Airport Indoor Parking

Veilig en overdekt parkeren met shuttleservice op slechts 11 minuten van Schiphol.

Wanneer u parkeert bij Airport Indoor Parking, parkeert uw auto veilig en droog! De luxe parkeergarage van Airport Indoor Parking is 24/7 geopend en voorzien van veel verschillende services. Een medewerker van Airport Indoor Parking helpt u met uw bagage, u kunt in de shuttlebus stappen terwijl uw auto voor u wordt geparkeerd. Zo gaat u met een goed gevoel op reis.


Wilt u iets minder betalen maar toch gebruikmaken van de geweldige service van Airport Indoor Parking, boek dan een plek Bij onze rooftop parking. U krijgt dezelfde service en voorwaarden die u van ons gewend bent met als enig verschil dat de auto binnen ons pand in de buitenlucht op het parkeerdek word geparkeerd.Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Indoor Parking

Airport Indoor Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Indoor Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,8
Op basis van 851 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Ongekende service op een steenworp afstand van de luchthaven.
Perfecte plek om met een gerust hart je auto achter te laten.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Nette parkeergarage, vriendelijk personeel. Bij terugkomst wat langer moeten wachten op Schiphol door problemen met de bereikbaarheid en wegafsluitingen rondom Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Fantastisch service. Alles verliep snel en zeer professioneel. Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam. Ophalen ging ook zeer soepel. Belletje geven en de bus was al onderweg. Dit was de eerste keer maar de volgende keer weer hier!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Alles verliep vlot, vriendelijk en professioneel.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Super vriendelijk en top geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Zeer prettige en correcte dienstverlening.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Snelle, klantvriendelijke en betaalbare service, waar ik in de toekomst vaker gebruik van zal maken. De communicatie via mail verloopt soepel en wordt volledig ontzorgd.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Een zeer fijne parkeergarage, precies zoals de website aangeeft, een dikke tien

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Prima. Keurige faciliteit en snelle en correcte afhandeling

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Alles was goed geregeld tot de shuttlebus op de terugweg. De medewerker gaf telefonisch aan dat de bus over enkele minuten zou arriveren, we moesten echter meer dan een half uur wachten bij een landing om 01.00 snachts.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Eerste keer dat ik dit heb geboekt, wat een super ervaring! Iedere werknemer die ik sprak was stuk voor stuk ontzettend behulpzaam en bovenal zeer opgewekt. Zowel de heen als de terugreis verliep soepel en voorspoedig. Ik kan normaliter zeer kritisch zijn maar heb geen enkel verbeter punt, alleen maar lof! Zeker een meerwaarde die je tijdens je reis ontzorgt.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Makkelijk langs de snelweg, zeer veilige opberging van de auto sleutel in de kasten. Koffers worden direct in een busje gezet en na afhandeling van administratie ben je binnen 15 minuten al weer weg richting Schiphol waar je letterlijk voor de ingang bij de bus en taxistandplaatsen wordt afgezet.
Bij terugkomst even bellen als je je koffers hebt en je wordt opgehaald op het zelfde punt. Auto staat dan klaar op naar huis. Voor een volgende keer zeker weer.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Als tevoren: Prima!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Fantastisch!!
Vanaf het moment van aankomst tot vertrek werkelijk fantastisch. Wij zijn enorm ontspannen op vakantie gegaan en ontspannen thuis gekomen. Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd hoe het proces in zijn werking gaat en je bent binnen 30 minuten na aankomst bij de parking, op Schiphol. Bij terugkomst zijn wij na 10 minuten al opgehaald. Vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Over Airport Indoor Parking

Bij Airport Indoor Parking parkeert u uw auto in een luxe parkeergarage aan de A4. De overdracht van uw auto, het uitpakken van uw koffers en in de shuttle bus stappen gebeurt allemaal binnen. U hoeft dus niet bang te zijn voor wind en regen.

Wilt u iets minder betalen maar toch gebruikmaken van de geweldige service van Airport Indoor Parking, boek dan een plek Bij onze rooftop parking. U krijgt dezelfde service en voorwaarden die u van ons gewend bent met als enig verschil dat de auto binnen ons pand in de buitenlucht op het parkeerdek word geparkeerd.

Shuttle service
Als u eenmaal bent aangekomen bij Airport Indoor Parking, kunt u de garage binnen rijden. Hier zal uw auto gefotografeerd worden in de videostraat. Deze straat is voorzien van camera's aan alle kanten, deze foto's worden gemaakt om misverstanden over schade te voorkomen.
Nadat een medewerker van Airport Indoor Parking u heeft geholpen met het uit- en inladen van uw bagage en u bent ingecheckt bij de balie. Kunt u gebruik maken van de vele services en faciliteiten van Airport Indoor Parking. Waaronder een comfortabele wachtruimte, koffie van Starbucks en toiletten.
Bij vertrek richting Schiphol Airport kunt u in de shuttle bus stappen en die brengt u binnen 11 minuten naar het vliegveld.

Airport Indoor Parking heeft een beveiligde parkeergarage. De garage is voorzien van camera's. Hiernaast is Airport Indoor Parking voorzien van een geavanceerde sleutel kluis. In dit systeem wordt uw sleutel gekoppeld aan een digitale code en kan uw sleutel alleen uit de kluis wanneer u terug komt van uw reis. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat geparkeerd bij Airport Indoor Parking!

Het personeel van Airport Indoor Parking helpt u bij uw bagage. Hiernaast kunt u gebruik maken van de parking lounge voorzien van een Starbucks koffiehoek. Waar u heerlijk tot rust kunt komen voor uw reis. Ook is de garage voor zien van een toilet. Voor de shuttle bus kunt u een gratis kinderzitje boeken indien gewenst. U kunt dan het kinderzitje uit uw auto gebruiken in de shuttle bus. En als u een elektrische auto heeft kunt u deze bij Airport Indoor Parking opladen!

Aankomst
Op de dag van uw vlucht rijdt u naar Airport Indoor Parking. Hier rijdt u de garage in en zal uw auto eerst worden gefotografeerd in de videostraat. Wanneer dit gedaan is rijdt u door naar de hal waar uw bagage naar de shuttle bus wordt verplaatst. Vervolgens kunt u inchecken en gebruik maken van de faciliteiten van Airport Indoor Parking. Ondertussen zal een medewerker van Airport Indoor Parking uw auto voorzicht voor u parkeren. Tenslotte wordt uw sleutel in de geavanceerde sleutelkluis bewaard. En dit allemaal terwijl u onderweg bent naar Schiphol!

Terugreis
Wanneer u terug bent van uw reis, kunt u op het moment dat u uw bagage ontvangen heeft Airport Indoor Parking bellen. De shuttle bus zal u dan ophalen en naar de parkeergarage rijden. Uw auto zal hier voor u klaar staan. U kunt zo instappen en uw reis vervolgen!

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen