Parkeren Charleroi

Over Parkos

Voor veel mensen is het vergelijken van een parkeerplaats geen dagelijkse klus. Parkos maakt het vergelijken en reserveren van een parkeerplek op Charleroi Airport eenvoudiger.
Veel gestelde vragen

Voordelen van Parkos

100% betrouwbare parkeerterreinen
Goed te bereiken
Binnen 10 minuten op het vliegveld
Gratis transfer van en naar Charleroi Airport

Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 8,1

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 8,1/10 gebaseerd op 635 beoordelingen. Lees meer ervaringen over Parkeren Charleroi

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

email Stuur ons een email phone Bel ons

Parkeren bij Charleroi Airport

Wanneer u op reis gaat via Brussel Charleroi is het wel zo fijn om met uw eigen auto te gaan. Helaas kan het vinden van een parkeerplek voor lang parkeren bij Charleroi lastig en kostbaar zijn. Daarom doet u er goed aan om via ons parkeeraanbieders rond Charleroi te vergelijken. Want online heeft u een veel beter overzicht van de verschillende parkeerplaatsen, de prijzen en de ligging ten opzichte van het vliegveld.

U weet zeker dat u de beste prijs heeft als u via ons reserveert. U kunt immers heel overzichtelijk de prijzen vergelijken. Vooraf reserveren is bovendien vaak goedkoper dan ter plaatse een parkeerplaats boeken. Ook bieden we enkel betrouwbare aanbieders aan. En is het niet fijn om uw parkeerplaats bij Brussel Charleroi alvast geregeld te hebben?

Over Brussel Charleroi

Charleroi Airport ligt ten zuiden van Brussel en is het op één na grootste vliegveld van België. Vanaf hier vertrekken veel budget vliegmaatschappijen zoals RyanAir. Per jaar reizen zo'n 6,5 miljoen passagiers via Brussel Charleroi. Een fijne bijkomstigheid is de ligging ten opzichte van de stad Charleroi en de snelwegen, waardoor de luchthaven met de auto goed bereikbaar is.

Vanaf Utrecht ligt Charleroi op ongeveer 2 uur en 40 minuten rijden. Tussen Brussel en Charleroi ligt een afstand van 45 autominuten. Dus als u voordelig wilt vliegen vanuit België dan is Brussel Charleroi een goede keuze. En ook parkeren kan heel voordelig uitpakken. Zeker als u reserveert via ons. Plan hier uw route.

Zo werkt parkeren bij Charleroi

Bij Brussel Charleroi kunt u gebruik maken van shuttle parkeren. U rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats. U ziet dan exact waar uw auto zal staan tijdens uw afwezigheid. Dat is een prettig idee. Met een shuttlebus wordt u met uw bagage snel naar Charleroi Airport gebracht. En na uw reis wordt u weer bij het vliegveld opgehaald en bij de parkeerplaats afgezet. U kunt dus zorgeloos op reis.

Vergelijk direct parkeeraanbieders rond Brussel Charleroi Airport

Parkeren Brussel Charleroi Airport

Veelgestelde vragen

Wanneer u vanaf Charleroi Airport vliegt en via Parkos een parkeerplek hebt gereserveerd, dient u... Lees het volledige antwoord
Er zijn twee parkeermogelijkheden: shuttle en valet parkeren. Bent u benieuwd naar hoe shuttle parkeren... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veel gestelde vragen

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Brussel Charleroi Airport