Routebeschrijving naar Maastricht Aachen Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Maastricht Aachen Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Nederland rijdt.

Adresgegevens

Maastricht Aachen Airport

Vliegveldweg 90
6199 AD Maastricht-Airport
Nederland

Verkeersinformatie:

Wanneer u op reis gaat via Maastricht Aachen Airport is het handig om informatie te hebben met betrekking tot het verkeer.

Het verkeer rondom Maastricht kan wel eens te maken hebben met opstoppingen en files. Vooral wanneer u via de A2 vanuit Eindhoven rijdt, raden wij u aan de verkeersinformatie goed in de gaten te houden. U wilt natuurlijk wel op tijd ingecheckt zijn.

cc Imgur

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

Antwerpen -> Vliegveld Maastricht Aachen 116 kilometer / 1:20 uur
Eindhoven -> Vliegveld Maastricht Aachen 80,6 kilometer / 0:57 uur
Rotterdam -> Vliegveld Maastricht Aachen 189 kilometer / 1:57 uur
Utrecht -> Vliegveld Maastricht Aachen 170 kilometer / 1:46 uur
lees meer…

Handige informatie voor op weg:

Aangezien u reist met de auto raden wij u aan om uw auto technisch te controleren voordat u op reis gaat. Dit verkleint de kans op pech onderweg. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.
Hierbij gaat het vooral om de basiszaken zoals de vloeistoffen. Zorg ervoor dat het oliepeil voldoende is en dat er genoeg koelvloeistof in het reservoir van uw auto zit.

Daarnaast raden wij u aan om uw bandenspanning te controleren, inclusief die van het reservewiel. Ook is het van belang dat uw verlichting goed werkt, controleer deze dus voordat u op reis gaat.

Brandstof

Rijdt uw auto op benzine, diesel of LPG? Dit is geen probleem in Nederland, in Nederland kunt u vrijwel alle brandstoffen tanken.
Wel willen wij u erop attenderen dat LPG niet overal verkrijgbaar is. Vooral bij tankstations in de bebouwde kom bestaat er de kans dat u van de koude kermis thuis komt. Het gebrek aan deze brandstof ligt in verband met veiligheidsmaatregelen die van toepassing zijn voor LPG.
Wilt u goedkoper uit zijn? Dan is het wel vaak een goed idee om binnen de bebouwde kom te tanken. Benzinestations langs de snelweg voeren doorgaans hogere prijzen.
lees meer…

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag met al je vragen over het reserverings- of parkeerproces bij ons.

Neem contact met ons op