Parkeren Schiphol ervaringen via Parkos


Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk uw auto veilig parkeren. Er zijn zoveel mogelijkheden: valet parkeren, shuttle parkeren, buiten of overdekt parkeren. Voor welke parkeren Schiphol optie moet u kiezen? Ervaringen van andere gebruikers kunnen u helpen bij deze beslissing.


Betrouwbare reviews

Parkos verzamelt reviews en ervaringen over alle parkeeraanbieders bij Schiphol Airport. Zo kunt u zien of een aanbieder betrouwbaar is. En of de service goed is. Klanten kunnen alleen een ervaring achterlaten, wanneer ze een reservering via Parkos hebben gemaakt en dus echt ervaringen hebben met de parkeeraanbieder. De reviews zijn 100% onafhankelijk. Alle reviews zijn dus echt.


Het is van belang dat u op een aantal zaken let wanneer u de ervaringen over parkeeraanbieders leest. Lees bijvoorbeeld altijd meerdere ervaringen door en beoordeel de ervaringen. Een enkele keer zult u een klacht over de parkeeraanbieder tegenkomen. Lees dan goed door waarom er een slechte ervaring was en bedenk wat u ervan zou vinden in deze situatie. Ook is het van belang om naar de datum van de review te kijken: een goede, recente ervaring zegt namelijk meer dan een slechte ervaring van een jaar geleden.