Praktische info

Parkeeraanbieders19
Best beoordeeldPark Simply
Goedkoopste24/7 Parking Schiphol
Dichtstbij de luchthavenPark Simply

Vergelijk valet parkings bij Schiphol

Gaat u binnenkort met uw auto naar luchthaven Schiphol en bent u op zoek naar een parkeerplaats voor uw auto dichtbij Schiphol? Dan is valet parkeren bij Schiphol één van de manieren waarop u uw auto kunt parkeren bij de luchthaven. Valet parkeren is de gemakkelijkste, meest comfortabele en snelste manier van parkeren. Ideaal voor zowel reizigers als voor zakelijk parkeren.

Parkos biedt u de mogelijkheid om de valet diensten bij de luchthaven van Amsterdam te vergelijken. Zo boekt u altijd de beste valet parkeren bij Schiphol voor de goedkoopste prijs en wordt uw reis via Schiphol nog makkelijker. Wacht daarom niet langer en reserveer direct voor de beste service.

Parkeertarieven valet parking op Schiphol

De tarieven van Schiphol valet parking zijn seizoensgebonden. In de zomermaanden zijn er minder parkeerplekken beschikbaar, waardoor de parkeertarieven hoger liggen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van uw wensen. Zo is een overdekte parkeerplaats of een overdekte parkeergarage duurder dan een parkeerterrein buiten.

Valet parking Schiphol via Parkos is altijd goedkoper dan de officiële valet parking van Schiphol (P6 Valet Parking). Schiphol Terminal Valet Parking is sinds 2022 gesloten. We hebben enkele tarieven voor u op rij gezet. De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een week valet parkeren. Zo kunt u de verschillende tarieven van de officiële valet parking van Schiphol en valet parking Schiphol via Parkos makkelijk vergelijken.

In de vergelijkingstool bovenaan deze pagina kunt u uw data invoeren en prijzen vergelijken van de verschillende parkeeropties. Is valet parkeren toch niet wat je zoekt? Dan is parkeren bij Schiphol met shuttle service ook een mogelijkheid of vergelijk alle parkeeropties voor parkeren dichtbij Schiphol.

Hoe werkt Valet Parkeren Schiphol?


Maak een reservering

Gebruik het zoekformulier bovenaan deze pagina om de beschikbare valet parkings voor de duur van uw reis te vergelijken en maak direct een reservering. Nadat u de parking en eventuele extra services heeft geboekt ontvangt u een bevestigingsmail met de routebeschrijving naar het drop-off punt bij de vertrekhal van de luchthaven.

U rijdt naar Schiphol

U vertrekt met de auto naar de vertrekhal. 30 minuten voordat u aankomt op de luchthaven van Amsterdam belt u met de valet medewerker van het parkeerbedrijf. De valet chauffeur weet dan wanneer hij of zij u kan verwachten. De parkeermedewerker staat voor u klaar bij aankomst op het vliegveld.

Overdracht van uw auto

Bij aankomst op het vliegveld staat de parkeermedewerker voor u klaar op de afgesproken plaats. U wordt geholpen met uw bagage en controleert uw voertuig op eventuele schade zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Nadat u uw sleutel hebt afgegeven aan de medewerker rijdt deze uw auto naar het parkeerterrein, waar de medewerker uw auto parkeert.

Tijdens uw reis

Tijdens uw reis blijft uw auto staan op de beveiligde parking van de parkeeraanbieder. Deze parkeerplaatsen zijn persoonlijk door Parkos gecontroleerd. Heeft u nog extra services bijgeboekt, zoals het wassen of het opladen van uw elektrische auto? Dan wordt dit door de aanbieder verzorgd tijdens uw reis. Dat is pas een goede service!

Terug op Schiphol

Bij terugkomst op Schiphol neemt u contact op met de parkeeraanbieder. De medewerker van het parkeerterrein brengt vervolgens uw auto naar de afgesproken plek op Amsterdam Airport. Bij terugkomst staat de medewerker met uw auto klaar.

Uw auto ophalen

Bij terugkomst staat uw auto voor uw klaar. U krijgt de sleutels van uw voertuig overhandigd en controleert samen op eventuele schade. De medewerker van het parkeerbedrijf helpt u met uw koffers en vervolgens kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Boek nu een valet parkeerplek

Voor- en nadelen Schiphol valet parking

Valet parking heeft voor- en nadelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk kunt beslissen of valet parkeren iets voor jou is.

Voordelen

 • Tijdbesparend
 • Gemakkelijk
 • Extra luxe
 • Hulp met bagage

Tijd: U rijdt direct naar de vertrekhal waardoor u geen tijd verliest aan het reserveren van een shuttledienst of het zoeken naar een parkeerplek. Valet parkeren bij Schiphol airport is daarom ook een erg geschikte manier van parkeren voor zakelijke reizigers.

Gemak: U bent niet afhankelijk van een shuttle service of zelf parkeren. Hierdoor kunt u gemakkelijk de vertrekhal van het vliegveld komen.

Comfort parking: U gaat in de comfort van uw eigen auto op reis. Geen gedoe met koffers in shuttlebussen, niet lang wachten en niet zoeken naar een parkeerplaats. Valet parkeren op Schiphol airport is comfort parking.

Hulp met koffers: U wordt geholpen met uw bagage. De vakbekwame chauffeurs helpen u graag met de koffers.

× Nadelen

 • Over het algemeen duurder
 • Iemand anders parkeert je auto


Prijs: Valet parking op Schiphol is een luxere vorm van parkeren en is daarom over het algemeen duurder dan shuttle parkeren.

Vertrouwen: De parkeermedewerker is verantwoordelijk voor het parkeren van uw auto. Hierdoor ziet u niet waar uw auto is geparkeerd. U moet vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder.

ParkeeraanbiederParkerenPrijs voor 8 dagen:
24/7 Parking SchipholValet€ 124,98 *
Park 'n FlyValet€ 125,00 *
The Valet CompanyValet€ 125,95 *
Vakantie ParkingValet€ 126,48 *
Vakantie ParkingValet€ 126,48 *
Comfort ParkingValet€ 126,48 *
Comfort ParkingValet€ 126,48 *
ParkingPointValet€ 126,48 *
ParkingPointValet€ 126,48 *
Holiday Parking SchipholValet€ 127,00 *
*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van 25-7-2024 tot 1-8-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost valet parking bij Schiphol Airport ?

  chevron
  Gemiddeld kost valet parking voor 1 week bij Schiphol Airport € 112,05.
 • Wat is de beste valet parking bij Schiphol Airport ?

  chevron
  De hoogst gewaardeerde parkings bij Schiphol Airport zijn: The Valet Guys met een gemiddelde score van 9.10 , ParkingPoint met een gemiddelde score van 8.68 en Park 'n Fly met een score van 8.66 .
 • Wat is de goedkoopste valet parking bij Schiphol Airport?

  chevron
  De goedkoopste parkings bij Schiphol Airport zijn 24/7 Parking Schiphol, parkeren kost € 124,98 voor 1 week, Park 'n Fly met € 125,00 voor 1 week en The Valet Company voor € 125,95 per week.