8,7/10 182 beoordelingen

Parkeren Frankfurt Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
45
info message
Best beoordeeld
Park-Service24
info checkmark
Goedkoopste
Alpha-Parks
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P2

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Frankfurt Airport

Frankfurt Airport ligt in Duitsland bij Frankfurt am Main. Gratis parkeren Frankfurt Airport is niet mogelijk. Maar als je via Parkos op de luchthaven van Frankfurt een parkeerplaats reserveert, dan heb je keuze uit de beste parkeergelegenheden die dag en nacht beschikbaar zijn. Alleen bij Parkos kun je het parkeren Frankfurt Airport vergelijken. Hierbij heb je een duidelijk overzicht van alle belangrijke aspecten van het parkeren. Dit maakt het kiezen van een geschikte parkeerplek op een parking Frankfurt Airport eenvoudig. Reserveer direct online en reken de parkings ook direct af. Dit hoef je dus niet meer ter plaatse op Main Airport te doen. De parkeerplaatsen bevinden zich dicht bij vliegveld Frankfurt. Er is geen sprake van tijdverlies als je parkeert op een van de parkings in de buurt van de luchthaven. Bovendien bespaar je geld. Je bent niet gebonden aan een maximale parkeerduur en je geeft de gewenste data op tijdens het reserveren. Op onze site zie je welke parkeeraanbieders beschikbaar zijn op de data die je opgeeft. Het advies is om ongeveer 2,5 tot 3,5 uur voor je vlucht je auto op de parkeerplaats te parkeren.

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings


Frankfurt Airport ligt bij Frankfurt am Main en mag zich tot een van de grootste Europese luchthavens van Europa rekenen. In Duitsland liggen ook de vliegvelden Düsseldorf Airport en Dortmund Airport waar veel Nederlanders gebruik van maken. Frankfurt Airport vervoert jaarlijks meer dan een miljoen passagiers en is daarmee een van de drukstbezochte luchthavens in Duitsland. Er zijn twee terminals op het vliegveld van Frankfurt.


Het is de oudste luchthaven van Duitsland. Het begon in 1936 als commerciële luchthaven. De hoofd terminal, Terminal Mitte of Terminal 1 heeft 56 poorten en is sinds 1972 open voor het publiek. Pas 20 jaar later is Terminal 2 erbij gekomen. Het aantal passagiers dat jaarlijks vanaf een van de grootste vliegvelden van Duitsland vliegt, ligt rond de 54 miljoen. Hoewel de Duitse luchthaven ook bereikbaar is met het openbaar vervoer, namelijk via de S bahn station stadion, komen natuurlijk ook veel reizigers met de auto. Om die paar miljoen passagiers toch te laten parkeren, zijn er verschillende parkeeraanbieders die het mogelijk maken om op een van de grootste luchthavens een parkeerplaats te vinden. Je kunt niet gratis parkeren, waarschijnlijk zelfs niet in de drop-off area. Maar voor de internationale vluchten vanaf Frankfurt am Main kan een miljoen passagiers wel goedkoop parkeren als je tijdig op luchthaven Frankfurt via Parkos een parking reserveert.


De parkeeraanbieders op Frankfurt Airport hebben een parkeerplek dicht bij de terminal, op maximaal een kilometer afstand. Voor een drop-off kies je voor terminal parking. Maar dit is niet altijd de oplossing als je op zoek bent naar goedkoop parkeren op luchthaven Frankfurt. Daarvoor kies je op de luchthaven alternatieve parkeeraanbieders die zich bevinden rondom de luchthaven van Frankfurt am Main Airport. Zo vermijd je de hoge kosten van het parkeren direct bij het vliegveld van Frankfurt. Voor een lager parkeertarief op Frankfurt Airport vergelijk je via Parkos de voordelige parkeeraanbieders met elkaar en je kunt online reserveren. Gratis parkeren Frankfurt Airport is geen optie, maar je kunt zo wel uitgaan van een parking op luchthaven Frankfurt am Main tegen de laagste prijs.

Goedkoop parkeren Frankfurt am Main

Via Parkos parkeer, je gemakkelijk in de buurt van Frankfurt Main Airport tijdens je vliegreis. De kosten bij de alternatieve parkeeraanbieders waarmee Parkos in Frankfurt am Main samenwerkt, zijn lager dan wanneer je op Frankfurt am Main Airport zelf parkeert. Op onze site vind je alle beschikbare parkeerplaatsen. Boek je via Parkos dan krijg je op Main Airport niet aleen een goede prijs, maar ook een prima service. De prijs voor een parkeerplaats op Frankfurt am Main Airport, in de buurt van de terminal, is altijd lager dan wanneer je parkeert bij de officiële parking van Frankfurt Airport zelf, direct bij terminal 1 of 2.

navigation

Voor het parkeren bij Frankfurt Airport rijd je naar het noorden van Frankfurt am Main Airport. De betreffende parkeeraanbieder waar je je auto parkeert, ligt altijd op korte afstand. Hoever het precies is van de betreffende parkeeraanbieder naar de terminal van Frankfurt am Main Airport staat bij de omschrijving van aanbieder vermeld. Je kiest uit aanbieders voor business parking of holiday parking. Ook is er een optie voor Park Sleep Fly. Bij Park Sleep Fly boek je ook een overnachting in een hotel als een fly arrangement. De ideale parking bepaal je uiteraard zelf. Drive & Park Frankfurt ligt meer op de route wanneer je vanaf het westen komt. Op de verschillende parkeerplaatsen kun je voordelig in de buurt van Frankfurt Airport parkeren. Parkeren Frankfurt Airport terminal 2 is bijvoorbeeld een stuk duurder. Met Parkos bespaar je veel geld en heb je gegarandeerd een goede parkeerplek bij Frankfurt Airport.

“checklist”

Frankfurt beschikt over parkeeraanbieders die voor een lage prijs een goede service bieden. De kwaliteit is uiteraard ook belangrijk als je een parkeerplaats bij de luchthaven van Frankfurt am Main zoekt. Om er zeker van te zijn dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven over de aanbieders van parkeerterreinen op Frankfurt am Main Airport, controleert Parkos de aanbieders. Je kunt uitgaan van degelijke parkeerterreinen, zonder overbodige luxe, maar wel met alle noodzakelijk veiligheidsmaatregelen. De prijs voor de parkings bij Frankfurt Airport kan daardoor laag blijven. Eventueel kies je voor een extra optie bij het parkeren op de luchthaven. Denk aan Auto-Aufsicht waar je de auto kunt laten wassen tijdens je afwezigheid. Of je kijkt voor een overdekte parkeergarage met elektrische oplaadpunten. Op de parkings is dag en nacht tenminste een medewerker aanwezig. De parkeerplaatsen zijn beveiligd. Dus hoewel de kosten voor het parkeren in de buurt van de terminal bij Parkos laag zijn, heb je toch een uitstekende service.

reviews

De klanten van Parkos zijn erg tevreden over het parkeren in Frankfurt am Main. Als je via ons in de buurt van de terminal op Frankfurt am Main Airport een parkeerplaats reserveert, kun ja na aankomst een review op onze site achterlaten. De klanten die je voorgingen, hebben onze parkeeraanbieders gemiddeld een score van 9,3 gegeven.

