Parkeren Maastricht Airport

Vanaf € 3,45 per dag! Wijzig vliegveld

Laagste Prijs
Meer dan 100.000 klanten
Gratis annuleren

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van onze 1 aanbieders bij Maastricht Aachen Airport

De beste deals

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders

Gegarandeerd een plek

Tot 24 uur van te voren gratis annuleren

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een e-mail Bel ons

Klanten beoordelen Parkos met een 8,6

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 8,6/10 gebaseerd op 355 beoordelingen.

Jeffrey
10

Fijn ontvangen en snel weggebracht. Fijn dat de auto door het personeel geparkeerd werd.

Anoniem
10

Duidelijke website, snel en eenvoudig reserveren!

Lang parkeren bij Maastricht Airport

U zou het liefst in uw eigen auto naar vliegveld Maastricht gaan. U bent dan niet afhankelijk van een dienstregeling en hebt alle plek voor uw bagage. Het regelen van een parkeerplek voor lang parkeren is, zeker als u het van te voren doet, helemaal niet lastig. In drie stappen hebt u uw parkeerplaats geboekt.

Een extra voordeel is dat vooraf gereserveerde parkeerplaatsen vaak voordeliger zijn dan plekken die u op het laatste moment regelt. En heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Wij zijn altijd bereikbaar. U kunt ons bellen, ook als u onderweg bent. En via de website kunt u eenvoudig met ons chatten.


Over vliegveld Maastricht

Maastricht Aachen Airport is van origine een vliegveld dat vooral veel vracht verwerkt. Maar met ongeveer 350.000 passagiers per jaar is vliegveld Maastricht toch ook belangrijk voor de bereikbaarheid van de regio tussen de Maas en de Rijn. Het vliegveld ligt daarnaast letterlijk aan de A2 en is met de auto dus heel goed bereikbaar.

Veel passagiers die vertrekken vanaf vliegveld Maastricht gaan op vakantie. En dat is niet zo gek, want er vliegen behoorlijk wat budgetmaatschappijen via Maastricht Aachen Airport. Luchtvaartmaatschappij WizzAir is daar een voorbeeld van. Daarnaast is Maastricht Airport druk bezig om nieuwe routes en bestemmingen toe te voegen zodat nog meer mensen gebruik kunnen maken van de lokale luchthaven.


Zo werkt lang parkeren bij Maastricht Aachen Airport

Bij ons ziet u overzichtelijk het complete aanbod van parkeeraanbieders rond vliegveld Maastricht. En dat is heel prettig want u heeft nogal wat keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen of uw auto overdekt geparkeerd wordt of tijdens uw reis buiten staat. En u kunt kiezen of u zelf naar de parkeerplaats rijdt of dat u een parkeermedewerker uw auto laat parkeren.

Valet parkeren heet dat laatste. En dat is heel prettig en snel. Want u rijdt direct naar de vertrekhal van Maastricht Airport en stapt zo de luchthaven binnen. Terwijl u staat in te checken of een kopje koffie drinkt zet een parkeermedewerker uw auto netjes weg. En hij of zij haalt hem ook weer voor u op als u terugkomt van uw reis. Daarentegen ziet u bij shuttle parkeren precies waar uw auto terecht komt. U rijdt namelijk zelf met uw auto naar de parkeeraanbieder. Vanaf de parkeerplaats brengt een shuttlebus u naar het vliegveld en haalt u op wanneer u weer terug bent.

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Maastricht Aachen Airport