Vergelijk valet parking bij Schiphol
Vanaf € 3,67 per dag! Wijzig vliegveldValet Parking Schiphol

Gaat u binnenkort op reis via Schiphol en gaat u met uw auto? Dan is valet parking Schiphol één van de manieren waarop u uw auto kan lang parkeren schiphol. Valet parkeren is de gemakkelijkste en snelste manier van parkeren. Ideaal voor zowel reizigers als zakelijk parkeren. U rijdt direct met uw auto naar de Schiphol vertrekhal. Hier staat een medewerker van het parkeerterrein klaar om uw auto voor u te parkeren op schiphol. Nadat u uw koffers met behulp van de parkeermedewerker heeft gepakt kunt u meteen doorlopen naar de incheckbalie. Parkos biedt u de mogelijkheid om de valet diensten bij de luchthaven van Amsterdam te vergelijken. Zo boekt u altijd de beste lang parkeren schiphol parking voor de goedkoopste prijs. Wacht niet langer en reserveer direct. Hoe werkt Valet Parkeren Schiphol?

Hoe werkt Valet Parkeren Schiphol?


Valet parking mobile step 1

Maak een reservering

Gebruik het zoekformulier bovenaan de pagina om de beschikbare valet parkings voor de duur van uw reis te vergelijken en direct reserveren. Nadat u de parking en eventuele extra services heeft geboekt ontvangt u een bevestigingsmail met routebeschrijving naar het drop off punt bij de Schiphol vertrekhal.

 
Valet parking mobile step 2

U rijdt naar Schiphol

U vertrekt met de auto naar de vertrekhal van Schiphol. 30 minuten voordat u aankomt op de luchthaven van Amsterdam belt u met de valet medewerker. De valet medewerker weet dan wanneer hij of zij u kan verwachten. De parkeermedewerker staat voor u klaar bij aankomst op het vliegveld.

 
Valet parking mobile step 3

Overdracht van uw auto

Bij aankomst op het vliegveld staat de parkeermedewerker voor u klaar op de afgesproken plaats. U wordt geholpen met uw koffers en controleert de auto samen op eventuele schade zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Nadat u uw sleutel hebt gegeven aan de medewerker rijdt deze uw auto naar het parkeerterrein.

 
Valet parking mobile step 4

Tijdens uw reis

Tijdens uw reis blijft uw auto staan om het bewaakte parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Deze terreinen zijn persoonlijk door Parkos gecontroleerd. Heeft u nog extra services bijgeboekt, zoals het wassen van uw auto? Dan wordt dit daar de parkeerbeheerder verzorgd tijdens uw reis.

 
Valet parking mobile step 5

Terug op Schiphol

Nadat u geland bent op Schiphol neemt u contact op met de parkeeraanbieder. De medewerker van het parkeerterrein brengt vervolgens uw auto naar de afgesproken plek op Amsterdam Airport. Bij terugkomst staat de medewerker met uw auto klaar.

 
Valet parking mobile step 6

Uw auto ophalen

Bij terugkomst staat uw auto voor uw klaar. U krijgt de sleutels van uw auto overhandigd en bekijkt samen de auto om te controleren of er geen eventuele schade is. De parkeermedewerker helpt u met uw koffers en vervolgens kunt u uw reis naar huis voortzetten.

 
Tarieven valet parking op Schiphol

De tarieven van valet parking op Schiphol Amsterdam Airport zijn seizoensgebonden. In de zomermaanden zijn er minder parkeerplekken beschikbaar, hierdoor liggen de tarieven dan ook hoger. Daarnaast is de prijs afhankelijk van uw wensen. Zo is overdekt parkeren duurder dan een buiten parkeerterrein. Valet airport parking via Parkos is altijd goedkoper dan p6 valet parkeren via Schiphol.

We hebben enkele tarieven voor u op rij gezet, de prijzen zijn gebaseerd op 8 dagen.

Aanbieder Parkeerplaats Prijs 8 dagen
Budget Valet Buiten v.a. € 43,00*
Drive Up Services Buiten v.a. € 56,49*
The Valet Guys Buiten v.a. € 67,00*
The Valet Guys Overdekt v.a. € 70,00*
Flight Parking Overdekt v.a. € 79,99*
Comfort Parking Overdekt v.a. € 100,00*
ValetSchiphol Overdekt v.a. € 103,00*
Schiphol P6 Valet Parking
(Schiphol parkeren officieel)
Overdekt v.a. € 129,00*
Terminal Valet Parking
(parkeren Schiphol officieel)
Overdekt v.a. € 332,50*

* Prijzen zijn afhankelijk van de data dat u reserveerd en de tijden van aankomst.

Vul uw reisdata in de vergelijker bovenaan deze pagina in en vergelijk de prijzen en opties van de beschikbare parkeeraanbieders.

Wat zijn de voor en nadelen?

Valet parking heeft voor-en nadelen. Wij hebben ze voor u op een rij gezet zodat u gemakkelijk een afweging kan maken of valet parkeren voor u is.

Tijd: U rijdt direct naar de vertrekhal waardoor u geen tijd verliest aan een shuttledienst of het zoeken naar een parkeerplek op Schiphol airport. Valet parkeren bij Schiphol is daarom erg geschikte manier van parkeren voor zakelijk parkeren.
Gemak: U bent niet afhankelijk van shuttle parkeren, hierdoor kunt u gemakkelijk bij de luchthaven van Amsterdam komen.
Comfort parking: U gaat in de comfort van uw eigen auto op reis. Geen gedoe met koffers in shuttlebussen. valet parkeren op schiphol airport is comfort parking.
Hulp met koffers: U wordt geholpen met uw bagage. De parkeermedewerker helpt u graag met de koffers.
Prijs: Valet airport parking is een luxere vorm van parkeren bij schiphol en is daarom over het algemeen duurder dan shuttle parkeren.
Vertrouwen: De parkeermedewerker is verantwoordelijk voor het parkeren van uw auto. Hierdoor ziet u niet waar uw auto is geparkeerd. U moet vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder.

Wat vinden onze klanten van onze service?

Parkos vergelijk al sinds 2014 diverse valet parkeren schiphol aanbieders. Kwaliteit en goede prijs zijn belangrijke speerpunten. Wij controleren zelf de kwaliteit van onze aanbieders. Zo gaan wij geregeld op bezoek en maken wij gebruik van mystery guests. Daarnaast verzamelen wij ervaringen en reviews over de valet en budget valet diensten van onze aanbieders van onze klanten. Wij hebben een aantal reviews voor u op een rijtje gezet:

Wilma Vogel 3 April 2018
10

 Geweldig voor de deur van Schiphol je auto afgeven en weer instappen als he terugkomt. Ik zou het iedereen aanraden.

Wil van der Velden 7 maart 2018
8

 Het was prima geregeld. Aardige medewerkers en professioneel. Wat mij betreft een prima ervaring.

Gert 29 januari 2018
10

 Op het moment dat wij op de luchthaven aankwamen voor vertrek en ook na terugkomst was een belletje voldoende om onze auto netjes op te halen en weer af te leveren

A. Frishert 4 mei 2018
8

 De gehele afspraak die vooraf per e-mail was toegestuurd is in zijn geheel nagekomen. Prima afgewerkt.

Lees meer reviews