Kosten parkeren Frankfurt Aiport

Parkeren Frankfurt Airport - parkeertarieven Foto: Parkfuchs24
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
drive&park Frankfurt Indoor Parking € 89,00 12 min Binnen Shuttle parkeren
Parken Frankfurt € 94,99 10 min Buiten Shuttle parkeren
Star Parkplatz € 95,00 14 min Buiten Shuttle parkeren
Parktime24 € 95,00 - Buiten Valet parkeren
myparken € 97,00 6 min Buiten Shuttle parkeren
Park and Co € 98,00 11 min Buiten Shuttle parkeren
Parkda24 € 98,00 10 min Buiten Shuttle parkeren
Cleverparken24 € 99,00 10 min Binnen Shuttle parkeren
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P3 € 99,00 7 min Buiten Parkeren
Auto-Aufsicht € 100,00 9 min Buiten Shuttle parkeren
Sparparker € 100,00 12 min Buiten Shuttle parkeren
Infiniti-Parking € 100,00 14 min Buiten Shuttle parkeren
Parkfuchs24 € 105,00 12 min Buiten Shuttle parkeren
Mainparkhaus Frankfurt € 109,00 11 min Buiten Shuttle parkeren
Taxim24 € 110,00 7 min Buiten Shuttle parkeren
Parktime24 € 110,00 - Binnen Valet parkeren
FRA-ACCES € 110,00 14 min Buiten Shuttle parkeren
Skyparking24 € 115,00 - Buiten Valet parkeren
DeinParker.de € 115,00 7 min Buiten Shuttle parkeren
APark Parkeringservice € 120,00 - Buiten Valet parkeren
Park Paradies € 120,00 9 min Buiten Shuttle parkeren
Parcar Valetparking € 121,00 - Buiten Valet parkeren
Parkstation-Karma24 € 122,00 - Buiten Valet parkeren
Frankfurt Valet Service € 123,00 - Buiten Valet parkeren
Flamingo Park Service € 130,00 - Buiten Valet parkeren
Park-Service24 € 149,00 - Buiten Valet parkeren
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P1 € 149,00 7 min Buiten Shuttle parkeren
Frankfurt Airport Parking € 157,00 10 min Binnen Shuttle parkeren
Mein Valet Frankfurt € 169,00 - Buiten Valet parkeren
Carportfly € 169,00 - Buiten Valet parkeren
Parkport Frankfurt € 169,00 7 min Binnen Shuttle parkeren
Parke und Fliege € 173,00 16 min Buiten Shuttle parkeren
Frapark Airport € 173,00 10 min Buiten Shuttle parkeren
Mein Flughafenparkplatz Frankfurt P2 € 189,00 3 min Buiten Shuttle parkeren

*Bij Frankfurt Airport kunnen de parkeertarieven variëren, afhankelijk van de gewenste reserveringsperiode. Zie bovenstaande tabel met de prijzen voor het parkeren van 1 september tot en met 8 september 2023.

Shuttle parkeren en valet parkeren

Op Frankfurt am Main airport kun je kiezen voor valet parking en shuttle parking. Lees hier wat dat inhoudt.

Shuttle parkeren Frankfurt airport

Kies je manier van parkeren

Parkeren op Frankfurt Airport is eenvoudig met shuttle parking. Je rijdt naar de locatie van de parkeeraanbieder. Daarna wordt je met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze service is gratis en je wordt bovendien door de medewerker geholpen om je bagage te tillen. Hoewel de shuttlebus ruim is, is het wel verstandig om vooraf te informeren of bagage met afwijkende vormen of afmetingen, zoals een surfplank, ook mee kan. Je hoeft in ieder geval zelf niet van de parkeerplaats naar het vliegveld te lopen. Ook hoef je geen gebruik te maken van het openbaar vervoer bij Frankfurt Main Airport. Geef bij de reservering door hoe laat je verwacht op Frankfurt am Main Airport aan te komen. De shuttlebus staat dan klaar om je naar de luchthaven zelf te brengen. Bij terugkomst haalt een chauffeur van de parking je bij Frankfurt Airport op en je rijdt in de gratis shuttlebus weer naar je auto. Vanaf de parkeerplaats rijd je vervolgens zelf weer naar huis. Bij de reservering heb je de keuze of je auto overdekt of niet overdekt staat bij Frankfurt am Main Airport. Beide opties worden door onze klanten hoog gewaardeerd. Heb je vragen over shuttle parkeren of valet parking. Het antwoord staat waarschijnlijk bij de veelgestelde vragen.

Valet parking Frankfurt airport

Kies je manier van parkeren

Voor het valet parkeren rijd je zelf naar Frankfurt Main Airport. Je geeft vooraf je aankomsttijd voor de heen- en terugweg op Frankfurt am Main Airport door aan de parkeeraanbieder. Voor de heenreis geldt dat de medewerker je op het opgegeven tijdstip ontvangt op het vliegveld, waarna je de auto afgeeft. De chauffeur zorgt ervoor dat de auto op de parkeerplaats wordt geparkeerd. Op de terugweg geef je telefonisch door wat de verwachte aankomsttijd is. De gegevens hiervoor vind je in de bevestigingsmail van het parkeren op Frankfurt Airport. Zelf rijd je dus zowel op de heenreis als op de terugreis niet zelf naar de parkeeraanbieder, maar je gaat rechtstreeks met je eigen auto naar Frankfurt Main Airport. Op deze manier bespaar je veel tijd bij het parkeren vliegveld Frankfurt. Nadat je de autosleutels en je auto bij aankomst in ontvangst hebt genomen op Frankfurt Airport kun je je reis voortzetten. Deze parkeermethode is snel en makkelijk. Op Frankfurt Airport kun je zowel kort parkeren als lang parkeren Frankfurt. Voor vragen met betrekking tot valet parkeren of shuttle parkeren kijk je bij onze veelgestelde vragen.

Lang parkeren Frankfurt Airport

Lang parkeren Frankfurt kan ook via Parkos. Vergelijk op onze website de parkeeraanbieders met elkaar en maak zo eenvoudig je keuze. Parkos controleert iedere parking die aangeboden wordt. Daardoor weet je zeker dat de aanbieders veilig en betrouwbaar zijn.

Hier volgen nog een paar tips voor het parkeren Frankfurt am Main.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk de verschillende aanbieders: Vergelijk parkeren Frankfurt Airport. Je ziet direct wat het aanbod is tegen een gegarandeerde, lage prijs. Direct parkeren op Frankfurt Airport is altijd duurder dan parkeren bij een alternatieve parkeeraanbieder.

Kies je manier van parkeren

Kies je manier van parkeren: De optie is met je eigen auto naar de vertrekhal rijden of je auto aan een medewerker meegeven. Waar je ook gaat parkeren, denk vooraf na over het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren.


Bij shuttle parkeren, rijd je eerst naar het parkeerterrein. Vanaf de parkeerplaats ga je met de shuttlebus naar vliegveld Frankfurt. Op de terugreis brengt de shuttle bus je weer naar je auto. Kies zelf of je auto overdekt of buiten komt te staan. Shuttle parkeren is de goedkopere variant van parkeren bij het vliegveld.


De keuze voor valet parkeren maak je als je zelf naar het vliegveld wilt rijden. De chauffeur bij valet parking staat voor je klaar en neemt de auto van je over, waarna hij hem parkeert. De chauffeur staat bij terugkomst klaar om je auto te overhandigen. Bij deze methode kun je snel parkeren. Parkos geeft je een duidelijk vergelijkingsoverzicht om je te helpen bij het kiezen tussen shuttle en valet parkeren bij lang parkeren op het vliegveld.


Bij een vroege vlucht is het Hotel Frankfurt Airport - Park Sleep Fly arrangement een overweging. Je parkeert je auto inclusief vervoer en hebt tevens een hotelovernachting in de buurt van Airport Frankfurt. Tijdens je reis met park sleep fly kan je auto veilig op de parkeerplaats van het hotel staan.

Veiligheid

Veiligheid: Parkos controleert alle aanbieders voor parkeren Frankfurt Airport op veiligheid, de aanwezigheid van camera's en omheining. De parkeerterreinen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt.

Plan je reis

Plan je reis: Voor het parkeren Frankfurt International Airport plan je vooraf de route naar de parkeeraanbieder of de luchthaven. Je route kun je eenvoudig plannen via de Parkos routeplanner.

Parkeeraanbieders bij Frankfurt International Airport

Hoe laat moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt voor alles op de luchthaven van Frankfurt, raden we aan om 2,5 uur voor je vlucht aanwezig te zijn. Over het algemeen adviseren de meeste luchthavens om twe…

Hoe werkt valet parkeren Frankfurt Airport?

Valet parkeren bij Frankfurt Airport is een handige manier van parkeren. Je hoeft namelijk niet zelf naar een parkeerterrein te rijden, wat veel tijd kan besparen en je de mogelijkheid biedt om direct…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Frankfurt Airport?

Shuttle parkeren is de voordeligste optie als je bij Frankfurt Airport wilt parkeren. Je rijdt met je auto naar het parkeerterrein, parkeert je auto en laadt je bagage uit. De shuttlebus staat ondertu…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd