8,2/10 299 beoordelingen

Parkeren Frankfurt Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
35
info message
Best beoordeeld
Park-Service24
info checkmark
Goedkoopste
Alpha-Parks
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Infiniti-Parking

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Frankfurt Airport

Gaat u een vliegreis maken vanaf Frankfurt Airport? Parkos heeft de beste parkeergelegenheden voor uw auto tijdens uw reis. Het vergelijken van parkeren Frankfurt Airport is mogelijk bij Parkos. Alle aspecten van het parkeren kunt u tegen elkaar afzetten en uiteindelijk een keuze maken voor een parking Frankfurt Airport. Online reserveren en betalen maakt het reserveren van een parkeerplek gemakkelijk. Bovendien bevinden de parkeerplaatsen zich dichtbij vliegveld Frankfurt en verliest u weinig tijd en bespaart u geld. Kort en lang is beide mogelijk, u kunt op onze site zien welke parkeeraanbieders beschikbaar zijn op de data dat u op reis gaat. Wij adviseren ongeveer 2,5 tot 3,5 uur voor uw vlucht aanwezig te zijn op uw parkeerplaats.


Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings


Frankfurt Airport ligt bij Frankfurt am Main en is één van de grootste luchthavens van Europa. Frankfurt Airport vervoert jaarlijks de meeste passagiers van de luchthavens in Duitsland. Het vliegveld van Frankfurt beschikt over twee terminals, deze zijn via een shuttlebaan met elkaar verbonden (zie ook Wikipedia). Airport Frankfurt is de eerste Duitse luchthaven. De basis werd geopend als een Duitse commerciële luchthaven in 1936. De hoofd terminal, Terminal Mitte (Centraal Terminal, nu bekend als Terminal 1) is verdeeld in drie concoursen (A, B en C) met 56 poorten. Deze terminal opende voor het publiek op 14 maart 1972. In 1990 begon het werk aan een nieuwe terminal (Terminal 2) omdat verwacht werd dat Terminal Mitte eerder zijn capaciteitslimiet zou bereiken dan verwacht. De nieuwe terminal, verdeeld in concours D en E, werd gebouwd. Met de opening in 1994 heeft Frankfurt Airport zijn terminal capaciteit verhoogd tot 54 miljoen passagiers per jaar.


Om te parkeren Frankfurt Airport zijn er parkeerplekken beschikbaar direct aan de luchthaven. Daarnaast zijn er ook alternatieve parkeeraanbieders die zich bevinden rondom de luchthaven. Parkeren bij het vliegveld van Frankfurt is duurder dan bij de alternatieve aanbieders. De kosten parkeren Frankfurt Airport wilt u natuurlijk laag houden, daarom kunt u via Parkos voordelige parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Gratis parkeren Frankfurt Airport is helaas niet mogelijk, maar wij bieden u wel de laagste prijs.Goedkoop parkeren bij Frankfurt airport

In de buurt van Frankfurt Main Airport parkeren als u een vliegreis gaat maken, dat kan gemakkelijk via Parkos. U besteedt minder aan de alternatieve parkeeraanbieders waarmee Parkos samenwerkt dan wanneer u gaat parkeren op Frankfurt Airport zelf. Lang parkeren Frankfurt Airport is mogelijk bij de aanbieders die u kunt vinden op onze site. De aanbieders willen graag de klanten die ze helpen behouden. Via Parkos bij Frankfurt Airport parkeren boeken betekent dat u een goede service krijgt voor een lage prijs. De prijzen zijn altijd lager dan wanneer u parkeert bij parking Frankfurt Airport terminal 1 of 2.

navigation

Ten noorden van Frankfurt Airport bevinden zich de parkeeraanbieders. De afstand tot de luchthaven verschilt per aanbieder, dit zijn altijd kleine afstanden zodat u weinig tijd hoeft te besteden aan de parkeergelegenheid. Drive & Park Frankfurt ligt meer op de route wanneer u vanaf het westen komt. Lang parkeren Frankfurt am Main is goedkoper bij Parkos dan wanneer u gaat parkeren op de luchthaven zelf. Parkeren Frankfurt Airport terminal 2 is bijvoorbeeld een stuk duurder. Met Parkos kunt u veel geld besparen op uw parkeerplek bij Frankfurt Airport.

“checklist”

Een lage prijs betekent niet altijd een slechte service. Dat kunt u zelf ervaren bij de parkeeraanbieders. Kwaliteit is belangrijk voor de aanbieders. Klanten tevreden houden hoort daar ook bij. De parkeeraanbieders maken geen gebruik van onnodige luxe waardoor de prijs voor de parking Frankfurt Airport laag blijft. Extra opties kunt u ook tegenkomen bij de parkings, bij Auto-Aufsicht kunt u bijvoorbeeld uw auto laten schoonmaken. Er is 24 uur per dag minimaal één medewerker aanwezig en de parkeerplaatsen zijn beveiligd. De kosten voor het parkeren Frankfurt Airport zijn bij Parkos altijd laag, toch wordt u een uitstekende service geboden.

reviews

Niet alleen Parkos is van mening dat de parkeeraanbieders goed hun werk doen, de klanten zeggen dit ook. Bij terugkomst van uw reis krijgt u van ons een uitnodiging om een review achter te laten. Met een review kunt u aangeven wat u van de dienst vond en een cijfer achterlaten. Onze parkeeraanbieders worden met gemiddeld een 9,3 beoordeeld.

Shuttle- en valet parkeren

De termen valet parkeren en shuttle parkeren komt u vaak tegen op onze website. De betekenis en werking van deze termen leggen wij graag uit.

Shuttle parkeren Frankfurt airport

Kies uw manier van parkeren

Wanneer u gaat lang parkeren Frankfurt Airport, kunt u daarin onderscheid maken tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Shuttle parkeren betekent dat u eerst naar de locatie van de parkeeraanbieder rijdt en vervolgens met een gratis shuttlebus naar vliegveld Frankfurt wordt gebracht. Deze shuttlebus is ruim en zal u en uw bagage naar het vliegveld vervoeren. Hierdoor hoeft u niet lang te lopen of gebruik te maken van het openbaar vervoer bij Frankfurt Main Airport. Bij het reserveren geeft u aan hoe laat u ongeveer denkt bij de parking Frankfurt te zijn. De parkeeraanbieder zal er dan rekening mee houden dat u arriveert en de shuttlebus klaarstaat. Bij terugkomst van uw reis haalt een chauffeur van de parking u op bij Frankfurt Airport om u vervolgens naar uw auto te brengen. Vanaf de parkeerplaats kunt u zelf uw reis hervatten. Of uw auto overdekt of niet overdekt staat gedurende uw reis, kunt u van tevoren kiezen. Klanten beoordelen onze parkeeraanbieders met een 8,4 gemiddeld. Bij vragen over shuttle parkeren of valet parkeren kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.

Valet parking Frankfurt airport

Kies uw manier van parkeren

Valet parkeren houdt in dat u zelf naar Frankfurt Main Airport rijdt. Uw aankomsttijd en tijd van terugkomst bij de luchthaven geeft u van tevoren op. Op de heenreis bent u direct op het vliegveld van Frankfurt als u de auto afgeeft aan de medewerker die op u staat te wachten. De medewerker herkent uw auto aan het merk, model en het kenteken van uw auto. De auto wordt door de medewerker naar de parkeerplaats gereden en daar geparkeerd. Uw aankomsttijd bevestigt u telefonisch door te bellen naar de parkeeraanbieder. In de bevestigingsmail staan de instructies van het parkeren op Frankfurt Airport duidelijk beschreven. U hoeft zelf op zowel de heenreis als de terugreis niet naar de parkeeraanbieder te rijden en kunt met uw eigen auto naar Frankfurt Main Airport rijden. Daardoor is dit een tijdbesparende variant van parkeren vliegveld Frankfurt. Als u terugkomt, belt u op het moment dat u bent geland met een chauffeur van de aanbieder. Dan kunt u de auto bij Frankfurt Airport in ontvangst nemen en uw reis voortzetten. Deze manier van parkeren is snel en makkelijk. Kort parkeren en lang parkeren Frankfurt Airport zijn beide mogelijk. Voor vragen met betrekking tot valet parkeren of shuttle parkeren kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen.

Lang parkeren Frankfurt Airport

Lang parkeren Frankfurt Airport is geen probleem met Parkos. De beste deals en aanbieders vindt u via Parkos. Op onze website kunt u onze parkeeraanbieders met elkaar vergelijken om de beste keuze te maken. Elke parking Frankfurt Airport is door ons persoonlijk gecontroleerd. U kunt er zeker van zijn dat de aanbieders veilig en betrouwbaar zijn.

Om u te helpen willen we u graag een aantal tips geven over het lang parkeren Frankfurt am Main:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Vergelijk parkeren Frankfurt Airport. Bij Parkos reserveert u voor gegarandeerd de laagste prijs. Als u gaat Parkeren op Frankfurt Airport zijn de kosten altijd hoger dan wanneer u parkeert bij een alternatieve parkeeraanbieder.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren: Met uw eigen auto naar de vertrekhal rijden of gebracht worden door een shuttle bus. Dit zijn de twee vormen van parkeren bij het vliegveld Frankfurt. Bij het maken van uw keuze is het van belang dat u het verschil weet tussen shuttle parkeren en valet parkeren. shuttle parkeren en valet parkeren.

Als u voor shuttle parkeren kiest, rijdt u eerst naar het parkeerterrein van de aanbieder en wordt u vanaf de parkeerplaats afgezet bij vliegveld Frankfurt. Op de terugreis wordt u met de shuttle bus weer naar uw auto gebracht. U kunt kiezen of uw auto overdekt of buiten komt te staan. Shuttle parkeren is de goedkopere variant van parkeren bij het vliegveld.

Als u voor valet parkeren kiest, dan rijdt u zelf naar het vliegveld, waar een chauffeur voor u klaar staat die uw auto van u overneemt en voor u parkeert. U kunt direct verder met uw reis. De chauffeur zal bij terugkomst weer bij Frankfurt Airport staan om uw auto aan u te overhandigen. Een snelle manier van parkeren. Parkos helpt u bij het maken van uw keuze tussen shuttle en valet parking door aanbieders te vergelijken.

Mocht u een vroege vlucht hebben dan is het Hotel Frankfurt Airport - Park Sleep Fly arrangement een goede optie voor u. Bij dit arrangement zit parkeren + hotelovernachting + shuttle vervoer van en naar de airport Frankfurt inbegrepen. Gedurende uw reis blijft uw auto veilig op de parkeerplaats van het hotel staan. Met Park Sleep Fly Frankfurt hoeft u geen zorgen te maken over het missen van uw vlucht en gaat u uitgerust op reis.

Veiligheid

Veiligheid: Veiligheid is ook voor uw auto belangrijk. Het zou zonde zijn als er iets gebeurt met uw auto tijdens uw reis. Parkos heeft daarom alle aanbieders gecontroleerd op onder andere veiligheid. De parkings beschikbaar voor het parkeren Frankfurt Airport zijn voorzien van verschillende middelen als camera’s en omheining om de auto’s te beschermen. Wanneer uw auto bij een parkeeraanbieder van ons staat, kunt u zonder zorgen op reis. De parkeerterreinen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voor het parkeren Frankfurt International Airport raden wij u aan om de route naar de parkeeraanbieder of de luchthaven te plannen. Ook raden wij u aan verkeersinformatie in de gaten te houden, het openbaar vervoer is onvoorspelbaar en er zijn soms wegwerkzaamheden. Uw route kunt u plannen via de Parkos routeplanner.

Parkeeraanbieders bij Frankfurt International Airport

Hoe laat moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Wij adviseren u om 2,5 uur voor uw vlucht aanwezig te zijn. De meeste vliegvelden raden aan om voor een vlucht binnen Europa twee uur van te voren aanwezig te zijn. Bij internationale vluchten raden v…

Hoe werkt valet parkeren Frankfurt Airport?

Valet parkeren is een makkelijkere manier van parkeren. U hoeft namelijk niet naar een parkeerterrein te rijden. Dit scheelt heel veel tijd, en u kunt gelijk inchecken. Valet proces Voor aankoms…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Frankfurt Airport?

Shuttle parkeren is de goedkoopste optie qua parkeren bij vliegeld Frankfurt. Het shuttle parkeren werkt als volgt: u rijdt met uw auto naar het parkeerterrein toe, u parkeert uw auto en laadt uw baga…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd