Airport Indoor Parking

Veilig en overdekt parkeren met shuttleservice op slechts 11 minuten van Schiphol.

Wanneer u parkeert bij Airport Indoor Parking, parkeert uw auto veilig en droog! De luxe parkeergarage van Airport Indoor Parking is 24/7 geopend en voorzien van veel verschillende services. Een medewerker van Airport Indoor Parking helpt u met uw bagage, u kunt in de shuttlebus stappen terwijl uw auto voor u wordt geparkeerd. Zo gaat u met een goed gevoel op reis.


Wilt u iets minder betalen maar toch gebruikmaken van de geweldige service van Airport Indoor Parking, boek dan een plek Bij onze rooftop parking. U krijgt dezelfde service en voorwaarden die u van ons gewend bent met als enig verschil dat de auto binnen ons pand in de buitenlucht op het parkeerdek word geparkeerd.Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Indoor Parking

Airport Indoor Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Indoor Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,8
Op basis van 956 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Zeer tevreden alles zeer goed geregeld zowel het parkeren en brengen naar Schiphol
tevens het ophalen even bellen en zeer kort wachten en de ophaal bus was er super bedankt voor de goede service
voor herhaling vatbaar, een aanrader voor iedereen

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 13 november 2022.


Zeer vriendelijke en vlotte afwerking

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 12 november 2022.


Fantastische service en goedkoop.
Medewerkers zijn zeer behulpzaam.
Ik zie geen verbeterpunten, alles was perfect geregeld.
Volgende vakantie ga ik zeker weer gebruik maken van Indoor parking.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 12 november 2022.


Altijd Parkos.. al jaren

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 11 november 2022.


Prima,goede uitvinding !!!

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 10 november 2022.


Goede service, levering volgens afspraak, snelle transfer

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Goede service en bij vertraging doen ze absoluut niet moeilijk!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Prima verzorgd en uitstekende service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


HEEL GOEDE SERVICE ,TOP ZEKER AANRADEN

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Bij aankomst komt er meteen iemand helpen met de koffers uitladen. Wij werden vrijwel meteen naar de luchthaven gebracht.
Het lijkt in de beschrijving alsof je gratis koffie kunt krijgen maar die je moet je gewoon betalen automaat.
Bij terugkomst werd verteld dat we 25 min moesten wachten op het transferbusje, dat werd iets korter. Prima parkeerplek, zeker een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Een super professionele ontvangst in een ontspannen sfeer mijn auto afgegeven. Hele mooie parking met een fijne receptie en niet zomaar ergens in een donkere ruimte zoals al vaker ervaren bij dergelijke parkings.
Ook shuttle heen en terug prima verlopen met vriendelijk personeel en hulp met in- en uitladen. Hier kom ik voortaan altijd.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Goed geregeld en je bent zo op schiphol

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Een fantastische ervaring. Je komt aanrijden en wordt vriendelijk ontvangen en alles wordt uit handen genomen. Na een schoon toiletbezoek en een lekker bakje koffie binnen no time op het vliegveld. De terugweg verliep ook vlekkeloos. Nog nooit zo'n fijne ervaring met parkeren gehad.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Na eerdere ervaringen met valet parking is vanaf het begin het gevoel met Airport indoor parking goed geweest. Goede website, goede services, goede prijs, vriendelijke mensen en prima parkingfaciliteit. Ga de volgende keer zeker weer in zee met Airport indoor parking

Over Airport Indoor Parking

Bij Airport Indoor Parking parkeert u uw auto in een luxe parkeergarage aan de A4. De overdracht van uw auto, het uitpakken van uw koffers en in de shuttle bus stappen gebeurt allemaal binnen. U hoeft dus niet bang te zijn voor wind en regen.

Wilt u iets minder betalen maar toch gebruikmaken van de geweldige service van Airport Indoor Parking, boek dan een plek Bij onze rooftop parking. U krijgt dezelfde service en voorwaarden die u van ons gewend bent met als enig verschil dat de auto binnen ons pand in de buitenlucht op het parkeerdek word geparkeerd.

Shuttle service
Als u eenmaal bent aangekomen bij Airport Indoor Parking, kunt u de garage binnen rijden. Hier zal uw auto gefotografeerd worden in de videostraat. Deze straat is voorzien van camera's aan alle kanten, deze foto's worden gemaakt om misverstanden over schade te voorkomen.
Nadat een medewerker van Airport Indoor Parking u heeft geholpen met het uit- en inladen van uw bagage en u bent ingecheckt bij de balie. Kunt u gebruik maken van de vele services en faciliteiten van Airport Indoor Parking. Waaronder een comfortabele wachtruimte, koffie van Starbucks en toiletten.
Bij vertrek richting Schiphol Airport kunt u in de shuttle bus stappen en die brengt u binnen 11 minuten naar het vliegveld.

Airport Indoor Parking heeft een beveiligde parkeergarage. De garage is voorzien van camera's. Hiernaast is Airport Indoor Parking voorzien van een geavanceerde sleutel kluis. In dit systeem wordt uw sleutel gekoppeld aan een digitale code en kan uw sleutel alleen uit de kluis wanneer u terug komt van uw reis. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat geparkeerd bij Airport Indoor Parking!

Het personeel van Airport Indoor Parking helpt u bij uw bagage. Hiernaast kunt u gebruik maken van de parking lounge voorzien van een Starbucks koffiehoek. Waar u heerlijk tot rust kunt komen voor uw reis. Ook is de garage voor zien van een toilet. Voor de shuttle bus kunt u een gratis kinderzitje boeken indien gewenst. U kunt dan het kinderzitje uit uw auto gebruiken in de shuttle bus. En als u een elektrische auto heeft kunt u deze bij Airport Indoor Parking opladen!

Aankomst
Op de dag van uw vlucht rijdt u naar Airport Indoor Parking. Hier rijdt u de garage in en zal uw auto eerst worden gefotografeerd in de videostraat. Wanneer dit gedaan is rijdt u door naar de hal waar uw bagage naar de shuttle bus wordt verplaatst. Vervolgens kunt u inchecken en gebruik maken van de faciliteiten van Airport Indoor Parking. Ondertussen zal een medewerker van Airport Indoor Parking uw auto voorzicht voor u parkeren. Tenslotte wordt uw sleutel in de geavanceerde sleutelkluis bewaard. En dit allemaal terwijl u onderweg bent naar Schiphol!

Terugreis
Wanneer u terug bent van uw reis, kunt u op het moment dat u uw bagage ontvangen heeft Airport Indoor Parking bellen. De shuttle bus zal u dan ophalen en naar de parkeergarage rijden. Uw auto zal hier voor u klaar staan. U kunt zo instappen en uw reis vervolgen!

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen