Aeropark Charleroi Low Cost

Aeropark Charleroi Low Cost biedt sinds 2013 parkeerplekken aan bij Charleroi. De service die aan de klanten wordt geboden is onberispelijk, vooral dankzij het vriendelijke personeel dat altijd tot uw beschikking staat. In de meeste gevallen kunt u uw autosleutels behouden. Tijdens het hoogseizoen wordt u om logistieke redenen gevraagd uw sleutels in te leveren. De parking heeft een gratis pendeldienst die u in ongeveer twee minuten naar de luchthaven van Charleroi brengt!

Opgelet

Bij aankomst op de parkeerplaats dient u de luchthavenbelasting van 5 € ter plaatse te betalen.

Meer informatie

Adres

29T Avenue Jean Mermoz, 6041, GOSSELIES
Parkeren Charleroi Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Aeropark Charleroi Low Cost

Aeropark Charleroi Low Cost beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Beveiliging

24-uurs bewaking
Videobewaking
Gesloten
Parkeren verzekerd
× Vehicle inventory
60%

Services

Toilets
Waiting room
Bagage-assistentie
× Car wash
× Electric charging stations
40%

Location

Asphalt parking
PBM-parkeerplaatsen
× Covered spaces
× Geen maximale hoogte
× Indoor parking
40%

Toegankelijkheid

<5 minuten vanaf de snelweg
Informatieborden
× <2 minuten van de terminal
× Shuttle 24 uur per dag
× Valet parking

Over Aeropark Charleroi Low Cost

Aeropark Charleroi Low Cost biedt sinds 2013 parkeerplekken aan bij Charleroi. De service die aan de klanten wordt geboden is onberispelijk, vooral dankzij het vriendelijke personeel dat altijd tot uw beschikking staat. In de meeste gevallen kunt u uw sleutels behouden. Tijdens het hoogseizoen wordt u om logistieke redenen gevraagd uw sleutels in te leveren. De parking heeft een gratis pendeldienst die u in ongeveer twee minuten naar de luchthaven van Charleroi brengt!

Opgelet

Bij aankomst op de parkeerplaats dient u de luchthavenbelasting van 5 € ter plaatse te betalen.

De parking Aeropark Charleroi is omheind met hekken en heeft bewakingscamera's, een bewaker met waakhond, een videoscan van uw auto bij aankomst en een personeel is te allen tijde aanwezig. U kunt dus met een gerust hart op reis gaan, want uw auto staat hier veilig.

Bij Aeropark Cherleroi is de klant koning. Bij aankomst wordt u hartelijk begroet bij de receptie. Het personeel helpt u met uw bagage en u wordt doorverwezen naar de wachtkamer waar u toegang heeft tot een toilet en een geldautomaat, terwijl u wacht op uw pendeldienst naar de luchthaven in slechts 2 minuten!

Vertrek

Ga op de dag van vertrek naar de parking Aeropark Charleroi Low Cost op het hierboven aangegeven adres. Gelieve 30 minuten voor aankomst te bellen op het volgende nummer: +32 491 13 73 50 . Op deze manier wordt het parkeren voor uw aankomst geregeld.

Zodra u aankomt, hoeft u alleen nog maar uw auto te parkeren voordat u aan boord van de shuttle gaat. Uiteraard staat de chauffeur altijd klaar om u te helpen met uw bagage. De shuttle brengt je in ongeveer twee minuten naar de vertrekterminal van de luchthaven van Charleroi.

Terug

Neem bij terugkomst telefonisch contact op met de parkeerplaats zodra u uw bagage heeft opgehaald. De shuttle zal u ontmoeten op dezelfde plaats waar u bent afgezet op de dag van vertrek.

Voor vragen over de wijziging of annulering van uw reservering in het weekend, tijdens uw reis of minder dan 24 uur voor het geplande vertrek, verzoeken wij u om contact op te nemen met de parkeerplaats via +32 491 13 73 50.

Adres

29T Avenue Jean Mermoz, 6041, GOSSELIES