9,9/10 140 beoordelingen

Parkeren Maastricht Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
1
info message
Best beoordeeld
Slim Parking Beek
info checkmark
Goedkoopste
Slim Parking Beek
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Slim Parking Beek

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij vliegveld Maastricht Aachen Airport

Een vakantie vanaf vliegveld Maastricht begint ontspannen als je met je eigen auto naar het vliegtuig rijdt. Je kunt natuurlijk vanaf het treinstation of met de bus naar de luchthaven van Maastricht gaan. Maar in het geval van openbaar vervoer moet je je bagage van station naar station verplaatsen. Daar heb je met de auto geen last van. Waar je wel aan moet denken, is het regelen van een parkeerplek. Een parkeerplaats boeken doe je eenvoudig en snel online via Parkos. Daardoor ben je verzekerd van een parkeerplaats dicht bij de luchthaven waar je je auto in goede handen geparkeerd laat, bijvoorbeeld op een kilometer afstand. Daarnaast kun je rekenen op een voordelig tarief. Voor het parkeren Maastricht Airport kies je enkel uit shuttle parkeren. Valet parkeren is niet langer mogelijk, wat op grotere luchthavens wel kan. De luchthaven van Maastricht is goed bereikbaar aangezien deze naast de snelweg A2 ligt. Om de meest eenvoudige weg naar vliegveld Maastricht te vinden, kun je gebruik maken van onze routeplanner.


Maastricht Aachen Airport wordt door sommigen gezien als een kleine luchthaven. In vergelijking met Schiphol of Eindhoven Airport is dit natuurlijk ook zo. Maar toch is Maastricht Airport een groot vliegveld in Nederland, zeker gezien het aantal passagiers dat jaarlijks vanaf deze luchthavens vertrekt. Als je op reis gaat vanaf Maastricht, vlieg je soms in een klein vliegtuig. Vanaf dit vliegveld vertrekken er vluchten van Corendon en Ryanair naar diverse, internationale bestemmingen. Hoewel de luchthaven misschien niet zo groot is, kan het in bepaalde periodes toch druk zijn. Parkeren bij Maastricht Airport is dan niet altijd eenvoudig, zelfs al is het een klein vliegveld. Reserveer daarom tijdig via Parkos een parkeerplaats.Goedkoop parkeren bij Maastricht Airport

Gratis parkeren is niet realistisch, maar goedkoop parkeren bij Maastricht Airport hoort zeker tot de mogelijkheden. Als je via Parkos een parkeerplek reserveert, boek je een parkeerplaats dicht bij vliegveld Maastricht. Dit zijn officiële parkeerplaatsen, bijvoorbeeld vlak bij de provinciale weg of bij het Business Park. Deze goedkope aanbieders bevinden zich in ieder geval enkele minuten van de luchthaven. Reizigers rijden met hun eigen auto naar het parkeerterrein. Met de gratis shuttlebus word je van het terrein naar de luchthaven gebracht. Deze shuttleservice is bij de parkeerkosten inbegrepen. Bij aankomst met je vlucht staat dezelfde shuttlebus weer klaar om je met je bagage naar je auto te brengen die op het gereserveerde terrein staat. Duurt je reis onverwacht een dag langer, bijvoorbeeld door vertraging? Je kunt dit uiteraard niet vooraf weten bij het reserveren. Maar de kosten voor deze verlenging, reken je gewoon ter plaatse bij de parkeeraanbieder af.

navigation

De parkeertarieven voor de parkings bij Maastricht zijn gunstig via Parkos. Gratis parkeren is geen optie, maar je betaalt zeker niet te veel voor de parkeerplaatsen rond de Luchthaven Maastricht. We bieden je Slim Parking Maastricht aan. Je parkeert bij Slim Parking Maastricht op slechts 5 minuten ten noorden van het vliegveld. Dat is dichterbij dan dat je in de buurt van het station parkeert. Nu parkeer je dus bijna op loopafstand. Maar dankzij de shuttleservice hoef je de afstand naar de vertrekhal van de luchthaven niet te lopen. De shuttleservice is bij de prijs inbegrepen die je op het vergelijkingsoverzicht ziet staan. Deze bus zet je af op loopafstand van de terminal.

“checklist”

Goedkoop parkeren gaat uitstekend samen met een goede service. We hechten hier grote waarde aan. Daarom controleren we persoonlijk of de parkeerplaatsen van de aanbieders op airport Maastricht voldoen aan onze voorwaarden. Hierdoor kunnen we 100% betrouwbaar. Bij Parkos vind je voor parkeren bij Maastricht airport de beste deals. Op de parkeerplaats in Maastricht is, naast de camerabewaking, 24 uur per dag 7 dagen per week iemand aanwezig. Parkeren bij de parking Maastricht doe je zelf door je auto op de aangewezen plek te plaatsen.

“reviews”

Ook onze klanten zijn te spreken over de goed prijs-kwaliteitverhouding van de verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van de luchthaven van Maastricht. Onze klanten beoordelen onze parkings in Maastricht gemiddeld met een 8,6..

Tarieven parkeren Maastricht Airport

Parkeren Maastricht Airport Aanbieder pakketten - parkeertarieven Foto: Slim Parking Beek
Parking Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Slim Parking Beek € 50,00 6 min Buiten Shuttle

*De parkeertarieven bij Maastricht Airport kunnen variëren, afhankelijk van de periode. De tarieven die hierboven vermeld staan, zijn berekend voor de periode van 1 september tot en met 8 september 2023.

Shuttle & valet parkeren met Parkos

Bij Maastricht Aachen Airport is het mogelijk om shuttle en valet te parkeren.

Shuttle parkeren Maastricht Airport

Kies je manier van parkeren

Lang parkeren op Maastricht Aachen Airport kan met shuttle parkeren. Via Parkos reserveer je een parkeerplek bij een van onze aanbieders. Je maakt bijvoorbeeld een reservering bij Vakgarage Ernes voor het shuttle parkeren. Hierbij hoef je geen rekening te houden met openingstijden, tenzij dit bij de reservering wordt aangegeven. In bepaalde gevallen krijg je een persoonlijke parkeerkaart. Je kunt de autosleutels afgeven of kiezen voor de optie om deze mee te nemen. Met je auto rijd je naar het terrein van de parkeeraanbieder. Een medewerker van het parkeerterrein ontvangt je. Vervolgens zet je de auto op de aangewezen plek. Eventueel krijg je hulp bij het tillen van je koffers. Met de gratis bus gaan alle reizigers naar het vliegveld. De bus zal je bij aankomst ook weer ophalen. Voor vragen over het shuttle parkeren Maastricht Aachen Airport kun je op de site kijken bij veelgestelde vragen.

Valet parking Maastricht airport

valet parkeren

Wilt je nog comfortabeler reizen? Dan kunt je voor valet parkeren kiezen. Bij deze service rijd je naar het vliegveld toe en op deze manier ben je meteen bij de vertrekhal. Voordat je aankomt bij het vliegveld is het handig om contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Jullie zullen dan samen overleggen over de exacte plek op het vliegveld. Een chauffeur neemt de auto in en zal de auto parkeren. Op deze manier hoef je niet met een shuttlebus naar het vliegveld. Op de dag van terugkomst zal een medewerker van de parkeeraanbieder met jouw auto naar het vliegveld komen. Na een check en de overhandiging kun je meteen de reis naar huis vervolgen. Kortom, dit is een handige en efficiënte manier van parkeren bij Maastricht Aachen airport. Heb je nog meer vragen over shuttle of valet parkeren? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Lang en kort parkeren Maastricht Aachen Airport

Het boeken van een parkeerplek bij het vliegveld is met Parkos binnen enkele minuten geregeld. Dit geldt zowel voor kort parkeren voor een paar dagen of lang parkeren voor een paar weken. Via onze site is het gemakkelijk om de verschillende aanbieders te vergelijken en de beste aanbieder te kiezen. Parkeren Maastricht Airport kan via Parkos veilig en betrouwbaar.

Voor een goed begin van de reis geven we de volgende tips voor het kort parkeren en lang parkeren bij vliegveld Maastricht Aachen:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: neem de tijd om prijzen te vergelijken en zo geld te besparen. Als je lang parkeert op de luchthaven dan kan dat normaal gesproken aardig duur worden. Bij Parkos garanderen wij altijd de laagste prijs voor een parking op Luchthaven Maastricht.

Kies je manier van parkeren

Kies je manier van parkeren: Let bij het reserveren op de opties die de verschillende parkeeraanbieders hebben.

Bij shuttle parkeren op Maastricht Airport rijd je op de dag van vertrek rechtstreeks naar de parking. Je parkeert je auto en wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst staat de shuttlebus voor je klaar.

Veiligheid

Veiligheid: je wilt dat je auto veilig geparkeerd staat bij Maastricht Airport. Je kunt deze thuislaten en kiezen voor het openbaar vervoer. Maar dan moet je alsnog van het station naar de luchthaven. Via Parkos parkeer je je auto veilig op alle locaties van de zorgvuldig geselecteerde parkeeraanbieders. We controleren de faciliteiten en de veiligheid van elke parking in de buurt van luchthaven Maastricht. Op de pagina's van de parkeeraanbieder vind je hierover alle informatie. Alle parkeerterreinen van de parkeeraanbieders zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, bewaakt.

Plan je reis

Plan je reis: Plan van tevoren je reis naar het vliegveld. Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden onderweg naar de parking van Maastricht Airport. Zorg dat je op tijd bij de parking bent zodat je niet hoeft te haasten bij het op reis gaan. Kijk daarom vooraf waar de parkeerplaats ligt en maak voor een goede voorbereiding gebruik van onze routeplanner pagina.

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Hoe werkt shuttle parkeren bij Maastricht Airport?

Hoe werkt shuttle parkeren bij Maastricht Aachen Airport? We leggen het je graag uit.   Reserveer nu je parkeerplaats   Shuttle parkeren betekent dat je zelf naar de parking rijdt en je au…

Hoe werkt valet parkeren bij Maastricht Airport?

Valet parkeren is de gemakkelijke en tijdbesparende manier van parkeren bij Maastricht Airport. Je rijdt zelf naar de luchthaven, waar een medewerker van het parkeerbedrijf op je wacht om je auto voor…

Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Maastricht aanwezig zijn?

Voor het parkeren bij Maastricht Airport raden we je aan om minstens 3 uur voor de vertrektijd van je vliegtuig aanwezig te zijn, ofwel op het parkeerterrein of bij de vertrekhal. Dit komt doordat de …
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd