Parkeren Schiphol

Vanaf € 3,37 per dag! Wijzig vliegveld

Laagste Prijs
Meer dan 100.000 klanten
Gratis annuleren

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van onze 8 aanbieders bij Schiphol

De beste deals

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders

Gegarandeerd een plek

Tot 24 uur van te voren gratis annuleren

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een e-mail Bel ons

Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 8,4

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 8,4/10 gebaseerd op 5458 beoordelingen.

Imro de Randamie zondag 24 september 2017
8

Fantastisch

Gemakkelijk en eenvoudig parkeren

Edu Rijnders zondag 24 september 2017
8

We zijn zeer tevreden over de diensten ,personeel was erg vriendelijk ,diensten waren zoals aangegeven....

Parkeren bij vliegvelden

U gaat het liefst met uw eigen auto naar Schiphol. Zo kunt u zelf uw rit plannen en snel weer naar huis rijden als u geland bent. Vergelijk daarom onze betrouwbare parkeeraanbieders voor het parkeren rondom Schiphol en reserveer direct uw plek. Dan bent u verzekerd van de beste prijs en u weet zeker dat er een plek voor uw auto gereserveerd wordt, volle parkeerplaatsen zijn er niet meer bij. De rit naar luchthaven Schiphol is ook gemakkelijk: in ons aanbod vindt u namelijk parkeerplaatsen ten noorden én ten zuiden van de luchthaven. Het maakt dus niet uit vanaf welke kant u Schiphol benadert. Voor iedereen hebben we een parkeerplaats die op de route ligt. Ook hoeft u niet meer naar het drukke Schiphol te rijden.

Passagiers

Jaar Aantal
2012 50.976.000
2013 52.569.200
2014 54.987.500
2015 58.200.000
2016 63.300.000

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland (zie ook Wikipedia), met jaarlijks meer van 60.000.000 (60 miljoen) pasagiers, een enorm aantal. In Europa staat Schiphol op de 4e plek qua passagiersaantallen. We doen het dus goed. Schiphol is de thuisbasis van bekende namen als KLM, TUI en Transavia. Maar ook grote internationale bedrijven als American Airlines en Emirates vliegen op de luchthaven. Met meer dan 60 miljoen passagiers zijn er natuurlijk ook enorm veel parkeerplekken nodig. Zo heeft Schiphol zelf een aantal parkeerterreinen, waaronder Schiphol P3 en Schiphol smart parking.

Omdat vliegen steeds goedkoper wordt is het natuurlijk logisch dat het parkeren goedkoper wordt. Hier is een aantal ondernemers in de buurt van de luchthaven slim op ingesprongen, door alternatieve parkeren schiphol diensten aan te bieden. Deze bedrijven staan los van Schiphol, maar bieden uitstekende parkeerdiensten aan. Vaak voor een fractie van het geld, waardoor het parkeren bij Schiphol direct betaalbaarder wordt. Deze aanbieders worden ook wel alternatieve parkeeraanbieders genoemd. Bij ons kunt u betrouwbare aanbieders vergelijken en kunt u direct online uw parkeerplaats reserveren.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

U gaat op vakantie naar het buitenland en wilt graag bij Schiphol parkeren? Een parkeerplaats kunt u heel gemakkelijk reserveren via Parkos. Natuurlijk wil niemand te veel betalen voor een parkeerplek. Daarom biedt Parkos alternatieve aanbieders aan die zich richten op goedkoop lang parkeren bij Schiphol. Deze bedrijven hebben geen grote managementlagen, dure kantoren of onnodige luxe. Zo kunt u uw auto goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder zoals Drive Up Services en geniet u altijd van lagere prijzen dan Schiphol smart parking.

De aanbieders zitten niet op Schiphol zelf, maar liggen vlak bij Schiphol. Denk bijvoorbeeld aan Aalsmeer waar onder andere 247 Budget Parking en Automotel zitten. Komt u vanaf het zuiden gereden? Dan is Total Care Parking uit Roelofarendsveen een goede optie voor u.Parkeeraanbieders zitten wel altijd op korte afstand tot Schiphol zodat u geen onnodige kilometers hoeft te maken, maar wel met het voordeel van goedkopere huur van de terreinen. Het is niet gratis parkeren maar bij Parkos kunt u altijd goedkoop parkeren op schiphol. Wij geven u de garantie dat u goedkoper parkeert dan bij Schiphol P3 en schiphol holiday valet parking zelf.

Voor veel mensen staat goedkoop gelijk aan slechte kwaliteit. Dit is een fabel die voor onze parkeeraanbieders niet op gaat. Omdat deze parkeer aanbieders niet kunnen leunen op een bekende naam of een continue toestroom van auto's zijn zij gedwongen om de kwaliteit hoog te houden. Daarom bieden de parkeeraanbieders van Parkos ook vaak handige extra opties aan, zo kunt u bijvoorbeeld bij sommige aanbieders zelfs uw auto laten wassen terwijl u op reis bent. De parkeer aanbieders weten dat, als klanten niet tevreden zijn, zij niet terug komen. En dat een korte termijn strategie niet werkt. Dus verwacht naast lage prijzen ook uitstekende service! De parkeer aanbieders zijn 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

Dit is niet alleen iets wat wij verzinnen, maar onze klanten zeggen dit ook. Op het moment dat u een parkeerplaats bij Schiphol via ons gereserveerd heeft krijgt u van ons na de uitnodiging om een review achter te laten. Onze parkeeraanbieders worden gemiddeld met een 8,4 beoordeeld

Shuttle- en valet parkeren

Er is een aantal termen die u vaak terug zult zien op onze website; Shuttle en Valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

Als u kiest voor lang parkeren Schiphol dan kunt u kiezen uit twee parkeervormen: shuttle parkeren en valet parkeren. Bij shuttle parkeren Schiphol rijdt u rechtstreeks naar de parkeer aanbieder, bijvoorbeeld in Aalsmeer of Roelofarendsveen. U hoeft zich dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven, dit betekent dat u om de drukte heen rijdt. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een comfortabele shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Omdat u gereserveerd heeft weet de parkeeraanbieder dat u komt en zal er een shuttle bus voor u klaar staan. Natuurlijk is de shuttle bus gratis. De prijs die we tonen op onze website is de prijs die u betaalt, geen euro meer. Dit garanderen wij. En bij terugkomst van uw reis wordt u weer bij Schiphol opgehaald en naar uw auto gebracht. Heel gemakkelijk. U kunt van te voren kiezen voor overdekt parkeren of buiten parkeren. Onze parkeeraanbieders rondom Schiphol worden gemiddeld met een 8,4 beoordeeld, uitstekende service dus! Heeft u nog vragen over shuttle parking? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Valet parking Schiphol

Valet parking Schiphol geeft u zo mogelijk nóg meer comfort. U kunt van te voren kiezen of u overdekt wilt parkeren of buiten wilt parkeren. U rijdt zelf met uw auto naar Schiphol en bent dus direct bij de vertrekhal van Schiphol, meestal moet u tussen vertrekhal twee en drie uw auto afgeven, de plek waar u de auto afgeeft staat altijd duidelijk vermeld in de parkeerinstructies in uw bevestigingsmail. Vervolgens staat een parkeermedewerker klaar om uw auto voor u op de parkeerplek te zetten. Als u gereserveerd heeft krijgt u van ons een bevestiging. Hierin staat ook het telefoonnummer van de chauffeur. U hoeft dus zelf niet naar het externe parkeerterrein te rijden. Ook hoeft u dus niet in een shuttle bus. U kunt van te voren kiezen of uw auto binnen of buiten geparkeerd wordt. Op de dag van uw terugkomst wordt uw auto naar Schiphol gebracht zodat u direct weer kunt instappen en uw weg naar huis kunt vervolgen. Kortom een handige manier van parkeren Schiphol. Bij Parkos kunt u gegarandeerd valet parkeren tegen lagere prijzen dan bij Schiphol holiday valet parking. Heeft u nog vragen over shuttle of valet parking? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Lang parkeren schiphol

Met Parkos is lang parkeren op Schiphol een fluitje van een cent. Of u nou twee dagen of een langere tijd op reis gaat, via ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking vindt u altijd de scherpste prijzen. Ook hebben we alle aanbieders voor u persoonlijk geïnspecteerd, zo weet u zeker dat uw bij een aanbieder staat die betrouwbaar en veilig is

Om u goed op weg te helpen hebben willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren Schiphol:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Vergelijken loont. En dat blijkt wel uit onze prijzen. Gaat u lang parkeren Schiphol dan kan het voorkomen dat u tot wel €32,50 per dag betaalt. Gaat u dus voor een langere tijd op vakantie dan kunnen de kosten voor het parkeren nogal oplopen. Bij Parkos krijgt u de laagste prijs garantie.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren: Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar het vliegveld gereden. Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren.

Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u gratis per shuttle bus naar het vliegveld wordt gereden. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer voor u klaar, deze rijdt u terug naar het externe parkeerterrein. Shuttle parking is vaak de beste optie voor goedkoop parkeren. De aanbieders bij Parkos zijn vrijwel altijd goedkoper dan Schiphol smart parking p3. 

Kiest u voor valet parkeren, dan kunt u zelf naar het vliegveld rijden, daar staat een chauffeur voor u klaar die uw auto voor u parkeert. Zo kunt u direct naar de incheckbalie. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar bij het vliegveld. Zo kunt u direct na landing uw reis voortzetten. Wanneer u uw keuze tussen shuttle en valet parking heeft gemaakt kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren en niet overdekt parkeren.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert persoonlijk alle locaties van de parkeer aanbieders en controleert hierbij de veiligheid van het parkeerterrein en de faciliteiten. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. En kunt u met een gerust hart op reis. Al de parkeerterreinen van onze parkeer aanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren op Schiphol raden wij u aan om uw reis goed te plannen. Ondanks dat u zich niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te begeven kan het natuurlijk voorkomen dat er verkeersopstoppingen of omleidingen zijn. Houd daarom goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routeplanner pagina.

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Schiphol