Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 268 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 25 december 2022.


Goede en snelle service, 5 minuten rijden van vliegveld

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 23 december 2022.


Alles volgens afspraak nagekomen.
Een mogelijkheid om een elektrische auto op te laden zou een uitkomst zijn. Door de kou was de capaciteit van de accu een stuk lager. Hierdoor moesten we in Brussel direct naar een snellaadstation om de reis naar Nederland te kunnen halen. Klantvriendelijke medewerkers. Contact via mail en mobiel is prima.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 05 december 2022.


Prima ervaring met deze parkeerplaats aanbieder!
Aangekomen bij de parking beetje afgelegen maar goed bereikbaar en te vinden de auto afgeleverd met sleutel, koffers in het busje en binnen 10 minuten denk 7/8 minuten rijden op de luchthaven.
Bij aankomst het nummer bellen van de parking en de chauffeur is er binnen een paar minuten. Auto stond alweer klaar en binnen 10 minuten vanaf het moment dat we de luchthaven verlieten, reden we in onze eigen auto alweer richting huis!
Top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 22 november 2022.


N

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 21 november 2022.


Er is/was maar 1 persoon aanwezig die en de ontvangst deed en het vervoer naar de luchthaven. Dan is er ong 20/30 minuten geen personeel aanwezig

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 20 november 2022.


Vriendelijk personeel. Heldere communicatie en snelle service.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Super ervaring !! Ik was door uitval vliegtuig 10 uur later. Zelfs rond 23.00.
Was geen probleem. Werd gewoon opgehaald zonder extra kosten.

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Prima ervaring. Een minpunt ik heb bij de boeking aangegeven dat ik geen sleutel van de auto wenste af te geven. Bij aankomst moest ik dit wel doen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 05 november 2022.


Zeer efficiënt parkeerlocatie zou zonder navigatie moeilijk te vinden zijn, maar is heel dichtbij het vliegveld. Tevreden!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 04 november 2022.


Prima geregeld
Dichtbij.
Snel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 02 november 2022.


Prima parkeerplaats. Snel met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht en na een telefoontje ook later weer opgehaald. Zeker een aanrader,

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 02 november 2022.


Prima parkeergelegenheid.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2022.


Top service

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2022.


Was goed, bij vertrek en aankomst niet moeten wachten. Aankomst gelijk weggebracht, bij terugkomst gebeld toen we bagage hadden. Toen we bij het afgesproken pint kwamen waren ze er al. Super.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Op de heenweg was alles perfect geregeld
Helaas op de terug weg moesten we lang wachten op de bagage en de chauffeur werd daar behoorlijk ongeduldig van omdat later bleek dat hij nog 2 passagiers had opgepikt die een kwartier eerder waren geland en dus moesten wachten in de auto tot wij onze koffer hadden
En hij kon ons niet uitleggen waar we precies heen moesten om hem te ontmoeten
Verder prima

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90). Bovendien zal een toeslag van 8€ worden gevraagd van de 5e passagier (baby's en kinderen inbegrepen).

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90). Bovendien zal een toeslag van 8€ worden gevraagd van de 5e passagier (baby's en kinderen inbegrepen).

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90).

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren