Parkeren Frankfurt Airport

Vanaf € 3,33 per dag! Wijzig vliegveld

Laagste Prijs
Meer dan 100.000 klanten
Gratis annuleren

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van onze 2 aanbieders bij Frankfurt Airport

De beste deals

Persoonlijk geïnspecteerde aanbieders

Gegarandeerd een plek

Tot 24 uur van te voren gratis annuleren

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een e-mail Bel ons

Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 9,3

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 9,3/10 gebaseerd op 13 beoordelingen.

Jeffrey
10

Fijn ontvangen en snel weggebracht. Fijn dat de auto door het personeel geparkeerd werd.

Anoniem
10

Duidelijke website, snel en eenvoudig reserveren!

Parkeren vliegveld Frankfurt

Het vliegveld van Frankfurt (ook wel Frankfurt Am Main genoemd) is een groot vliegveld bij de Duitse stad Frankfurt Am Main. Vanuit Nederland is het een stuk rijden naar de vluchthaven en dit is vaak best prijzig. Vergelijk daarom parkeeraanbieders rondom het vliegveld van Frankfurt. Bekijk de prijzen en beoordelingen per aanbieder, kies een parkeeraanbieder uit en reserveer. Zo hoeft u op het vliegveld niet te zoeken naar een parkeerplek, u bent bij ons altijd verzekerd van een parkeerplek.

Over Frankfurt Airport

Het vliegveld van Frankfurt Am Main ligt op ongeveer twaalf kilometer van de stad Frankfurt. Er vliegen jaarlijks meer dan 58 miljoen passagiers via Frankfurt naar bestemmingen over de hele wereld. De luchthaven ligt aan de snelweg en is daarom goed te bereiken met de auto.

Vanuit Maastricht is het ongeveer 2 uur en drie kwartier rijden naar het vliegveld van Frankfurt. Een aardig stuk rijden, maar voor voordelige prijzen kunt u bij het vliegveld parkeren. Plan hier uw route.

Parkeren Frankfurt Airport

Bij het vliegveld van Frankfurt kunt u bij lang parkeren kiezen voor shuttle of valet parkeren. Als u kiest voor shuttle parkeren bij vliegveld Frankfurt rijdt u met uw auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe. U parkeert de auto en vervolgens wordt u met een auto naar het vliegveld van Frankfurt gebracht. Als u weer terug bent van uw reis staat er een shuttlebus voor u klaar bij de aankomsthal van Frankfurt. Deze shuttlebus brengt u terug naar uw auto.

Bij valet parkeren rijdt u met de auto naar de vertrekhal van de luchthaven. Hier staat een chauffeur op u te wachten. U haalt de bagage uit de auto, checkt uw auto op beschadigingen samen met de chauffeur en u geeft de sleutel af. Terwijl u al kunt inchecken op het vliegveld brengt de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein toe.

Veelgestelde vragen

Wij adviseren u om 2,5 uur voor uw vlucht aanwezig te zijn. De meeste vliegvelden... Lees het volledige antwoord
Valet parkeren is een makkelijkere manier van parkeren. U hoeft namelijk niet naar een parkeerterrein... Lees het volledige antwoord
Shuttle parkeren is de goedkoopste optie qua parkeren bij vliegeld Frankfurt. Het shuttle parkeren werkt als... Lees het volledige antwoord

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Frankfurt Airport