8,3/10 3.282 beoordelingen

Parkeren Zaventem

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 19
Best beoordeeld OM PARKING ZAVENTEM
Goedkoopste NOOYA
Dichtstbij de luchthaven Ector Zaventem
 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle Parking
 3. Valet Parking
 4. Lang Parkeren
 5. Vergelijk Parkings

Parkeren Zaventem

Zaventem Brussel Airport is de grootste luchthaven van België. Een ander vliegveld dat ook in de buurt van Zaventem Airport ligt, is Charleroi Airport. Maar Brussel Airport kan met recht en reden de grootste genoemd worden. Vanaf hier vliegen reizigers naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Als je een parkeerplaats op Brussel Airport vindt, heb je geluk gehad. Door de grote drukte op Brussel Zaventem Airport kan het vrij lastig zijn om een goede parkeerplaats te vinden, die zich ook nog eens dicht bij de airport bevindt en bovendien niet duur is. Bij Parkos kun je eenvoudig alle beschikbare parkeeraanbieders vergelijken en de gewenste parkeerplaats online reserveren. Denk aan verschillende parkings als VIP Parking, Lock Parking, Quick Parking, Star Parking en Discount Parking. Bij Car hotel boek je een parkeerplaats inclusief overnachting. Er zijn diverse opties als je een parkeerplaats op Brussel Airport zoekt. Je parkeert op de officiele P1 P2 en P3 parkeerplaatsen of je kiest voor afstand parkeren via Parkos voor zowel lang parkeren als kort parkeren. De P1 P2 of P3 parkeerplekken bevinden zich op het vliegveld maar hebben een hoog parkeertarief. De parkings via Parkos zijn een stuk voordeliger. Je hebt bovendien de keuze tussen shuttle parkeren met een gratis shuttlebus of valet parkeren. Goedkoop parkeren bij luchthaven Zaventem is eenvoudig!


Brussel Zaventem Airport ligt in Vlaams-Brabant en valt onder de gemeente Zaventem. Daar komt dan ook de benaming luchthaven Zaventem vandaan. Brussel zelf ligt op iets meer dan tien kilometer van luchthaven Zaventem af. Jaarlijks vliegen ongeveer 22 miljoen passagiers vanaf luchthaven Zaventem. Dit aantal neemt nog steeds toe. Het recordaantal werd in 2015 genoteerd, met meer dan 23 miljoen passagiers die vanaf Brussel Airport vlogen. Met zoveel mensen die jaarlijks met de auto naar Brussel Airport reizen, is het logisch dat op Brussel Zaventem Airport parkeren zonder reservering niet gemakkelijk is. Als je iemand wegbrengt, doe je dit op de drop-off zone, of de fast zone. Of je maakt gebruik van een parkeerplaats voor kort parkeren. Maar als je langer op reis gaat dan is het onvermijdelijk om een parkeerplaats in de reservation zone te kiezen. Op Brussel Airport vind je een parkeerplaats op een kilometer afstand, tegen een gunstig tarief.


Vergelijk de beste aanbieders


Bij Parkos kies je op Brussels Airport voor shuttle parking of valet parkeren. Je kunt parkeren bij Zaventem zonder dat je zelf vanaf de parking naar de luchthaven hoeft te lopen. Je wordt bij een shuttle parking met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij valet parking neemt een chauffeur je auto bij aankomst van je over en rijdt deze naar de gereserveerde parkeerplek op de parking. In beide gevallen hoef je alleen met je koffers bij de luchthaven naar de incheckbalie te lopen. Doordat de parking Zaventem niet direct aan op de luchthaven Zaventem ligt, bespaar je een hoop kosten. En hoeveel je betaalt, kun je ook nog zelf kiezen door onderscheid te maken tussen shuttle parking of valet parking. Kijk bij onze veelgestelde vragen voor een toelichting op de beide parkeervormen, of lees hieronder verder.

