P

Parkeren Luxemburg Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen

Parkeren op de luchthaven van Luxemburg

Met de auto naar de luchthaven reizen is een optie die steeds meer wordt gekozen door reizigers in luxemburg. Inderdaad, u hoeft niet te wachten op de bus of trein, u hoeft niet te vertrouwen op de dienstregeling van het openbaar vervoer, het is een enorme vrijheid. U moet echter een parkeerplaats kiezen als u met de auto naar de luchthaven reist, en deze zijn nog altijd erg duur, zeker wanneer u voor meerdere dagen of een week gaat. We hebben parkos gecreëerd omdat we weten hoe stressvol het kan zijn om een goedkope parkeerplaats te vinden. Vergeet met Parkos de stress en vergelijk prijzen van parkeeraanbieders waarmee we samenwerken. We kiezen alleen de beste parkeeraanbieders om u de best mogelijke diensten te garanderen tijdens uw reis. Afhankelijk van de parkeerplaats vindt u soms extra opties, zoals een wasservice of valet service. Bijna alle parkeerplaatsen bieden een gratis pendeldienst naar de luchthaven aan.

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings

Passagiers Luxemburg

Jaar Aantal
2012 2 144 503
2013 2 216 828
2014 3 140 981
2015 3 150 000
2016 3 201 548
2017 3 654 896

Airport Luxemburg ligt op slechts 6,8 kilometer van de hoofdstad. Vanuit Luxemburg is het mogelijk om rechtstreeks naar Marrakech, Porto, Amsterdam en vele andere bestemmingen te vliegen. Luxemburg trekt elk jaar meer en meer toeristen die vooral op zoek zijn naar een rustige vakantie in het hart van het platteland van Luxemburg, de historische dorpen en rijke gastronomie beïnvloed door de buurlanden Frankrijk, België en Duitsland. Luxemburg is een van de kleinste landen in Europa en de wereld, maar het staat vol met kleine schatten om te ontdekken tijdens uw vakantie!

Het land heeft slechts één hoofdluchthaven. We willen u helpen de parkeerplaats te kiezen voor de beste prijs, zodat u met een gerust hart kunt vertrekken. U zult zeker de keuze hebben tussen binnen of buiten parkeren. Daarnaast kunt u nog een keuze maken tussen valet en shuttle service. Onze online vergelijkingssite is gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om uw reservering in minder dan 2min te maken.

Parkeerreserveringen - De belangrijkste actuele informatie voor Luxemburg airport

Straat: Rue de Trèves
Postcode: 2632
Stad: Findel
Land: Luxemburg


Parkeren op luchthavens luxemburg tegen de beste prijs

Net als wanneer u uw vakantie boekt, raden wij aan om uw parkeerplaats zo snel en vroeg mogelijk te reserveren, zodat wij u een betere prijs kunnen garanderen. Hoe verder u van tevoren boekt, hoe interessanter de prijzen zullen zijn, en des te meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

We kiezen alleen parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven, zodat u geen onnodige tijd verspilt aan lange pendeldiensten van en naar de parking.

Combineer lage kosten niet met lage kwaliteit. We doen ons best om u de beste prijzen aan te bieden, maar kiezen tegelijkertijd wel alleen de beste services en partners. Vertrouw op Parkos en boek nu voor de laagste prijs! Om de best mogelijke service te garanderen, controleren we alle parkeerplaatsen persoonlijk voordat wij overgaan tot samenwerking.

Als u de mening van onze gebruikers belangrijk vindt, kunt u deze raadplegen op de pagina met de reviews van onze klanten. Dit kan u helpen om een beslissing te nemen voordat u boekt. Onze partners zijn goed beoordeeld en we willen ervoor zorgen dat ze de service bieden die we verwachtten. Uw mening staat altijd voorop.

Shuttle & Valet parkeren bij de luchthaven van Luxemburg?

Parkeerplaatsen op de luchthaven van Luxemburg tegen lage prijzen zijn niet gemakkelijk te vinden. Het is bekend dat parkeren nabij een luchthaven duur is en de opties erg gering zijn. Dit is waarom wij u de beste diensten aanbieden, wij willen dat u met gemoedsrust kan vertrekken. Wanneer u boekt bij Parkos, zult u moeten kiezen tussen verschillende diensten en opties. Om uw reservering zo snel mogelijk te maken zonder fouten, filtert u eenvoudig de opties en kiest u alleen die opties die u interesseren.

Shuttle parkeren

Parkeren shuttle

De shuttle optie is de optie die het meest door onze klanten wordt gekozen. Deze service is inbegrepen in de prijs van uw reservering. Over het algemeen rijdt de shuttle van 04.00 tot middernacht en rondes met een maximale interval van 20 minuten. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, neemt u de shuttle die u in minder dan 10 minuten naar de luchthaven brengt. Als u terugkomt, belt u de shuttle voordat u uw bagage ophaalt. Vervolgens wachten ze op het afgesproken ontmoetingspunt om u terug te brengen naar de parkeerplaats.

Valet parkeren

Parkeren valet

U kunt kiezen voor de valet service als de parkeergelegenheid dit aanbiedt. Het is zeker een duurdere service, maar u kunt direct naar de luchthaven gaan zonder eerst naar de parkeerplaats te hoeven gaan. Een chauffeur wacht u op de luchthaven op om uw auto terug te brengen naar uw plaats op de parkeerplaats, terwijl u ondertussen direct naar de incheckbalie gaat. Dit bespaart u veel tijd en moeite, ideaal om relaxed aan uw reis te beginnen.

Lang parkeren in Luxemburg

Lange termijn reserveringen zijn natuurlijk welkom. U beslist op basis van uw reisdata om de duur van het parkeren korter of langer te laten duren. We raden u aan om uw plaats zo snel mogelijk te boeken voor de beste prijzen en de meeste beschikbaarheid. Met Parkos kunt u op reis gaan en ondertussen uw auto in handen van professionals laten. Om u beter van uw verblijf te laten genieten, willen wij u deze tips meegeven:

Vergelijk verschillende parkeeropties

Vergelijk: Boek niet de eerste parkeerplaats die u op de site ziet. Vergelijk om er zeker van te zijn dat u de optie vindt die bij u past.

Kies het type parkeerplaats dat bij u past

Kies het type van parkeren dat bij u past: Tijdens het vergelijken kunt u uitzoeken wat het beste past bij uw wensen. De service, de prijs, de locatie. Er zijn verschillende factoren die invloed kunnen hebben op uw keuze.

Als u kiest voor de valet-service, kiest u voor de meest comfortabele service omdat u hiermee direct naar de terminal in Luxemburg kunt gaan en hiermee enorm veel tijd en moeite kan besparen. Zoals eerder gezegd, wacht de valet op u op het vliegveld, zodat u geen omweg naar de parkeerplaats hoeft te maken. Dit bespaart u tijd op het vliegveld en u kunt later van huis gaan.

De pendeldienst is direct inbegrepen in de prijs van uw reservering. Echter, in tegenstelling tot de valet service, moet u minstens 1 uur extra uittrekken voor het parkeren bij de shuttle service. Dit is met het oog op de tijd die nodig is om uw auto te parkeren, de conditie van de auto te controleren en de shuttle te nemen. De shuttle zelf zal vaak minder dan 10 minuten duren.

Veiligheid

Veiligheid: Wij nemen de veiligheid van uw auto zeer serieus. Daarom nemen we de tijd om te controleren of de parkeerplaats bewakingscamera’s heeft, zodat u in alle rust op vakantie kunt

Bereken uw route

Bereken uw route: voor uw vertrek op de parking van airport Luxemburg, raden wij u aan om verkeer, wegwerkzaamheden en ongevallen te monitoren. Het is belangrijk om uw route zorgvuldig te berekenen, zodat u niet te laat komt.

Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd