Parkeren Schiphol

Over Parkos

Voor veel mensen is het vergelijken van parkeeraanbieders geen dagelijkse klus. Parkos maakt het vergelijken en reserveren van parkeeraanbieders op Schiphol eenvoudiger.
Veel gestelde vragen

Voordelen van Parkos

Op maximaal 15 minuten van Schiphol
24/7 geopend
Sleutels meenemen of afgeven
Keuze uit shuttle of valet parkeren

Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 8,2

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 8,2/10 gebaseerd op 4484 beoordelingen. Lees meer ervaringen over Parkeren Schiphol

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een email Bel ons op 020-2612664

Lang Parkeren bij Schiphol

U gaat het liefst met uw eigen auto naar Schiphol. Zo kunt u zelf uw rit plannen en snel weer naar huis rijden als u geland bent. Vergelijk daarom betrouwbare parkeeraanbieders voor parkeren Schiphol en reserveer direct uw plek. Dan bent u verzekerd van de beste prijs en u weet zeker dat er een plek voor uw auto gereserveerd wordt, volle parkeerplaatsen zijn er niet meer bij. De rit naar Schiphol is ook gemakkelijk: in ons aanbod vindt u namelijk parkeerplaatsen ten noorden én ten zuiden van de luchthaven. Het maakt dus niet uit vanaf welke kant u Schiphol benadert. Voor iedereen hebben we een parkeerplaats die op de route ligt. Ook hoeft u niet meer naar het drukke Schiphol te rijden.
 

Veilige parkeerplaatsen voor een goede prijs

Wij inspecteren de parkeeraanbieders in eigen persoon. Aanbieders die niet door onze keuring komen worden niet opgenomen in de vergelijking. En dat is fijn. Want zo weet u zeker dat uw auto goed staat en kunt u ontspannen vertrekken. De beveiliging is op orde, de parkeeraanbieders zijn betrouwbaar en hebben al jaren ervaring. Omdat onze vergelijking onafhankelijk is heeft u altijd de beste prijs. Hier doen we meer dan ons best voor. We zijn continue bezig om de beste prijzen en deals voor u te regelen en dit lukt! Kijk maar eens welke scherpe prijzen wij hebben op onze website. Het grote voordeel van ons; de prijzen die u ziet kunt u direct boeken. Kortom; alle prijzen zijn altijd actueel en up-to-date.
 

Zo werkt parkeren Schiphol via ons.

Door de ligging aan de snelweg is Schiphol goed bereikbaar met de auto. Rond de luchthaven bevinden zich dan ook talloze parkeeraanbieders. Daarom kunt al zeven jaar eenvoudig en onafhankelijk de beste parkeeraanbieders bij ons vergelijken. Heeft u bij ons geparkeerd? Dan vragen wij u om uw ervaring achter te laten. Alleen klanten welke via ons geboekt hebben kunnen een review schrijven. Zo weet u als bezoeker dat u altijd reviews leest van echte klanten. Lees daarom de ervaringen van de aanbieders goed door.

Als u kiest voor lang parkeren bij Schiphol dan kunt u kiezen uit twee parkeervormen: shuttle parkeren en valet parkeren. Bij shuttle parkeren Schiphol rijdt u rechtstreeks naar de parkeeraanbieder, bijvoorbeeld in Aalsmeer of Roelofarendsveen. U hoeft zich dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven, dit betekent dat u om de drukte heen rijdt. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een comfortabele shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Omdat u gereserveerd heeft weet de parkeeraanbieder dat u komt en zal er een shuttlebus voor u klaar staan. Natuurlijk is de shuttlebus gratis. De prijs welke we tonen op onze website is de prijs die u betaalt, geen euro meer. Dit garanderen we. En bij terugkomst van uw reis wordt u weer bij Schiphol opgehaald en naar uw auto gebracht. Heel gemakkelijk. En u kunt van te voren kiezen voor een binnen- of buitenparkeerplaats voor uw auto.

Valet parkeren geeft u zo mogelijk nóg meer comfort. U rijdt zelf met uw auto naar Schiphol en bent dus meteen bij de vertrekhal, vaak tussen vertrekhal twee en drie. Een parkeermedewerker staat klaar om uw auto voor u op de parkeerplek te zetten. Als u gereserveerd heeft krijgt u van ons een bevestiging. Hierin staat ook het telefoonnummer van de chauffeur. Dit betekent dat u zelf niet meer naar het parkeerterrein hoeft te rijden. Ook hoeft u niet meer in een shuttlebus. U kunt van te voren kiezen of uw auto binnen of buiten geparkeerd wordt. Op de dag van uw terugkomst wordt uw auto naar Schiphol gebracht zodat u direct weer kunt instappen en naar huis toe rijden. Kortom een handige manier van parkeren Schiphol.

Vergelijk direct parkeeraanbieders rond Schiphol

Parkeren Schiphol

Veel gestelde vragen

Voor het parkeren bij Schiphol raden wij u aan om minimaal 3 uur van te voren aanwezig... Lees het volledige antwoord
Wanneer u kiest voor shuttle parkeren, als parkeren Schiphol optie, dan rijdt u zelf naar... Lees het volledige antwoord
Valet parking is een makkelijke vorm van parkeren Schiphol. U rijdt zelf met uw eigen... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veel gestelde vragen

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Schiphol