Frankfurt Airport Parking

Met Frankfurt Airport Parking kunt u veilig en dicht bij Frankfurt Airport parkeren in een lichte en afgesloten ondergrondse parkeergarage. Het is niet nodig om de sleutels aan deze parkeeraanbieder te overhandigen, nog beter is het dat u zelfs kunt kiezen uit zowel shuttle als valet services.

Houd er rekening mee dat de ondergrondse parkeergarage alleen geschikt is voor voertuigen tot een hoogte van 2 m en een lengte van 5 m. Kijk voordat u boekt of uw voertuig aan deze afmetingen voldoet.

Meer informatie

Adres

Eisenstraße 52, 65428, Rüsselsheim
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Frankfurt Airport Parking

Frankfurt Airport Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Verzekerde parkeerplaats
× Omheining
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over Frankfurt Airport Parking

Frankfurt Airport Parking biedt plaats aan 180 auto's. U kunt hier 24/7 uw auto parkeren, en deze parkeeraanbieder staat bekend om zijn betrouwbare shuttle- en valet-service.

Shuttleservice

Met de shuttleservice vanaf Frankfurt Airport Parking rijdt u op een ontspannen manier naar de ondergrondse parkeergarage van de aanbieder. Daar wacht een shuttlebus op u en brengt u naar de luchthaven van Frankfurt nadat u uw auto heeft geparkeerd. Wanneer u terugkeert van uw reis, staat de shuttlebus ook op u te wachten op de luchthaven en brengt deze u veilig terug naar uw voertuig. Op deze manier kunt u van uw reis kunt genieten zonder het gedoe van het zoeken naar een parkeerplaats.

Valet-service
U bent ook van harte welkom om de nog handigere variant van de valet-service te boeken. Met deze optie rijdt u rechtstreeks naar Frankfurt Airport, waar uw voertuig wordt opgehaald door de Frankfurt Airport Parking en vervolgens veilig wordt geparkeerd in de ondergrondse parkeergarage. Na uw reis wordt u weer opgewacht bij de uitgang van uw terminal en kunt u direct ontspannen aan uw reis naar huis beginnen.

Houd er rekening mee dat deze parkeerplaats zich in een milieuzone bevindt en dat een milieusticker vereist is.

De ondergrondse parkeergarage bij Frankfurt Airport Parking is goed verlicht en wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt. Het personeel is ook 24/7 ter plaatse en op elk moment vergrendeld. U kunt ook uw autosleutel meenemen wanneer u de shuttledienst boekt, zodat u zeker weet dat uw voertuig tijdens uw reis niet wordt verplaatst.

Frankfurt Airport Parking biedt u zowel een uitstekende shuttlebus als valet-service.

Het personeel helpt u graag met uw bagage bij het laden van de shuttlebus. Voor de rit met de shuttle is het mogelijk om gratis een zitverhoger of kinderzitje te boeken. Deze kunt u direct online aan uw boeking toevoegen.

Wilt u uw auto tijdens uw reis laten schoonmaken? Voor dit doel biedt Frankfurt Airport Parking u een complete interieur- en exterieur reiniging, die u tegen een meerprijs aan uw reservering kunt toevoegen.

Hoe werkt shuttle-parkeren?

Aankomst
U rijdt naar de hoofdlocatie van Frankfurt Airport Parking aan de Eisenstraße 52. Vanaf de autobahn bent u hier binnen 5 minuten. Frankfurt Airport Parking is dag en nacht voor u geopend. Tijdens het reserveren kunt u aangeven wanneer u aankomt bij Frankfurt Airport Parking. Als u onderweg bent en merkt dat uw aankomsttijd een half uur afwijkt van de tijd die u bij het maken van de reservering heeft opgegeven, kunt u rechtstreeks bellen met Frankfurt Airport Parking.

Rij vervolgens naar de parkeergarage van Frankfurt Airport. Na aanmelding aan de balie wordt u begeleid naar uw parkeerplaats, waar u zelf uw voertuig kunt parkeren. De shuttlebus wacht op u in de ondergrondse parkeergarage. U bent dan binnen 15 minuten op de luchthaven, ofwel in Terminal 1: Vertrekniveau, Hal C, Deur 7 of Terminal 2: Vertrekniveau / Aankomstniveau, Hal E, Deur 8. Frankfurt Airport Parking heeft gratis kinderzitjes beschikbaar

Terugreis
Op uw terugreis verloopt het proces precies hetzelfde als bij uw aankomst, maar andersom. Nadat u uw bagage van de bagageband heeft opgehaald, belt u Frankfurt Airport Parking. De shuttlebus wacht dan op u op dezelfde plaats als tijdens de heenreis. De shuttlebus brengt u vervolgens terug naar de parkeergarage van Frankfurt Airport. Hier staat uw auto voor u klaar zodat u direct aan uw reis naar huis kunt beginnen.

U kunt een of meerdere dagen eerder of later van uw reis terugkomen. Informeer Frankfurt Airport Parking rechtstreeks. Komt u later aan dan kunt u de kosten voor de extra parkeertijd direct contant / EC bij de parkeeraanbieder betalen.


Hoe werkt valet parking?

Aankomst
Als u gebruik maakt van de valet-service, rijdt u met uw auto rechtstreeks naar de luchthaven. Bel Frankfurt Airport Parking een uur voor aankomst. Dan wacht uw chauffeur in Terminal 1 op Vertrekniveau, Hal C, Deur 7 of in Terminal 2 op Vertrekniveau / Aankomstniveau, Hal E, Deur 8. Als de tijd van aankomst veel verschilt van de tijd die u heeft opgegeven in je reservering, dan kunt u Frankfurt Airport Parking vooraf informeren. De chauffeur herkent u aan het kenteken en het automodel dat u heeft opgegeven bij het maken van de reservering. Na de overdracht rijdt de chauffeur uw voertuig naar de ondergrondse parkeergarage van Frankfurt Airport Parking.

Terugreis
Wanneer u terugkomt van uw reis, wordt uw auto direct teruggebracht naar de luchthaven. Zodat de chauffeur uw auto op tijd terug naar de luchthaven kan brengen, dient u Frankfurt Airport Parking te bellen zodra u uw bagage van de bagageband heeft opgehaald. Je wordt dan verwacht in Terminal 1 op Vertrekniveau, Hal C, Deur 7 of in Terminal 2 op Vertrekniveau / Aankomstniveau, Hal E, Deur 8.

Als u een of meer dagen eerder of later dan gepland terugkomt van uw reis, kunt u Frankfurt Airport Parking hiervan rechtstreeks op de hoogte stellen. Mocht dit resulteren in extra parkeerkosten door een mogelijk langere parkeertijd dan kunt u deze direct contant aan de chauffeur betalen.

Adres

Eisenstraße 52, 65428, Rüsselsheim

Help