8,7/10 219 beoordelingen

Parkeren Frankfurt Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 48
Best beoordeeld Parkobello
Goedkoopste Parkflow (ohne Shuttle)
Dichtstbij de luchthaven Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P2
 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle en Valet Parking
 3. Lang Parkeren
 4. Vergelijk Parkings

Parkeren bij Frankfurt Airport

Frankfurt Airport ligt in Duitsland bij Frankfurt am Main. Gratis parkeren Frankfurt Airport is niet mogelijk. Maar als je via Parkos op de luchthaven van Frankfurt een parkeerplaats reserveert, dan heb je keuze uit de beste parkeergelegenheden die dag en nacht beschikbaar zijn. Alleen bij Parkos kun je het parkeren Frankfurt Airport vergelijken. Hierbij heb je een duidelijk overzicht van alle belangrijke aspecten van het parkeren. Dit maakt het kiezen van een geschikte parkeerplek op een parking Frankfurt Airport eenvoudig. Reserveer direct online en reken de parkings ook direct af. Dit hoef je dus niet meer ter plaatse op Main Airport te doen. De parkeerplaatsen bevinden zich dicht bij vliegveld Frankfurt. Er is geen sprake van tijdverlies als je parkeert op een van de parkings in de buurt van de luchthaven. Bovendien bespaar je geld. Je bent niet gebonden aan een maximale parkeerduur en je geeft de gewenste data op tijdens het reserveren. Op onze site zie je welke parkeeraanbieders beschikbaar zijn op de data die je opgeeft. Het advies is om ongeveer 2,5 tot 3,5 uur voor je vlucht je auto op de parkeerplaats te parkeren.


Vergelijk de beste parkeerplaatsen


Frankfurt Airport ligt bij Frankfurt am Main en mag zich tot een van de grootste Europese luchthavens van Europa rekenen. In Duitsland liggen ook de vliegvelden Düsseldorf Airport en Dortmund Airport waar veel Nederlanders gebruik van maken. Frankfurt Airport vervoert jaarlijks meer dan een miljoen passagiers en is daarmee een van de drukstbezochte luchthavens in Duitsland. Er zijn twee terminals op het vliegveld van Frankfurt.


Het is de oudste luchthaven van Duitsland. Het begon in 1936 als commerciële luchthaven. De hoofd terminal, Terminal Mitte of Terminal 1 heeft 56 poorten en is sinds 1972 open voor het publiek. Pas 20 jaar later is Terminal 2 erbij gekomen. Het aantal passagiers dat jaarlijks vanaf een van de grootste vliegvelden van Duitsland vliegt, ligt rond de 54 miljoen. Hoewel de Duitse luchthaven ook bereikbaar is met het openbaar vervoer, namelijk via de S bahn station stadion, komen natuurlijk ook veel reizigers met de auto. Om die paar miljoen passagiers toch te laten parkeren, zijn er verschillende parkeeraanbieders die het mogelijk maken om op een van de grootste luchthavens een parkeerplaats te vinden. Je kunt niet gratis parkeren, waarschijnlijk zelfs niet in de drop-off area. Maar voor de internationale vluchten vanaf Frankfurt am Main kan een miljoen passagiers wel goedkoop parkeren als je tijdig op luchthaven Frankfurt via Parkos een parking reserveert.


De parkeeraanbieders op Frankfurt Airport hebben een parkeerplek dicht bij de terminal, op maximaal een kilometer afstand. Voor een drop-off kies je voor terminal parking. Maar dit is niet altijd de oplossing als je op zoek bent naar goedkoop parkeren op luchthaven Frankfurt. Daarvoor kies je op de luchthaven alternatieve parkeeraanbieders die zich bevinden rondom de luchthaven van Frankfurt am Main Airport. Zo vermijd je de hoge kosten van het parkeren direct bij het vliegveld van Frankfurt. Voor een lager parkeertarief op Frankfurt Airport vergelijk je via Parkos de voordelige parkeeraanbieders met elkaar en je kunt online reserveren. Gratis parkeren Frankfurt Airport is geen optie, maar je kunt zo wel uitgaan van een parking op luchthaven Frankfurt am Main tegen de laagste prijs.

