Routebeschrijving naar Luxemburg

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Luxemburg. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Luxembourg rijdt.

Adresgegevens

Luxemburg

Rue de Trèves
2632 Findel
Luxembourg

Informatie over het verkeer in Luxemburg:

Zodra u een parkeerplaats heeft gereserveerd in de buurt van Luxemburg Airport, kunt u de laatste details van uw reis afronden. Zo hoeft u zich op de dag van vertrek nergens zorgen over te maken. Hieronder vindt u nuttige informatie over Luxemburg die u kan helpen bij het organiseren van uw reis.

De luchthaven van Luxemburg is gemakkelijk met de auto te bereiken. Het openbaar vervoer maakt het mogelijk het verkeer rond de luchthaven vlotter te laten verlopen. Het is ook belangrijk om vroeg te vertrekken, zelfs als uw vlucht buiten de piekuren plaatsvindt. Zorg in ieder geval altijd voor extra tijd.

Bij goed weer zijn de volgende reistijden standaard:

Maastricht -> Luxemburg Airport: 179 km, 2 uur en 14 minuten
Eindhoven -> Luxemburg Airport: 295 km, 3 uur en 12 minuten
Venlo -> Luxemburg Airport: 250 km, 3 uur en 5 minuten
Tilburg -> Luxemburg Airport: 315 km, 3 uur en 42 minuten

Meer informatie...


Brandstof

Welke brandstof uw auto ook gebruikt, u kunt overal in de Benelux tanken. Diesel, benzine en LPG zijn verkrijgbaar bij de meeste benzinestations, hoewel LPG om veiligheidsredenen niet altijd beschikbaar is in de steden. Wij raden u echter aan te tanken voordat u de snelweg opgaat om geld te besparen.


In het geval van problemen:

Als u per ongeluk pech krijgt op de snelweg of als uw auto technische problemen heeft, is het absoluut noodzakelijk dat u deze instructies volgt. Doe uw alarmlichten aan en ga waar mogelijk naar een rustplaats of schuilplaats. Trek uw veiligheidsvest aan voordat u het voertuig verlaat. Verlaat altijd via de rechterdeur en laat dieren in het voertuig. Ga dan naar een alarm oproeppunt, waar u instructies krijgt over hoe te handelen. Er is om de twee kilometer een oproeppunt op de snelweg.
Meer informatie...


Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag met al je vragen over het reserverings- of parkeerproces bij ons.

Neem contact met ons op