Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 119 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Wij waren vroeger dan afgesproken om onze auto te parkeren omdat de mist alleszins meeviel. Je moet een half uur voor aankomst bellen, maar toen nam niemand op. Eenmaal aangekomen werd er na het aankloppen op de poort gelukkig wel opengedaan het was half 3 in de nacht en werden wij toch prima geholpen en weggebracht naar het vliegveld. Bij aankomst hebben we een kwartiertje moeten wachten en zijn ook toen keurig naar de auto gebracht die al klaarstond en voor ons de poort werd uitgereden. Al met al een goede keuze en voor herhaling vatbaar

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 13 januari 2020.


Super geregeld. Netjes afgezet en opgehaalf vd luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Makkelijk te reserveren, niet duur, goede lokatie dichtbij vliegveld en snelle shuttle service. Eerste keer in september medewerker niet zo vriendelijk maar laatste keer in december wel.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Vriendelijke, behulpzame, medewerkers, snelle transfers van en naar het vliegveld.
Korte wachttijd op het vliegveld, voordat we opgehaald werden.
Verbeter punt: een handsfree set voor de chauffeurs.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 30 december 2019.


Perfect geregeld

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 december 2019.


Telefonisch direct bereikbaar. Vlot naar vliegveld gebracht en opgehaald. Beleefde en behulpzame chauffeur. Parkeerplaats ziet er niet uit maar de auto heeft geen schade opgelopen. Prima. Wij zijn zeer tevreden.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 04 december 2019.


Beetje lang wachten op contactpersoon. Verder prima.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 04 december 2019.


Ging prima

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 27 november 2019.


Goed service

6

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 26 november 2019.


Bij het bellen een half uur voor aankomst midden in de nacht werd er niet opgenomen. Medewerker kwam tegelijk met ons aan. Terrein is heel klein en de auto's staan kris kras door elkaar, met als gevolg dat je de autosleutel moet afgeven. Wegbrengen en ophalen goed verlopen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, bedankt voor het schrijven van een review. Uw mening is heel belangrijk voor ons. Vervelend om te horen dat er niet werd opgenomen. Dit is absoluut niet de bedoeling. We zullen uw opmerkingen doorgeven aan de parking zodat zij hun service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Snelle service bij wegbrengen en ophalen, auto staat op ommuurd terrein met hondenbewaking. Bij terugkomst staat auto klaar met draaiende motor en kachel aan zodat je gelijk kunt vertrekken. Verbeterpunt is het gebruik van mobiele telefoon door de chauffeurs tijdens het rijden.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 21 november 2019.


Het reserveren online en het contact via de e-mail met instructies was top.

De locatie was oké, je kon er niet pinnen dat wisten we niet van te voren. We mochten toen wel op de terug weg betalen dus dat was netjes. Bij aankomst hebben we een kwartier moeten wachten maar gelukkig hadden we geen haast. Prima service verder.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Zeer vriendelijk en stipt

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Snelle afhandeling bij de parking, en we werden direct naar het vliegveld vervoerd.
Ook retour ging het erg vlot. We hadden aangegeven dat we met 12 man waren en er kwamen keurig 2 busjes om ons tegelijk terug te brengen. De autos stonden klaar en we konden zo weer wegrijden.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima service. Bij terugkomst stonden de auto’s al netjes klaar. We konden zo de bagage overzetten en wegrijden.

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help