Goedkoop parkeren Frankfurt am Main

Via Parkos parkeer, je gemakkelijk in de buurt van Frankfurt Main Airport tijdens je vliegreis. De kosten bij de alternatieve parkeeraanbieders waarmee Parkos in Frankfurt am Main samenwerkt, zijn lager dan wanneer je op Frankfurt am Main Airport zelf parkeert. Op onze site vind je alle beschikbare parkeerplaatsen. Boek je via Parkos dan krijg je op Main Airport niet aleen een goede prijs, maar ook een prima service. De prijs voor een parkeerplaats op Frankfurt am Main Airport, in de buurt van de terminal, is altijd lager dan wanneer je parkeert bij de officiële parking van Frankfurt Airport zelf, direct bij terminal 1 of 2.

Voor het parkeren bij Frankfurt Airport rijd je naar het noorden van Frankfurt am Main Airport. De betreffende parkeeraanbieder waar je je auto parkeert, ligt altijd op korte afstand. Hoever het precies is van de betreffende parkeeraanbieder naar de terminal van Frankfurt am Main Airport staat bij de omschrijving van aanbieder vermeld. Je kiest uit aanbieders voor business parking of holiday parking. Ook is er een optie voor Park Sleep Fly. Bij Park Sleep Fly boek je ook een overnachting in een hotel als een fly arrangement. De ideale parking bepaal je uiteraard zelf. Op de verschillende parkeerplaatsen kun je voordelig in de buurt van Frankfurt Airport parkeren. Parkeren Frankfurt Airport terminal 2 is bijvoorbeeld een stuk duurder. Met Parkos bespaar je veel geld en heb je gegarandeerd een goede parkeerplek bij Frankfurt Airport.

Frankfurt beschikt over parkeeraanbieders die voor een lage prijs een goede service bieden. De kwaliteit is uiteraard ook belangrijk als je een parkeerplaats bij de luchthaven van Frankfurt am Main zoekt. Om er zeker van te zijn dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven over de aanbieders van parkeerterreinen op Frankfurt am Main Airport, controleert Parkos de aanbieders. Je kunt uitgaan van degelijke parkeerterreinen, zonder overbodige luxe, maar wel met alle noodzakelijk veiligheidsmaatregelen. De prijs voor de parkings bij Frankfurt Airport kan daardoor laag blijven. Eventueel kies je voor een extra optie bij het parkeren op de luchthaven. Denk aan Auto-Aufsicht waar je de auto kunt laten wassen tijdens je afwezigheid. Of je kijkt voor een overdekte parkeergarage met elektrische oplaadpunten. Op de parkings is dag en nacht tenminste een medewerker aanwezig. De parkeerplaatsen zijn beveiligd. Dus hoewel de kosten voor het parkeren in de buurt van de terminal bij Parkos laag zijn, heb je toch een uitstekende service.

De klanten van Parkos zijn erg tevreden over het parkeren in Frankfurt am Main. Als je via ons in de buurt van de terminal op Frankfurt am Main Airport een parkeerplaats reserveert, kun ja na aankomst een review op onze site achterlaten. De klanten die je voorgingen, hebben onze parkeeraanbieders gemiddeld een score van 9,3 gegeven.

Shuttle parkeren en valet parkeren

Op Frankfurt am Main airport kun je kiezen voor valet parking en shuttle parking. Lees hier wat dat inhoudt.

Shuttle parkeren Frankfurt airport

Kies je manier van parkeren

Parkeren op Frankfurt Airport is eenvoudig met shuttle parking. Je rijdt naar de locatie van de parkeeraanbieder. Daarna wordt je met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze service is gratis en je wordt bovendien door de medewerker geholpen om je bagage te tillen. Hoewel de shuttlebus ruim is, is het wel verstandig om vooraf te informeren of bagage met afwijkende vormen of afmetingen, zoals een surfplank, ook mee kan. Je hoeft in ieder geval zelf niet van de parkeerplaats naar het vliegveld te lopen. Ook hoef je geen gebruik te maken van het openbaar vervoer bij Frankfurt Main Airport. Geef bij de reservering door hoe laat je verwacht op Frankfurt am Main Airport aan te komen. De shuttlebus staat dan klaar om je naar de luchthaven zelf te brengen. Bij terugkomst haalt een chauffeur van de parking je bij Frankfurt Airport op en je rijdt in de gratis shuttlebus weer naar je auto. Vanaf de parkeerplaats rijd je vervolgens zelf weer naar huis. Bij de reservering heb je de keuze of je auto overdekt of niet overdekt staat bij Frankfurt am Main Airport. Beide opties worden door onze klanten hoog gewaardeerd

