Comfort Parking

Bij Comfort Parking bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en bij shuttle parkeren mag u uw sleutels meenemen. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice en het elektrisch laden van uw auto.

Meer informatie

Adres

Tupolevlaan 89, 1119 PA, Schiphol-Rijk
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Comfort Parking

Comfort Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Comfort Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 78 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2018.


Geweldig! Keurig op tijd en heel aardig en netjes in de omgang.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Vriendelijk personeel, behulpzaam. Wel graag iets duidelijker op de voucher vermelden dat we eerst moeten bellen voordat we gaan parkeren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Op tijd, goede service.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Prima service en ze zijn klantvriendelijk!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Helemaal top geregeld volgende keer weer! Contact met de medewerkers was helemaal prima.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2018.


Parkeerplek was moeilijk te vinden. Stond erg slecht aangeven. De secretaresse op kantoor wist ons ook niet echt te vertellen waar de parking zich precies bevond. Toch zijn we zeer tevreden over het vervoer naar en van Schiphol. Zeer vriendelijke chauffeurs. De parkeerplek was prima. Een volgende keer weten we het te vinden

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


We hebben toen naar Berlijn op vakantie gegaan en we moesten toen vroeg in de ochtend komen naar Schiphol. We gingen eerst naar de schuttle waar we een afspraak gemaakt hebben om de auto te zetten. Het ging goed op tijd en werden we opgehaald door de medewerker van comfort parking en naar Schiphol gebracht. Terug van vakantie was ook op tijd opgehaald. Alles was netjes geweest met onze auto.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Aangenaam ontvangst bij aankomst
Bij terugkomst was chauffeur zo ongeduldig, ik moest mijn auto alvast halen en hij zou mijn gezin en koffer alvast helpen met koffers toen ik buiten kwam reed hij al verder zonder even te kijken of alles ok was. Belangrijk is wel dat hij zeer beleefd was, misschien wat druk?

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 19 juli 2018.


Vaak gebruik van Comfort Parking gemaakt, altijd naar tervredenheid. Snel en goede service, redelijke tarieven altijd belangrijk en behulpzaam. Ga zo door!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 18 juli 2018.


Zeer goede ervaring. Parking is 's nachts bij aankomst moeilijk te vinden, omdat er verder geen borden staan naar de ingang van de parking.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 17 juli 2018.


Alles verliep prima, zoals beschreven in de website

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 07 juli 2018.


Wij arriveerde om 2 uur ‘s nachts op Schiphol voor een vroege vlucht. Even van tevoren gebeld om ons nogmaals aan te kondigen. Men stond keurig klaar om onze auto in ontvangst te nemen. Even alles gecontroleerd en wij stonden binnen 5 minuten in de vertrekhal. Het ophalen na de vakantie ging net zo makkelijk. Auto stond netjes voor ons klaar. Was opgeladen zoals afgesproken. Personeel is heel vriendelijk. Hielp met de bagage uit en in de auto te tillen. Goede prijs kwaliteits verhouding. Een absolute aanrader. Ga zo door.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 30 juni 2018.


Prima dienstverlening. Aardige medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 29 juni 2018.


Topservice en vlotte afhandeling. Nagenoeg geen wachttijd!

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 18 juni 2018.


Super goeie service, nette garage en aardig personeel. Zeker een aanrader! Ook lekker dicht bij het vliegveld!

Over Comfort Parking

Comfort Parking biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van shuttle parkeren en valet parkeren. Comfort Parking streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent en gerust op reis gaat. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Bij Comfort Parking moet u wel rekening houden met een maximale doorrijhoogte van 2 meter. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u uw auto in de parkeergarage en wordt u vervolgens in ongeveer 4 minuten naar Schiphol gebracht. Op de terugreis wordt u opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren
Bij valet parkeren geeft u uw auto af aan een medewerker van Comfort Parking tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u na controle van alle gegevens gelijk uw reis hervatten. Op de terugweg wordt u op dezelfde plek door een medewerker opgewacht met uw auto.

Uw auto wordt veilig geparkeerd in de beveiligde overdekte parkeergarage. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's.

Comfort parking biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt uw auto volledig laten reinigen tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone en frisse auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeergarage van Comfort Parking aan de Tupolevlaan. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Comfort Parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat bij zowel shuttle als valet parkeren. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren

Aankomst

Bij aankomst zal de medewerker u helpen met uw bagage en kunt u vervolgens uw auto parkeren. Na het parkeren van uw auto wordt u in ongeveer 4 minuten door de shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na landing contact op met Comfort Parking. Comfort Parking weet dan dat u bent aangekomen en zorgt ervoor dat de shuttlebus u staat op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren

Aankomst
Een medewerker van Comfort Parking wacht u op u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u graag helpen met uw bagage en neemt het contract met u door. Zorgt u ervoor dat u uw voucher uitgeprint meeneemt. Na controle van uw auto zal de medewerker uw auto parkeren in de beveiligde garage en kunt u uw reis hervatten.

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Comfort Parking om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Tupolevlaan 89, 1119 PA, Schiphol-Rijk

Help