9,2/10 24.726 beoordelingen

Parkeren Schiphol

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 37
Best beoordeeld Park Simply
Goedkoopste Eazzypark Expo (Park + OV Service)
Dichtstbij de luchthaven Park Simply
 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle Parking
 3. Valet Parking
 4. Parkeren + OV
 5. Lang Parkeren
 6. Vergelijk Parkings

Parkeren bij Schiphol

Luchthaven Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland met meer dan 60 miljoen passagiers per jaar. Wist je dat Schiphol zelfs op de tweede plaats staat in Europa in termen van passagiersaantallen? Het is de vliegticket thuisbasis van bekende luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia, TUI en Brussels Airlines. Maar ook grote internationale vliegmaatschappijen zoals American Airlines en Air France vliegen dagelijks vanaf luchthaven Schiphol. Met jaarlijks ruim 60 miljoen passagiers is er natuurlijk behoefte aan grote aantallen betaalbare parkeerplaatsen. Daarom biedt Schiphol luchthaven zelf verschillende officiële parkeerplaatsen aan, zodat je altijd kunt parkeren bij Schiphol. Denk bijvoorbeeld aan P3 Schiphol (vroeger bekend als Schiphol Smart Parking), P6 Valet Parking en P1 Schiphol, vroeger bekend als P1 Holiday Parking. Deze officiële parkings bevinden zich in de buurt van Schiphol luchthaven. Maar er zijn nog veel meer opties! En met Parkos.nl kun je de mogelijkheden snel en gemakkelijk vergelijken.


Reis je graag met je eigen auto naar luchthaven Schiphol? Het voordeel hiervan is dat je zelf je eigen rit kunt plannen en direct naar huis kunt rijden als je geland bent. Op Parkos.nl kun je de huidige prijzen vinden voor langdurige of korte parkeertijden voor parkeerplaatsen bij Schiphol. Je kunt eenvoudig en snel onze betrouwbare aanbieders van parkeren Schiphol vergelijken. Bovendien kun je via Parkos direct een geschikte parkeerplaats reserveren op een parkeerterrein in de buurt van Schiphol. Zo krijg je niet alleen de laagste prijs, maar ben je verzekerd van een parkeerplaats voor je auto.


Vergelijk de beste aanbieders


Het is logisch dat passagiers de kosten van parkeren bij Schiphol laag willen houden. Want deze komen toch bovenop de kosten van vliegen. Enkele bedrijven in de buurt van Schiphol Airport hebben daar slim op ingespeeld. Ze bieden alternatieve parkeerplaatsen in plaats van de officiële parkeerplaats mogelijkheden die Schiphol zelf biedt. Zo wordt op Schiphol parkeren aantrekkelijker, want door de concurrentie blijven de prijzen voor lang- en kort parkeren laag.


Deze parkeerbedrijven liggen wat verder weg van Schiphol, maar bieden uitstekende parkeerdiensten. Het parkeren is goedkoper dan op Schiphol Airport en het is prettig dat je er een parkeerplaats kunt reserveren. Kijk dus vooral eens naar alternatieve parkeerbedrijven van alternatieve parkeeraanbieders. Bij Parkos kun je rustig de parkeerplaatsen vergelijken en je parkeerplaats direct online reserveren.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

plattegrond parkeren bij Schiphol

Ga je op vakantie naar het buitenland en wil je je auto parkeren bij Schiphol? Dan wil je eenvoudig online een parkeerplaats bij Schiphol reserveren. Die parkeerplaats is bij voorkeur goedkoop, want niemand wil een dure parkeerplaats bij de luchthaven. Tijd is ook belangrijk: je wilt snel parkeren op Schiphol. Om aan deze wensen tegemoet te komen biedt Parkos alternatieve parkeeropties in de buurt van de luchthaven. De focus ligt op goedkoop lang parkeren bij Schiphol. De bedrijven die door Parkos zijn geselecteerd hebben geen duur management of chique kantoren. Ze houden hun prijzen scherp. Hierdoor kun je je auto voor een paar dagen tegen een lage prijs parkeren bij deze verschillende parkeerbedrijven. Zo profiteer je altijd van lagere prijzen van overdekt parkeren bij Schiphol. Dus reserveer direct bij Parkos voor zorgeloos reizen. Lees tips over goedkoop parkeren Schiphol in onze blog.

De aanbieders van Parkos liggen niet op Schiphol zelf, maar bevinden zich wel dicht bij de luchthaven. Zo is A4 Parking Schiphol in Roelofarendsveen een goede keuze als je naar het zuiden rijdt richting Schiphol. Je wilt onnodige kilometers voorkomen. Daarom zijn de geselecteerde parkeerbedrijven allemaal dicht bij Schiphol. Maar ze hebben wel het voordeel van een lagere terreinhuur. Gratis parkeren bieden de parkeeraanbieders van Parkos niet, maar je kunt gegarandeerd veilig en betaalbaar parkeren in de buurt van vliegveld Schiphol. Parkos garandeert dat parkeren bij Schiphol goedkoper kan dan op Schiphol parking zelf.

Parkeeraanbieders kunnen zich onderscheiden door continue kwaliteit te handhaven bij een voortdurende toestroom van auto's. De concurrentie is groot en daarom bieden Parkos parkeeraanbieders praktische alternatieven en interessante extraatjes. Bijvoorbeeld, sommige aanbieders bieden de mogelijkheid om je auto te laten wassen terwijl je op reis bent. Onze parkeerbedrijven weten dat klanten terugkomen bij goede service. Dus je kunt niet alleen lage prijzen verwachten, maar ook uitstekende service. De parkeerbedrijven zijn 7 dagen per week open en 24 uur per dag beschikbaar.

Je hoeft ons niet te geloven; luister maar naar onze tevreden klanten. Ze zijn het erover eens dat Parkos goede parkeermogelijkheden biedt. Kijk eens naar de reviews. Onze parkeeraanbieders krijgen een gemiddelde beoordeling van 8,8.


Wat kan ik doen bij eventuele schade? Bij aankomst na een vliegreis krijg je je autosleutels terug. En dan wil je natuurlijk direct naar huis rijden met je auto. Als er dan schade wordt vastgesteld, is dit een enorme domper. Mocht dit gebeuren, vraag dan altijd om een bevestiging van de parkeeraanbieder dat je de schade direct hebt gemeld. Wanneer je dit niet doet, kan niet meer worden aangetoond dat het op het parkeerterrein is gebeurd. En het kan gebeuren dat de schade niet wordt vergoed wanneer je de oorzaak van de schade niet kunt aantonen. Het is goed om ook contact op te nemen met je verzekeraar om advies te krijgen over de schade.


Parkos heeft zelf geen beheer over parkeerterreinen. Daarom dien je rechtstreeks contact te leggen met de parkeeraanbieder. Maar we helpen je wel graag bij het vertalen en overbrengen van je klacht naar de beheerder van de parking.

Shuttle parkeren bij Schiphol

Op Schiphol kun je met shuttle parkeren rechtstreeks naar het parkeerbedrijf rijden. Dit biedt als voordeel dat je niet de drukte van Schiphol hoeft in te gaan met je auto. Je parkeert verder weg van de drukte en gaat vervolgens met een shuttle bus naar Schiphol. Je wordt met de gratis en comfortabele shuttlebus vanaf het parkeerterrein naar de juiste vertrekhal van de luchthaven gebracht. Bij aankomst brengt de bus je opnieuw naar je auto. Lees meer over shuttle parkeren bij Schiphol.


De volgende parkeerplaatsen met shuttle bus naar de vertrekhal vind je op Parkos:

Deze luxe parkeergarage heeft camera beveiliging en is 24/7 open. Dit geeft een veilig gevoel; je kunt er altijd zeker van zijn dat de auto in dezelfde staat wordt teruggebracht. Terwijl je wacht op de gratis shuttle bus kun je gebruik maken van diverse voorzieningen zoals koffie van Starbucks.

Direct gelegen naast de snelweg A4 biedt A4 Parking Schiphol een ruim parkeerterrein. Voordat je op reis gaat, kun je je auto parkeren op een van de keurige parkeerplaatsen met duidelijke nummers. Je kunt er ook kort parkeren. En desgewenst kun je je sleutels meenemen. De bus brengt je vanaf de A4 Parking Schiphol binnen elf minuten naar de vertrekhal. Het personeel van het bedrijf zal je graag helpen met je bagage bij vertrekhal. En de chauffeur parkeert voor je bij de juiste uitgang.