Valet parking Frankfurt airport

Kies je manier van parkeren

Voor het valet parkeren rijd je zelf naar Frankfurt Main Airport. Je geeft vooraf je aankomsttijd voor de heen- en terugweg op Frankfurt am Main Airport door aan de parkeeraanbieder. Voor de heenreis geldt dat de medewerker je op het opgegeven tijdstip ontvangt op het vliegveld, waarna je de auto afgeeft. De chauffeur zorgt ervoor dat de auto op de parkeerplaats wordt geparkeerd. Op de terugweg geef je telefonisch door wat de verwachte aankomsttijd is. De gegevens hiervoor vind je in de bevestigingsmail van het parkeren op Frankfurt Airport. Zelf rijd je dus zowel op de heenreis als op de terugreis niet zelf naar de parkeeraanbieder, maar je gaat rechtstreeks met je eigen auto naar Frankfurt Main Airport. Op deze manier bespaar je veel tijd bij het parkeren vliegveld Frankfurt. Nadat je de autosleutels en je auto bij aankomst in ontvangst hebt genomen op Frankfurt Airport kun je je reis voortzetten. Deze parkeermethode is snel en makkelijk. Op Frankfurt Airport kun je zowel kort parkeren als lang parkeren Frankfurt.

Lang parkeren Frankfurt Airport

Lang parkeren Frankfurt airport

Lang parkeren Frankfurt kan ook via Parkos. Vergelijk op onze website de parkeeraanbieders met elkaar en maak zo eenvoudig je keuze. Parkos controleert iedere parking die aangeboden wordt. Daardoor weet je zeker dat de aanbieders veilig en betrouwbaar zijn.

Hier volgen nog een paar tips voor het parkeren Frankfurt am Main.

Vergelijk de verschillende aanbieders: Vergelijk parkeren Frankfurt Airport. Je ziet direct wat het aanbod is tegen een gegarandeerde, lage prijs. Direct parkeren op Frankfurt Airport is altijd duurder dan parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder.

Kies je manier van parkeren: De optie is met je eigen auto naar de vertrekhal rijden of je auto aan een medewerker meegeven. Waar je ook gaat parkeren, denk vooraf na over het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren.


Bij shuttle parkeren, rijd je eerst naar het parkeerterrein. Vanaf de parkeerplaats ga je met de shuttlebus naar vliegveld Frankfurt. Op de terugreis brengt de shuttle bus je weer naar je auto. Kies zelf of je auto overdekt of buiten komt te staan. Shuttle parkeren is de goedkopere variant van parkeren bij het vliegveld.


De keuze voor valet parkeren maak je als je zelf naar het vliegveld wilt rijden. De chauffeur bij valet parking staat voor je klaar en neemt de auto van je over, waarna hij hem parkeert. De chauffeur staat bij terugkomst klaar om je auto te overhandigen. Bij deze methode kun je snel parkeren. Parkos geeft je een duidelijk vergelijkingsoverzicht om je te helpen bij het kiezen tussen shuttle en valet parkeren bij lang parkeren op het vliegveld.


Bij een vroege vlucht is het Hotel Frankfurt Airport - Park Sleep Fly arrangement een overweging. Je parkeert je auto inclusief vervoer en hebt tevens een hotelovernachting in de buurt van Airport Frankfurt. Tijdens je reis met park sleep fly kan je auto veilig op de parkeerplaats van het hotel staan.

Veiligheid: Parkos controleert alle aanbieders voor parkeren Frankfurt Airport op veiligheid, de aanwezigheid van camera's en omheining. De parkeerterreinen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt.

Plan je reis: Voor het parkeren Frankfurt International Airport plan je vooraf de route naar de parkeeraanbieder of de luchthaven. Je route kun je eenvoudig plannen via de Parkos routeplanner.

Parkeertarieven bij Frankfurt International Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Parkflow (ohne Shuttle) Parkeren | Binnen vanaf €82.00
Parken Frankfurt Shuttle parkeren | Buiten vanaf €84.00
Infiniti-Parking Shuttle parkeren | Buiten vanaf €85.00
Star Parkplatz Shuttle parkeren | Buiten vanaf €88.00
Mainparkhaus Frankfurt Shuttle parkeren | Buiten vanaf €90.00
Taxim24 Shuttle parkeren | Buiten vanaf €95.00
Park Paradies Shuttle parkeren | Buiten vanaf €95.00
myparken Shuttle parkeren | Buiten vanaf €96.00
Parcar Frankfurt Shuttle parkeren | Buiten vanaf €100.00
Star Parkplatz Shuttle parkeren | Binnen vanaf €100.00
Sparparker Shuttle parkeren | Binnen vanaf €105.00
Mainparkhaus Frankfurt Shuttle parkeren | Binnen vanaf €105.00
Frankfurt Valet Service Valet parkeren | Binnen vanaf €108.00
Parkspace24 Valet parkeren | Buiten vanaf €109.00
Taxim24 Valet parkeren | Buiten vanaf €110.00
Parkport Frankfurt Shuttle parkeren | Binnen vanaf €110.00
Infiniti-Parking Valet parkeren | Buiten vanaf €110.00
FRA-ACCES (Français) Valet parkeren | Buiten vanaf €110.00
DeinParker.de Shuttle parkeren | Buiten vanaf €110.00
Star Parkplatz Valet parkeren | Buiten vanaf €115.00
Parke und Fliege Parkhaus Shuttle parkeren | Binnen vanaf €119.00
Parcar Frankfurt Shuttle parkeren | Binnen vanaf €120.00
Frankfurt Airport Parking Shuttle parkeren | Binnen vanaf €124.00
Sparparker Valet parkeren | Binnen vanaf €125.00
Parking and Fly Frankfurt Shuttle parkeren | Buiten vanaf €125.00
Star Parkplatz Valet parkeren | Binnen vanaf €125.00
Parkda24 Shuttle parkeren | Buiten vanaf €129.00
Parkport Frankfurt Valet parkeren | Buiten vanaf €130.00
Parcar Frankfurt Valet parkeren | Buiten vanaf €130.00
DeinParker.de Valet parkeren | Buiten vanaf €130.00
Parkport Frankfurt Valet parkeren | Binnen vanaf €139.00
Cleverparken24 Valet parkeren | Binnen vanaf €139.00
Parcar Frankfurt Valet parkeren | Binnen vanaf €140.00
DeinParker.de Valet parkeren | Binnen vanaf €140.00
Carportfly Valet parkeren | Buiten vanaf €155.00
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1 Shuttle parkeren | Buiten vanaf €159.00
Carportfly Valet parkeren | Binnen vanaf €160.00
Park Paradies Valet parkeren | Buiten vanaf €161.00
Frankfurt Airport Parking Valet parkeren | Binnen vanaf €165.00
Parking and Fly Frankfurt Valet parkeren | Buiten vanaf €169.00
Parke und Fliege Shuttle parkeren | Buiten vanaf €177.00
Frapark Airport Shuttle parkeren | Buiten vanaf €177.00
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P3 (ohne Shuttle) Parkeren | Buiten vanaf €180.00
Parke und Fliege Parkhaus Valet parkeren | Binnen vanaf €185.00
Parke und Fliege Shuttle parkeren | Binnen vanaf €187.00
Infiniti-Parking Valet parkeren | Binnen vanaf €190.00
Parking and Fly Frankfurt Shuttle parkeren | Binnen vanaf €190.00
Parke und Fliege Valet parkeren | Buiten vanaf €204.00
Frapark Airport Valet parkeren | Buiten vanaf €204.00
Mein Flughafenparkplatz Park, Sleep & Fly Shuttle parkeren | Buiten vanaf €209.00
Parking and Fly Frankfurt Valet parkeren | Binnen vanaf €210.00
Parke und Fliege Valet parkeren | Binnen vanaf €214.00
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1 Shuttle parkeren | Binnen vanaf €259.00
Mein Valet Frankfurt Valet parkeren | Buiten vanaf €479.00
Mein Valet Frankfurt Valet parkeren | Binnen vanaf €479.00
Car Park P8/P9 - Electric Charger Parkeren | Binnen -
Auto-Aufsicht Shuttle parkeren | Buiten -
Auto-Aufsicht Valet parkeren | Buiten -
Auto-Aufsicht Valet parkeren | Binnen -
Sparparker Shuttle parkeren | Buiten -
drive&park Frankfurt Indoor Parking Shuttle parkeren | Binnen -
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P2 Shuttle parkeren | Buiten -
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P2 Shuttle parkeren | Binnen -
Parkobello Shuttle parkeren | Binnen -
Easy Park HZ Valet parkeren | Buiten -
Easy Park HZ Valet parkeren | Binnen -
Parklücke24 Valet parkeren | Buiten -
Car Park Gateway Gardens Shuttle parkeren | Binnen -
Car Park P4 - Electric Charger Parkeren | Binnen -
Frankfurt Valet Service Valet parkeren | Buiten -
Car Park P4 Parkeren | Binnen -
Car Park P2/P3 Parkeren | Binnen -
Mainparkhaus Frankfurt Valet parkeren | Buiten -
Mainparkhaus Frankfurt Valet parkeren | Binnen -
Flamingo Park-Service Shuttle parkeren | Buiten -
Flamingo Park-Service Valet parkeren | Buiten -
Parken Frankfurt Valet parkeren | Buiten -
Parkspace24 Shuttle parkeren | Buiten -
APark Parkdeck Valet parkeren | Buiten -
Park Paradies Shuttle parkeren | Binnen -
Park Paradies Valet parkeren | Binnen -
Cleverparken24 Shuttle parkeren | Binnen -
FRA-ACCES (Français) Shuttle parkeren | Buiten -
Parking FFM Valet parkeren | Buiten -
Parking FFM Valet parkeren | Binnen -
Skyparking24 Valet parkeren | Buiten -
Skyparking24 Valet parkeren | Binnen -
Alpha-Parks Shuttle parkeren | Buiten -
Alpha-Parks Valet parkeren | Buiten -
Alpha-Parks Valet parkeren | Binnen -
Car Park P8/P9 Parkeren | Binnen -
Parkfuchs24 Frankfurt (Neu-Isenburg Autokino) Shuttle parkeren | Buiten -
Park-Box-Frankfurt Shuttle parkeren | Buiten -
Park-Box-Frankfurt Valet parkeren | Buiten -
Park-Box-Frankfurt Valet parkeren | Binnen -
APark Parkingservice Shuttle parkeren | Binnen -
APark Parkingservice Valet parkeren | Buiten -
APark Parkingservice Valet parkeren | Binnen -
Parktime24 Valet parkeren | Buiten -
Parktime24 Valet parkeren | Binnen -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van vr. 24-5-2024 tot za. 1-6-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe laat moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

  chevron

  Om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt voor alles op de luchthaven van Frankfurt, raden we aan om 2,5 uur voor je vlucht aanwezig te zijn. Over het algemeen adviseren de meeste luchthavens om twee uur van tevoren aanwezig te zijn voor vluchten binnen Europa en drie uur voor internationale vluchten. In het geval van Frankfurt Airport adviseren we je om 3,5 uur van tevoren aanwezig te zijn. Op die manier heb je een extra half uur voor het parkeerproces.

   

  Voor shuttle parkeren is deze extra tijd nodig omdat je je auto moet parkeren en met de shuttlebus naar de luchthaven moet reizen. Meestal duurt dit geen half uur, maar het zorgt ervoor dat je zeker op tijd op Frankfurt Airport aankomt.

   

  Bij valet parkeren is er minder extra reistijd nodig, aangezien je direct bij de luchthaven uitstapt en een chauffeur je auto parkeert. Het is echter handig om ook voor valet parkeren een half uur eerder te komen. Hiermee heb je de tijd om samen met de medewerker van de parkeerbeheerder je auto te controleren op eventuele schades voordat je je sleutels aan hen overhandigt.

   

  Onderweg naar Frankfurt

  Onderweg naar Frankfurt Airport kan het druk zijn op de wegen, dus we raden je aan om je route te controleren op mogelijke files of wegwerkzaamheden. De luchthaven is goed bereikbaar via de snelweg en wordt aangegeven met een vliegtuigteken. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de verkeerssituatie, zodat je zonder problemen op tijd bij de luchthaven aankomt. Tijdens drukte op Frankfurt Airport, zoals in de vakanties, is het verstandig om je reis goed van te voren te plannen.

   

 • Hoe werkt valet parkeren Frankfurt Airport?

  chevron

  Valet parkeren bij Frankfurt Airport is een handige manier van parkeren. Je hoeft namelijk niet zelf naar een parkeerterrein te rijden, wat veel tijd kan besparen en je de mogelijkheid biedt om direct in te checken.

   

  Aankomst op het vliegveld

  Voordat je naar Frankfurt Airport gaat, neem je contact op met de parkeeraanbieder. Je geeft aan hoe laat je bij de vertrekhal verwacht aan te komen. Meestal staat de specifieke ontmoetingsplaats in de bevestigingsmail, maar je kunt dit altijd nog eens telefonisch bevestigen. Bij aankomst op het vliegveld staat de chauffeur op de afgesproken locatie op je te wachten. Hij herkent je auto aan het kenteken en komt naar je toe. Je kunt je bagage uit de auto halen en samen met de chauffeur loop je de auto langs om eventuele schade te controleren. Dit zorgt ervoor dat je geen onverwachte verrassingen tegenkomt bij terugkomst van je reis. Nadat de controle is voltooid, geef je de sleutels aan de chauffeur. Nu kun je de vertrekhal binnenlopen terwijl de chauffeur je auto gaat parkeren.

   

  Terugkomst op Frankfurt Airport

   Zodra je terug bent op de luchthaven, neem je contact op met je parkeeraanbieder bij Frankfurt Airport. Ze zullen je auto alvast klaarzetten en de chauffeur op de hoogte brengen van je aankomst. Als je de aankomsthal verlaat, staat de chauffeur klaar met je auto. Samen controleer je de auto om te zorgen dat alles in orde is. Vervolgens kun je direct naar huis rijden.

   

  Voordelen en nadelen van valet parkeren

  Voordelen

  • Tijdsbesparing: Je bespaart kostbare tijd omdat je niet naar een parkeerterrein hoeft te rijden en van daaruit naar de luchthaven.

  • Gemak: Het is een uiterst gemakkelijke manier van parkeren waarbij je alleen maar hoeft te bellen en je auto bij de vertrekhal kunt achterlaten.

  Nadelen

  • Kosten: Valet parkeren kan duurder zijn dan andere parkeeropties.

  • Vertrouwen: Omdat je je auto aan een chauffeur toevertrouwt, moet je vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder.

  Over het algemeen biedt valet parkeren bij Frankfurt Airport veel gemak en tijdsbesparing, maar het kan wat duurder zijn dan shuttle parkeren of andere opties. Het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij je behoeften en budget past.

   

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Frankfurt Airport?

  chevron

  Shuttle parkeren is de voordeligste optie als je bij Frankfurt Airport wilt parkeren. Je rijdt met je auto naar het parkeerterrein, parkeert je auto en laadt je bagage uit. De shuttlebus staat ondertussen klaar op het parkeerterrein om je naar de vertrekhal van de luchthaven van Frankfurt te brengen. We adviseren om ongeveer een half uur in te plannen voor het shuttle parkeerproces, zodat je zeker op tijd bent bij het vliegveld.

   

  Terugkomst op Frankfurt Airport

  Na je landing op Frankfurt Airport bel je de parkeeraanbieder. Ze vertellen je waar je op de shuttlebus kunt wachten, en ze zorgen ervoor dat de shuttlebus gereed staat wanneer je de luchthaven verlaat. Op het parkeerterrein kun je je bagage weer inladen en met de auto terug naar huis rijden.

   

  Voordelen van shuttle parkeren bij Frankfurt Airport

  • Prijs: Shuttle parkeren is over het algemeen de meest budgetvriendelijke parkeeroptie bij Frankfurt Airport. Het is doorgaans goedkoper dan valet parkeren of parkeren op de luchthaven zelf.

  • Veiligheid: Parkeerterreinen die shuttle parkeren aanbieden, hebben vaak beveiligingsmaatregelen, zoals cameratoezicht en beveiligde omheiningen, om de veiligheid van je voertuig te waarborgen.

  • Keuze van parkeeraanbieders: Er zijn meerdere parkeeraanbieders die shuttle parkeren aanbieden bij Frankfurt Airport, waardoor je verschillende opties hebt om uit te kiezen op basis van prijs en services.

  Nadelen van shuttle parkeren bij Frankfurt Airport

  • Reistijd: Shuttle parkeren vereist extra tijd voor het parkeerproces. Je moet naar het parkeerterrein rijden, je auto parkeren en wachten op de shuttlebus om je naar de luchthaven te brengen. Dit kan enige tijd in beslag nemen, vooral als het druk is.

  • Transfer naar de luchthaven: Hoewel de shuttlebus je naar de luchthaven brengt, is de frequentie van de shuttles afhankelijk van de parkeeraanbieder. Soms moet je wachten op de volgende beschikbare shuttle.

  • Bagagebeheer: Je moet zelf je bagage uitladen en in- en uitladen van de shuttlebus. Dit kan onhandig zijn als je veel bagage hebt of reist met grote voorwerpen.

  • Weersomstandigheden: Bij slecht weer, zoals regen of sneeuw, kan het wachten op de shuttlebus minder comfortabel zijn.

  Over het algemeen biedt shuttle parkeren een voordelige parkeeroptie bij Frankfurt Airport, maar het vereist wel wat extra planning en tijd in vergelijking met andere parkeeropties zoals valet parkeren. Het is belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen en te kiezen wat het beste past bij je behoeften en budget.

   

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd