ACE Parking is een kleine aanbieder met een uitstekende klantenservice. Het vriendelijke personeel van ACE Parking maakt het parkeren gemakkelijk voor u. U kunt uw autosleutel houden. De gratis pendelbus brengt u in minder dan 5 minuten naar de luchthaven van Brussel Charleroi.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 5,00 euro gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Avenue des Etats-Unis 90, 6041, GOSSELIES
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ACE Parking

ACE Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen ACE Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 87 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Prima geregeld
Vriendelijk personeel
5€ betalen ipv 2€

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 14 juli 2022.


Supervriendelijke mensen, zijn telefonisch zeer goed te bereiken. Vlot en goed. Zeker een aanrader en voor mij vanaf nu een vast terrein als ik via Charleroi vlieg.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 03 juli 2022.


Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening van ACE Parking. Het contact met de medewerkers was op elk moment vriendelijk en helder, zowel online als via de telefoon en ter plekke. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Enige opmerking is dat we bij terugkomst in de regen door grote, diepe plassen naar de auto moesten lopen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 18 juni 2022.


Geweldige service!

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Wederom goede ervaring met dit parkeerterrein ! Deze keer reed het busje net weg toen we kwamen en ja dan zul je ff een kwartier moeten wachten, maar dan gaat het ook snel, plaatsje zoeken en binnen 10 minuten ben je op de parking van het vliegveld, vriendelijke chauffeur die bovendien ook engels spreekt ! Bij terugkomst gebeld en binnen 10 minuten werden we opgehaald! Ben tevreden over deze betrouwbare parking !

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 09 mei 2022.


Goede parkeerplaats en snel vervoer van en naar de parkeerplaats.
We moesten wel 4 euro pp extra betalen en dat kon alleen contant, wat ik wel wat vreemd vond. Verder perfect.

Over ACE Parking

Bij ACE Parking parkeert u uw auto op een beveiligde buitenparking. U mag de sleutels meenemen op reis. De parkeerplaats beschikt over 250 parkeerplaatsen.

Shuttle service

Via de pendeldienst rijdt u naar de parkeerplaats in Charleroi. De shuttlebus brengt u in minder dan 5 minuten naar de luchthaven. De chauffeur spreekt Frans, Engels en Nederlands. Er kan gebruik gemaakt worden van een kinderzitje. De pendeldienst is ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

In geval van zware activiteit, en om organisatorische redenen, behoudt de parking zich het recht voor om de sleutels te bewaren.

ACE Charleroi's buitenparking is omheind en er zijn bewakingscamera's rondom de parkeerplaats.

De parkeerplaats is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich dichtbij de luchthaven. Er zijn parkeerplekken voor mindervaliden en het is mogelijk om uw rolstoel mee te nemen. Ook zijn er, indien nodig, kinderzitjes te gebruiken in de shuttlebus.

Wanneer u aankomt op de parking, meldt u zich aan bij de ingang met uw geprinte reserveringsformulier. U kunt vervolgens uw auto parkeren en uw bagage in de shuttlebus laden. De chauffeur van de shuttlebus kan u daarmee helpen. Wanneer u terugkeert van uw reis en uw bagage is opgehaald, dient u contact met de parking op te nemen. Het telefoonnummer staat op de bevestiging. De shuttle haalt u dan op van de luchthaven en brengt u terug naar de parkeerplaats.

.

Adres

Avenue des Etats-Unis 90, 6041, GOSSELIES