Comfort Parking zorgt ervoor dat je auto op een veilige plaats geparkeerd staat. Het team weet dankzij hun jarenlange ervaring hoe ze een betrouwbare shuttle- en valet service kunnen bieden. Kwaliteit en klantenservice staan dan ook hoog in het vaandel. Je kunt altijd je autosleutels meenemen naar de shuttle service. Het personeel zal je helpen bij het in- en uitladen van je bagage. Naast parkeren kun je ook andere diensten gebruiken zoals een wasservice voor je auto en een oplaadservice voor je voertuig.

Wil je Schiphol Airport bezoeken, dan kun je hier gemakkelijk parkeren. Bij Perfect Parking kun je goedkoop parkeren en vanzelfsprekend is de shuttledienst beschikbaar die je naar het vertrek rijdt. Je kunt bovendien je auto laten wassen. Zo kun je naar huis rijden met een schone auto die bij terugkomst op je staat te wachten.

Je auto wordt voor een lage prijs bij Key Parking veilig geparkeerd in de buurt van Schiphol International Airport. Bovendien bieden ze een shuttle service, waarmee je comfortabel naar je de luchthaven kan. Je hebt diverse extra opties bij Key parking. Zo kun je de auto terwijl je op reis gaat, laten wassen. Je kunt ook je elektrische auto opladen, zodat deze altijd klaar staat om weg te rijden bij aankomst.

Het bekende Eazzypark biedt uitgebreide parkeermogelijkheden en veel extra's, wat een hoge klantwaardering oplevert. Tijdens je reis kun je je auto achterlaten op een van de vele parkeerplaatsen voor lang parkeren. Heb je haast? Geen probleem want ze garanderen snel parkeren. En het vliegveld is niet ver van het parkeerterrein. Bovendien staat je auto geparkeerd op een goed beveiligde en omheinde parkeerplaats. De parkeerplaats is dag en nacht toegankelijk en er is een shuttlebus die je in vijf minuten naar de luchthaven brengt.

Het bedrijf ParkingPoint staat voor gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar. Een snel parkeerbedrijf met valet- en shuttlediensten. Met hun diensten zorgt ParkingPoint voor snel parkeren. En de veiligheid van je auto is gegarandeerd. De ervaren chauffeurs van de bus kunnen je helpen met je bagage bij de vertrekhal. Kies je voor valet, dan parkeert de chauffeur je auto voor je. Het is mogelijk om lang te parkeren op dit parkeerterrein.

Kies je ervoor om je auto bij Eazzypoint Off-Site te parkeren, dan wordt je auto vanaf de centrale locatie naar Eazzypark Uithoorn gereden. Op die manier krijg je dezelfde uitstekende service als bij Eazzypark. Maar natuurlijk wel tegen een lagere prijs!

Een van de twee parkeerplaatsen van Eazzypark bij Schiphol is Rijspark. Deze ligt tien minuten rijden vanaf de luchthaven. Je auto staat bij Rijspark op een parkeerterrein dat goed beveiligd en afgesloten is. Deze parkeergarage is dag en nacht open en biedt een gratis shuttle bus naar Schiphol Airport.

Deze parkeeraanbieder biedt persoonlijke service en kwaliteit. Ook Flight Parking biedt 24/7 toegankelijke parkeerplaatsen en heeft een stipte shuttle service naar de luchthaven. De parkeerplaats is goed verlicht, wat zorgt voor een veilig gevoel. En er zijn toiletten en gratis Wifi.

Kies je voor Shuttle parkeren Schiphol, dan kun je je auto op korte afstand van Schiphol Airport parkeren. Ook parkeren voor een korte tijd is hier mogelijk. Het ShuttleparkerenSchiphol is dag en nacht geopend. En het ligt op maar 8 minuten vanaf Schiphol luchthaven. Als extra service kun je er kinderzitjes huren. Je kunt je eigen sleutels meenemen.

Ook GreenParking staat bekend als een betrouwbare aanbieder met ruim tien jaar ervaring. Deze parkeerplaats is dagelijks 24 uur geopend. En de comfortabele touringcar brengt je gratis iedere 30 minuten naar Schiphol.

Het bekende Park 'n Fly heeft jarenlange ervaring en is Schiphol's langst bestaande off-site parkeerbedrijf. Deze aanbieder verzorgt zowel betrouwbare valet- als shuttlediensten. Je kunt met een gerust hart je sleutels bij deze parkeerservice achterlaten. Ook je auto wordt veilig geparkeerd op het verharde parkeerterrein. Verder zijn er altijd medewerkers aanwezig om je te helpen.

Door Drive Up Services wordt je auto geparkeerd op een omheinde parkeerplaats. Om de parkeerplaats optimaal te kunnen vullen, moet je je autosleutels inleveren. Wil je je autosleutels op reis meenemen? Dat is mogelijk tegen een kleine bijbetaling. Ook deze parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en de shuttlebus brengt je snel naar de luchthaven.

Valet parkeren Schiphol Airport

Met Valet Parking Schiphol rijd je zelf naar de vertrekhal van Schiphol, waar een parkeermedewerker voor je klaarstaat. Je kunt je auto parkeren voor de deur en direct doorlopen naar de incheckbalie. Bij de aankomsthal kun je je auto weer ophalen als je terugkomt. Lees meer over valet parking op Schiphol.


De volgende Valet Parking Schiphol vind je bij Parkos:

Sinds 2011 biedt iParking Schiphol gespecialiseerde service voor valet parking op Schiphol. Op zo'n acht kilometer van de vertrekhal bevinden zich de veilige parkeerplaatsen van het bedrijf. iParking is 24/7 beschikbaar en het terrein is goed verlicht. Voor een betrouwbare parkeerprovider in de buurt van Schiphol zit je bij iParking goed.

Deze parkeerprovider belooft kwaliteit, stiptheid, officiële parkings en persoonlijke service. De parkeerplaats is 24/7 toegankelijk voor het valet parkeren. Bovendien kun je van shuttle diensten gebruik maken. Deze parkeerplaats is goed beveiligd en ziet er keurig uit doordat deze goed onderhouden wordt.

Je auto staat veilig geparkeerd bij Key Parking in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport. Je kunt zorgeloos aan je reis beginnen want je auto wordt keurig opgehaald bij Schiphol door de valet service. De valet parkeert vervolgens je auto voor je. Bovendien zijn er veel aanvullende services die je ter beschikking staan. Je kunt je auto bijvoorbeeld laten wassen. Verder bieden ze de mogelijkheid om een elektrisch voertuig op te laden. Zo ben je verzekerd van een volle batterij voor de terugreis.

Bij deze aanbieder kun je voordelig parkeren op Schiphol en gebruik maken van valet service. Naast de valet service kun je ook shuttleservice naar Schiphol kiezen. De aanbieder garandeert dat je auto op een veilige plaats staat. Lang parkeren bij Schiphol is op die manier een betrouwbare en betaalbare keuze. Bovendien kun je de auto tegen een kleine vergoeding laten wassen, zodat je na je reis in een schone auto naar huis kunt rijden.

The Valet Guys zijn een familiebedrijf met hart voor de zaak, waardoor jij met een gerust hart kunt reizen. Er is altijd een chauffeur beschikbaar voor valet parkeren. Het bedrijf biedt veiligheid en uitstekende service voor elke klant. De klant is koning bij The Valet Guys. Je auto wordt op een veilige plaats geparkeerd en het personeel helpt je graag bij het afhandelen van je bagage.

Fast Shuttle Parking biedt valet parking en shuttlediensten naar Amsterdam Airport Schiphol. Je auto staat veilig in de parkeergarage, of je nu kort of lang parkeren Schiphol kiest. Dus jij kunt zonder zorgen op reis, terwijl het personeel ervoor zorgt dat het je auto goed gaat.

ParkingPoint biedt een gebruikersvriendelijke en betaalbare service. ParkingPoint is een betrouwbaar parkeerbedrijf met vele jaren ervaring. Ze zorgen ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd en dat je comfortabel aan je vliegreis kunt beginnen. De chauffeurs staan klaar om je te helpen bij hoe je je auto parkeert en bij het in- en uitladen van je bagage. En ze zorgen ervoor dat je auto voor je klaar staat wanneer je terugkomt op de luchthaven.

Met Park 'n Fly reis je zorgeloos. Dit parkeerbedrijf heeft jarenlange ervaring op Schiphol. De diensten van dit bedrijf zijn van hoge kwaliteit en worden afgestemd op de behoeften van de klant. Lang parkeren is geen probleem. Door de verharde parkeerplaats wordt je auto beschermd tegen modder en het personeel biedt deskundige hulp.

Je parkeert je auto veilig op de luchthaven bij Central Parking. Met hun uitgebreide ervaring bieden ze kwalitatief hoogwaardige parkeerdiensten. Daarbij staan de veiligheid en het comfort van de klant voorop. Bij vertrek krijg je hulp met je bagage van het personeel bij de vertrekhal. Bovendien kun je ook gebruik maken van extra diensten zoals: een tankservice, autowasservice en elektrisch opladen van je auto.

Je auto wordt opgehaald en geparkeerd bij Valet Schiphol nadat je op de luchthaven bent aangekomen. Valet Schiphol zorgt er vervolgens voor dat je auto weer voor je klaar staat, nadat je bent geland. Bovendien helpt het valet personeel je met je bagage bij de vertrekhal.

Ook deze Comfort Parking biedt een veilige parkeerplaats voor je auto. Ze staan bekend als een betrouwbare leverancier met een hoog gehalte aan service. En dat is goed voor jouw gemoedsrust. Nadat je hebt geparkeerd, kun je je sleutels meenemen en het personeel helpt je graag met je bagage. Naast parkeren kun je hier ook andere diensten gebruiken, zoals autowassen en electrisch opladen.

Parkeren + OV Schiphol

In plaats van Valet en Shuttle parking kun je ook kiezen voor openbaar vervoer en parkeren. Je krijgt een gratis OV-kaartje naar Schiphol als je bij de volgende parkeerplaatsen boekt.


De volgende parkeren + OV-opties vind je op Parkos:

De parkeergarage Q-Park Park+Fly Hoofddorp Spaarne is 24/7 automatisch toegankelijk via kentekenherkenning. Om naar Schiphol te reizen, gebruik je het gratis openbaar vervoer via de busverbinding. De halte ligt op 100 meter loopafstand.

Ook de parkeergarage van Q-Park Park+Fly in Amstelveen is 24 uur per dag geopend. Gebruik de gemakkelijke nummerbordherkenning om snel binnen te komen. Je kunt gebruik maken van de gratis openbaar vervoerverbinding naar Schiphol Airport. De halte is 500 meter lopen.

Lang Parkeren Schiphol vergelijken

Parkeren Schiphol

Om je op weg te helpen, willen we je de volgende aanbevelingen geven over het parkeren op Schiphol:

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders op Schiphol: Vergelijking helpt en bespaart. Dat zie je gelijk aan onze prijzen. Ga je lang parkeren op Schiphol airport? Dan kost parkeren dat tot wel € 32,50 per dag. De kosten voor parkeren kunnen dus oplopen als je voor een langere tijd op vakantie bent. Parkos garandeert altijd de laagste prijs, door handig in te spelen op de toegenomen concurrentie.

Kies je manier van parkeren bij de luchthaven: Wil je dat een chauffeur je auto ophaalt? Of zou je liever helemaal naar de luchthaven reizen? Afhankelijk van je voorkeur, zijn er verschillende soorten parkeren te kiezen. Wanneer je kiest voor parkeren op Schiphol, kun je kiezen tussen valet- of shuttleservice. Je kunt ook kiezen tussen overdekt of buiten parkeren. Als laatste is er nog de optie om te kiezen voor Park Sleep Fly, waarbij je kunt overnachten nabij Schiphol. We leggen je de verschillende opties hieronder uit.


Kiest je voor shuttle parkeren?Dan rijd je met je eigen auto naar het parkeerterrein van je keuze. Vervolgens word je naar de luchthaven gebracht met een gratis shuttlebus. Na afloop van je vliegreis word je weer teruggebracht naar de externe parkeerplaats door de shuttlebus. Shuttle parkeren is de goedkoopste manier om op Schiphol te parkeren. De aanbieders van Parkos zijn altijd goedkoper dan de officiële parkeerplaatsen (P1, P3, P6) die Schiphol airport zelf aanbiedt.


Wanneer je kiest voor valet parking, dan rijd je zelf naar luchthaven Schiphol. Daar wacht een chauffeur op je om je auto te parkeren. Zo kun je onmiddellijk naar de incheckbalie gaan. Na terugkomst staat je auto weer klaar voor je bij de aankomsthal. Op die manier kun je je reis naar huis direct na landing beginnen.


Een andere optie is Park Sleep Fly Schiphol. Park Sleep Fly Schiphol omvat een verblijf in een hotel in de buurt van Schiphol in combinatie met een shuttle- of taxiservice. Met zo'n arrangement kun je je auto gedurende je reis gratis bij het hotel parkeren. Als je een vroege vlucht hebt, is het ideaal om op Schiphol te slapen.

Veiligheid: Parkos heeft de diverse aanbieders onderzocht. Zo weet jij dat je auto veilig staat geparkeerd. Parkos gaat namelijk persoonlijk naar elke parkeeraanbieder, om de veiligheid van de locatie en de kwaliteit van de voorzieningen te controleren. Dus om zeker te weten dat je auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat, kun je het beste Parkos raadplegen. Want zo kun je gerust op reis gaan. Al de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag: je auto staat veilig geparkeerd.

Plan je reis: Voordat je lang parkeren op Schiphol kiest, adviseren we je je reis goed te plannen en tijdig te vertrekken van huis. Op die manier kun je op tijd inchecken. Bij kort parkeren gaat het makkelijker. Maar houdt ook hierbij rekening met vertraging. Hoewel je niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te rijden, kunnen er altijd files of omleidingen zijn. Houd dus de verkeersinformatie goed in de gaten als je op Schiphol parkeert. Of maak gebruik van onze handige routeplanner pagina op onze website om je reis te plannen.

Ben je opzoek naar meer informatie over parkeren in de buurt van Schiphol? Bekijk dan eens de onderstaande pagina's:


Parkeertarieven bij Schiphol Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Eazzypark Expo (Park + OV Service) Shuttle parkeren | Buiten vanaf €79.00
Eazzypark OffSite Shuttle parkeren | Buiten vanaf €118.00
Drive Up Services Shuttle parkeren | Buiten vanaf €129.00
Park 'n Fly Valet parkeren | Buiten vanaf €132.45
24/7 Parking Schiphol Valet parkeren | Buiten vanaf €132.47
Airport Indoor Parking Shuttle parkeren | Binnen vanaf €133.00
Eazzypark Valet Valet parkeren | Buiten vanaf €140.00
Eazzypark Rijnlanderweg Shuttle parkeren | Buiten vanaf €148.00
Holiday Parking Schiphol Valet parkeren | Buiten vanaf €149.00
The Valet Company Valet parkeren | Buiten vanaf €163.95
iParking Schiphol Valet parkeren | Buiten vanaf €164.00
Vakantie Parking Shuttle parkeren | Buiten vanaf €167.98
Comfort Parking Shuttle parkeren | Buiten vanaf €167.98
Business Valet - Zakenreis Parkeren Valet parkeren | Buiten vanaf €169.00
Holiday Parking Schiphol Valet parkeren | Binnen vanaf €169.00
ParkingPoint Shuttle parkeren | Buiten vanaf €172.98
The Valet Company Valet parkeren | Binnen vanaf €174.47
Business Valet - Zakenreis Parkeren Valet parkeren | Binnen vanaf €179.00
iParking Schiphol Valet parkeren | Binnen vanaf €179.00
Flight Parking Valet parkeren | Buiten vanaf €179.00
The Valet Guys Valet parkeren | Binnen vanaf €185.00
Flight Parking Valet parkeren | Binnen vanaf €199.00
The Valet Guys Valet parkeren | Buiten vanaf €201.00
Parked Valet parkeren | Binnen vanaf €204.00
Park 'n Fly Valet parkeren | Binnen vanaf €220.00
24/7 Parking Schiphol Valet parkeren | Binnen vanaf €220.00
Q-Park Park+Fly Amstelveen (No Shuttle - Free Bus Connection) Shuttle parkeren | Binnen -
ParkBee Sheraton Amsterdam Airport Hotel Parkeren | Binnen -
ParkBee Hilton Schiphol Parkeren | Binnen -
Q-Park Park+Fly Mahler (No Shuttle - Public Transport) Parkeren | Binnen -
ParkBee Ramada Amsterdam Airport Schiphol Parkeren | Buiten -
ParkBee Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Parkeren | Binnen -
Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection) Shuttle parkeren | Binnen -
ParkBee The Florian Hotel Parkeren | Binnen -
Airport Indoor Parking Shuttle parkeren | Buiten -
Eazzypark Valet Shuttle parkeren | Buiten -
Centraal Parkeren Valet parkeren | Buiten -
Centraal Parkeren Valet parkeren | Binnen -
ParkBee Leonardo Hotel Rembrandtpark Parkeren | Buiten -
ParkBee Leonardo Hotel Rembrandtpark Parkeren | Binnen -
Vakantie Parking Valet parkeren | Buiten -
Vakantie Parking Valet parkeren | Binnen -
Park Simply Valet parkeren | Buiten -
Park Simply Valet parkeren | Binnen -
Eazzypark Schiphol Shuttle parkeren | Buiten -
Drive Up Services Valet parkeren | Buiten -
Fast Shuttle Parking Valet parkeren | Buiten -
Island Parking Shuttle parkeren | Buiten -
Island Parking Valet parkeren | Buiten -
Island Parking Valet parkeren | Binnen -
A4 Parking Schiphol Shuttle parkeren | Buiten -
GreenParking Locatie M Shuttle parkeren | Buiten -
Comfort Parking Valet parkeren | Buiten -
Comfort Parking Valet parkeren | Binnen -
ParkingPoint Valet parkeren | Buiten -
ParkingPoint Valet parkeren | Binnen -
Perfect Parking Valet parkeren | Buiten -
GreenParking Locatie Z Shuttle parkeren | Buiten -
Shuttle Parkeren Schiphol Shuttle parkeren | Buiten -
Shuttle Parkeren Schiphol Shuttle parkeren | Binnen -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van di. 16-7-2024 tot wo. 24-7-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Schiphol aanwezig zijn?

  chevron

  Het is cruciaal om ruim op tijd op Schiphol te zijn voordat je gaat vliegen, om te voorkomen dat je je vlucht mist. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens 2 uur voor binnenlandse of Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale vluchten aanwezig te zijn. Dit geeft genoeg tijd voor inchecken, bagage drop off, security check en gate arrival. Tijdens drukke periodes, zoals vakantieseizoenen, is het verstandig om extra tijd in te plannen.

   

  Voor het parkeren bij Schiphol raden we aan om minstens 3 uur van tevoren op het parkeerterrein of bij de vertrekhal te zijn. Reserveer je parkeerplaats vooraf om zeker te zijn van beschikbaarheid en plan extra tijd in voor shuttle services en check-in procedures.

   

  Bij shuttle parkeren kun je vrijwel direct na aankomst bij het parkeerterrein in een shuttlebus stappen die je naar het vliegveld brengt. Bij valet parkeren is het raadzaam om 3 uur van tevoren bij de vertrekhal aanwezig te zijn voor autocontrole en papierwerk.

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol?

  chevron

  Wanneer je kiest voor shuttle parkeren, als optie voor parkeren bij Schiphol, dan rijd je zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe, in tegenstelling tot valet parking Schiphol. Al onze parkeeraanbieders zijn gelegen vlakbij Schiphol, bijvoorbeeld in Aalsmeer of Hoofddorp. Je hoeft je dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven. Een shuttlebus brengt je met je bagage vervolgens naar de vertrekhal van Schiphol Airport. De shuttle bus is uiteraard gratis inbegrepen bij de reservering. Bij elke aanbieder vermelden we hoelang de shuttlebus er over doet om bij Schiphol te komen. Zo weet je waar je aan toe bent als je gaat parkeren bij Schiphol Airport. Kijk op onze shuttle parkeren Schiphol pagina voor meer informatie over het stappenplan en de tarieven voor parkeren met shuttle service.

   

  Wanneer je terugkomt van je reis en geland bent, neem je contact op met de parkeeraanbieder, waarna een medewerker per shuttlebus voor jou klaar staat op een afgesproken plek nabij luchthaven Schiphol. Het telefoonnummer van de parking kun je vinden in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt als je een reservering hebt gemaakt. Reserveren via Parkos voor een parkeerplaats met shuttle service is erg gemakkelijk via Parkos.

   

  Voordelen van shuttle parkeren Schiphol

  Shuttle parkeren bij Schiphol Airport is erg prettig. We hebben een aantal voordelen van parkeren met shuttleservice bij Schiphol op een rijtje gezet.

  • Gemakkelijke toegang: Een groot voordeel van shuttle parkeren is dat je vlak voor vertrek niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats bij Schiphol. Je rijdt eenvoudigweg naar het parkeerterrein en weet precies waar je je auto kunt parkeren.

  • Kostenbesparend: Shuttle parkeren is over het algemeen voordeliger dan valet parkeren. Het is een betaalbare optie voor reizigers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke parkeermogelijkheid bij de het vliegveld.

  • Gemakkelijk vervoer: Een ervaren chauffeur van het parkeerbedrijf brengt je met een shuttlebus op tijd naar de vertrekhal. Bovendien bieden ze hulp bij het tillen van je koffers, waardoor het proces van reizen naar de luchthaven soepeler verloopt. Bij terugkomst staat de shuttlebus voor je klaar om terug naar de parkeerplaatsen te rijden.

  • Betrouwbare service: Bij shuttle parkeren staat er bij terugkomst een chauffeur op het afgesproken tijdstip op je te wachten bij de aankomst terminal. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het zoeken naar transport naar het parkeerterrein.

   

  Verkeersinformatie

  In de omgeving van Schiphol kan het erg druk zijn, met name wanneer je met de auto naar de luchthaven reist of wanneer je naar het vliegveld gebracht wordt. Het is zodanig druk dat verkeersopstoppingen rondom Amsterdam geregeld voorkomen. Daarom adviseren we je om goed op te letten als je zelf naar de luchthaven rijdt of als je naar de luchthaven gebracht wordt, met name in de ochtend- en avondspits. Kijk daarom goed naar bijvoorbeeld de dagelijks drukke trajecten via de website van de ANWB. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat.

   

 • Hoe werkt valet parking Schiphol?

  chevron

   

  Valet parking bij Schiphol is superhandig! Jij rijdt met je eigen auto direct naar de vertrekhal, in tegenstelling tot shuttle parkeren. Ongeveer een half uur voordat je gepland aankomt, bel je het telefoonnummer van het parkeerbedrijf om te laten weten dat je eraan komt. Je vindt dit telefoonnummer in de reserveringsbevestiging die we je hebben gestuurd via de mail. Daar vind je sowieso alle informatie die je nodig hebt over je valet parkeerplaats bij Schiphol Airport.

   

  Bij aankomst bij de vertrekhal staat er een medewerker van het parkeerbedrijf op je te wachten. Samen met jou controleert de medewerker je auto op eventuele schade en wordt er een ontvangstdocument getekend. Je levert je sleutels in en de chauffeur rijdt direct naar het parkeerterrein voor valet parkeren Schiphol. Het zijn vakbekwame chauffeurs die zorgvuldig met je auto omgaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer je je auto parkeert bij Schiphol.

   

  Hoe kom ik bij de vertrekhal?

  Als je kiest voor valet parking Schiphol, wordt je auto voor de vertrekhal opgehaald. Het is heel gemakkelijk om de vertrekhal te vinden. Je neemt de afslag 'Schiphol' en volgt de borden 'Vertrekhal'. Je komt dan aan bij de drie vertrekhallen van Schiphol. Spreek af bij welke vertrekhal je elkaar ontmoet wanneer je met de medewerker van de parkeeraanbieder belt.

   

  Vervolg je reis

  Nadat je je bagage hebt uitgeladen, kun je direct naar de incheckbalie lopen. Ondertussen parkeert de medewerker je auto in een betrouwbare parkeerplaats op het beveiligde parkeerterrein. Je kunt zelf kiezen of je auto in een overdekte parkeergarage of onoverdekt geparkeerd wordt. Je hoeft dus niet zelf naar het parkeerterrein te rijden: dat doet de valet chauffeur voor je.

   

  Bij terugkomst

  Zodra je bent geland en je koffer hebt opgehaald bij de bagageafgifte, bel je je parkeeraanbieder om te laten weten dat je bent geland. Het telefoonnummer van je parkeeraanbieder staat in de bevestigingsmail die we je hebben gestuurd. Daarna spreek je met de parkeeraanbieder af wanneer je arriveert. Een medewerker brengt vervolgens je auto naar de afgesproken plek. Vaak spreek je af voor de aankomsthal van de luchthaven.

   

  Voor- en nadelen van Schiphol valet parking

  Natuurlijk wil je een weloverwogen keuze maken wanneer je een parkeerplaats reserveert. Hier zijn de voor- en nadelen van valet parking Schiphol op een rijtje:;

  Voordelen

  • Tijdwinst: Doordat je zelf naar de vertrekhal rijdt, bespaar je tijd. Je bent direct bij de vertrekhal en hoeft niet vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld te reizen.

  • Gemak: Je hoeft geen bagage vanaf een buitenterrein naar het vliegveld te sjouwen, want je stapt gewoon uit voor de vertrekhal.

  Nadelen

  • Vertrouwen: Helaas kun je niet zien waar en hoe je auto wordt geparkeerd. Maar we kunnen je wel verzekeren dat al onze parkeeraanbieders alleen met gecertificeerde chauffeurs werken.

  • Kosten: Valet parkeren is meestal iets duurder dan shuttle parkeren.

   

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd