APark Parkingservice

APark Parking Service maakt uw reis gemakkelijker met een gerenommeerde en veilige parkeerervaring. De parkeeraanbieder heeft jarenlange ervaring in de branche en u kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig wordt geparkeerd terwijl u weg bent.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  APark parking service biedt u een gemakkelijke en betrouwbare manier om uw reis te vergemakkelijken. Als ervaren parkeeraanbieder garandeert APark dat uw auto veilig geparkeerd wordt terwijl u weg bent. U kunt er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is.

 • veiligheid

  chevron

  Het parkeerdek van APark Parkingservice is omheind, verlicht en wordt met camera's bewaakt. Er is toezichthoudend personeel aanwezig en de parkeeraanbieder is verzekerd tegen diefstal en brandstichting. U kunt dus zorgeloos genieten van uw reis.

 • faciliteiten

  chevron

  Apark Parkingservice biedt een valet service waarbij een medewerker u persoonlijk begroet bij de gewenste terminal van de luchthaven en uw voertuig exclusief in ontvangst neemt. Na uw afscheid wordt de auto veilig geparkeerd in de Apark parkeergarage. Zo kunt u zich ontspannen en concentreren op uw vakantie of zakenreis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het parkeren van uw voertuig.

 • bereikbaarheid

  chevron

  BELANGRIJK: In geval van vertraging, gelieve ongeveer 30 minuten voor de aangegeven aankomsttijd te bellen en ons de verwachte aankomsttijd door te geven.

  Aankomst:

  Hartelijk dank voor uw reservering. Bel APark Parkingservice ongeveer 30 minuten voor uw geplande aankomsttijd om wachttijden te voorkomen. Een servicemedewerker zal u vervolgens persoonlijk ontmoeten bij de vertrekterminal Terminal 1 -B6 of Terminal 2 -E8. Daarna volgt een voertuigcontrole, waarbij de gegevens en de staat van het voertuig worden genoteerd. Terwijl uw auto veilig op de parkeerplaats staat, kunt u genieten van uw reis.

  Ga terug:

  Op de dag van uw terugreis neemt u tweemaal telefonisch contact op met APark Parkingservice, eenmaal zodra u geland bent en eenmaal nadat u uw bagage heeft ontvangen. Een servicemedewerker rijdt dan binnen enkele minuten uw voertuig naar u toe bij de vertrekterminal Terminal 1 -B6 of Terminal 2 -E8 en overhandigt het u persoonlijk.

 • Locatie

  chevron
Beschikbaarheid APark Parkingservice
10 juni 2023 naar 17 juni 2023 Wijzig data

APark Parkingservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.