Centraal Parkeren

Centraal Parkeren. Bij Centraal Parkeren bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice, het elektrisch laden van uw auto en tanken.

Meer informatie

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Centraal Parkeren

Centraal Parkeren beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Centraal Parkeren

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 67 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 25 januari 2021.


Top service en Top medewerkers, zeer vriendelijk en zeer snel!

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 10 januari 2021.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 09 januari 2021.


Altijd geweldig!

6

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 05 januari 2021.


Normaal gesproken prima ervaring met parkos alleen de laatste keer lang moeten wachten buiten in de kou met vrouw en kinderen en 2 keer moeten bellen. Mij vertelde de tweede keer dat de auto onderweg is echter blijkt later dat de auto niet opstart mogelijk door lege batterij van de afstandsbediening, duurt ongeveer een uur voordat ik de auto krijg. Pech kan gebeuren, ik verwijt parkos niet om een niet werkende autosleutel maar omdat ze de waarheid niet zeggen. Ik had het probleem simpel telefonisch kunnen oplossen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van een review. Onze excuses voParkos is een vergelijkingswebsite en beheert zelf geen parkeerterreinen. U heeft gereserveerd bij Centraal Parkeren, zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoerende dienst. Het spijt mij te moeten horen dat u zo lang heeft moeten wachten. Wij zullen uw klacht doorgeven aan de parking om dergelijke gevallen in de toekomst te kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 20 november 2020.


The best service ever, zeker volgende keer om te herhalen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 11 november 2020.


Dit is de eerste keer dat ik bij Centraal Parkeren heb geboekt ik moet zeggen dat dit mij heel goed is bevallen. Bij terugkomst was mijn vlucht omgeboekt en hierdoor veel later op Schiphol aangekomen. Zou om 20:00 uur aankomen het werd uiteindelijk 03:15 uur. Desondanks waren de medewerkers van Centraal Parkeren attent en paraat en hebben zij mij direct naar de parkeer plaats gebracht waar ik mijn auto kon ophalen. Dank jullie wel ! Volgende keer boek ik weer bij jullie.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 06 november 2020.


Geweldig! Super makkelijk! Super service! Ze waren op tijd met het ophalen en op tijd met het terugbrengen. Ik hoefde helemaal niet te wachten. Ze houden zelfs je vlucht in de gaten en bellen je als je zelf vergeten bent te bellen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2020.


Ik vond dat we lang moesten bij het weer ophalen van de auto het duurde bijna 30 minuten vanaf dat wij buiten stonden te wachten

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2020.


Super geregeld, netjes op tijd de auto weer terug

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2020.


Sterk aan te bevelen super service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2020.


Net als eerdere keren weer heel content met de service van Parkos! Ditmaal zelfs helemaal niet hoeven wachten. De chauffeur van Parkos stond ons bij vertrek en aankomst al op te wachten

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2020.


Op tijd perfect
Alleen bij aflevering niks gezegd dat de accu leeg was en ik had storingen met rijden Snachts ? Later bleek ook mijn kapje nog los te zitten dus volgende keer graag vermelden maar voor de rest top

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2020.


Fantastische service! Snel ter.plaatse. Auto stond klaar bij terugkomst. Voor mij als eilandbewoner heel belangrijk om geen tijd te verliezen!

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2020.


Echt heel goed verlopen, bij vertrek even gewacht op de chauffeur en toen snel geregeld, bij aankomst werd ik al gebeld bij het wachten op de bagage dat de chauffeur met auto klaar stond.

Over Centraal Parkeren

Centraal Parkeren heeft ruim 1000 parkeerplekken. U kunt uw auto buiten of binnen (meerprijs) laten parkeren. Centraal Parkeren streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent. De parking is 24/7 geopend.

Valet Service
Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal op Schiphol. 25 minuten voor aankomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met Centraal Parkeren. Een medewerker van Centraal Parkeren zal u dan voor u klaar staan als u aankomt.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het beveiligde parkeerterrein. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is 24 uur per dag bemand. Uw auto wordt bij aankomst gefotografeerd. U kunt u auto laten wassen, een elektrische auto opladen of uw auto laten tanken.

De valet service van Centraal Parkeren biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten reinigen of laten tanken. Ook beschikt Centraal Parkeren over diverse laadpalen waar u uw elektrische auto kunt laten opladen.

Vertrek

Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de vertrekhal. Neem ongeveer 25 minuten voor aankomst contact op met Centraal Parkeren. Een medewerker zal u dan op staan te wachten voor de vertrekhal. Als u bent aangekomen zal uw auto in ontvangst worden genomen. Samen met de medewerker van Centraal Parkeren loopt u kort rond de auto om de auto te inspecteren. Daarna kunt u direct uw reis voortzetten. De medewerker rijdt uw auto vervolgens naar het beveiligde parkeerterrein van Centraal Parkeren aan de Middeweg 11 in Aalsmeer. Er wordt maximaal 25 km met uw auto gereden.

Aankomst

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Centraal Parkeren om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Rijnlanderweg 1050, 2132MP, Hoofddorp

Help