9,9/10 152 beoordelingen

Parkeren Maastricht Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 1
Best beoordeeld Slim Parking Beek
Dichtstbij de luchthaven Slim Parking Beek
 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle en Valet Parking
 3. Lang Parkeren
 4. Vergelijk Parkings

Parkeren bij vliegveld Maastricht Aachen Airport

Een vakantie vanaf vliegveld Maastricht begint ontspannen als je met je eigen auto naar het vliegtuig rijdt. Je kunt natuurlijk vanaf het treinstation of met de bus naar de luchthaven van Maastricht gaan. Maar in het geval van openbaar vervoer moet je je bagage van station naar station verplaatsen. Daar heb je met de auto geen last van. Waar je wel aan moet denken, is het regelen van een parkeerplek. Een parkeerplaats boeken doe je eenvoudig en snel online via Parkos. Daardoor ben je verzekerd van een parkeerplaats dicht bij de luchthaven waar je je auto in goede handen geparkeerd laat, bijvoorbeeld op een kilometer afstand. Daarnaast kun je rekenen op een voordelig tarief. Voor het parkeren Maastricht Airport kies je enkel uit shuttle parkeren. Valet parkeren is niet langer mogelijk, wat op grotere luchthavens wel kan. De luchthaven van Maastricht is goed bereikbaar aangezien deze naast de snelweg A2 ligt. Om de meest eenvoudige weg naar vliegveld Maastricht te vinden, kun je gebruik maken van onze routeplanner.


Vergelijk de beste parkeerplaatsen


Maastricht Aachen Airport wordt door sommigen gezien als een kleine luchthaven. In vergelijking met Schiphol of Eindhoven Airport is dit natuurlijk ook zo. Maar toch is Maastricht Airport een groot vliegveld in Nederland, zeker gezien het aantal passagiers dat jaarlijks vanaf deze luchthavens vertrekt. Als je op reis gaat vanaf Maastricht, vlieg je soms in een klein vliegtuig. Vanaf dit vliegveld vertrekken er vluchten van Corendon en Ryanair naar diverse, internationale bestemmingen. Hoewel de luchthaven misschien niet zo groot is, kan het in bepaalde periodes toch druk zijn. Parkeren bij Maastricht Airport is dan niet altijd eenvoudig, zelfs al is het een klein vliegveld. Reserveer daarom tijdig via Parkos een parkeerplaats.

Goedkoop parkeren bij Maastricht Airport

Gratis parkeren is niet realistisch, maar goedkoop parkeren bij Maastricht Airport hoort zeker tot de mogelijkheden. Als je via Parkos een parkeerplek reserveert, boek je een parkeerplaats dicht bij vliegveld Maastricht. Dit zijn officiële parkeerplaatsen, bijvoorbeeld vlak bij de provinciale weg of bij het Business Park. Deze goedkope aanbieders bevinden zich in ieder geval enkele minuten van de luchthaven. Reizigers rijden met hun eigen auto naar het parkeerterrein. Met de gratis shuttlebus word je van het terrein naar de luchthaven gebracht. Deze shuttleservice is bij de parkeerkosten inbegrepen. Bij aankomst met je vlucht staat dezelfde shuttlebus weer klaar om je met je bagage naar je auto te brengen die op het gereserveerde terrein staat. Duurt je reis onverwacht een dag langer, bijvoorbeeld door vertraging? Je kunt dit uiteraard niet vooraf weten bij het reserveren. Maar de kosten voor deze verlenging, reken je gewoon ter plaatse bij de parkeeraanbieder af.

De parkeertarieven voor de parkings bij Maastricht zijn gunstig via Parkos. Gratis parkeren is geen optie, maar je betaalt zeker niet te veel voor de parkeerplaatsen rond de Luchthaven Maastricht. We bieden je Slim Parking Maastricht aan. Je parkeert bij Slim Parking Maastricht op slechts 5 minuten ten noorden van het vliegveld. Dat is dichterbij dan dat je in de buurt van het station parkeert. Nu parkeer je dus bijna op loopafstand. Maar dankzij de shuttleservice hoef je de afstand naar de vertrekhal van de luchthaven niet te lopen. De shuttleservice is bij de prijs inbegrepen die je op het vergelijkingsoverzicht ziet staan. Deze bus zet je af op loopafstand van de terminal.

Goedkoop parkeren gaat uitstekend samen met een goede service. We hechten hier grote waarde aan. Daarom controleren we persoonlijk of de parkeerplaatsen van de aanbieders op airport Maastricht voldoen aan onze voorwaarden. Hierdoor kunnen we 100% betrouwbaar. Bij Parkos vind je voor parkeren bij Maastricht airport de beste deals. Op de parkeerplaats in Maastricht is, naast de camerabewaking, 24 uur per dag 7 dagen per week iemand aanwezig. Parkeren bij de parking Maastricht doe je zelf door je auto op de aangewezen plek te plaatsen.

Ook onze klanten zijn te spreken over de goed prijs-kwaliteitverhouding van de verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van de luchthaven van Maastricht. Onze klanten beoordelen onze parkings in Maastricht gemiddeld met een 8,6.

Shuttle & valet parkeren met Parkos

Bij Maastricht Aachen Airport is het mogelijk om shuttle en valet te parkeren.

Shuttle parkeren Maastricht Airport

Shuttle parkeren

Lang parkeren op Maastricht Aachen Airport kan met shuttle parkeren. Via Parkos reserveer je een parkeerplek bij een van onze aanbieders. Je maakt bijvoorbeeld een reservering bij Vakgarage Ernes voor het shuttle parkeren. Hierbij hoef je geen rekening te houden met openingstijden, tenzij dit bij de reservering wordt aangegeven. In bepaalde gevallen krijg je een persoonlijke parkeerkaart. Je kunt de autosleutels afgeven of kiezen voor de optie om deze mee te nemen. Met je auto rijd je naar het terrein van de parkeeraanbieder. Een medewerker van het parkeerterrein ontvangt je. Vervolgens zet je de auto op de aangewezen plek. Eventueel krijg je hulp bij het tillen van je koffers. Met de gratis bus gaan alle reizigers naar het vliegveld. De bus zal je bij aankomst ook weer ophalen. Voor vragen over het shuttle parkeren Maastricht Aachen Airport kun je op de site kijken bij veelgestelde vragen.

Valet parking Maastricht airport

Valet parking

Wilt je nog comfortabeler reizen? Dan kunt je voor valet parkeren kiezen. Bij deze service rijd je naar het vliegveld toe en op deze manier ben je meteen bij de vertrekhal. Voordat je aankomt bij het vliegveld is het handig om contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Jullie zullen dan samen overleggen over de exacte plek op het vliegveld. Een chauffeur neemt de auto in en zal de auto parkeren. Op deze manier hoef je niet met een shuttlebus naar het vliegveld. Op de dag van terugkomst zal een medewerker van de parkeeraanbieder met jouw auto naar het vliegveld komen. Na een check en de overhandiging kun je meteen de reis naar huis vervolgen. Kortom, dit is een handige en efficiënte manier van parkeren bij Maastricht Aachen airport. Heb je nog meer vragen over shuttle of valet parkeren? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Lang en kort parkeren Maastricht Aachen Airport

Parkeren bij vliegveld Maastricht

Het boeken van een parkeerplek bij het vliegveld is met Parkos binnen enkele minuten geregeld. Dit geldt zowel voor kort parkeren voor een paar dagen of lang parkeren voor een paar weken. Via onze site is het gemakkelijk om de verschillende aanbieders te vergelijken en de beste aanbieder te kiezen. Parkeren Maastricht Airport kan via Parkos veilig en betrouwbaar.

Voor een goed begin van de reis geven we de volgende tips voor het kort parkeren en lang parkeren bij vliegveld Maastricht Aachen:

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: neem de tijd om prijzen te vergelijken en zo geld te besparen. Als je lang parkeert op de luchthaven dan kan dat normaal gesproken aardig duur worden. Bij Parkos garanderen wij altijd de laagste prijs voor een parking op Luchthaven Maastricht.

Kies je manier van parkeren: Let bij het reserveren op de opties die de verschillende parkeeraanbieders hebben.


Bij shuttle parkeren op Maastricht Airport rijd je op de dag van vertrek rechtstreeks naar de parking. Je parkeert je auto en wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst staat de shuttlebus voor je klaar.

Veiligheid: je wilt dat je auto veilig geparkeerd staat bij Maastricht Airport. Je kunt deze thuislaten en kiezen voor het openbaar vervoer. Maar dan moet je alsnog van het station naar de luchthaven. Via Parkos parkeer je je auto veilig op alle locaties van de zorgvuldig geselecteerde parkeeraanbieders. We controleren de faciliteiten en de veiligheid van elke parking in de buurt van luchthaven Maastricht. Op de pagina's van de parkeeraanbieder vind je hierover alle informatie. Alle parkeerterreinen van de parkeeraanbieders zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, bewaakt.

Plan je reis: Plan van tevoren je reis naar het vliegveld. Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden onderweg naar de parking van Maastricht Airport. Zorg dat je op tijd bij de parking bent zodat je niet hoeft te haasten bij het op reis gaan. Kijk daarom vooraf waar de parkeerplaats ligt en maak voor een goede voorbereiding gebruik van onze routeplanner pagina.

Parkeertarieven bij Maastricht Aachen Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Slim Parking Beek Shuttle parkeren | Buiten -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 25-7-2024 tot vr. 2-8-2024.

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Maastricht Airport?

  chevron

  Shuttle parkeren betekent dat je zelf naar de parking rijdt en je auto daar parkeert op een beschikbare plek. Voordat je bij de parkeeraanbieder aankomt, bel je het nummer in de bevestigingsmail. Door jouw telefoontje kan de parking ervoor zorgen dat er een shuttle bus klaarstaat om je naar de luchthaven te brengen. De shuttle service is inbegrepen in de prijs die op onze website vermeld staat. Eenmaal aangekomen bij Maastricht Airport kun je direct inchecken en ben je op tijd voor je vlucht. Shuttle parkeren via Parkos biedt vaak een voordelige prijs en goede service, waardoor het een aantrekkelijke parkeeroptie is.

   

  Waar zijn de parkeerterreinen gelegen?

  De parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen liggen op maximaal 12 minuten rijden van de luchthaven. Door te parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder hoef je geen last te hebben van de drukte op en rondom Maastricht Airport.

   

  Terugreis naar je auto

  Bij terugkomst bel je het nummer in de bevestigingsmail om te melden dat je geland bent. Een chauffeur van de parking rijdt naar de luchthaven van Maastricht en brengt je met de shuttle bus terug naar de parking waar je auto geparkeerd staat. Je kunt instappen en je reis naar huis vervolgen.

 • Hoe werkt valet parkeren bij Maastricht Airport?

  chevron

  Valet parkeren is de gemakkelijke en tijdbesparende manier van parkeren bij Maastricht Airport. Je rijdt zelf naar de luchthaven, waar een medewerker van het parkeerbedrijf op je wacht om je auto voor je te parkeren. Terwijl zij dit doen, kun jij je reis vervolgen. Deze luxe vorm van parkeren betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het zelf zoeken naar een parkeerplek.

   

  De chauffeur die verantwoordelijk is voor het parkeren van je auto zal er zorgvuldig mee omgaan. De parkeeraanbieders die met Parkos samenwerken, hebben ervaren chauffeurs in dienst. Samen met jou zal de chauffeur je auto controleren op eventuele schade voordat hij deze parkeert. Op deze manier kun je met een gerust hart van je vakantie genieten.

   

  Hoe kom je bij Maastricht Airport?

  Maastricht Airport is goed bereikbaar met de auto. Als je vanuit Nederland komt, neem je de afslag 'Maastricht Aachen Airport' vanaf de A2. Ongeacht de richting waarvandaan je komt, je neemt afritnummer 50. Zorg ervoor dat je de reisinformatie in de gaten houdt om onverwachte vertragingen in het verkeer te voorkomen en ervoor te zorgen dat je je vlucht niet mist.

   

  Waar ontmoet je de medewerker van het parkeerbedrijf?

  Voordat je de luchthaven Maastricht Aachen nadert, bel je het nummer dat je in de bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit nummer is van de parkeeraanbieder. Je spreekt met een chauffeur van het parkeerbedrijf om je aankomsttijd te bevestigen. De chauffeur zal op de afgesproken tijd bij de luchthaven zijn en je auto herkennen aan de gegevens die je hebt ingevuld bij de reservering. Vervolgens wordt je auto voor je geparkeerd terwijl jij kunt inchecken voor je vlucht.

   

  Bij terugkomst

  Bij je terugkeer bel je zodra je geland bent naar het nummer van de parkeeraanbieder om aan te geven dat de chauffeur naar Maastricht Airport kan rijden. Je kunt dan je bagage ophalen en daarna je auto direct in ontvangst nemen. De auto staat dan klaar zodat je je reis kunt voortzetten. Kortom, valet parkeren is de gemakkelijke en snelle manier van parkeren die je tijd en moeite bespaart.

   

 • Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Maastricht aanwezig zijn?

  chevron

  Voor het parkeren bij Maastricht Airport raden we je aan om minstens 3 uur voor de vertrektijd van je vliegtuig aanwezig te zijn, ofwel op het parkeerterrein of bij de vertrekhal. Dit komt doordat de luchthaven adviseert om 2 uur van tevoren bij de incheckbalie te zijn. Het extra uur geeft je de tijd om je auto af te geven of met de shuttlebus vanaf het parkeerterrein naar de vertrekhal te reizen. Hoewel dit misschien als wat veel tijd klinkt, biedt het de mogelijkheid om ontspannen en stressvrij aan je reis te beginnen.

   

  Shuttle parkeren

  Als je hebt gekozen voor shuttle parkeren, rijd je naar het parkeerterrein. Daar kun je je auto parkeren en word je vrijwel direct met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Als dit niet het geval is, staat dit duidelijk vermeld op onze website. Het kan gebeuren dat een shuttlebus net is vertrokken, in dat geval moet je even wachten op de volgende bus. Dit duurt maximaal 20 minuten.

   

  Valet parkeren

  Voor valet parkeren raden we je aan om toch 3 uur van tevoren aanwezig te zijn op het afgesproken punt op de luchthaven. Dit komt doordat de medewerker van de parkeeraanbieder eerst je auto wil controleren op eventuele schades en alle benodigde documenten in orde wil maken. Ook kan het zijn dat je heel even moet wachten op een medewerker vanwege drukte. Kijk op je reservering of je de valet service moet bellen voordat je bij de luchthaven aankomt. Door ruim op tijd aanwezig te zijn, kun je met een gerust hart en zonder stress aan je reis beginnen.

   

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd