Meer dan 500.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van de 0 aanbieders bij Groningen Airport Eelde

De voordelen van Parkos

Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd

Gegarandeerd nergens goedkoper

Wijzigen en annuleren is gratis

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Neem contact met ons op

Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een /10 gebaseerd op 0 beoordelingen.

Lang parkeren bij vliegveld Eelde

Vliegt u vanaf Eelde? Dan is het fijn om met uw eigen auto naar het vliegveld te gaan. Bij ons vergelijkt u heel eenvoudig de parkeeraanbieders rond vliegveld Eelde. Boeken gaat heel gemakkelijk: u betaalt gewoon via iDeal of via uw creditcard. En om het u nog iets gemakkelijker te maken kunt u altijd tot op het laatste moment annuleren. Want dat vinden wij belangrijk.

Nog zo iets belangrijks: een goede parkeerplek. Daarom nemen wij alleen betrouwbare parkeeraanbieders op in onze vergelijking. Hoe we dat weten? We gaan van te voren bij de parkeerplaatsen langs om alles goed te bekijken. Dat maakt het parkeren voor u nog prettiger.
 

Over Groningen Airport Eelde

Vliegveld Eelde is een lokaal vliegveld dat heel hard groeit. Nog voordat de baanverlenging in 2013 klaar was groeide het aantal passagiers in 2012 met 40%. En dat is niet voor niets: het is heel prettig reizen vanaf een kleiner vliegveld. Alles is overzichtelijk en de formaliteiten gaan heel snel. Inchecken is bijvoorbeeld een fluitje van een cent.

Vanaf Groningen Airport Eelde vertrekken nu vooral veel vluchten naar vakantiebestemmingen. Met de grote ambities van de luchthaven zal het noorden van Nederland alleen maar beter bereikbaar worden. 'Werelden verbinden', noemt Eelde dat. Wij verbinden u graag met de beste parkeerplekken rond vliegveld Eelde. Dan kunt u straks ontspannen naar het vliegveld.


Zo werkt lang parkeren bij Eelde

Lang parkeren bij vliegveld Eelde kan op verschillende manieren. Vergelijk parkeeraanbieders rond Eelde eenvoudig online met onze uitgebreide filteropties en klantreviews. U kunt bij uw vergelijking ook aangeven of u gebruik wilt maken van valet parkeren of shuttle parkeren.

Shuttle parkeren is vaak het voordeligst. Op de dag dat u vertrekt vanaf vliegveld Eelde rijdt u naar de parkeeraanbieder waar u een plek gereserveerd hebt. U parkeert daar zelf uw auto of een medewerker parkeert hem voor u. Daarna brengt een shuttlebus u snel naar het vliegveld. Na uw reis haalt de shuttlebus u ook weer op van Eelde en brengt u weer netjes naar uw auto terug.

Valet parkeren betekent nog meer tijdwinst. U rijdt namelijk niet naar de parkeeraanbieder, maar direct naar de vertrekhal van vliegveld Eelde. Een parkeermedewerker neemt uw autosleutels van u over en zorgt dat uw auto netjes geparkeerd wordt. U hoeft dus zelf niets meer te doen. Alleen nog inchecken en dan bent u op weg. Bij uw thuiskomst haalt de parkeermedewerker uw auto weer op van de parkeerplaats en zet hem voor u klaar bij het vliegveld.

Groningen Airport Eelde adres en informatie

Adres Luchthaven Machlaan 14A, 9761 TK Eelde, Nederland
IATA-Code GRQ
Luchthaven type Publiek
Passagiers 228.000


Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Groningen Airport Eelde