ACE Parking is een kleine aanbieder met een uitstekende klantenservice. Het vriendelijke personeel van ACE Parking maakt het parkeren gemakkelijk voor u. U kunt uw autosleutel houden. De gratis pendelbus brengt u in minder dan 5 minuten naar de luchthaven van Brussel Charleroi.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Avenue des Etats-Unis 90, 6041, GOSSELIES
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ACE Parking

ACE Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen ACE Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 77 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 17 november 2021.


Top service

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 06 november 2021.


Erg snel op het vliegveld.
Meteen opgehaald toen we weer terug waren.
Klein minpuntje: Parkeerterrein was behoorlijk modderig en glad.....

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 01 november 2021.


Onze ervaring is goed. Over het algemeen een efficiente service. Het was alleen een beetje zoeken om ACE te vinden. Beter wegwijzers zou misschien kunnen helpen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2021.


Upon arrival we loaded our luggage in the van, parked the car, and we had left for the airport five minutes after arriving at ACE Parking. I was happy that I could keep the car keys myself.

Upon return we had to wait ten minutes for the shuttle to arrive. After returning to ACE Parking, we picked up the car and we were on the road again.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2021.


Jaren parkeerde ik bij een andere parking, deze bestaat helaas niet meer, dus was ik benieuwd naar deze, gelukkig ging alles goed, auto geparkeerd en binnen 5 minuten op weg naar het vliegveld, dit duurde nog geen 10 min. ! Bij terugkomst gebeld en binnen 10 minuten was het busje er al, dus mijn eerste ervaring is heel goed, een groot voordeel is ook dat men Engels spreekt !! Volgende keer weer ACE parking

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2021.


Alles prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2021.


Heel goed. Medewerker parking was heel vriendelijk, behulpzaam en attent.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2021.


Alles prima, alleen jammer dat de chauffeur s 'nachts alleen Frans sprak en begreep

Over ACE Parking

Bij ACE Parking parkeert u uw auto op een beveiligde buitenparking. U mag de sleutels meenemen op reis. De parkeerplaats beschikt over 250 parkeerplaatsen.

Shuttle service

Via de pendeldienst rijdt u naar de parkeerplaats in Charleroi. De shuttlebus brengt u in minder dan 5 minuten naar de luchthaven. De chauffeur spreekt Frans, Engels en Nederlands. Er kan gebruik gemaakt worden van een kinderzitje. De pendeldienst is ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

In geval van zware activiteit, en om organisatorische redenen, behoudt de parking zich het recht voor om de sleutels te bewaren.

ACE Charleroi's buitenparking is omheind en er zijn bewakingscamera's rondom de parkeerplaats.

De parkeerplaats is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich dichtbij de luchthaven. Er zijn parkeerplekken voor mindervaliden en het is mogelijk om uw rolstoel mee te nemen. Ook zijn er, indien nodig, kinderzitjes te gebruiken in de shuttlebus.

Wanneer u aankomt op de parking, meldt u zich aan bij de ingang met uw geprinte reserveringsformulier. U kunt vervolgens uw auto parkeren en uw bagage in de shuttlebus laden. De chauffeur van de shuttlebus kan u daarmee helpen. Wanneer u terugkeert van uw reis en uw bagage is opgehaald, dient u contact met de parking op te nemen. Het telefoonnummer staat op de bevestiging. De shuttle haalt u dan op van de luchthaven en brengt u terug naar de parkeerplaats.

.

Adres

Avenue des Etats-Unis 90, 6041, GOSSELIES

Help