Comfort Parking

Bij Comfort Parking bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en bij shuttle parkeren mag u uw sleutels meenemen. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice en het elektrisch laden van uw auto.

Meer informatie

Adres

Jadelaan 14, 2132 XX, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Comfort Parking

Comfort Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Comfort Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 200 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Super service.
Snelle shuttle, auto staat veilig.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 02 februari 2020.


Prima geregeld alles. Heb niet lang hoeven te wachten, zowel bij vertrek als bij aankomst.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Prima geregeld , snel en op tijd

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 31 december 2019.


Goede service, vriendelijk, sleutels neem je mee, je suto krijg je terug zoals je het achterlaat, laten je niet wachten. Kortom een dikke 10!

4

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 24 november 2019.


Ondanks dat ik zoals afgesproken bij aankomst gebeld had, moest ik alsnog 25 min wachten alvorens mijn auto kwam. Waarom moet ik dan bellen ?

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste M. Lodarmasse, bedankt voor het schrijven van een review. Vervelend om te horen dat u te maken had met een wat langere wachttijd, wij snappen dat dit vervelend is. Soms kan het voorkomen dat de wachttijd door onvoorziene situaties, zoals files, oploopt. Wij gaan uw ervaring delen met de parking, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 08 november 2019.


Alles ging snel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


Fijne service en goede begeleider met auto parkeren. Shuttle naar Schiphol was prima.
Ophalen ging ook prima. Leuk praatje gemaakt met chauffeur Arie.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2019.


Prima geregeld en alles optijd

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2019.


Voor het eerst hier geparkeerd en het beviel super goed! Vriendelijke medewerkers, auto staat overdekt in een parkeergarage en je bent met 10 minuten op Schiphol.
Klein verbeterpuntje we moesten een half uur voor aankomst bellen zodat er iemand klaar zou staan, alleen nam er 15min lang niemand op . Toch stond de aardige chauffeur er op tijd om ons naar Schiphol te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Goed service

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Prima! Wat fijn zou zijn als er een plattegrond wordt meegestuurd waarin vermeld staat waar je opgehaald wordt bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Top, snel en vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2019.


Keurig geregeld auto staat overdekt en bewaakt geparkeerd je houd zelf je sleutel en wordt keurig te woord gestaan door personeel welke begrijpen dat je op vakantie gaat en bij terugkomst ook vragen hoe het was je wordt gebracht en gehaald netjes geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2019.


Er wordt door dit bedrijf en zijn medewerkers een dienst op maat geleverd, daarom heb ik al meerdere keren mijn auto met vertrouwen kunnen parkeren.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2019.


Super aardig en de auto stond lekker binnen.
Het is ook maar iets van 10 min. van Schiphol met de shuttle bus.

Over Comfort Parking

Comfort Parking biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van shuttle parkeren en valet parkeren. Comfort Parking streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent en gerust op reis gaat. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Bij Comfort Parking moet u wel rekening houden met een maximale doorrijhoogte van 2 meter. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u uw auto in de parkeergarage en wordt u vervolgens in ongeveer 9 minuten naar Schiphol gebracht. Op de terugreis wordt u opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren
Bij valet parkeren geeft u uw auto af aan een medewerker van Comfort Parking tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u na controle van alle gegevens gelijk uw reis hervatten. Op de terugweg wordt u op dezelfde plek door een medewerker opgewacht met uw auto.

Uw auto wordt veilig geparkeerd in de beveiligde overdekte parkeergarage. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's.

Comfort parking biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt uw auto volledig laten reinigen tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone en frisse auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeergarage van Comfort Parking aan de Jadelaan 14. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Comfort Parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat bij zowel shuttle als valet parkeren. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren

Aankomst

Bij aankomst zal de medewerker u helpen met uw bagage en kunt u vervolgens uw auto parkeren. Na het parkeren van uw auto wordt u in ongeveer 4 minuten door de shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na landing contact op met Comfort Parking. Comfort Parking weet dan dat u bent aangekomen en zorgt ervoor dat de shuttlebus u staat op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren

Aankomst
Een medewerker van Comfort Parking wacht u op u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u graag helpen met uw bagage en neemt het contract met u door. Zorgt u ervoor dat u uw voucher uitgeprint meeneemt. Na controle van uw auto zal de medewerker uw auto parkeren in de beveiligde garage en kunt u uw reis hervatten.

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Comfort Parking om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Jadelaan 14, 2132 XX, Hoofddorp

Help