Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 232 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Geweldig

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Goed en precies wat we er van gedacht hadden.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Excellent service! We arrived at 3:00 AM at the parking and around 3:15 we were checked in and already at the airport. On the way back we had to wait 15-20 minutes which is fine!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Hele aardige medewerkers! Op tijd en ze blijven communiceren. Mijn auto stond veilig en dat gevoel kreeg ik ook toen ik vertrok.
Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken, wanneer het nodig is!

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Simpel parkeerterrein, maar het werkt. Was heel blij met de autowasservice.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Prima geregeld, auto stond veilig achter het hek. Goede chauffeurs, alleen beetje lastig om te communiceren. Mijn Frans is niet zo goed en hun Nederlands ook wisselend. Zeker via telefoon soms wat moeilijk verstaanbaar. Maar het is allemaal uitstekend verlopen. Als we weer via Brussel vliegen komen we graag terug.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 24 september 2022.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 23 september 2022.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 22 september 2022.


Heel goed vriendelijk personeel was heel goed

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Top service!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2022.


Prima

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2022.


Top

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2022.


Good enough for short term parking. Employee spoke Dutch/French/English. However did not help with the luggage loading/unloading. I was travelling with old parents and had to do everything myself. So please do not have high expectations.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2022.


Goede service, vriendelijke mensen korte wachttijden.
Nederlands, Engels en Frans wordt verstaan.
Het afgesloten parkeerterrein ligt een beetje achteraf in een industriële omgeving. De auto wordt netjes weggezet en goed beheerd zodat hij bij terugkomst vooraan staat. Het terrein kwam wat rommelig op me over.
We zijn zeer tevreden en zullen een volgende keer weer van deze service gebruikmaken.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2022.


Perfect

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90). Bovendien zal een toeslag van 8€ worden gevraagd van de 5e passagier (baby's en kinderen inbegrepen).

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90). Bovendien zal een toeslag van 8€ worden gevraagd van de 5e passagier (baby's en kinderen inbegrepen).

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90).

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren