9,8/10 208 beoordelingen

Parkeren Maastricht Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
1
info message
Best beoordeeld
Slim Parking Beek
info checkmark
Goedkoopste
Slim Parking Beek
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Slim Parking Beek

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Maastricht Aachen Airport

Wanneer u op reis gaat rijdt u natuurlijk het liefst met uw eigen auto naar vliegveld Maastricht. U bent niet afhankelijk en hoeft ook niet met uw grote tassen en of koffers met het openbaar vervoer. Het regelen van een parkeerplek is helemaal niet moeilijk. Boek nu gemakkelijk en snel een parkeerplek online via Parkos. U bent bij ons verzekerd van een plek en de beste prijs. Wat betreft parkeren Maastricht Airport heeft u bij ons twee keuzemogelijkheden. Zij bieden allebei shuttle parkeren aan, het gebruik maken van valet parkeren is bij vliegveld Maastricht niet mogelijk. U kunt gemakkelijk bij het vliegveld komen aangezien deze naast de snelweg A2 ligt. Wanneer u niet weet hoe u naar vliegveld Maastricht moet rijden kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Maastricht Aachen Airport staat bekend als een klein vliegveld. In vergelijking met Schiphol is dit natuurlijk ook een klein vliegveld, maar toch is Maastricht een van de grotere vliegvelden van Nederland. Parkeren bij Maastricht is een stuk overzichtelijker in vergelijking met parkeren Schiphol. Terwijl Maastricht net als Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Groningen Eelde Airport hoort bij de vliegvelden waar internationale vluchten van vertrekken. Met jaarlijks zo’n 180.000 passagiers is Maastricht Aachen een noemenswaardige luchthaven.Goedkoop parkeren bij Maastricht Airport

Gratis parkeren is niet realistisch maar goedkoop parkeren bij Maastricht Airport hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wanneer u via Parkos een parkeerplek reserveert, boekt u een plek bij een van onze goedkope aanbieders die zich op enkele minuten van het vliegveld bevinden. U kunt bij aankomst naar de parkeeraanbieder rijden en uw auto parkeren. Vervolgens zal er voor u een shuttlebus klaar staan om u naar het vliegveld te brengen. Bij terugkomst zal dezelfde shuttlebus weer voor u klaarstaan om u naar uw auto te brengen zodat u uw reis naar huis kunt vervolgen. Het kan gebeuren dat uw reis onverwacht een dag langer duurt, de kosten voor deze extra dag kunt u ter plekke bij de parkeeraanbieder betalen.

navigation

Tegen een lage prijs lang parkeren bij Maastricht is mogelijk via Parkos. Niemand betaalt te veel voor een parkeerplek bij ons. Wij bieden u Slim Parking Maastricht aan. Slim Parking Maastricht ligt op slechts 5 minuten ten noorden van het vliegveld. De prijs die u op onze site ziet is inclusief de gratis shuttle service. Deze shuttlebus zet u af op loopafstand van de terminal.

“checklist”

Goedkoop parkeren wordt meestal gelinkt aan een slechte service. Hiervan is absoluut geen sprake, onze aanbieders zijn persoonlijk gecontroleerd door onze medewerkers en zijn 100% betrouwbaar. De beste deals voor het parkeren bij Maastricht, daar kunt u bij Parkos van op aan. Bij de aanbieders in Maastricht is, naast de camerabewaking, 24 uur per dag 7 dagen per week iemand aanwezig. U parkeert bij de parking zelf uw auto op de voor u vrijgehouden plek, deze zal u worden toegewezen door een medewerker.

“reviews”

Wij zijn niet de enige die u vertellen over deze goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Onze klanten beoordelen onze parkings in Maastricht gemiddeld met een 8,6.

Shuttle & valet parkeren met Parkos

Bij Maastricht Aachen Airport is het mogelijk om shuttle en valet te parkeren.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Als u kiest voor lang parkeren Maastricht Aachen Airport dan kiest u voor shuttle parkeren. Shuttle parkeren werkt als volgt. U reserveert via Parkos een parkeerplek bij een van onze aanbieders. Wanneer u op reis gaat rijdt u met uw auto naar de parkeeraanbieder, u parkeert uw auto zelf op de aangewezen plek. Er zal een medewerker voor u klaar staan bij aankomst op het parkeerterrein. Wanneer u uw auto geparkeerd heeft zal deze medewerker u wanneer nodig helpen met uw koffers. Vervolgens wordt u met de gratis shuttlebus naar het vliegveld gebracht en afgezet voor de vertrekhal. U stapt uit de shuttlebus en loopt de vertrekhal in om in te checken, uw reis begint. Mocht u nog vragen hebben over het shuttle parkeren Maastricht Aachen Airport kunt u altijd op onze site kijken bij veelgestelde vragen.

Valet parking Maastricht airport

valet parkeren

Wilt u nog comfortabeler reizen? Dan kunt u voor valet parkeren kiezen. Bij deze service rijdt u naar het vliegveld toe en op deze manier bent u meteen bij de vertrekhal. Voordat u aankomt bij het vliegveld is het handig om contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Jullie zullen dan samen overleggen over de exacte plek op het vliegveld. Een chauffeur neemt uw auto in en zal de auto voor u parkeren. Op deze manier hoeft u niet met een shuttlebus naar het vliegveld. Op de dag van terugkomst zal een medewerker van de parkeeraanbieder met uw auto naar het vliegveld komen. Na een check en de overhandiging kunt u meteen uw reis naar huis vervolgen. Kortom, dit is een handige en efficiënte manier van parkeren bij Maastricht Aachen airport. heeft u nog meer vragen over shuttle of valet parkeren? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Lang Parkeren Maastricht Aachen Airport

Het boeken van een parkeerplek bij het vliegveld is met Parkos binnen enkele minuten geregeld. Via onze site is het gemakkelijk om de verschillende aanbieders te vergelijken en voor u de beste aanbieder te kiezen. Al onze aanbieders zijn persoonlijk door ons geïnspecteerd zodat u zeker weet dat uw auto veilig geparkeerd staat bij een betrouwbare parkeeraanbieder. Parkeren Maastricht Airport kan via Parkos veilig en betrouwbaar.

Om u goed op weg te helpen hebben willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren bij vliegveld Aachen:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: het kost misschien wat tijd, maar vergelijken bespaart geld. En dat blijkt uit de prijzen van Parkos. Gaat u voor een langere tijd weg, dan kunnen de kosten voor parkeren al snel hoog oplopen. Bij Parkos garanderen wij altijd de laagste prijs.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren: er zijn verschillende manieren van parkeren. Voordat u een parkeeraanbieder kiest, is het dus handig om deze manieren te kennen.

Bij shuttle parkeren rijdt u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de parkeeraanbieder. U wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u na het landen van het vliegtuig contact op met de parkeeraanbieder. Tegen de tijd dat u buiten bent met uw bagage, zal de shuttlebus voor u klaarstaan.

Kiest u voor valet parkeren, dan kiest u voor comfortabeler aan uw reis beginnen. U rijdt op de dag van vertrek naar de luchthaven. Er staat een chauffeur voor u klaar die uw auto aanneemt en zal parkeren. Op deze manier heeft u niks te maken met een shuttlebus en kunt u meteen naar de incheckbalie. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar bij de luchthaven. Op deze manier kunt u direct uw reis terug naar huis voortzetten. Daarnaast kunt u bij beide services kiezen voor overdekt of in de buitenlucht parkeren.

Veiligheid

Veiligheid: het is logisch dat u wilt dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Om dit waar te kunnen maken, inspecteert Parkos persoonlijk alle locaties van de parkeeraanbieders. Hierbij wordt naast de faciliteiten, ook de veiligheid van de parkeeraanbieder gecontroleerd. Alle informatie over de maatregelen die elke parkeeraanbieder heeft getroffen, kunt u vinden op de pagina’s van de parkeeraanbieder. Zo kunt u zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. En dus kunt u met een gerust hart op reis gaan. Alle parkeerterreinen van de parkeeraanbieders zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, bewaakt.

Plan uw reis

Plan uw reis: Plan uw reis naar het vliegveld goed van tevoren. Houd rekening met eventuele wegwerkzaamheden onderweg naar de parking. Zorg dat u op tijd bij de parking bent zodat u niet hoeft te haasten en te stressen op het vliegveld voordat u op reis gaat. Zorg dat u zich goed voorbereid op de reis naar de parking, maak gebruik van onze routeplanner pagina.

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Hoe werkt shuttle parkeren bij Maastricht Airport?

Hoe shuttle parkeren bij Maastricht Aachen Airport precies werkt, dat leggen wij u uit op deze pagina. Shuttle parkeren houdt in dat u zelf naar de parking rijdt en uw auto daar parkeert. U kunt pa…

Hoe werkt valet parkeren bij Maastricht Airport?

De gemakkelijke en tijdbesparende manier van parkeren bij Maastricht, is valet parkeren. U kunt zelf naar de luchthaven rijden, waar een medewerker van de parking voor u aanwezig is die uw auto voor u…

Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Maastricht aanwezig zijn?

Voor parkeren bij Maastricht Airport raden wij klanten aan om minstens 3 uur voor de vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn bij het parkeerterrein of bij de vertrekhal. Dit komt omdat door de …
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd