P1, P2, P3 Groningen Airport vergelijken
Vanaf € 2,00 per dag! Wijzig vliegveld

Officiële parkings van Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is gemakkelijk bereikbaar via verschillende transportopties. Met de auto kun je via de A28 (Groningen - Assen), afrit 37, rechtstreeks naar de luchthaven rijden. De parkeermogelijkheden zijn uitstekend, met de officiële parkeerplaatsen vlak bij de vertrekhal.


Als je passagiers wilt afzetten of ophalen, zijn er Kiss & Ride parkeervakken direct voor de terminal, waar je kort gratis kunt parkeren. Voor langere parkeertijden kun je terecht op parkeerterrein P1, dat op slechts 50 meter afstand van de terminal ligt.


Op deze pagina vind je meer informatie over de officiële parkings van Groningen Airport Eelde. Let op! Het is nog niet mogelijk om deze te boeken via Parkos. Op onze website bieden we een alternatieve optie voor de officiële parkeerterreinen en kun je meer infomratie lezen over deze alternatieven en officiële terreinen.


Goedkoopste P3
Dichtstbij P1
Lang parkeren P3
Kentekenherkenning P1, P2 en P3
Elektrisch opladen Ja
Parking Prijs (week) Afstand Lang parkeren In- en uitrijden op kenteken
P1 Groningen Airport € 90,00 1 min
P2 Groningen Airport € 70,00 1 min
P3 Groningen Airport € 50,00 4 min

Alternatieve parkeeroptie bij vliegveld Eelde

Parkeren bij Groningen Airport Eelde is eenvoudig, vooral als je van buiten de provincie komt. Op loopafstand van de terminal zijn verschillende parkeeropties beschikbaar, waaronder de drie officiële parkeerplaatsen (P1, P2, P3) van het vliegveld. Voor een voordelige en alternatieve parkeerplaats kun je via Parkos een plek boeken die dichtbij de luchthaven ligt, soms zelfs op loopafstand en direct tegenover de terminal. Bij Parkeren Vliegveld Eelde je van veiligheid en is een gratis shuttlebus inbegrepen bij je reservering. Ontdek ons aanbod op onze website, waar we de laagste prijsgarantie bieden en je direct na reservering kunt betalen, zodat je verzekerd bent van een plek bij een van de parkeeraanbieders op loopafstand van de luchthaven.


Parking Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Parkeren Vliegveld Eelde € 40,00 1 min Buiten Shuttle

*De parkeertarieven op Groningen Airport Eelde kunnen verschillen afhankelijk van de reserveringsperiode.


Meer informatie over de officiële parkings van Groningen Airport Eelde

Parkeer voordelig, veilig en op loopafstand van de terminal bij Groningen Airport Eelde's officiële parkeerterrein. Met onze betaalbare tarieven en optimale nabijheid, vind je altijd de perfecte parkeerplek die aansluit bij jouw reisbehoeften. Een zorgeloos begin van je reis is gegarandeerd. Bij Parkos bieden we alternatieve opties naast de officiële parkings.


Corendon klanten die vanaf Groningen Airport vertrekken, kunnen gratis parkeren op een officiële parkeerplaats vlakbij de vertrekhal, exclusief voor Corendon gasten. Bij aankomst volg je de borden of aanwijzingen van de parkeerwacht. Reserveren is niet nodig. Je kunt voor vertrek bij de incheckbalie je parkeerkaart inwisselen voor een gratis uitrijkaart op vertoon van je Corendon ticket(s). Let op: bij terugkomst kan de incheckbalie gesloten zijn, dus zorg ervoor dat je voor vertrek je uitrijkaart hebt geregeld. Het wordt aanbevolen om minimaal 3 uur voor vertrek op de parkeerlocatie aanwezig te zijn.


Vergelijk parkeeropties bij Groningen Eelde Airport

P1 Groningen Airport

P1 bij Groningen Airport biedt de meest luxe parkeerervaring, tegen iets hogere tarieven die nog steeds zeer concurrerend zijn voor een officiële parkeerplaats. Met uitgebreide servicefaciliteiten en een locatie recht tegenover de luchthaven, geniet je van het gemak van een zorgeloze start van jouw reis. Parkeren op P1 betekent letterlijk binnen een minuut te voet bij de terminal zijn, waardoor het parkeren bij Vliegveld Groningen niet makkelijker kan worden. P1 is voorzien van camera surveillance, heeft geen maximale inrijhoogte en biedt een goed verlicht, geasfalteerd terrein. Bovendien kunt je jouw autosleutels veilig bij je houden tijdens je reis. Met een loopafstand van slechts 50 meter, biedt P1 extra nabijheid en comfort voor een zorgeloze parkeerervaring.

P2 Groningen Airport

Parkeren op P2 Groningen Airport is de beste keus voor reizigers die op zoek zijn naar goedkoop en gemakkelijk parkeren dichtbij de vertrekhal. Gelegen op het adres Machlaan 10, 9761 TK in Eelde, biedt deze officiële parkeerplaats van de luchthaven scherpe tarieven en een eenvoudige reis naar de terminal, slechts op een minuut loopafstand. Met in- en uitrijden op kenteken en een overzichtelijk terrein voorzien van cameratoezicht, biedt P2 Groningen Airport een veilige en stressvrije parkeerervaring. Bovendien behoudt u uw autosleutels zelf, terwijl het terrein goed verlicht en geasfalteerd is voor extra gemak.

P3 Groningen Airport

Bij Groningen Airport zijn de officiële parkeerplaatsen niet zo prijzig als bij de meeste luchthavens. Voor de voordeligste tarieven kun je terecht op P3 Groningen, waar je slechts 4 minuten hoeft te lopen naar de terminal en je autosleutels zelf kunt behouden. De parkeerplaats op P3 is gelegen aan de Machlaan 44 te Eelde en hoewel niet volledig geasfalteerd, is het terrein netjes afgesloten met omheining en een slagboom. Parkeren verloopt via kentekenherkenning, waardoor je gemakkelijk in- en uit kunt rijden. Met een loopafstand van slechts 200 meter en een reistijd van 4 minuten naar de terminal, biedt P3 Groningen Airport een handige en betaalbare parkeeroptie voor je reis.


Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over parkeren bij Groningen Airport Eelde.


Hoe werkt kentekenherkenning bij parkeren Groningen Airport Eelde?


Bij het gebruik van kentekenherkenning bij parkeren op Groningen Airport Eelde, nadat je vooraf hebt gereserveerd, geef je je kenteken op bij de reservering. Bij het inrijden wordt je kenteken gelezen door de kaartlezer en ontvang je een kaartje uit de kaartgever, waardoor de slagboom binnen enkele seconden opengaat. Als er geen kaartje uitkomt, voer dan je toegangscode in, te vinden op de reserveringsbevestiging. Zorg ervoor dat je deze bevestiging bij de hand hebt.


Waar kan ik goedkoop parkeren bij Groningen Airport Eelde?


Bij Groningen Airport Eelde kun je voordelig parkeren op de officiële parkeerplaatsen, waarbij de parkeerplaatsen op P3 de goedkoopste optie zijn, vanaf €50,-. Daarnaast biedt Parkos een vergelijkingstool voor alternatieve parkeeropties die vaak iets verder van de luchthaven liggen, maar dezelfde kwaliteit en service bieden. Bij Parkos kun je al een week lang parkeren bij Groningen Airport Eelde vanaf €40,- en kiezen tussen shuttle parkeren of valet parkeren.


Wat zijn populaire bestemmingen vanaf Groningen Airport?


Populaire bestemmingen vanaf Groningen Airport zijn onder andere Kos, Antalya, Gran Canaria, Alanya, Kreta en Mallorca. Voor meer informatie over beschikbare vluchten en bestemmingen, kun je de officiële website raadplegen. Daarnaast kun je parkeren op de officiële parkeerterreinen nabij het vliegveld voor het gemak en de veiligheid van jouw voertuig tijdens je reis.