7,4/10 4.309 beoordelingen

Parkeren Zaventem

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
12
info message
Best beoordeeld
E.C.E. PARKING ZAVENTEM
info checkmark
Goedkoopste
Ector Zaventem
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Express Parking Zaventem

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Zaventem

Parkeren bij Zaventem Brussel Airport, de grootste luchthaven van België, is makkelijker dan u denkt. Zaventem Brussel is meer dan twee keer zo groot als nummer twee Charleroi Airport. Parkeren bij Brussels Airport kan wel eens een chaotische ervaring zijn. Volle parkeergarages en slechte bewegwijzering kunnen zorgen voor een stressvolle situatie. Bij Parkos kunt u verschillende parkeeraanbieders vergelijken en de voor u meest geschikte aanbieder vinden. Daarnaast bent u verzekerd van een parkeerplek. Kies daarom voor één van de twee opties, lang parkeren/kort parkeren en boek uw parkeerplek via Parkos. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen shuttle parkeren of valet parkeren. Bij ons kunt u gemakkelijk prijzen vergelijken. Voorkom onnodige kosten en moeite met het zoeken naar een parkeerplek bij p1 p2 of p4 long term vliegveld Zaventem en wees verzekerd van uw parkeerplek. Zorg dat u met een relaxed gevoel op vakantie kunt. Goedkoop parkeren bij Zaventem Brussel is een fluitje van een cent! En nog goedkoop ook met de beste parkeerdeals!

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings


Brussel Zaventem Airport is de grootste luchthaven die België rijk is. Deze luchthaven ligt in Vlaams-Brabant in de gemeente Zaventem en wordt om deze reden ook wel luchthaven Zaventem genoemd. De hoofdstad van België, Brussel, ligt op een kleine twaalf kilometer afstand. Deze luchthaven, vervoert jaarlijks zo’n 22.000.000 (22 miljoen passagiers) en groeit nog steeds elk jaar. In 2015 vlogen er een recordaantal van 23.460.018 passagiers vanaf Brussel Airport. De luchthaven vervoert al ruim 25 jaar meer dan 10.000.000 (10 miljoen passagiers). Dergelijk grote aantallen passagiers gaan gepaard met een grote vraag naar parkeerplaatsen voor auto’s. U kunt bij luchthaven Brussel Zaventem een van de 10.000 parkeerplaatsen boeken maar u kunt er ook voor kiezen om uw parkeerplaats via Parkos te boeken. Voor een lagere prijs, terwijl u meer service krijgt.


Bij Parkos kunt u kiezen tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Dit zorgt ervoor dat u niet meer vanaf uw auto naar het vliegveld hoeft te lopen. In beide gevallen hoeft u alleen met uw koffers bij de luchthaven naar de incheckbalie te lopen. Wanneer u gebruik maakt van valet parkeren geeft u uw auto af bij de vertrekhal en laat u deze parkeren door de medewerker van de parking. Bij shuttle parkeren wordt u naar het vliegveld gebracht nadat u uw auto geparkeerd heeft op de parkeerplaats. Een vliegreis is al duur genoeg dus waarom zou u meer betalen dan nodig voor het parkeren van uw auto? U kunt dus kiezen om gebruik te maken van de gratis shuttledienst of u kunt gebruik maken van valet parking. Mocht u het verschil nog niet kennen, dit wordt hieronder uitgelegd of u kunt kijken bij onze veelgestelde vragen.Goedkoop parkeren bij Zaventem Brussel Airport

Vliegen wordt steeds goedkoper in de loop der jaren. Om deze reden wordt ook het parkeren goedkoper, bij Parkos kunt u in één oogopslag zien wat de goedkoopste parkeeraanbieder is bij Airport Zaventem. Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs en kunt u veilig uw auto parkeren. De parkeerterreinen bevinden zich rondom luchthaven Brussel Zaventem en niet op het vliegveld zelf. Dit is dan ook direct de reden waarom u bij Parkos zo goedkoop een parkeerplek kunt boeken. Alle parkeeraanbieders zijn persoonlijk geïnspecteerd door onze medewerkers op de kwaliteit en netheid van het terrein. Bij al onze aanbieders is 24 uur per dag 7 dagen per week iemand aanwezig om het parkeerterrein te bewaken. Ook wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Bij luchthaven Zaventem is het mogelijk om bij vijf verschillende parkeeraanbieders te parkeren via de shuttle service. U hoeft geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. De verschillen tussen deze parkings zijn verschillen tussen binnen en buiten shuttle parkeren. Het is via Parkos mogelijk te reserveren bij twee aanbieders die ook overdekt parkeren aanbieden bij Brussels Zaventem.

navigation

Gemakkelijk en snel bij luchthaven Brussel Zaventem kan door via Parkos een parkeerplek te reserveren. Betaal nooit teveel, bij Parkos bent u verzekerd van de laagste prijs. De terreinen van de parkeeraanbieders waar uw auto geparkeerd staat wanneer u bij ons reserveert liggen rondom Brussels Airport. Dit is de reden dat de aanbieders waar u de keuze uit heeft bij Parkos zo goedkoop hun parkeerplekken kunnen aanbieden. Bij luchthaven Brussel Zaventem heeft u keuze uit vijf verschillende aanbieders voor de shuttle parkeren dienst. Er is bij deze luchthaven slechts een parkeeraanbieder die u via Parkos kunt boeken die ook de valet parking diensten aanbiedt. Wanneer u gebruik maakt van shuttle parkeren bij Zaventem wordt u een shuttle bus naar het vliegveld gebracht vanaf het terrein. Deze gratis shuttle service rijdt 24 uur per dag 7 dagen per week op en aan. Deze shuttle service is geen openbaar vervoer maar deze rijdt voor u persoonlijk heen en weer naar het vliegveld. Wanneer u een reservering plaatst zal rekening worden gehouden met de tijd waarop u arriveert en dit zal ingepland worden binnen het flexibele rijschema dat deze bussen hanteren.

“checklist”

Maakt u gebruik van valet parkeren vliegveld Zaventem dan bent u niet afhankelijk van een shuttlebus maar rijdt u uw auto naar de vertrekhal waar u opgewacht zal worden door een medewerker welke uw auto naar het parkeerterrein tijdt. De medewerker zal dan uw auto parkeren. De tot nu toe nog enige aanbieder die valet parkeren aanbiedt via Parkos is Express Parking Zaventem Valet Het terrein waar uw auto geparkeerd wordt bevindt zich in Vilvoorde. Op dit terrein is het ook mogelijk te parkeren wanneer u wilt shuttle parkeren. Bij de gratis shuttledienst die zij aanbieden is het mogelijk om uw sleutels mee te nemen op reis. Er is ook op het terrein van deze aanbieder 24 uur per dag iemand aanwezig.

“reviews”

Via Parkos bent u verzekerd van de beste parkeerdeals en kunt u gemakkelijk prijzen vergelijken van parkeeraanbieders. Dus wees op tijd en reserveer direct. Daarnaast kunt u ook in één oogopslag zien wat de aanbieders te bieden hebben aan extra service. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens uw reis uw auto te laten wassen bij enkele aanbieders. U komt dan terug van uw reis en vervolgd uw reis naar huis in een schone auto. Voor deze extra service rekenen zij wel wat extra kosten zoals u kunt verwachten natuurlijk. Wanneer u via Parkos reserveert kan ik u verzekeren dat u gebruik maakt van goedkoop parkeren bij vliegveld Brussel Zaventem. De prijs die u bij Parkos betaalt is lager dan wanneer u bij p1 p2 of bij een van de andere parkings van het vliegveld gaat lang parkeren. Deze aanbieders van vliegen en parkeren zijn duurder omdat zij een parkeerterrein op het vliegveld hebben. De huur voor een parkeerterrein op het vliegveld ligt veel hoger dan een parkeerterrein ergens rondom vliegveld Zaventem. Bekijk de reviews van onze klanten om de verschillende aanbieders goed te vergelijken.

Shuttle- en valet parkeren.

Er is een aantal termen die u vaak terug zult zien op onze website; Shuttle parkeren en valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren Zaventem rijdt u uw auto naar het terrein van de parkeeraanbieder en parkeer uw auto op het terrein. Vervolgens zal daar een shuttle bus voor u klaar staan welke u naar het vliegveld brengt. Wanneer u gebruik wilt maken van shuttle parkeren is uw keuze lastiger dan wanneer u wilt valet parkeren, er zijn meerdere aanbieders die shuttle parkeren aanbieden. Bij het shuttle parkeren is er nog een extra keuze, overdekt parkeren of buiten parkeren. U zult wel wat extra betalen om uw auto binnen te laten parkeren. De shuttlebus zal altijd inbegrepen zijn bij de prijs die u betaalt. Deze gratis shuttle service rijd gemiddeld ongeveer elke 10 minuten van de parking naar het vliegveld.

Valet parking Zaventem

Valet parkeren

Kiest u voor valet parkeren Zaventem dan kiest u voor een beetje extra service. U rijdt met uw auto naar de vertrekhal van het vliegveld en hier zal een medewerker op u staan te wachten om uw auto over te nemen en voor u te parkeren. U vervolgt uw reis en loopt de vertrekhal in. Wanneer u met het vergelijken van de aanbieders bezig bent ziet u dat alleen Sky Parking Zaventem valet parkeren aanbiedt. Deze is daardoor de duurste aanbieder. Wanneer u gebruik maakt van valet parkeren rijdt u uw auto zelf naar de vertrekhal waar een medewerker van Sky Parking Zaventem op u zal staan te wachten. Deze zal uw auto meenemen en uw auto naar het parkeerterrein brengen.

Lang parkeren vliegveld Zaventem

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Wanneer u uiteindelijk een keuze heeft kunnen maken wilt u natuurlijk wel garantie hebben dat de parking een veilige aanbieder is. Daarom heeft Parkos voor u alle terreinen van de aanbieders geïnspecteerd. Dit om misverstanden te voorkomen en ervoor te zorgen dat u met een gerust hart op vakantie kan en zich niet meer druk hoeft te maken over uw geparkeerde auto.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren. Wij bieden u twee verschillende manieren van parkeren op Brussels Zaventem Airport. Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar het vliegveld gereden in een shuttlebus? Er zijn twee verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Mocht u achteraf toch de verkeerde keuze hebben gemaakt kunt u tot 24 uur voor vertrek de parkeerplek voor uw auto kosteloos annuleren.


Kiest u voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u per gratis shuttlebus naar het vliegveld wordt gereden. De shuttlebus zet u dichtbij de vertrekhal af, dit is minder dan een minuut lopen. Bij terugkomst op het vliegveld zal de shuttlebus weer voor u klaarstaan. Deze rijdt u naar het parkeerterrein waar uw auto geparkeerd staat. Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste oplossing voor het parkeren rondom Zaventem Airport. Goedkoop parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest. De aanbieders bij Parkos zijn altijd goedkoper dan de parkeerplekken die het vliegveld zelf aanbiedt. Boek daarom nu online een parkeerplaats via Parkos.


Kiest u voor valet parkeren dan kunt u zelf uw auto naar het vliegveld rijden. Bij het vliegveld zal een chauffeur voor u klaar staan die uw auto aanneemt en uw auto naar een extern parkeerterrein brengen. U stapt uit bij de vertrek hal en bent binnen een minuut lopen bij de incheckbalie. Bij terugkomst zal uw auto weer voor u klaarstaan bij het vliegveld en kunt u direct uw reis naar huis weer vervolgen. Wanneer u de keuze tussen shuttle en valet parking heeft gemaakt kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren of parkeren in de buitenlucht.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren bij luchthaven Zaventem vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert daarom persoonlijk alle locaties. Hierbij wordt gelet op veiligheid van het parkeerterrein en de faciliteiten die het terrein te bieden heeft. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat en kunt u met een gerust gevoel op reis. Alle aanbieders die Parkos aanbiedt beschikken over een beveiligd parkeerterrein, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis Voordat u op reis gaat en gaat parkeren bij Vliegveld Brussel Zaventem raden wij u aan om uw reis goed van tevoren te plannen. Zorg dat u optijd aanwezig bent bij de luchthaven. Kijk altijd voor vertrek of er bijzonderheden zijn waar u rekening mee dient te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wegwerkzaamheden of omleidingen. Houd altijd goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routeplanner. Wanneer u de Brussels Airport app download kunt u alle informatie wat betreft uw vlucht in de gaten houden. Dit kan van pas komen wanneer u gaat lang parkeren en last heeft van vertraging heeft u meer tijd en hoeft u niet te haasten.

Hoe laat moet ik bij Zaventem aanwezig zijn?

Brussel Airport ook wel bekend als vliegveld Zaventem vervoert jaarlijks 22 miljoen passagiers. Het is daarom een druk bezochte locatie, des te meer redenen om goed voorbereid op reis te gaan. Brussel…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Zaventem?

Er is een groot aantal parkeren Zaventem opties, waarvan shuttle parkeren een van de makkelijkste en voordeligste is. Dit werkt zo; U rijdt in uw auto naar de parkeeraanbieder. Het adres van de par…

Hoe werkt valet parkeren bij Zaventem?

Indien u kiest voor valet parkeren Zaventem, kiest u voor een zeer makkelijke vorm van parkeren. U rijdt met uw auto gewoon naar het vliegveld, waar een medewerker van de parkeerplaats uw auto in ontv…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd