Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 92 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Was alles goed

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Prima service door aéropark. Bij aankomst direct naar vliegveld gebracht en ophaalpunt afgesproken. Bij terugkomst belde een medewerker van Aéropark zelf al of we konden worden opgehaald. Medewerkers deden goed hun best om ons in het Nederland te woord te staan. Top service. Dank!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Prima geregeld.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Fantastische service met snelle en tijdige transfer. Bij aankomst stond de auto al klaar. Absolute aanrader

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Snelle breng - en haalservice.
Chauffeur was echter nogal verbolgen over het feit dat wij niet een half uur voor aankomst hadden gebeld.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Alles verliep zeer snel.goede service

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Heenreis erg snel en goede service, terug erg lang 35 minuten moeten wachten

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 24 september 2019.


Prima ervaring bij aankomst 15 minuten gewacht. Auto gestald en naar het vliegveld. Vriendelijk personeel.Bij terugkomst even gebeld en met 10 minuten opgehaald. Na herenigd te zijn met auto, geen schade, zelfde motorblok beetje stoffig was het een goede ervaring. Volgende keer parkeer ik hem hier weer.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Ben zeer tevreden over de service van het bedrijf, zeer zeker voor herhaling vatbaar !!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 11 september 2019.


Super goed geregeld, netjes auto geparkeerd en ze hebben me op t vliegveld afgezet. Bij terugkomst gebeld en er stond een nette meneer op me te wachten koffers ingeladen en netjes bij mijn auto afgezet. Kortom een dikke 10

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Vriendelijk personeel, we kregen zelf een flesje water mee ivm de hitte.
We werden zowel snel weg gebracht als opgehaald. op het vliegveld werd er door de bestuurder zelfs een bagage karretje gehaald voor ons. Een klein nadeeltje voor de Nederlanders dan het is een Franstalig gedeelte dat maakt het wat lastiger communiceren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 31 augustus 2019.


This parking is more value than money: affordable and very trustworthy. Very friendly staff, this is how everyone should provide service. I will book again here next time.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Beertje achteraf gelegen dus er was wat twijfel. Echter prima en snel geholpen.
Spraken alleen Frans maar met de aangeleverde zinnen Frans van Parkos prima te doen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Prina

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Gewoon prima service zoals het hoort. En tegen scherpe prijs. Je laat je sleutel achter en klaar is kees. Zij zetten de auto op de parkeerplaats en de bus brengt je naar vliegveld en haalt je weer op.

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help