Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 140 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Was prima geregeld. Aardige medewerker, sprak gewoon nederlands. Kregen nog een kopje koffie voor in de shuttlebus. Niet te ver van vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


De man die ons te woord stond bij aankomst sprak heel duidelijk en.op een rustige vriendelijke toon.Ik heb hem ter plekke daarvoor bedankt.Je bent een stuk aan het rijden en licht opgewonden voor de reis en vlucht en was fijn om zo iemand je rustig en vriendelijk te woord te staan.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Perfect geregeld netjes op tijd gebracht en gehaald.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Goed te vinden, prettige ontvangst, stipte transfer en ophaal van het vliegveld. Keurig in orde. het aanzicht van het parkeerterrein en de poort kan verbetering gebruiken.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Prima geregeld, vriendelijke mensen. Met veilig gevoel de auto achtergelaten en in goede orde weer in ontvangst genomen.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Prima geregeld. We werden keurig op tijd op het vliegveld afgezet. Bij terugkomst gebeld en toen terug wRen op de parkeergarage vh vliegveld stond het busje al gereed. Inladen en terug naar de parking ging vlot. Onze Autowereld naar voren gehaald en wekomden inladen en op weegbaar huis.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Auto ging prima, maar shuttle dienst kan nog erg verbeteren. Met name in de communicatie, ze zijn beleefd en doen hun best, maar het kwam nogal chaotisch over en resulteerde op terugweg in lang wachten in de kou. Op de heenweg wilde chauffeur onze vlucht aanklikken op een pc, terwijl die bij reservering al was opgegeven. We waren laat en de vlucht stond er niet meer, door hier naar te blijven zoeken, verloren we nog meer tijd, niet zo handig. Vlucht wel gehaald gelukkig, hij reed wél door.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 20 februari 2020.


Gelukkig niet alleen Franstalig personeel.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 20 februari 2020.


Alles was prima, alleen in de reservering staat bellen zodra je geland bent maar ik moest daarna weer bellen zodra we onze bagage hadden.
Verder was het netjes en snel!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 17 februari 2020.


Snelle En goed service

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 14 februari 2020.


Goed

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 11 februari 2020.


Good and fast service! Highly recommended

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 08 februari 2020.


Als ik weer vanaf Brussel vlieg boek ik direct hier !

Bij aankomst had ik geluk dat de shuttle-bus net aan kwam rijden.
Ik was ruim 45 minuten te vroeg maar er werd helemaal niet moeilijk over gedaan. De rekening betaald en ik werd direct naar het vliegveld gebracht.
Ook bij terugkomst op vliegveld Brussel had ik het geluk dat de shuttle er al/nog stond.

De locatie van de parkeerplaats zit een beetje weg gestopt in een bijzondere buurt. De parkeerplaats zelf is van hoge stenen muur voorzien.
Het is een kleine parkeerplaats en in eerste instantie vroeg ik me af of ik wel de juiste keuze had gemaakt. In welke staat krijg ik mijn auto terug?
Niks aan de hand. Geen schade en mijn auto stond binnen het hek op mij te wachten.

De Chauffeurs die ik had spraken gebrekkig Engels maar met handen, voeten en google-translate kom je een eind. Als je reserveert krijg je ook een lijst met een aantal korte zinnen in het Frans zodat je ook aan de telefoon kan aangeven wie je bent en wat je situatie is. Erg handig.

Chauffeur van de heenreis naar het vliegveld was erg veel met zijn telefoon bezig, bellen/appen, tijdens het rijden. Dat is misschien iets minder prettig als passagier. De andere chauffeur had netjes een headset en was duidelijk professioneler.

Al met al een prima ervaring.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 08 februari 2020.


Tweede keer dat wij hier parkeren. Top service. Volgende weer bij deze parking.

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help