Parkeren Vliegveld Eelde

Parkeren Vliegveld Eelde is uw ideale partner voor betrouwbaar en veilig parkeren bij Groningen airport Eelde. U kunt bij Parkeren Vliegveld Eelde buiten parkeren op het moderne beveiligde terrein en u kunt de autosleutels gewoon meenemen op uw reis. De shuttlebus brengt u direct binnen 1 minuut naar de vertrekhal. Bij Parkeren vliegveld Eelde betaalt u nooit meer van 35 euro.

Meer informatie

Adres

Burgemeester J.G. Legroweg, 9761 TD, Eelde
Parkeren Vliegveld Eelde

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkeren Vliegveld Eelde

Parkeren Vliegveld Eelde beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over Parkeren Vliegveld Eelde

Bij Parkeren Vliegveld Eelde kunt u dichtbij de vertrekhal parkeren met alle soorten personen auto's. Het ruime parkeerterrein van Parkeren Vliegveld Eelde bevindt zich direct tegenover de landingsbaan van Groningen Airport Eelde. Lokaal bekend als “Parkeerterrein Bloemenveiling”.

Shuttle parkeren
Bij aankomst op het parkeerterrein kunt u zelf uw auto Parkeren op een van de ruime parkeerplaatsen van vliegveld Eelde. U kunt direct uw bagage in de shuttlebus laden en u wordt gratis binnen 1 minuut naar de vertrekhal gereden.

Bij Parkeren Vliegveld Eelde staat uw auto veilig geparkeerd. Uw auto staat veilig op het afgesloten parkeerterrein en er is 24/7 cameratoezicht.

Het parkeerterrein van Parkeren Vliegveld Eelde is zo dichtbij de vertrekhal (minder dan 1 minuut met de shuttle) dat alle faciliteiten op het airport te vinden zijn. U hoeft bij Parkeren Vliegveld Eelde niet te wachten op de shuttle en u wordt indien gewenst geholpen met uw bagage.

U parkeert de auto zelf en neemt de autosleutels mee op reis.

Shuttle parkeren

Aankomst
Op de dag ven vertrek rijdt u naar Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde. Lokaal bekend als “Parkeerterrein Bloemenveiling. Daar aangekomen kunt u uw auto zelf parkeren in een van de ruime parkeervakken. De shuttlebus brengt u binnen 1 minuut naar de vertrekhal.

Terugkomst
Bij terugkomst op Groningen Airport Eelde kunt u zodra u de koffers heeft telefonisch contact opnemen met de parking. De shuttlebus staat weer voor u klaar als u buiten bent aangekomen. In de meeste gevallen is bellen niet nodig. De parkeeraanbieder houdt aan de hand van de door u ingevulde vluchtgegevens uw vlucht in de gaten en zien wanneer u weer geland bent.

Adres

Burgemeester J.G. Legroweg, 9761 TD, Eelde