Centralparking Schiphol Valet

Centralparking Schiphol Valet. Bij Centralparking Schiphol Valet bent u er zeker van dat uw auto veilig staat geparkeerd. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij een betrouwbare parkeerpartner zijn waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. Naast het parkeren kunt u ook gebruik maken van andere diensten als een autowasservice, het elektrisch laden van uw auto en tanken. Tijdelijke actie van Centralparking Schiphol Valet is dat uw auto zonder meerprijs binnen wordt geparkeerd.

Meer informatie

Adres

Middenweg 11, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Centralparking Schiphol Valet

Centralparking Schiphol Valet beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Centralparking Schiphol Valet

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 8 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Regelmatig al via Centralparking onze auto ondergebracht. Altijd tot volle tevredenheid. Plezierig dat je al wordt opgewacht omdat ze je auto herkennen middels nummerplaat/merk.
Snelle en accurate afhandeling bij afgifte en keurige assistentie bij retour geven.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Super

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 29 juni 2019.


Prima, maak er al jaren gebruik van

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 09 juni 2019.


Goede service altijd bereikbaar

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 24 mei 2019.


Prima service, niets op aan te merken!!

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 20 mei 2019.


Op zich prima verlopen.

Toch blijft het behoorlijk rommelig en soms verkeerstechnisch lastig om in de bocht bij departure de auto af te geven cq op te halen

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Prima, snel en correct geholpen.

Over Centralparking Schiphol Valet

Centralparking Schiphol Valet heeft ruim 1000 parkeerplekken. U kunt uw auto buiten of binnen (meerprijs) laten parkeren. Centralparking Schiphol Valet streeft naar een perfecte dienstverlening en is pas tevreden wanneer u dat ook bent. De parking is 24/7 geopend.Tijdelijke actie: Bij reservering ontvangt u gratis een upgrade naar overdekt parkeren.

Valet Service
Op de dag van vertrek rijdt u naar de vertrekhal op Schiphol. 25 minuten voor aankomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met Centralparking. Een medewerker van Centralparking zal u dan voor u klaar staan als u aankomt.

Uw auto wordt veilig geparkeerd op het beveiligde parkeerterrein. Het terrein is voorzien van beveiligingscamera's en is 24 uur per dag bemand. Uw auto wordt bij aankomst gefotografeerd. U kunt u auto laten wassen, een elektrische auto opladen of uw auto laten tanken.

Centralparking Schiphol Valet biedt u de mogelijkheid om extra diensten bij te boeken. U kunt bijvoorbeeld uw auto laten reinigen of laten tanken. Ook beschikt Centralparking over diverse laadpalen waar u uw elektrische auto kunt laten opladen.

Vertrek

Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de vertrekhal. Neem ongeveer 25 minuten voor aankomst contact op met Centralparking Schiphol Valet. Een medewerker zal u dan op staan te wachten voor de vertrekhal. Als u bent aangekomen zal uw auto in ontvangst worden genomen. Samen met de medewerker van Centralparking loopt u kort rond de auto om de auto te inspecteren. Daarna kunt u direct uw reis voortzetten. De medewerker rijdt uw auto vervolgens naar het beveiligde parkeerterrein van Centalparking aan de Middeweg 11 in Aalsmeer. Er wordt maximaal 25 km met uw auto gereden.

Aankomst

Op de terugreis neemt u direct na landing weer contact op met Centralparking Schiphol Valet om door te geven dat u bent aangekomen. Een medewerker staat u dan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op te wachten met uw auto.

Adres

Middenweg 11, 1432 DE, Aalsmeer

Help