Goedkoop parkeren bij Brussel Zaventem Airport

Als je goedkoper wilt vliegen, dan is het wel goed om daar ook de kosten van het parkeren Zaventem bij op te tellen. Parkeer je de auto via Parkos, dan kun je heel gemakkelijk de goedkoopste parkings met elkaar vergelijken bij Airport Zaventem. We garanderen hierbij de laagste prijs, een uitstekende service en je kunt je auto veilig parkeren bij Brussels Airport. De luchthaven ligt op korte afstand van de gewenste parkeerplaats bij Zaventem parkeren. Dat geldt voor alle parkings bij het vliegveld die je via Parkos bij Brussel Zaventem reserveert. De lagere kosten van de parkeeraanbieder zijn de reden waarom je bij Parkos zo goedkoop een parkeerplek kunt boeken. Parkos inspecteert en controleert alle parkeeraanbieders voor Zaventem parkeren persoonlijk. Onze medewerkers letten op de kwaliteit en netheid van het terrein. Daarnaast kijken we naar de getroffen veiligheidsmaatregelen. De parkeerplaatsen zijn dag en nacht beschikbaar, alle dagen van de week. Er is bovendien altijd iemand aanwezig op de parkeerplek waar je auto staat. Ook wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Bij luchthaven Zaventem zijn er vijf parkings die je vanaf de parking naar de luchthaven rijden. Je hoeft dus zelf niet na te denken over het openbaar vervoer van de parking naar de luchthaven van Zaventem Brussel. Je wordt naar de luchthaven gebracht en je auto staat op een overdekte parkeerplek of op een verharde parking buiten. Voor het overdekt parkeren heb je via Parkos bij Brussels Airport twee mogelijkheden voor je auto parkeren.

Reserveer eenvoudig en snel een parkeerplek bij luchthaven Brussel Zaventem. Je selecteert je reisperiode bij Parkos en je vergelijkt de aanbieders op Luchthaven Brussel. Vervolgens reserveer je een parkeerplek. Hierbij betaal je nooit teveel voor parkeren Zaventem. Je bent verzekerd van de laagste prijs bij Parkos. De terreinen van de parkeeraanbieders liggen allemaal dicht in de buurt van Brussels Airport. Daarom kunnen de aanbieders op Brussel Airport hun parkeerplekken voor een voordige prijs aanbieden. Bij Brussels Airport zijn er voldoende aanbieders voor parkeerplaatsen met de shuttle parkeren dienst. Lock Parking is een van de partijen in Zaventem waar je gebruik kunt maken van de service van valet parking. Wanneer je gebruik maakt van het shuttle parkeren op de luchthaven Brussel rijd je zelf naar de parkeerplek. De shuttlebus brengt je na aankomst vanaf de parking naar de airport. Deze gratis shuttle service is iedere dag van de week, 24 uur per dag beschikbaar. Dit is geen openbaar vervoer maar een gerichte service die speciaal voor de reizigers op de airport beschikbaar is. Houd bij het reserveren van deze parkeerplaatsen rekening met de aanvullende reistijd die je kwijt bent tussen de aankomst op de parkaarplaats en de tijd die de shuttlebus nodig heeft om van de parking naar de luchthaven te rijden. Wat kost parkeren met een shuttle bus? Dat zie je terug in onze vergelijkingen van Brussels Airport.

Valet parkeren op Brussels Airport is een service met extra gemak tijdens het parkeren bij Zaventem. Hoe werkt valet parkeren? Bij het reserveren geef je aan dat je de auto niet zelf wilt parkeren. Een chauffeur haalt je auto op bij de vertrekhal van de luchthaven. De medewerker rijdt je auto naar de parking en zal bij terugkomst ervoor zorgen dat je auto naar het vliegveld gebracht wordt. Je hoeft zelf dus niet na te denken over het parkeren vliegveld. Deze parkeermethode reserveren is iets duurder dan shuttle parking op de airport. Maar je hebt er een hoop gemak van. Kijk voor valet parkeren via Parkos naar de mogelijkheden die Express Parking Zaventem Valet biedt. Deze parking bevindt zich op enige afstand van de airport, namelijk in Vilvoorde. Je kunt op dit terrein ook shuttle parkeren. Je kunt bij deze gratis shuttledienst naar de luchthaven je sleutels mee op reis nemen. Als je auto geparkeerd staat op dit terrein in de buurt van Vliegveld Zaventem is er 24 uur per dag iemand aanwezig.

Via Parkos heb je voor Brussel Airport de beste parkeerdeals. Je kunt gemakkelijk prijzen voor parkeren bij Zaventem vergelijken en een parkeerplaats bij de luchthaven reserveren. Wij geven de prijzen van alle beschikbare aanbieders op de luchthaven in de periode van je reis. Reserveer direct. Je ziet tijdens het reserveren tevens meteen of er een extra service geboden wordt op de luchthaven Brussel Airport. Zo kun je bijvoorbeeld op Brussels Airport tijdens je reis je auto te laten wassen. Hiervoor worden aanvullend kosten gerekend die je in het tarief terugvindt. Wanneer je via Parkos op de luchthaven reserveert, maak je gegarandeerd gebruik van goedkoop auto parkeren bij vliegveld Brussel Zaventem. Op een parkeerplaats die verder van de luchthaven ligt, betaal je via Parkos minder dan voor een parking die direct aan Brussel Airport ligt. De huur voor een parkeerterrein op het vliegveld ligt veel hoger dan een parkeerterrein ergens rondom vliegveld Zaventem. Voor goedkoop parkeren bij Brussel Airport moet je dus bij Parkos zijn. Bekijk de reviews van onze klanten om de verschillende aanbieders goed te vergelijken.

Shuttle parkeren bij Brussels Airport Zaventem

Bij shuttle parkeren Zaventem rijd je zelf naar het terrein parkeeraanbieder en je parkeert ook zelf je auto. De shuttle bus staat voor je klaar en brengt je naar het vliegveld van Brussel Airport. Je hebt bij lang parkeren keuze uit meerdere aanbieders van parkings. Maak het jezelf gemakkelijk en vergelijk bij Parkos de prijzen van de aanbieders op de luchthaven. Je kiest dan direct uit overdekt parkeren of buiten parkeren. Voor het overdekt parkeren zal er een toeslag op het tarief van toepassing zijn. De kosten van het vervoer met de shuttlebus zijn wel bij de prijs inbegrepen. De shuttlebus rijdt regelmatig tussen de luchthaven en de parkeerplaats. Reken op een gemiddelde van zes keer per uur.


De volgende parkeerplaatsen met shuttle bus naar de vertrekhal vind je op Parkos:

Bij Parkway is er geen beperkte doorrijhoogte en kunnen voertuigen tot 5 meter lang parkeren. Het parkeerterrein is 24/7 geopend, en ons personeel staat altijd voor je klaar. Je kunt je autosleutels behouden en zelf parkeren. De shuttlebus brengt je in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven en haalt je daar ook weer op bij je terugkeer.

Ciaopark is een handige parkeeroptie in de buurt van de luchthaven van Zaventem. Ze bieden een snelle shuttle service die je in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven brengt, en ze zorgen goed voor je auto tijdens je reis. Let op dat bij elke reservering de eerste 2 personen gratis zijn, maar vanaf de 3e persoon wordt ter plaatse een extra bedrag van 5 euro in rekening gebracht, dat alleen met Mastercard, Visa of Maestro kan worden betaald, aangezien contante betalingen niet worden geaccepteerd.

Bij Aéropark 1000 parkeer jij je auto op een omheind buitenterrein zonder maximale doorrijhoogte. Kies je voor shuttle parkeren, bel het terrein een half uur voor aankomst. De shuttlebus brengt je in zeven minuten naar het vliegveld en staat klaar bij terugkomst.

Star Parking is jouw betrouwbare keuze nabij de luchthaven van Zaventem. Ze bieden 24/7 service met een ervaren team en zowel binnen- als buitenparkeermogelijkheden. Alles om jouw reis moeiteloos te starten.

Bij Holiday Inn Brussels Airport parkeer je op slechts 5 minuten van de luchthaven en neem je je sleutels mee. De 24/7 toegankelijke parkeerplaats PARKING B ligt direct rechts bij aankomst. Er is een gratis shuttle beschikbaar op vaste tijden om je naar de luchthaven te brengen. Als dit niet past bij je vluchtplannen, kun je een taxi nemen voor de rit tussen het hotel en de luchthaven.

Bij Express Parking Zaventem, op ongeveer vijf minuten van het vliegveld, staat je auto altijd overdekt. De autosleutel moet worden afgegeven, maar er is geen maximale doorrijhoogte. Voor grotere voertuigen dan de maximale afmetingen geldt een extra toeslag van 50% bovenop het normale tarief, die je ter plaatse kunt betalen. Shuttle parkeren is beschikbaar, waarbij een shuttlebus je in ongeveer 5 minuten naar het vliegveld brengt, en je kunt bellen voor ophalen bij terugkeer.

Parking City Zaventem, op slechts 4 minuten van de luchthaven van Zaventem, biedt hoogwaardige overdekte parkeerplaatsen. Ze vragen je vriendelijk om je autosleutels af te geven. Met meer dan 120 beschikbare plaatsen zetten ze zich in voor klanttevredenheid. Het enige wat je hoeft te doen, is naar de parkeergarage gaan, je sleutels afgeven, en dan kun je met een gerust hart op vakantie.

Zoek je een parkeerplek bij de luchthaven van Zaventem? Green Parking maakt het eenvoudig! Hun parkeerterreinen zijn maximaal 10 minuten rijden van de luchthaven verwijderd (ongeveer 6 kilometer). Nadat je hebt geparkeerd, kun je gebruikmaken van de gratis pendeldienst naar de luchthaven. Green Parking biedt de meest voordelige tarieven in Zaventem en zorgt voor een kwalitatieve service, zodat je ontspannen aan je reis kunt beginnen.

Valet parking Zaventem

Bij het valet parkeren Zaventem kun je de auto laten parkeren. Je maakt dus geen gebruik van de shuttle service. Bij de vertrekhal van Brussel Airport wacht een medewerker van de parkeerplaats je op. Hij brengt de auto van het vliegveld naar het parkeerterrein. Zelf kun je de vertrekhal binnenlopen en je reis vervolgen. Bij aankomst op het vliegveld staat de auto weer voor je klaar op de luchthaven. Je stapt in en je kunt direct naar huis rijden. Tijdens het vergelijken, kom je verschillende aanbieders tegen. Sky Parking in Zaventem biedt valet parkeren op deze luchthaven aan. Dit is wel duurder vergeleken met shuttle parkeren. Maar het voordeel is dat je zelf je auto niet naar de parkeerplaats hoeft te rijden en alleen de route naar de luchthaven moet plannen. Dat scheelt je tijd en moeite.het parkeerterrein brengen.


De volgende Valet Parking Zaventem vind je bij Parkos:

Bij Express Parking Zaventem Valet, op ongeveer vijf minuten van het vliegveld, staat je auto altijd overdekt. Ze vragen om je autosleutel af te geven, en er is geen maximale doorrijhoogte. Voor grotere voertuigen geldt een toeslag bovenop het standaardtarief, die ter plekke kan worden betaald. Met de shuttlebus word je naar het vliegveld gebracht, en bij terugkomst kun je de parking bellen om opgehaald te worden.

Bij Star Parking, een van onze vertrouwde partners bij de luchthaven van Zaventem, staan ze dag en nacht voor je klaar. Hun ervaren team staat paraat om aan jouw behoeften te voldoen, of je nu kiest voor binnen- of buitenparkeergelegenheid of hun handige valet service. Met tal van diensten zorgen ze ervoor dat het begin van jouw reis moeiteloos verloopt.

Lang parkeren vliegveld Zaventem

Parkeren Zaventem

Om je op weg te helpen, willen we je de volgende aanbevelingen geven over het parkeren bij Zaventem:

Vergelijk: Het kiezen van een goedkoper aanbieder wil natuurlijk niet zeggen dat het geen betrouwbare aanbieders zijn. Parkos inspecteert alle terreinen van de aanbieders. Zo weet je zeker dat je auto veilig staat tijdens je afwezigheid. We kijken naar de kwaliteit van de aangeboden services en of de veiligheidsmaatregelen nageleefd worden.

Kies je manier van parkeren. Op Brussels Zaventem Airport is er keuze tussen shuttle parking en valet parking. Wil je dat je auto opgehaald wordt door een chauffeur? Kies dan voor velt parkeren. Je kunt ook naar het vliegveld gereden worden in een shuttlebus. Voordat je een keuze maakt, denk je even na wat voor jou het meest praktisch is. Lees daarom nog even goed de verschillen na tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Heb je de reservering al bevestigd en wil je het toch nog wijzigen? Dat is geen probleem. Tot 24 uur voor vertrek kun je je reservering nog gratis annuleren of wijzigen.


Shuttle parkeren houdt in dat je zelf je auto naar het parkeerterrein rijdt en met de gratis shuttlebus naar het vliegveld gaat. De shuttlebus zet je dicht bij de vertrekhal af, op minder dan een minuut lopen. Nadat je vliegtuig geland is, staat de shuttlebus bij terugkomst weer voor je klaar op het vliegveld. De bus rijdt je naar het parkeerterrein. Met shuttle parkeren ben je over het algemeen goedkoop uit voor het parkeren rondom Zaventem Airport. Bij de aanbieders via Parkos kun je goedkoop parkeren vergeleken met de parkeerplekken die het vliegveld zelf aanbiedt. Boek daarom nu online een parkeerplaats via Parkos.


Kies je voor valet parkeren dan rijd je je auto rechtstreeks naar het vliegveld. Bij het vliegveld wordt je opgewacht door een chauffeur die je auto meeneemt naar een extern parkeerterrein. Je loopt zelf door naar de vertrekhal en bent binnen een minuut lopen bij de incheckbalie. Bij terugkomst staat je auto bij het vliegveld klaar en je kunt meteen je reis naar huis vervolgen. Kijk bij het reserveren niet alleen naar de keuze tussen shuttle en valet parking maar ook of je de auto binnen of buiten wilt parkeren.

Veiligheid: Bij de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren bij luchthaven Zaventem kun je de auto veilig parkeren. Parkos inspecteert zelf alle locaties waar je auto geparkeerd staat. We letten op de veiligheid van het parkeerterrein en de aangeboden faciliteiten. Alle aanbieders die Parkos heeft, beschikken over een beveiligd parkeerterrein, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Je gaat parkeren met een gerust hart.

Plan je reis. Zorg dat je op tijd aanwezig bent als je op reis gaat naar Vliegveld Brussel Zaventem. Kijk voor vertrek naar de luchthaven naar het adres van je parkeerplek voor lang parkeren. Houd ook altijd goed de verkeersinformatie in de gaten en maak gebruik van onze routeplanner. De Brussels Airport app geeft bovendien alle nodige informatie over je vlucht.

Op zoek naar handige tips voor parkeren in de buurt van vliegveld Zaventem? Bekijk dan de volgende nuttige bronnen:


Parkeertarieven bij Zaventem Brussels Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
NOOYA Shuttle parkeren | Buiten vanaf €55.00
GreenParking Zaventem Shuttle parkeren | Buiten vanaf €69.50
Star Parking Zaventem Shuttle parkeren | Binnen vanaf €70.00
Aéropark 1000 Shuttle parkeren | Buiten vanaf €75.00
Parking City Zaventem Shuttle parkeren | Binnen vanaf €89.00
OM PARKING ZAVENTEM Shuttle parkeren | Buiten vanaf €95.00
Star Parking Zaventem Valet parkeren | Binnen vanaf €180.00
NOOYA Valet parkeren | Buiten vanaf €180.00
Express Parking Zaventem Valet Valet parkeren | Binnen vanaf €279.00
ParkBee - Courtyard by Marriott - Brussels Evere Shuttle parkeren | Binnen -
ParkBee Crowne Plaza Brussels Airport Shuttle parkeren | Buiten -
ParkBee - Da Vincilaan Parkeren | Binnen -
Ciao Park Shuttle parkeren | Buiten -
Ciao Park Shuttle parkeren | Binnen -
Parkway Shuttle parkeren | Buiten -
Park And Go Shuttle parkeren | Buiten -
Zaventem Parking Shuttle parkeren | Buiten -
Express Parking Zaventem Shuttle parkeren | Binnen -
Ector Zaventem Valet parkeren | Buiten -
Parking Premier Zaventem Shuttle parkeren | Binnen -
Fly Parking Zaventem Shuttle parkeren | Binnen -
Holiday Inn Brussels Airport Shuttle parkeren | Buiten -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 20-6-2024 tot vr. 28-6-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe laat moet ik bij Zaventem aanwezig zijn?

  chevron

  Brussel Airport is ook wel bekend als vliegveld Zaventem. De luchthaven vervoert jaarlijks 22 miljoen passagiers. Het is daarom een druk bezochte locatie en daarom heel belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Brussel Airport huist vele luchtvaartmaatschappijen, welke verschillende inchecktijden hanteren. De precieze informatie over de inchecktijden, vind je gemakkelijk en snel op de website van de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt. Met een goede voorbereiding voor het parkeren bij vliegveld Zaventem, kun je zorgeloos op reis. 

   

  Het is een goed idee om wat meer tijd te nemen voordat je vertrekt naar Zaventem Airport, vooral als je wilt parkeren. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens 2 uur van tevoren aanwezig te zijn bij de incheckbalie als je een continentale vlucht hebt geboekt, wat betekent dat je binnen Europa reist.

   

  Echter, als je hebt besloten om gebruik te maken van shuttle parkeren bij Zaventem, zou ik je adviseren om 2,5 uur van tevoren te arriveren. Waarom die extra tijd? Welnu, hoewel de shuttlebussen over het algemeen elke 10 minuten rijden, kan het nooit kwaad om een beetje speling in te bouwen. Je wilt immers niet gehaast aankomen op de luchthaven.

   

  En wat als je hebt gekozen voor valet parkeren? Ook in dat geval is het verstandig om 2,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn. Dit geeft niet alleen de parkeerservice de tijd om je auto zorgvuldig te controleren op eventuele schade, maar het stelt jou ook gerust, wetende dat alles in orde is voordat je aan je reis begint. Dus, onthoud, bij Zaventem Airport is het altijd beter om een beetje extra tijd te nemen, zodat je reis soepel en stressvrij verloopt. Vooral tijdens de drukke vakantieperiodes. 


 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Zaventem?

  chevron

  Dit is hoe het in jouw geval zou verlopen:

  • Je rijdt met je eigen auto naar de parkeeraanbieder. Het adres van de parkeeraanbieder staat vermeld in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen. Bij de parkeeraanbieder aangekomen, wordt je auto geparkeerd. Het feit dat je zelf hebt gezien waar je auto wordt geparkeerd, geeft je een gerust gevoel. Afhankelijk van de parkeeraanbieder kun je ook zelf je auto parkeren.
  • Vervolgens word je opgehaald door de gratis shuttle service. Deze shuttlebussen rijden doorgaans ongeveer eens per 10 minuten. Als dit niet het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven op de website. De shuttlebus brengt je rechtstreeks naar de vertrekhal van Brussels Airport, dichtbij de incheckbalie. Dat is wel zo handig.
  • Bij terugkeer van je reis staat er een shuttlebus klaar om je terug te brengen naar de parkeeraanbieder. Je stapt in je auto en kunt je reis vervolgen.

   

  Voor- en nadelen van shuttle parkeren:

  Voordelen:

  • Prijs: Shuttle parkeren is vaak voordeliger dan valet parkeren.
  • Vertrouwen: Je parkeert zelf je auto, dus je kunt met eigen ogen zien dat je auto goed geparkeerd staat, wat een gevoel van zekerheid geeft.

  Nadelen:

  • Tijd: Omdat je met je eigen auto naar het parkeerterrein rijdt, ben je iets langer onderweg. Je moet namelijk nog met de shuttlebus naar de luchthaven worden gebracht.
  • Gemak: Bij terugkomst kun je niet direct je reis vervolgen, omdat je eerst weer met een shuttlebus naar het parkeerterrein moet. Deze shuttlebussen blijven rijden zolang er vluchten zijn op Zaventem.

   

 • Hoe werkt valet parkeren bij Zaventem?

  chevron

  Als je kiest voor valet parkeren bij Zaventem, kies je voor een uiterst eenvoudige parkeeroptie. Je rijdt simpelweg naar de luchthaven, waar een medewerker van de parkeerservice je auto in ontvangst neemt. Deze vriendelijke medewerker zal vervolgens je auto voor je naar de parkeerplaats brengen, terwijl jij je reis kunt voortzetten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het zoeken naar een parkeerplek - dat wordt allemaal voor je geregeld! Naast valet parkeren kun je nog voor shuttle parkeren kiezen. 

   

  Valet parkeren is ook een veilige optie. We werken alleen samen met parkeeraanbieders die ervaren chauffeurs in dienst hebben. Bij het overdragen van je auto kun je samen met de chauffeur een inspectie uitvoeren om eventuele schades of problemen vast te stellen. Zo kun je met een gerust hart je koffers pakken en volop van je reis genieten.

   

  Hoe kom ik bij Zaventem?

  De luchthaven van Zaventem is gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Brusselse Ring kun je de borden 'Brussels Airport' volgen. Eenmaal op het luchthaventerrein volg je de borden naar P3. Om toegang te krijgen tot dit gebied moet je een parkeerticket nemen. Bij het overhandigen van je auto geef je dit parkeerticket aan de chauffeur. Eventuele parkeerkosten op de dag van vertrek worden ook door de chauffeur afgehandeld. Dat geldt voor de officiële parkeerterreinen van de luchthaven.


  Via Parkos vergelijk en boek je eenvoudig en snel alternatieve parkeeraanbieders. Deze liggen vaak wat verder van het vliegveld, maar met de valet service word jouw auto naar het parkeerterrein gebracht. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk.

   

  Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

  Ongeveer 15 minuten voordat je bij Zaventem aankomt, bel je de parkeeraanbieder. Zo kunnen ze tijdig een chauffeur sturen. De chauffeur wacht op je en neemt je auto in ontvangst. Hij herkent je auto aan het kenteken dat je hebt ingevuld bij je reservering. Vervolgens parkeert hij je auto op een beveiligd en overdekt parkeerterrein, terwijl jij je al op de luchthaven kunt begeven.

   

  Bij terugkomst

  Bij terugkomst werkt het valet parkeren bij Zaventem ongeveer hetzelfde, maar dan in omgekeerde volgorde. Je belt de parkeeraanbieder zodra je je bagage weer hebt. Belangrijk: wacht niet te vroeg, want er geldt een termijn van 15 minuten voor gratis parkeren op het luchthaventerrein. Als je langer nodig hebt, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het verlaten van de parkeergarage. Een chauffeur wacht je weer op met je auto. Ontdek het zelf en boek een parkeerplaats via Parkos.

   

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd