Comfort Parking

Bij Comfort Parking bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage en bij shuttle parkeren mag u uw sleutels meenemen. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice en het elektrisch laden van uw auto.

Meer informatie

Adres

Tupolevlaan 89, 1119 PA, Schiphol-Rijk
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Comfort Parking

Comfort Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Comfort Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 103 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 18 februari 2019.


Prima parkeermogelijkheid. Bij aankomst kon ik binnen enkele minuten de auto parkeren en werd ik direct naar de juiste vertrekhal van Schiphol gebracht.
Bij terugkomst was de shuttle net vanuit Schiphol naar de parkeergarage vertrokken hierdoor heb ik circa 20 minuten moeten wachten. Al met al een prima parkeermogelijkheid tegen een zeer acceptabele prijs.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 11 februari 2019.


Service zoals beschreven

6

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 11 februari 2019.


Jammer genoeg stonden ze niet klaar toen wij aan kwamen rijden dat duurde 10-15 minuten. Na telefonisch contact bleek dat wij moesten bellen hoe laat we op schiphol aan zouden komen ik dacht dat dat wel duidelijk was via het online reserveringssysteem. Tevens waren de ontvangers van de auto ook niet zo herkenbaar als op de website staat omschreven rode das.
Maar:
- Personeel was uitermate vriendelijk.
- Adminstratieve afhandeling ging snel en was betrouwbaar.
- Er werd een keurige video gemaakt van de status van de auto.
- Bij het ophalen stond de auto klaar.
Dus:
Zeer tevreden, maar wellicht kan de informatie op de website nog iets duidelijker.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 05 februari 2019.


Helemaal super!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 30 januari 2019.


Geweldig service van en naar het vliegveld. Stipt op tijd aanwezig.
Chauffeurs zijn behulpzaam, meedenkend.
Toppie jongens!!

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Auto stond prima, maar bij terugkomst ging men er van uit, dat ik Valet Parking had en dientengevolge kon men mijn auto niet vinden.
Nadat ik was teruggebeld en had aangegeven, dat de auto gewoon in een parkeergarage stond, kon men de shuttle sturen.
Hierdoor heb ik redelijk lang moeten wachten.
Een tip van mijn kant zou zijn, om even te vragen of de klant met de shuttle naar de auto moet, of dat er sprake is van Valet Parking.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Super goede locatie en begeleiding.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Ontvangst goed en snel, stond binnen 3 minuten bij de incheckbalie. Ook bij het ophalen ging alles vlekkeloos en waren we zo weer thuis!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Erg prettig. Bij aankomst stond iemand voor ons klaar. Liepen de papieren door en konden de sleutels afgeven. Bij terug komst van onze vlucht stond de auto ook meteen klaar. Erg makkelijk en geen zorgen om de auto.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2018.


Zowel bij het ophalen van de auto als het terugbrengen was de chauffeur goed op tijd. De afhandeling was in beide gevallen zeer correct.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 september 2018.


Positief, gemakkelijk en vriendelijk personeel. Niet hoeven wachten, bellen, parkeren en instappen. Bij terugkomst op schiphol hetzelfde, zeer goed bevallrn

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 25 september 2018.


Na een vertraging van 1 1/2 uur en bijna 2 uur wachten op de bagage stond de medewerker midden in de nacht nog steeds paraat, terwijl z’n diensttijd er al lang op zat en heeft ons netjes bij de auto afgezet! Dat noem ik nog eens service!

Over Comfort Parking

Comfort Parking biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van shuttle parkeren en valet parkeren. Comfort Parking streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent en gerust op reis gaat. De parking is 24/7 geopend en de shuttlebussen rijden op reservering, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Bij Comfort Parking moet u wel rekening houden met een maximale doorrijhoogte van 2 meter. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u uw auto in de parkeergarage en wordt u vervolgens in ongeveer 9 minuten naar Schiphol gebracht. Op de terugreis wordt u opgewacht in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren
Bij valet parkeren geeft u uw auto af aan een medewerker van Comfort Parking tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt u na controle van alle gegevens gelijk uw reis hervatten. Op de terugweg wordt u op dezelfde plek door een medewerker opgewacht met uw auto.

Uw auto wordt veilig geparkeerd in de beveiligde overdekte parkeergarage. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's.

Comfort parking biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt uw auto volledig laten reinigen tijdens uw vakantie, zodat u bij terugkomst in een schone en frisse auto naar huis kunt.

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van de parkeergarage van Comfort Parking aan de Tupolevlaan. Het is de bedoeling dat u uw reserveringsvoucher meeneemt naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt neemt u contact op met Comfort Parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat er bij aankomst een medewerker voor u klaar staat bij zowel shuttle als valet parkeren. U kunt de medewerkers van Comfort Parking herkennen aan het zwarte overhemd en de rode stropdas.

Shuttle parkeren

Aankomst

Bij aankomst zal de medewerker u helpen met uw bagage en kunt u vervolgens uw auto parkeren. Na het parkeren van uw auto wordt u in ongeveer 4 minuten door de shuttlebus naar Schiphol Airport gebracht.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na landing contact op met Comfort Parking. Comfort Parking weet dan dat u bent aangekomen en zorgt ervoor dat de shuttlebus u staat op te wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Valet parkeren

Aankomst
Een medewerker van Comfort Parking wacht u op u in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker zal u graag helpen met uw bagage en neemt het contract met u door. Zorgt u ervoor dat u uw voucher uitgeprint meeneemt. Na controle van uw auto zal de medewerker uw auto parkeren in de beveiligde garage en kunt u uw reis hervatten.

Vertrek

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Comfort Parking om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Tupolevlaan 89, 1119 PA, Schiphol-Rijk

Help