Aéropark 1000

Aéropark 1000 heeft een klein parkeerterrein nabij Brussel Zaventem. Het personeel is ervaren en klanttevredenheid is erg belangrijk. Het terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht geopend en er is altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u in zeven minuten van het parkeerterrein naar het vliegveld Brussel Zaventem.

Meer informatie

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aéropark 1000

Aéropark 1000 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplek
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Aéropark 1000

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 161 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2021.


Prima geregeld moesten alleen op de heenreis ‘s nachts ruim een half uur in de auto wachten voor dat er iemand kwam de terugreis verliep vlekkeloos en werden we snel opgehaald bij het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Top service en vriendelijke medewerkers die je met alle liefde te woord willen staan en hun afspraken nakomen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2021.


Voordelige buiten parking met grote poort en hoge omheining waardoor je wel het gevoel hebt dat je auto veilig staat. Je moet wel je auto sleutel afgeven zodat zij je auto strak kunnen parkeren naast de andere auto's om zo de kleine ruimte optimaal te benutten. Contact met de medewerkers ging oké, al spraken ze alleen Frans heel minimaal Engels. Dus een beetje kennis van de taal is wel handig. Wij hadden er geen problemen mee en ze waren verder vriendelijk en duidelijk wat we moesten doen. Bij terugkomst vliegveld moesten we wel even wachten tot de shuttle bestelbus kwam, maar niet heel storend. Auto was van binnen wel beetje vies veel witte vegen op de matten. Had misschien wat netter opgeleverd kunnen worden maar al met al zijn we tevreden qua prijs/kwaliteit.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2021.


Zowel ophalen als wegbrengen snel en vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2021.


Uitstekende service

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 20 september 2021.


Ik was de weg kwijt hebben mij via telefoon me gerust gesteld 2x zelfs omdat dit de eerste x alleen was me auto/parking perfect in orde terug hoe achtergelaten en een mega lieve mega grote rottweiler als bewaking en chauffeurs op tijd deze wordt mijn parking

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 20 september 2021.


Prima

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 18 september 2021.


Snel en goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 13 september 2021.


Contacten verlopen soepel, niet lang wachten op transport. Kwaliteit prijs prima in orde

10

Heeft geparkeerd in juli 2021. Beoordeling geschreven op 28 juli 2021.


Prima service, op tijd en zorgvuldig.

10

Heeft geparkeerd in juni 2021. Beoordeling geschreven op 13 juli 2021.


Netjes en betaalbaar geregeld! Goede service zeker een aanrader

Over Aéropark 1000

Bij Aéropark 1000 parkeert u uw auto op een omheind en verhard buitenterrein. Bij aankomst parkeren de ervaren medewerkers uw auto op het terrein. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek naar het terrein van Aéropark 1000 toe. Ongeveer een half uur voordat u arriveert belt u het parkeerterrein op zodat zij weten dat u onderweg bent. Vanaf het parkeerterrein brengt de shuttlebus u in ongeveer zeven minuten naar het vliegveld toe. Bij terugkomst op het vliegveld neemt u contact op met het parkeerterrein, zij zorgen dat de shuttlebus voor u klaar staat.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90). Bovendien zal een toeslag van 8€ worden gevraagd van de 5e passagier (baby's en kinderen inbegrepen).

Het omheinde terrein van Aéropark 1000 is dag en nacht voorzien van camera beveiliging. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig op het terrein, naast personeel is waakhond Roy ook aanwezig om uw auto te bewaken. U bent er van verzekerd dat er tijdens uw afwezigheid geen onbevoegden bij uw auto in de buurt komen.

Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Hier kunt u de reserveringsbevestiging nalopen en wachten op de shuttlebus. De wachtruimte beschikt daarnaast over een koffie en thee automaat, een toilet en een televisie. Aéropark 1000 biedt de mogelijkheid om het interieur en exterieur van uw auto te wassen, deze service kunt u bijboeken op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking parkeren uw auto bij aankomst. Als u minder mobiel bent kunt u bij de ingang van het parkeerterrein uitstappen. Mocht u gebruik willen maken van extra begeleiding tijdens het parkeren dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. De medewerkers van de parking helpen u graag bij aankomst en als u terugkomt op het vliegveld.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90). Bovendien zal een toeslag van 8€ worden gevraagd van de 5e passagier (baby's en kinderen inbegrepen).

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Aéropark 1000 toe. Op de dag van aankomst aankomst kunt u zich melden in de wachtruimte bij de ingang van het parkeerterrein van Aéropark 1000. Gezamenlijk met een medewerker van Aéropark 1000 controleert u uw reserveringsbevestiging en aansluitend parkeert een medewerker uw auto op het parkeerterrein. Vervolgens brengt de shuttlebus u in zeven minuten naar het vliegveld.

Terugkomst

Zodra u geland bent neemt u contact op met de parking. De shuttle zal voor u klaar staan op de afgesproken plaats. U wordt door de shuttlebus terug naar het parkeerterrein gebracht en u kunt vervolgens uw reis naar huis voortzetten.

Let op, de parkeerplaats accepteert alleen auto's van standaardafmetingen (maximale hoogte van 1m90).

Adres

Rue de Verdun 679, 1130, Haren

Help