Airport Indoor Parking

Veilig en overdekt parkeren met shuttleservice op slechts 11 minuten van Schiphol.

Wanneer u parkeert bij Airport Indoor Parking, parkeert uw auto veilig en droog! De luxe parkeergarage van Airport Indoor Parking is 24/7 geopend en voorzien van veel verschillende services. Een medewerker van Airport Indoor Parking helpt u met uw bagage, u kunt in de shuttlebus stappen terwijl uw auto voor u wordt geparkeerd. Zo gaat u met een goed gevoel op reis.Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Indoor Parking

Airport Indoor Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Indoor Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,8
Op basis van 643 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2022.


Prima service, alleen de dame die ons ophaalde van schiphol was niet echt een goede chaufeuse

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2022.


Voor de eerste keer heb ik gebruikt de AirPort indoor parkeerplaats . Het was een geweldige ervaring. Alles was in orde zoals hun op video demonstratie. Het is te raden voor volgend keer parkeren op hun terrein.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2022.


Snel weggebracht en opgehaald en vriendelijke medewerkers. Volgende keer weer !

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Prima parkeerplek en service voor goede prijs

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Nooit meer anders. Vlakbij Schiphol je auto inleveren en gelijk erna gebracht worden naar de vertrekhal. Geen drukte met je eigen auto. Heerlijk op tijd. Terugweg hetzelfde. Even bellen als je je koffers hebt en in no time word je opgehaald en weer bij je auto afgezet.
Dat alles voor een prima prijs vergeleken met andere aanbieders. Daarbij staat je auto ook nog eens overdekt.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


De beloften de op de site worden gedaan zijn volledig na gekomen. Vriendelijk, snel en netjes.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Geweldig

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Keurig en snel geholpen. Transfer was heel goed geregeld. Absoluut een aanrader

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Top!!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Snel geholpen, voor de deur afgezet bij Schiphol, zodat we meteen in de goede rij stonden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Snelle vriendelijke service.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Super service, alles volledig naar wens verlopen. Handig dat er toiletten zijn en dat je nog even een kopje koffie kon drinken. Contact met vriendelijke medewerkers helemaal goed. Ideaal ook dat de elektrische auto geladen kon. Van onze kant kunnen we geen verbeterpunten bedenken.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2022.


Alles perfect geregeld!

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2022.


Dit was onze eerste ervaring met parkos
En ook en heel fijne
Zal dit bij ieder een die langer moet parkeren
Bij Schiphol dit aan raden

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2022.


Het was geweldig! Parkos heeft de beste aanbieder gevonden voor ons. Dat was Airport Indoor Parking. Deze vestiging ziet er goed en verzorgd uit, personeel vriendelijk en behulpzaam. Je komt binnen rijden en je auto wordt van alle kanten gefotografeerd. Vervolgens parkeer je je auto in één van de vakken, stapt uit, een personeelslid staat klaar met een kar om je koffers op te zetten en hij/zij plaatst deze voor je in de shuttle bus. Je loopt vervolgens naar de balie checkt in en je sleutel wordt in een kluis gelegd. Daarna stap je in de shuttle bus en wordt je naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst pakt men je koffers ook weer uit zodat ze zo weer in je auto kunnen. Je auto staat al voor je klaar. Kortom je hoeft niets te doen! Het was voor ons de 1e keer, maar zeker niet de laatste keer! Dus ben je op zoek naar een goede, betrouwbare en veilige overdekte parkeerplaats, twijfel niet en boek hier!!

Over Airport Indoor Parking

Bij Airport Indoor Parking parkeert u uw auto in een luxe parkeergarage aan de A4. De overdracht van uw auto, het uitpakken van uw koffers en in de shuttle bus stappen gebeurt allemaal binnen. U hoeft dus niet bang te zijn voor wind en regen.

Shuttle service
Als u eenmaal bent aangekomen bij Airport Indoor Parking, kunt u de garage binnen rijden. Hier zal uw auto gefotografeerd worden in de videostraat. Deze straat is voorzien van camera's aan alle kanten, deze foto's worden gemaakt om misverstanden over schade te voorkomen.
Nadat een medewerker van Airport Indoor Parking u heeft geholpen met het uit- en inladen van uw bagage en u bent ingecheckt bij de balie. Kunt u gebruik maken van de vele services en faciliteiten van Airport Indoor Parking. Waaronder een comfortabele wachtruimte, koffie van Starbucks en toiletten.
Bij vertrek richting Schiphol Airport kunt u in de shuttle bus stappen en die brengt u binnen 11 minuten naar het vliegveld.

Airport Indoor Parking heeft een beveiligde parkeergarage. De garage is voorzien van camera's. Hiernaast is Airport Indoor Parking voorzien van een geavanceerde sleutel kluis. In dit systeem wordt uw sleutel gekoppeld aan een digitale code en kan uw sleutel alleen uit de kluis wanneer u terug komt van uw reis. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat geparkeerd bij Airport Indoor Parking!

Het personeel van Airport Indoor Parking helpt u bij uw bagage. Hiernaast kunt u gebruik maken van de parking lounge voorzien van een Starbucks koffiehoek. Waar u heerlijk tot rust kunt komen voor uw reis. Ook is de garage voor zien van een toilet. Voor de shuttle bus kunt u een gratis kinderzitje boeken indien gewenst. U kunt dan het kinderzitje uit uw auto gebruiken in de shuttle bus. En als u een elektrische auto heeft kunt u deze bij Airport Indoor Parking opladen!

Aankomst
Op de dag van uw vlucht rijdt u naar Airport Indoor Parking. Hier rijdt u de garage in en zal uw auto eerst worden gefotografeerd in de videostraat. Wanneer dit gedaan is rijdt u door naar de hal waar uw bagage naar de shuttle bus wordt verplaatst. Vervolgens kunt u inchecken en gebruik maken van de faciliteiten van Airport Indoor Parking. Ondertussen zal een medewerker van Airport Indoor Parking uw auto voorzicht voor u parkeren. Tenslotte wordt uw sleutel in de geavanceerde sleutelkluis bewaard. En dit allemaal terwijl u onderweg bent naar Schiphol!

Terugreis
Wanneer u terug bent van uw reis, kunt u op het moment dat u uw bagage ontvangen heeft Airport Indoor Parking bellen. De shuttle bus zal u dan ophalen en naar de parkeergarage rijden. Uw auto zal hier voor u klaar staan. U kunt zo instappen en uw reis vervolgen!

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen