Charleroi Airport Shuttle
Vanaf € 2,83 per dag! Wijzig vliegveldCharleroi Airport Shuttle

Bij Charleroi Airport kun je gebruikmaken van de handige shuttle service. Met deze service wordt je vervoer van en naar de luchthaven eenvoudig geregeld. De shuttlebus brengt je comfortabel naar de vertrekhal en bij je terugkomst word je snel weer naar je geparkeerde auto gebracht. Het beste van alles is dat parkeren met shuttle service voordeliger is dan de officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport. Wil je meer weten over hoe dit werkt en de tarieven voor parkeren met de gratis shuttlebus? Je vindt alle details op onze website. Naast shuttle parkeren is er vaak ook de mogelijkheid om te kiezen voor valet parkeren, maar wij bieden deze optie bij Charleroi Airport niet aan. Parkeren bij Charleroi Airport was nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar.


Overzicht shuttle parkeren bij Charleroi Airport

Aantal: 10 Parkeerplaatsen
Best beoordeeld: ACE Parking
Goedkoopste: Dsparking
Dichtstbij: Parkwall

Parkeertarieven Charleroi airport shuttle bus

Wanneer je besluit te parkeren met het shuttle luchthavenvervoer bij Brussels South Charleroi Airport, profiteer je van aantrekkelijke tarieven, vooral als je ruim van tevoren reserveert. De kosten voor een parkeerplaats met een shuttlebus kunnen variëren, afhankelijk van de vraag en het seizoen. Bovendien spelen de locatie van je parkeerplaats en eventuele extra diensten die je toevoegt een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Of je nu kiest voor buiten parkeren of voor een overdekte parkeergarage, bij Charleroi Airport bieden onze partners betaalbare opties. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor een week lang shuttle parkeren bij Charleroi Airport, samen met een vergelijking van andere vervoersmogelijkheden naar de luchthaven.

Aanbieder Parkeren Prijs 8 dagen
Dsparking Buiten v.a. € 48,00*
PARK TO GO Buiten v.a. € 56,00*
Aeropark Charleroi Low Cost Buiten v.a. € 57,00*
Charleroi Low Cost Parking Buiten v.a. € 57,00*
Fast Park Charleroi Buiten v.a. € 57,00*
Parkwall Buiten v.a. € 58,00*
ACE Parking Buiten v.a. € 65,00*
Insidepark Binnen v.a. € 85,00*
* De kosten voor parkeren kunnen verschillen per periode. In de drukke periodes is parkeren bijvoorbeeld duurder.

Op de homepagina van Parkos voor parkeren bij Charleroi Airport kun je je reisdata invoeren in de vergelijkingstool. Hiermee kun je eenvoudig de prijzen vergelijken voor het parkeren met een inbegrepen shuttle bus.

Shuttle parkeren bij Charleroi Airport


shuttle parkeren mobile step 1

Reserveer een parkeerplek

Op de Parkos-website voor parkeren bij Charleroi Airport, vul eenvoudig je aankomst- en vertrekdatum en -tijd in. Kies uit beschikbare opties en maak je reservering voor shuttle parking. Na de reservering ontvang je een bevestiging met alle details.

shuttle parkeren mobile step 2

Naar het parkeerterrein rijden

Op de dag van je vlucht rijd je naar het parkeerterrein. Meld je bij de ingang en een medewerker wijst je een parkeerplaats toe. Vertrek op tijd om rekening te houden met de reistijd van de shuttlebus.

shuttle parkeren mobile step 3

Vervoer naar de luchthaven

Bij Charleroi Airport helpt het personeel je met je bagage en controleert de auto op eventuele schade. Stap daarna in de shuttlebus die je naar de vertrekhal brengt.

shuttle parkeren mobile step 4

Tijdens je reis

Terwijl jij reist, wordt je auto veilig geparkeerd. Er is geen sleutelafgifte nodig. Er zijn extra services beschikbaar, zoals auto wassen of elektrische auto opladen. Zo kun je op een prettige manier weer naar huis vertrekken als je terugkomt.

shuttle parkeren mobile step 5

Terug op Charleroi Airport

Laat de parkeeraanbieder een half uur voor je aankomst weten dat je bijna arriveert. Na het ophalen van je bagage, ontmoet je de chauffeur bij de terminal bij Brussel Charleroi Airport. Deze brengt je naar je geparkeerde auto op het parkeerterrein.

shuttle parkeren mobile step 6

Je auto ophalen

Je wordt teruggebracht naar het parkeerterrein, waar je auto staat. Indien je je sleutels hebt afgegeven, krijg je deze terug. Hulp bij het inladen van bagage is beschikbaar. Nu ben je klaar om terug naar huis te gaan.


Wat zijn de voor- en nadelen?

Als je overweegt om te parkeren met de gratis shuttle service bij Charleroi Airport, is het handig om de voor- en nadelen te kennen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet om je te helpen bij je beslissing.

Kostenbesparing: Shuttle parkeren bij Charleroi Airport is vaak voordeliger dan andere opties, zoals valet parkeren.
Gemak: Je rijdt comfortabel naar het parkeerterrein, parkeert je auto op een aangewezen plek, en een shuttlebus brengt je snel naar de vertrekhal.
Hulp met bagage: Medewerkers assisteren bij het tillen van je bagage, waardoor je reis soepel begint.
Beveiliging: Tijdens je afwezigheid wordt je auto goed verzorgd en bewaakt op het parkeerterrein van Charleroi Airport.
Reistijd: Je moet rekening houden met de tijd die nodig is om van het parkeerterrein naar de luchthaven te reizen.
Aankomstmelding: Het is vereist om de parkeeraanbieder op de hoogte te stellen van je verwachte aankomsttijd.
Terugkeer met de shuttle bus: Na aankomst op Charleroi Airport kun je niet direct in je eigen auto vertrekken; je moet wachten op de shuttlebus.

Veelgestelde vragen

Heb je behoefte aan extra informatie over shuttle parkeren bij Charleroi Airport, inclusief tarieven en het reserveringsproces? Bekijk dan de meest gestelde vragen over parkeren bij de luchthaven van Charleroi. Dit zijn de dingen waar je rekening mee kunt houden bij je eigen reis naar de luchthaven.


Waar is de beste parkeeroptie bij Charleroi Airport?


Bij Charleroi Airport zijn diverse parkeermogelijkheden beschikbaar, afgestemd op verschillende behoeften. Je kunt kiezen voor overdekt parkeren in een parkeergarage of buiten op een terrein. Er zijn ook officiële parkeerterreinen op loopafstand van de luchthaven, maar deze zijn vaak duurder. Externe parkeeraanbieders met shuttle service brengen je van de parking naar de luchthaven en terug. Om de beste parkeeroptie te kiezen die aansluit bij jouw reisplannen, raden we aan prijzen, afstand tot de luchthaven en beschikbare faciliteiten te vergelijken via Parkos.


Wat zijn de parkeertarieven bij Charleroi Airport?


Parkeren bij Charleroi Airport via Parkos biedt gemak en voordeligheid. De kosten voor een week parkeren bedragen ongeveer €50, inclusief de shuttle service die je snel naar de vertrekhal brengt. Geen gedoe met overstappen of wachten bij de bushalte. Vergelijk direct onze aanbieders en reserveer eenvoudig online je parkeerplaats bij Charleroi Airport!


Hoeveel tijd van tevoren moet je aanwezig zijn bij Charleroi Airport?


Voor Europese vluchten adviseren we minimaal 2 uur voor het geplande vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Bij intercontinentale vluchten raden we aan om 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn. Dit geeft je voldoende tijd voor inchecken, veiligheidscontroles en eventuele wachtrijen. Houd rekening met de drukke periodes op de luchthaven en arriveer tijdig om onnodige stress te vermijden.


Wat vinden klanten van Parkos?

Sinds 2014 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om diverse aanbieders van shuttle service bij Charleroi Airport te vergelijken, met de nadruk op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, bezoeken we de parkeeraanbieders onaangekondigd en anoniem met behulp van een GPS-tracker. Daarnaast volgen we nauwlettend de beoordelingen en ervaringen van onze klanten. Hieronder vind je enkele beoordelingen van onze klanten over het parkeren met een shuttle bus bij het vliegveld.

Vicky 6 oktober 2023
10

 Top!! Altijd op tijd, super service.

Jose Vloet 23 april 2023
10

 Prima service, goed contact onderweg over de aankomsttijd, geen lange wachttijd tot vertrek shuttle, ook op de terugweg stond het busje klaar voor vertrek naar het parkeerterrein. Voor herhaling vatbaar.

Simone Vermeer 11 April 2023
10

 Erg goede ervaring gehad, alles ging vlot en mooi gestroomlijnd. Niet lang hoeven wachten bij ophalen en netjes bij de auto weer afgeleverd. Chauffeur ook erg aardig en behulpzaam met de koffer. Zou zeker nog eens reserveren hier!

Kenny Vreuls 30 maart 2023
10

 Super vriendelijke chaufeur en goede service. Korte wachttijden. Ik kan deze service dan ook warm aanbevelen.

Lees meer reviews over Charleroi Airport shuttle