele schade zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Nadat u uw sleutel hebt afgegeven aan de medewerker rijdt deze uw auto naar het parkeerterrein, waar de medewerker uw auto parkeert.

 
Valet parking mobile step 4

Tijdens uw reis

Tijdens uw reis blijft uw auto staan op de beveiligde parking van de parkeeraanbieder. Deze parkeerplaatsen zijn persoonlijk door Parkos gecontroleerd. Heeft u nog extra services bijgeboekt, zoals het wassen of het opladen van uw elektrische auto? Dan wordt dit door de aanbieder verzorgd tijdens uw reis. Dat is pas een goede service!

 
Valet parking mobile step 5

Terug op Schiphol

Bij terugkomst op Schiphol neemt u contact op met de parkeeraanbieder. De medewerker van het parkeerterrein brengt vervolgens uw auto naar de afgesproken plek op Amsterdam Airport. Bij terugkomst staat de medewerker met uw auto klaar.

 
Valet parking mobile step 6

Uw auto ophalen

Bij terugkomst staat uw auto voor uw klaar. U krijgt de sleutels van uw voertuig overhandigd en controleert samen op eventuele schade. De medewerker van het parkeerbedrijf helpt u met uw koffers en vervolgens kunt u uw reis naar huis voortzetten.

 

Wat zijn de voor- en nadelen?

Valet parking heeft voor- en nadelen. Wij hebben ze voor u op een rij gezet zodat u gemakkelijk een afweging kan maken of valet parkeren iets voor u is.

Tijd: U rijdt direct naar de vertrekhal waardoor u geen tijd verliest aan het reserveren van een shuttledienst of het zoeken naar een parkeerplek. Valet parkeren bij Schiphol airport is daarom ook een erg geschikte manier van parkeren voor zakelijke reizigers.
Gemak: U bent niet afhankelijk van een shuttle service of zelf parkeren. Hierdoor kunt u gemakkelijk de vertrekhal van het vliegveld komen.
Comfort parking: U gaat in de comfort van uw eigen auto op reis. Geen gedoe met koffers in shuttlebussen, niet lang wachten en niet zoeken naar een parkeerplaats. Valet parkeren op Schiphol airport is comfort parking.
Hulp met koffers: U wordt geholpen met uw bagage. De vakbekwame chauffeurs helpen u graag met de koffers.
Prijs: Valet parking op Schiphol is een luxere vorm van parkeren en is daarom over het algemeen duurder dan shuttle parkeren.
Vertrouwen: De parkeermedewerker is verantwoordelijk voor het parkeren van uw auto. Hierdoor ziet u niet waar uw auto is geparkeerd. U moet vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de veelgestelde vragen van onze bezoekers aan Parkos. Alles wat u wilt weten over het doen van reserveringen, betalingen en het parkeren bij de luchthaven.


Wat kost Valet Parking Schiphol?


De kosten voor valet parkeren op Schiphol variëren afhankelijk van het seizoen en de duur van het parkeren. Bovendien zijn er extra services beschikbaar die u tegen betaling kunt reserveren. Bijvoorbeeld, als u uw auto op 17 juli voor 8 dagen parkeert, kost dit €78 voor een betrouwbare parkeerplaats buiten de luchthaven. Het enige wat u hoeft te doen is uw sleutels af te geven aan de chauffeur van de valet parkeerplaats en uw reis kan beginnen.


Is Valet Parking Schiphol betrouwbaar?


Bij Parkos worden alle parkeerterreinen rondom Schiphol persoonlijk gecontroleerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat tijdens uw reis. We houden ook regelmatig de beoordelingen van onze klanten in de gaten om ervoor te zorgen dat we op de hoogte blijven en de kwaliteit van de aanbieder aan onze klanten kunnen garanderen.


Waar ontmoet ik de Valet parkeermedewerker op Schiphol?


Nadat u uw parkeerplaats bij ons heeft gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail waarin niet alleen de aankomst- en vertrekdatum worden vermeld, maar ook eventuele extra services die u heeft geboekt. Daarnaast staat in de mail vermeld waar u de Valet parkeermedewerker kunt ontmoeten. Meestal is dit in de buurt van de vertrekhal, zodat uw vertrek soepel verloopt.


Wat vinden onze klanten van onze service?

Parkos vergelijk al sinds 2014 diverse aanbieders voor valet parkeren Schiphol. Kwaliteit en een goede prijs zijn belangrijke speerpunten. Wij controleren zelf de kwaliteit van onze aanbieders. Zo gaan wij geregeld op bezoek en maken wij gebruik van mystery guests met GPS tracker. Daarnaast verzamelen wij ervaringen en reviews over de valet en budget valet diensten van onze aanbieders van onze klanten. Wij hebben een aantal reviews voor u op een rijtje gezet:

Linda Stekelenburg 28 maart 2023
10

 Medewerkers stonden klaar bij onze aankomst, vriendelijk dus niks op aan te merken.

C. Walle 9 april 2023
10

 Alles prima geregeld: ophalen en brengen van onze auto, vriendelijk personeel, nette prijs. Een aanrader!

Roland Jansen 20 april 2023
10

 Volgens afspraak inleveren en ophalen auto ging vlot. Perfect parking kunnen we iedereen aanbevelen. Nu twee keer gebruik van hun diensten gemaakt zonder problemen.

Maria Wolthuizen 4 april 2023
10

 Dikke prima! Heen en terug reis maar 5 a 10 minuten moeten wachten op de chauffeur en of auto.

Lees meer valet parking Schiphol reviews