Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 80 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Beertje achteraf gelegen dus er was wat twijfel. Echter prima en snel geholpen.
Spraken alleen Frans maar met de aangeleverde zinnen Frans van Parkos prima te doen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Prina

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Gewoon prima service zoals het hoort. En tegen scherpe prijs. Je laat je sleutel achter en klaar is kees. Zij zetten de auto op de parkeerplaats en de bus brengt je naar vliegveld en haalt je weer op.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


We moesten op terugweg wel wat lang wachten totdat het busje kwam

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


Alles ging zoals ik wil alles op tijd wanneer je belt staan ze gelijk klaar top

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


Zeer prettige ervaring. Het bedrijf was telefonisch goed bereikbaar en datgene dat afgesproken was, ging daadwerkelijk zo!! Super!! Ook werd de vluchttijd door Aéropark zelf in de gaten gehouden, en namen zelf contact met ons op toen onze vlucht vertraging had. Echt top!!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Parking ligt erg afgelegen in een vage buurt. Correcte afhandeling. Auto staat met heel veel auto’s hutje mutje geparkeerd 15 cm afstand v elkaar, dit wordt voor je gedaan . Beetje shabby maar auto verder ok geparkeerd en op 10 min v Zaventem . Contact met medewerkers prima.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Alles was keurig geregeld. We waren iets verlaat door extreme files maar Aeropark belde onze een half uur van te voren om te vragen waar we waren. Toen we aankwamen stonden ze op ons te wachten en zijn we gelijk naar het vliegveld gebracht. Ook de terugreis verliep soepel. Na ons belletje vanaf de bagageband hebben we nog zo'n 5 minuten op de parkeerplaats gewacht voordat het busje kwam De auto stond klaar en we konden gelijk vertrekken. Prima geregeld!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2019.


Het is heel klein. En "het kantoor" bereik je door de keuken van het woonhuis van de eigenaar. Dat zijn zo'n beetje de minpunten. Aardige gast. Brengt je direct naar het vliegveld. En je wordt meteen opgehaald als je belt. Er wordt je dan nog koffie/thee of water aangeboden. Auto staat klaar en wordt voor je naar buiten gereden. Je moet wel je sleutel inleveren, dat vond ik wel spannend. Hij parkeert alle auto's achter elkaar en heeft een of ander systeem uitgedokterd hoe hij waar welke auto moet zetten. Ik ben tevreden en zou er zo weer boeken.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2019.


Contact met de medewerkers was zeer goed. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Vervoer naar het vliegveld was goed geregeld. Enorm tevreden!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2019.


Goede Parker plek snelle service en vrindelijke personeel

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2019.


Zeer behulpzaam en de service is goed.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 31 juli 2019.


Ik reisde alleen met mijn 5 jarige dochter. Goed ontvangen. Koffers in de bus en snel en veilig vervoerd naar de luchthaven. Bij terugkomst was ik wat vroeger. Even gebeld en werd snel en keurig opgehaald. Echt top en zeer vriendelijk! Zou zeker weer van hun diensten gebruik maken.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 29 juli 2019.


Keurig op tijd!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 27 juli 2019.


Bij vertrek naar de luchthaven snelle, maar redelijk kortaf, afhandeling. Kregen geen bewijsje dat we de auto hadden afgeleverd en daar ook stond. Niet een heel prettig gevoel. Maar bij terugkomst goed contact met personeel dat ons op kwam halen, binnen 15 minuten waren ze er en de auto stond netjes klaar. Geen beschadigingen en de chauffeur was erg vriendelijk!

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help