Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 51 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Heel goede service.
Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Was stipt, nauwkeurig en erg vriendelijk. Top!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Goeie prijs en goeie service.

Bij vertrek was ik iets te laat en ze bellen netje op. Bij aankomst een tel en binnen 20 min was hij er al.
Word nog een koffie aangeboden.

Kom hier zeker bij terug

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juni 2019.


Deze service is een absolute aanrader.
Komen alle beloften na en de wachttijd is minimaal.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juni 2019.


Keuring netjes weg gebracht en opgehaald.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juni 2019.


Onze ervaring is goed! Bij terug komst moesten we wel wat langer dan gedacht op de shuttle bus wachten. Wisten niet of hij nu al weg gegaan was of nog moest komen. hadden gebeld. maar gelukkig komt hij zo en zo weer terug en had een groep jongens mee waardoor het misschien langer duurde.
Wij hadden de tijd ook verkeerd op de lijst gezet wat ws wat problemen bij hun bezorgde. vriendelijke en bood ook nog koffie aan.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


Was top!
makkelijk te vinden. het hek stond open toen we aan kwamen rijden, heel fijn. Meteen was er een medewerker die de auto overnam en koffers overladen naar het busje, betalen en wat papierwerk en binnen 10 min. zaten we in de shuttlebus naar het vliegveld. En ook de terugweg verliep erg soepel. auto stond klaar en konden meteen rijden naar huis.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 06 juni 2019.


Prima plaats makkelijk te bereiken. Shuttle ook goed geregeld heen en terug. Alleen het personeel mag wel wat enthousiaster zijn.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 30 mei 2019.


Goede service ,snel op vliegveld ,auto stond klaar bij terugkomst aanduiding van de Aero park zou wat beter kunnen, je rijdt er snel voorbij als voor de 1ste keer kom

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 30 mei 2019.


Goede afspraken worden óók nagekomen

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 30 mei 2019.


The moment I arrived to park my car, I could step into the shuttle bus. Same happened when I returned from my trip the shuttle bus was already waiting for me at the airport. Friendly personnel!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 21 mei 2019.


Geen problemen gehad. Goede service, top prijs

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Was volgens afspraak prima in orde.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Locatie dichtbij het vliegveld. Er is wat te drinken aangeboden door het aardige personeel. De transfer naar en van het vliegveld verliep prima.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Prima service ondanks het gebrekkige Nederlands. Medewerker doet wat hij kan om alles geregeld te krijgen. Parkeerplaats stond bomvol niet met een vakkensysteem Teruggekomen ging het ook prima, snel aanwezig na het telefoontje en kregen iets te drinken aangeboden. Al met al tevreden.

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help