Comfort Parking

Bij Comfort Parking bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en bij shuttle parkeren mag u uw sleutels meenemen. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice en het elektrisch laden van uw auto.

Meer informatie

Adres

Jadelaan 39, 2132 XX, Schiphol-Rijk
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Comfort Parking

Comfort Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Comfort Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 131 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Snelle top service!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Perfect uitstekend alles ging soepel

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Half uurtje van tevoren gebeld. Stonden klaar bij vertrek en na aankomst.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 09 juli 2019.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Snelle service, contact was goed en vriendelijk personeel.
Bij terug komst werd echter alleen gevraagd op welke lokatie wij stonden.
En dan werd er een letters gesproken, wij hadden alleen een straat naam. In eerste instantie stonden wij ook bij het verkeerde adres. Snel doorgereden en vervolgens wel het goede adres. Als er in de bevestiging brief ook over letters word gesproken is er minder verwarrend.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


De avond voor mijn vertrek nog geregeld. Super efficient. Bijzonder tevreden over snelheid van afhalen en aanleveren. Vriendelijk personeel. Schappelijke prijs. Zie nú al uit naar de volgende keer!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Top servies

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Aardige werknemers, telefonisch goed te bereiken en zij doen hun werk gewoon goed

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 23 juni 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 22 juni 2019.


Uitstekende soepele afhandeling, en vooral op tijd!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Contact was goed, personeel was snel ter plaatsen om je op te halen en naar het vliegveld te brengen, en terug

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Strak aan afspraak gehouden. Plezierige mensen.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Alles verliep netjes en binnen redelijke tijd

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Wij hadden gekozen voor een overdekte parkeerplaats. Bij aankomst bleek het huisnummer niet te kloppen. De ingang van de parkeergarage was echter wel vlot gevonden na wat verder te zijn doorgereden. Bij aankomst was er nog geen medewerker van Parkos aanwezig, ondanks dat we een half uur van te voren hadden gebeld. Na telefonisch contact met Parkos, was er binnen enkele minuten een medewerker aanwezig. De rit naar Schiphol was een kleine 10 minuten.
Bij terugkomst direct na de landing met Parkos gebeld. Binnen het half uur stond er een medewerker klaar om ons terug te brengen naar de auto. Prima geregeld! Vriendelijke medewerkers, zeker een aanrader voor wanneer je de auto nabij Schiphol wil parkeren!

Over Comfort Parking

Comfort Parking biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van shuttle parkeren en valet parkeren. Comfort Parking streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent en gerust op reis gaat. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Bij Comfort Parking moet u wel rekening houden met een maximale doorrijhoogte van 2 meter. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u uw auto in de parkeergarage en wordt u vervolgens in ongeveer 9 minuten naar Schiphol gebracht. Op de terugreis wordt u opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren
Bij valet parkeren geeft u uw auto af aan een medewerker van Comfort Parking tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u na controle van alle gegevens gelijk uw reis hervatten. Op de terugweg wordt u op dezelfde plek door een medewerker opgewacht met uw auto.

Uw auto wordt veilig geparkeerd in de beveiligde overdekte parkeergarage. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's.

Comfort parking biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt uw auto volledig laten reinigen tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone en frisse auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeergarage van Comfort Parking aan de Tupolevlaan. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Comfort Parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat bij zowel shuttle als valet parkeren. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren

Aankomst

Bij aankomst zal de medewerker u helpen met uw bagage en kunt u vervolgens uw auto parkeren. Na het parkeren van uw auto wordt u in ongeveer 4 minuten door de shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na landing contact op met Comfort Parking. Comfort Parking weet dan dat u bent aangekomen en zorgt ervoor dat de shuttlebus u staat op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren

Aankomst
Een medewerker van Comfort Parking wacht u op u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u graag helpen met uw bagage en neemt het contract met u door. Zorgt u ervoor dat u uw voucher uitgeprint meeneemt. Na controle van uw auto zal de medewerker uw auto parkeren in de beveiligde garage en kunt u uw reis hervatten.

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Comfort Parking om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Jadelaan 39, 2132 XX, Schiphol-Rijk

Help