9,6/10

Parkeren Vliegveld Eelde

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 1
Best beoordeeld Parkeren Vliegveld Eelde
Goedkoopste Parkeren Vliegveld Eelde
Dichtstbij de luchthaven Parkeren Vliegveld Eelde

Parkeren vliegveld Eelde

Groningen Airport Eelde (GRQ) ligt in Noord-Nederland, op een tiental kilometers van de stad Groningen. Op basis van het aantal passagiers dat er jaarlijks vanaf dit vliegveld gaat vliegen, is Groningen Airport het op vier na grootste vliegveld van Nederland. Vanaf deze luchthaven vlieg je naar Europese bestemmingen in Europa, zoals Mallorca, Kreta en Gran Canaria. Deze dagelijkse vluchten worden aangeboden door luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia, TUI en Corendon. Daarnaast wordt het vliegveld voornamelijk gebruikt voor les- en privévluchten.
Groningen Airport Eelde ligt op 15 kilometer afstand van Groningen. Je kunt er met het openbaar vervoer komen. Bijvoorbeeld vanaf station Groningen. Of je neemt een taxi naar Groningen Airport Eelde.


Vergelijk de beste aanbieders


Zeker als je vanuit een andere Nederlandse provincie komt, is het gemakkelijk om met de auto naar Groningen Airport Eelde te komen. Parkeren bij Groningen Airport kan op verschillende parkeerterreinen. Deze liggen op loopafstand van de terminal van Groningen Eelde Airport. Je kiest bijvoorbeeld voor één van de drie officiële parkeerplaatsen (P1, P2, P3) van het vliegveld om te parkeren. Ben je echter op zoek naar een alternatieve, goedkope parkeerplaats? Dan kun je via Parkos een voordelige parkeerplaats boeken die niet ver van de luchthaven verwijderd is. Soms ligt deze zelfs op loopafstand, bijvoorbeeld direct tegenover de luchthaven.


Bij parkeren op Vliegveld Eelde parkeer je veilig en een gratis shuttlebus is inbegrepen bij de reservering. Kijk voor een aanbod van parkeerplaatsen bij deze luchthaven op onze website. We bieden parkeren met de laagste prijsgarantie. Je kunt direct na je reservering betalen. Zo ben je verzekerd van een plek bij een van de parkeeraanbieders op een terrein op loopafstand van de luchthaven.

Goedkoop parkeren bij Groningen Eelde airport

Door het reserveren van een parkeerplek op loopafstand bij Eelde Airport, vermijd je stressvolle situaties. Je hoeft alleen op tijd naar Groningen Eelde te komen en tijdig parkeren op vliegveld Eelde. Door vooraf via Parkos te reserveren bij een van de parkeeraanbieders, betaal je minder dan bij een officiële parkeerplaats bij Groningen Airport Eelde. Je kunt dus op Groningen Airport Eelde parkeren bij alternatieve en betrouwbare parkeeraanbieders. Deze garantie bieden wij omdat we de parkings controleren. De beschikbare parkeeraanbieders houden hun parkeertarieven laag en dat zie je als klant terug in de totaalprijs. Reserveer vooraf en annuleer of wijzig je reservering kosteloos tot een dag voor vertrek bij de parkeerplaats op de luchthaven. Kijk voor een overzicht van de parkeertarieven op onze website en vind de parkeerplaats die voor jou het meest gunstig ligt bij vliegveld Eelde.

navigation

Voor de parkeermogelijkheden bij Groningen airport Eelde zijn er diverse alternatieve aanbieders. Deze liggen vlak bij het vliegveld, op loopafstand. Of je maakt gebruik van de korte transfer met een shuttlebus. Deze brengt je binnen enkele minuten naar de luchthaven. Gratis parkeren vliegveld Eelde kan niet. Maar je kunt wel goedkoop parkeren op een alternatief parkeerterrein bij Groningen Airport Eelde. Reserveer via Parkos vandaag nog je parkeerplaats op deze luchthaven.

checklist

Via Parkos een parkeerplaats boeken bij Vliegveld Groningen verzekert je van een betrouwbare aanbieder voor het parkeren bij Groningen Airport. Reserveren doe je eenvoudig online tegen een gunstig parkeertarief. Profiteer bij de betrouwbare aanbieders van extra opties zoals een parkeerplek met cameratoezicht, ruime parkeerplekken en een terrein op loopafstand van de terminal. Daarnaast kies je tussen shuttle parking of valet parking. Je reservering annuleer je gratis 24 uur voor vertrek. Wijzigingen kun je ook nog doorgeven. Daarbij kun je rekenen op een goede service en kwaliteit van het parkeerterrein bij de luchthaven. Vergelijk de tarieven van Eelde parkeren zelf en boek vandaag nog je budget parking bij Groningen Airport Eelde.

reviews

Klanten beoordelen de service bij de luchthavens van Parkos gemiddeld met een score van 8.5/10. Je kunt zelf ook een review achterlaten na het Groningen Airport Eelde parkeren.

Kosten parkeren vliegveld Eelde

Parkeren Vliegveld Eelde - parkeertarieven Foto: Parkeren Vliegveld Eelde
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
Parkeren Vliegveld Eelde € 40,00 1 min Buiten Shuttle parkeren

*De kosten voor het parkeren bij vliegveld Eelde kunnen verschillen, afhankelijk van de periode. In de tabel staan de prijzen voor parkeren van 1 september tot en met 8 september 2023 en tonen de goedkoopste aanbieding.

Shuttle parkeren en valet parkeren Groningen Airport Eelde

Bij het parkeren vliegveld hebben we het vaak over shuttle parkeren en valet parkeren. Lees hier wat de verschillende parkeeropties inhouden.

Shuttle parkeren

Kies je manier van parkeren

Hoewel de parkeerplek op vliegveld Groningen vaak op loopafstand van het vliegveld ligt, is het toch handig als je niet met je koffer hoeft te slepen. Kies daarom bij het online reserveren voor shuttle parking bij Airport Eelde. Je rijdt naar het terrein van de parkeeraanbieder en parkeert je auto op een van de beschikbare parkeerplaatsen. Een gratis shuttlebus brengt je naar de terminal van Groningen airport Eelde. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen, is relaxen.

Bovendien parkeer je je auto met een gerust gevoel, want er is cameratoezicht aanwezig. Bij terugkomst staat er een shuttlebus klaar om de passagiers na de vlucht naar hun auto te brengen. Wil je meer weten over de shuttle service? Hiervoor kun je dagelijks terecht bij onze klantenservice. Zij beantwoorden al je vragen over parkeren bij Vliegveld Eelde.

Valet parking

valet parkeren

Valet parking Airport Eelde is een graag geziene service op veel luchthavens. Hierbij parkeer je niet zelf je auto bij de luchthaven, maar rijd je rechtstreeks naar de vertrekhal van Vliegveld Groningen. Hierdoor ben je altijd op loopafstand van de terminal. De parkeeraanbieder parkeert je auto op het gereserveerde parkeerterrein. Als je van deze optie gebruik wilt maken, geef je dit op bij de online reservering. Bij aankomst op de luchthaven word je bij de terminal opgewacht door de chauffeur en krijg je je auto direct terug op Groningen Airport Eelde. Je boekt gemakkelijk en snel een parkeerplaats bij de luchthaven tegen de laagste prijs. Het auto parkeren met valet parkeren is hierbij een optie. Heb je vragen over valet parken of wil je andere informatie? Kijk dan voor een inhoudelijk antwoord op onze website bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenservice.

Lang parkeren vliegveld Eelde

Of je nu een parkeerterrein zoekt voor lang of kort parkeren op Vliegveld Eelde. Via ons reserveer je direct online, ook ruim voor vertrek. Je vindt altijd het beste aanbod op onze website en je kunt direct reserveren.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: vergelijk de verschillende opties voor de parkeermogelijkheden voor Eelde Airport. Let daarbij op de vermelding van cameratoezicht en of je naar de luchthaven gebracht wordt met een shuttlebus of dat een chauffeur je bij aankomst opwacht en je auto parkeert. Parkeer je auto bij een betrouwbare aanbieder buiten of overdekt, zodat je met een gerust gevoel het vliegtuig neemt en geniet van je reis.

Kies je manier van parkeren

Kies je manier van parkeren: voor het parkeren Eelde zijn er diverse opties om te parkeren bij het vliegveld. Parkeer zelf en maak gebruik van de gratis shuttlebus die je van het parkeerterrein naar het vliegveld brengt. De shuttlebus rijdt van de parkeerplaats rechtstreeks naar de vertrekhal. Bij terugkomst op het vliegveld brengt de shuttlebus je naar je auto op het parkeerterrein. Deze manier van parkeren vliegveld is relatief goedkoop en gemakkelijk. Bij valet parkeren vliegveld Eelde, staat een chauffeur bij het vliegveld klaar. Hij brengt je auto naar het parkeerterrein. Dit hoef je dus niet zelf te doen. Je kunt direct doorlopen naar de incheckbalie in de terminal. Deze optie is in verhouding iets duurder dan shuttle parkeren, maar het bespaart je ook tijd en moeite. Bekijk de opties voor parkeren Vliegveld Eelde op onze website en reserveer de optie die je het meest aanspreekt.

Veiligheid

Veiligheid: veilig parkeren doe je met Parkos. De parkeerplaatsen die je via Parkos reserveert, voldoen aan de door ons gestelde veiligheidseisen. De parking waar je parkeert, heeft bijvoorbeeld cameratoezicht en is voldoende verlicht. Wij controleren de aanbieders op onze website hier persoonlijk op. Net als dat we letten op de geleverde service, opties en veiligheid. Je vindt op onze website terug wat de aanbieder van de parking heeft gedaan om de kwaliteit te garanderen. Zo worden alle parkeerterreinen 24/7 bewaakt. Je kunt dus met een gerust gevoel gaan vliegen.

Plan je reis

Plan je reis: bereid je goed voor als je naar Groningen airport Eelde reist. Houd rekening met eventuele vertragingen onderweg. Maak voor de volledigheid gebruik van onze routeplanner. Vlieg je met Corendon en maak je gebruik van shuttle parking? Houd dan ook rekening met de tijd die de shuttlebus nodig heeft om van het parkeerterrein naar het vliegveld te komen.

Parkeertarieven bij Groningen Airport Eelde

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Parkeren Vliegveld Eelde Shuttle parkeren | Buiten vanaf €42.00

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 25-7-2024 tot vr. 2-8-2024.

Parkeeraanbieders bij Groningen Airport Eelde

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost het om te parkeren bij Groningen Airport Eelde?

  chevron
  Gemiddeld kost een parking voor 1 week bij Groningen Airport Eelde € 42,00 .
 • Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Groningen Eelde airport aanwezig zijn?

  chevron

  Bij Parkos raden we aan om uiterlijk 2 uur voor uw vlucht te arriveren op het vliegveld, zodat u zonder stress het incheckproces kunt doorlopen. Neem daarbij ook de tijd voor het parkeren en de reistijd van de shuttle mee. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer u gaat parkeren bij vliegveld Eelde. 

   

  Wanneer u heeft gekozen voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar de geboekte parkeerpartner en het bijbehorende parkeerterrein. Wanneer u aankomt op het parkeerterrein, neemt u de shuttlebus naar Groningen Eelde airport. De reistijd van de shuttlebus staat altijd aangegeven op onze website en in de bevestigingsmail van uw reservering.

   

  Bij valet parkeren kunt u gelijk naar het vliegveld rijden, waar een medewerker van de parkeerpartner op u wacht. Deze medewerker controleert de auto op schade en vervolgens overhandigt u uw sleutels aan deze medewerker. Deze parkeert vervolgens uw auto op het parkeerterrein waar u een boeking voor heeft gemaakt. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel uw reis voortzetten.

   

 • Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Groningen Eelde?

  chevron

  Wanneer u kiest voor de valet service van Groningen Eelde Airport, wordt uw voertuig opgehaald bij de vertrekhal. U hoeft dus alleen maar met uw auto naar de luchthaven van vliegveld Eelde te rijden. Bel de parkeeraanbieder een kwartier voor aankomst in de vertrekhal. Er zal dan een medewerker van onze parking partner aanwezig zijn om uw auto naar de parkeerplaats te rijden. U hoeft dus niet zelf naar de parkeerplaats te rijden.

   

  De medewerkers van het parkeerterrein herkennen uw voertuig aan het kenteken en het merkmodel. U geeft deze gegevens door bij het boeken van een parkeerplaats bij de parking. Controleer samen met de medewerker eerst de auto op eventuele schade. Zo komt u bij terugkomst niet voor verrassingen te staan. Na controle hiervan en na het inpakken van uw bagage kunt u direct naar de incheckbalie. Het bespaart tijd en is ook de meest comfortabele parkeermogelijkheid.

   

  Alle aanbieders werken met gecertificeerde chauffeurs, dus uw auto is in veilige handen bij één van onze parking partners.

   

  Hoe kom ik bij de vertrekhal?

  Wanneer u kiest voor valet parking bij Groningen Eelde Airport, dan vertrekt u op eigen gelegenheid naar de vertrekhal en spreekt u af met een medewerker van de parking op een specifieke locatie.

   

  Bij terugkomst

  Wanneer u terugkomt op het vliegveld na uw reis, hoeft u alleen maar de parkeeraanbieder te bellen. Dan weet de parking precies wanneer je aankomt. Het telefoonnummer kunt u vinden in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt na het maken van een reservering. Vervolgens staat uw auto klaar bij de aankomsthal, waardoor u uw reis naar huis direct kunt voortzetten. Handig toch?

   

  Waar staat de medewerker van de parking?

  De medewerker van de parkeeraanbieder is te vinden op de afgesproken plaats, die u terug kunt vinden in de bevestigingsmail van uw reservering. De medewerker is te herkennen aan de bedrijfskleding van het parkeerbedrijf. Ook heeft de medewerker uw gegevens. Mochten u en de medewerker elkaar niet kunnen vinden, dan raden wij aan om het telefoonnummer van de parking te bellen.

   

  Voor- en nadelen van valet parkeren

  Bij het reserveren van een parkeerplaats bij Groningen Eelde airport wilt u graag een goede keuze maken. De voor- en nadelen van valet parkeren staan hieronder op een rijtje.

   

  Voordelen

  Snelheid. U bespaart veel tijd als u zelf naar de vertrekhal rijdt. Met valet parkeren bent u direct bij de vertrekhal en hoeft u niet nog van de parking naar vliegveld Eelde te reizen.

  Gemak. Het is niet nodig om vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld te rijden met bijvoorbeeld een shuttle. 

   

  Nadelen

  Transparantie. Een medewerker van het parkeerbedrijf rijdt met uw auto naar de parkeerplaats, waardoor u niet kunt zien waar uw auto precies geparkeerd zal worden. Wel is het zo dat onze partners geïnspecteerd worden en dat zij alleen werken met gecertificeerde chauffeurs.

  Prijs. Valet parkeren is vaak iets duurder dan shuttle parkeren. Dat komt door het gemak dat de valet service met zich meebrengt.

   

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Groningen Eelde?

  chevron

  Wanneer u parkeert bij vliegveld Eelde en kiest voor shuttle parkeren, parkeert u op een parkeerplaats bij de door u gereserveerde parkeeraanbieder. Vervolgens wordt u door een medewerker van de parking in een comfortabele shuttle naar de luchthaven gebracht.

  Bij terugkomt op het vliegveld na uw reis, neemt u de shuttle service van de parking terug naar het parkeerterrein. Daar haalt u uw auto weer op en vervolgt u uw reis naar huis. Deze service zorgt voor extra gemak wanneer u parkeert bij het vliegveld.

   

  Verkeersinformatie

  Vliegveld Groningen Eelde ligt dichtbij Groningen en is goed bereikbaar via de A28, afrit 37. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven te bereiken via lijn 9 (Groningen-Eelde). Wanneer u met de auto komt, moet u rekening houden met eventuele files en wegwerkzaamheden. In 2022 wordt er hard gewerkt aan de weg en aan het spoor. Ga voorbereid op reis en bekijk voor vertrek de actuele informatie op www.groningenbereikbaar.nl.

   

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd