Comfort Parking

Bij Comfort Parking bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en bij shuttle parkeren mag u uw sleutels meenemen. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice en het elektrisch laden van uw auto.

Meer informatie

Adres

Tupolevlaan 89, 1119 PA, Schiphol-Rijk
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Comfort Parking

Comfort Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Comfort Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 93 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2018.


Zowel bij het ophalen van de auto als het terugbrengen was de chauffeur goed op tijd. De afhandeling was in beide gevallen zeer correct.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 september 2018.


Positief, gemakkelijk en vriendelijk personeel. Niet hoeven wachten, bellen, parkeren en instappen. Bij terugkomst op schiphol hetzelfde, zeer goed bevallrn

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 25 september 2018.


Na een vertraging van 1 1/2 uur en bijna 2 uur wachten op de bagage stond de medewerker midden in de nacht nog steeds paraat, terwijl z’n diensttijd er al lang op zat en heeft ons netjes bij de auto afgezet! Dat noem ik nog eens service!

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 24 september 2018.


Prima service, goed bereikbaar! Denk alleen dat de 4 minuten naar Schiphol erg ambitieus is, maar goed

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 20 september 2018.


Prima geregeld. Bij terugkomst duurde het heel lang voordat we onze koffers hadden. Maar dit werd super opgepakt door het personeelslid. Alle lof voor hem.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Was prima bevallen

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Aardige chaffeur, ik hoef niet te wachten, chaffeur wacht op mij. overdekt en ruim voor mijn mooie auto. perfect. will do again

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Prima, service goed bij vertrek en ook terug bij aankomst. Goede communicatie en bereikbaarheid. Ondanks de korte tijd voor reservering en vertrek, toch alles goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2018.


Afgelopen zomer heb ik drie weken geparkeerd gestaan via Parkos.
Een half uur voor aankomst p de parkeerlocatie even gebeld en toen ik gearriveerd was, kwam de transfer naar de vertrekhal ook al aanrijden.
Bij terugkomst, na het passeren van de douane gebeld, dat ik geland was en nadat ik mijn bagage had opgepikt en buiten arriveerde, stond het busje al klaar om me terug te brengen naar mijn auto.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2018.


Prima

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Prima, alles correct verlopen. De persoon stond keurig op ons te wachten.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2018.


Goede shuttleservice van parking naar vertrekhal en vice versa. Wel even op tijd bellen. bij voorkeur direct na de landing.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2018.


Geweldig! Keurig op tijd en heel aardig en netjes in de omgang.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Vriendelijk personeel, behulpzaam. Wel graag iets duidelijker op de voucher vermelden dat we eerst moeten bellen voordat we gaan parkeren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Op tijd, goede service.

Over Comfort Parking

Comfort Parking biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van shuttle parkeren en valet parkeren. Comfort Parking streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent en gerust op reis gaat. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Bij Comfort Parking moet u wel rekening houden met een maximale doorrijhoogte van 2 meter. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u uw auto in de parkeergarage en wordt u vervolgens in ongeveer 4 minuten naar Schiphol gebracht. Op de terugreis wordt u opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren
Bij valet parkeren geeft u uw auto af aan een medewerker van Comfort Parking tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u na controle van alle gegevens gelijk uw reis hervatten. Op de terugweg wordt u op dezelfde plek door een medewerker opgewacht met uw auto.

Uw auto wordt veilig geparkeerd in de beveiligde overdekte parkeergarage. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's.

Comfort parking biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt uw auto volledig laten reinigen tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone en frisse auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeergarage van Comfort Parking aan de Tupolevlaan. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Comfort Parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat bij zowel shuttle als valet parkeren. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren

Aankomst

Bij aankomst zal de medewerker u helpen met uw bagage en kunt u vervolgens uw auto parkeren. Na het parkeren van uw auto wordt u in ongeveer 4 minuten door de shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na landing contact op met Comfort Parking. Comfort Parking weet dan dat u bent aangekomen en zorgt ervoor dat de shuttlebus u staat op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren

Aankomst
Een medewerker van Comfort Parking wacht u op u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u graag helpen met uw bagage en neemt het contract met u door. Zorgt u ervoor dat u uw voucher uitgeprint meeneemt. Na controle van uw auto zal de medewerker uw auto parkeren in de beveiligde garage en kunt u uw reis hervatten.

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Comfort Parking om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Tupolevlaan 89, 1119 PA, Schiphol-Rijk

Help