8,8/10 14.293 beoordelingen

Parkeren Dusseldorf Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Parkeeraanbieders 45
Best beoordeeld Parken 53 GmbH
Goedkoopste Sun Park Airport Parking
Dichtstbij de luchthaven Flypa
 1. Goedkoop Parkeren
 2. Shuttle en Valet Parking
 3. Lang Parkeren
 4. Vergelijk Parkings

Goedkoop parkeren bij Düsseldorf airport

Vlieg je vanaf Düsseldorf International airport? Dan zoek je een voordelige en veilige parkeerplaats voor je auto. Als je het openbaar vervoer neemt, is het namelijk een hele onderneming om op de luchthaven van Dusseldorf te komen. Met meer dan 24 miljoen passagiers per jaar is de luchthaven van Düsseldorf de op drie na grootste luchthaven van Duitsland. Andere voorbeelden van een grote luchthaven in de buurt zijn Dortmund Airport en Weeze Airport. Door de grote vraag naar parkeerplaatsen kunnen vliegvelden hoge prijzen rekenen voor officiële parkeermogelijkheden op de luchthaven.


Alternatieve parkeerterreinen liggen vaak buiten het gebied van het vliegveld, dus verder van de terminal. Voor het parkeren bij de luchthaven profiteren zij van goedkopere huurprijzen voor hun terreinen. De parkeeraanbieder kan daarom parkeerplekken aanbieden tegen de laagste prijs. Aanbieders voor parkeren als Airport Parkservice en Relaxpark zitten om de hoek bij Düsseldorf Airport.


Vergelijk via Parkos voor een goed overzicht voor het parkeren op alle parkeerterreinen rondom Dusseldorf Airport. Bij onze parkeeraanbieders reserveer je op het vliegveld een overdekt parkeerterrein of een parkeerplaats in een parkeergarage. Al de parkeeraanbieders zijn persoonlijk geïnspecteerd.


Vergelijk de beste parkeerplaatsen


Shuttle parkeren en valet parking vind je via Parkos op de luchthaven. Reserveren doe je direct online en je boekt bij het airport parkeren eventueel aanvullende services. Tijdens je afwezigheid kun je bijvoorbeeld je auto laten wassen. Kijk tijdens het reserveren op de luchthaven ook naar het vervoer van en naar de parkeergarage. Rijdt er een bus? Of maak je gebruik van valet parking? Staat de auto op een onoverdekte parkeerplaats? Alle parkeeraanbieders op de luchthaven hebben parkeerplaatsen op maximaal vijftien minuten rijden vanaf de terminal van Airport Düsseldorf.


Bekijk alle beoordelingen over de parkeeraanbieders bij Airport Düsseldorf en reserveer direct. Onze betrouwbare aanbieders bieden service en kwaliteit.

Parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf

Niemand wil te veel uitgeven voor een parkeerplaats op Düsseldorf Airport. Alternatieve parkeeraanbieders hebben deze markt zelf ontdekt en bieden een goedkoop alternatief voor parkeren op de luchthaven van Düsseldorf. Omdat de parkeergarages van deze aanbieders zich op slechts enkele minuten van de luchthaven bevinden, profiteren zij van goedkopere huur en kunnen daardoor de prijs van parkeren op Düsseldorf Airport zichtbaar in jouw voordeel verlagen.

Veel van de aanbieders bevinden zich op maximaal 15 minuten van de luchthaven, dus je hoeft niet veel extra tijd te rekenen voor het parkeren bij de luchthaven. Je kunt je auto echter voor meerdere dagen parkeren tegen een gunstige prijs. Vergelijk parkeren Düsseldorf Airport zelf via onze website.

Veel mensen associëren "goedkoop parkeren" direct met "slechte kwaliteit". Maar dit vooroordeel wordt niet bevestigd door shuttle parking of valet parking, want onze parkeeraanbieders worden zorgvuldig geselecteerd en goed gecontroleerd, zodat je vele dagen zorgeloos kunt parkeren. Door de vele concurrentie worden aanbieders gedwongen om een goede service voor luchthavens aan te bieden. Anders zullen klanten overstappen naar een van hun concurrenten voor het parkeren op de luchthaven van Düsseldorf. Je kunt dus niet alleen goedkoop parkeren bij de luchthaven verwachten, maar ook een goede kwaliteit luchthaven parkeren Düsseldorf.

Je hebt ook de mogelijkheid om beoordelingen en ervaringen van andere klanten te lezen en te vergelijken. Klanten die parkeeraanbieders in de buurt van Düsseldorf Airport hebben geboekt via Parkos geven hen gemiddeld een 9,4/10. Dat laat zien dat de aanbieders betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren!

Shuttle parkeren en valet parkeren

Op Düsseldorf airport heb je de mogelijkheid om te kiezen uit shuttle parkeren en valet parking. Hieronder lees je meer informatie over beide opties.

Shuttle parkeren Düsseldorf Airport

Shuttle parkeren Düsseldorf Airport

Kies je voor reserveren shuttle parkeren bij de luchthaven? Bij shuttle parkeren rijdt de shuttle bus je direct naar het terrein van de geboekte parkeeraanbieder in Dusseldorf. Vanaf het parkeerterrein word je na aankomst met een comfortabele shuttlebus direct naar de vertrekhal of terminal van het vliegveld gebracht. Dankzij je reservering van de parkeergarage is ontspannend vliegen goed geregeld. De parkeeraanbieder zorgt ervoor dat er bij je aankomst een shuttle klaarstaat. De shuttlebus brengt je zonder verlies van tijd van de parkeergarage naar de vertrekhal. Deze manier van parkeren bij Dusseldorf zorgt ervoor dat je zonder stress vliegt. De transfer vanaf de parking naar de luchthaven is gratis. De prijs op onze website is het totale tarief voor de parkeerplaats bij de luchthaven. Je parkeert op een parkeerplaats zonder onverwachte kosten. Bij de terugreis word je weer bij de terminal van het vliegveld opgehaald en terug naar het parkeerterrein van je auto gebracht door dezelfde shuttle service. Van tevoren kun je bovendien kiezen of je de auto op een parkeerplaats buiten of overdekt parkeert. Bij eventuele vragen over airport parkeren Dusseldorf met shuttle of lang parkeren, neem je contact op met onze klantenservice.

Valet parkeren bij Düsseldorf airport

Valet parkeren bij Düsseldorf airport

Na het online reserveren van een valet parking Dusseldorf Airport heb je een parkeerplek met een extra service. Je parkeert zelf je auto niet, maar je rijdt naar de vertrekhal van het vliegveld Düsseldorf. Een medewerker van de betrouwbare parkeeraanbieder wacht je op bij de terminals van Düsseldorf Airport. Deze valet medewerker parkeert je auto op de gereserveerde overdekte of niet overdekte parkeerplaats. Op de dag van de terugreis wordt je auto van de parkeerplaats voor lang parkeren naar de vertrekhal gebracht. Met de valet service heb je een tijdbesparende parkeermethode bij vliegveld Düsseldorf waardoor vliegen aangenaam wordt. Heb je vragen over de valet parkeerplaatsen voor lang parkeren op het vliegveld in Düsseldorf? Bekijk dan op de website onze veelgestelde vragenlijst voor de parking op Dusseldorf Airport.

Lang parkeren bij Düsseldorf Airport

Lang parkeren bij Düsseldorf Airport

Parkos is een platform waar je parkeeraanbieders vindt voor parkeren op een gereserveerde parkeerplaats bij de terminal van luchthaven Düsseldorf. Voor lang en kort parkeren op de parking van Dusseldorf Airport doe je een online reservering. Vergelijk het parkeerterrein, bijvoorbeeld van Spot Park met andere aanbieders voor parkeren bij Düsseldorf Airport. Je vergelijkt op de luchthaven shuttle parkeren, valet parkeren, overdekt parkeren en parkeren op een onoverdekte parkeerplaats. Parkos geeft altijd de beste prijs voor een parking bij Düsseldorf Airport. Bovendien zijn alle parkeeraanbieders voor parkeren op Düsseldorf Airport door ons persoonlijk gecontroleerd. Je parkeert veilig en kunt met een gerust hart op reis gaan. Vergelijk voor je gaat vliegen de goedkoopste en veilige parkeerplaatsen rondom het vliegveld van Dusseldorf.

Weet je niet wat je moet kiezen bij Dusseldorf Airport parking? Lees onze tips over parkeren Dusseldorf Airport.

Vergelijk verschillende parkeeraanbieders van de luchthaven van Düsseldorf met elkaar. Dit loont zowel voor shuttle parkeren als voor valet parkeren op de luchthaven. Als je in een van de parkeergarages direct bij luchthaven Düsseldorf voor langere tijd zou parkeren, dan kost dat voor een dag ruim € 30,-. Vergelijk daarom alternatieve parkeeraanbieders op de luchthaven van Düsseldorf.

Kies je parkeermethode: Wil je graag dat je auto op Düsseldorf Airport door een chauffeur direct bij de terminal van het vliegveld wordt opgehaald? Of wil je zelf parkeren bij Dusseldorf Airport en naar het vliegveld gebracht worden door een gratis shuttlebus? Er zijn verschillende manieren om je auto te parkeren bij Düsseldorf Airport. Bekijk hierboven de opties zodat je de juiste keuze maakt voor parkeren vliegveld Dusseldorf.


Een andere manier van parkeren bij de luchthaven is Park Sleep Fly Dusseldorf. Bij dit arrangement zit gratis parkeren en een hotelovernachting inbegrepen nabij Düsseldorf Airport. Door een chauffeur word je naar de luchthaven gebracht. Er is geen shuttle bus.

Veiligheid: Vergelijk onze aanbieders zodat je weet dat je auto veilig op de parking staat. Dit is niet alleen als je gebruik maakt van de gratis shuttlebus bij het parkeren. Maar ook als je de auto wilt laten parkeren met de valet service op de luchthaven van Düsseldorf. Parkos controleert alle locaties voor kort parkeren en lang parkeren persoonlijk. Kijk naar de veiligheidsmaatregelen die de aanbieders op de parking hebben getroffen. Zo kun je het beste kiezen en reserveren bij een parkeeraanbieder op de luchthaven die aan je wensen voldoet.

Plan je reis: Ga je bij Airport Dusseldorf parkeren, dan raden wij je aan om je reis naar Dusseldorf en je aankomst op Dusseldorf Airport goed te plannen. Dan weet je dat je op tijd aanwezig bent voor het inchecken en het vliegen. Gebruik onze routeplanner voor een duidelijke routebeschrijving.

Ben je op zoek naar meer informatie over parkeren in de buurt van de luchthaven van Düsseldorf? Kijk dan eens naar de volgende pagina's:


Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen
Sun Park Airport Parking Shuttle parkeren | Buiten vanaf €37.00
Parking-DUS.de Shuttle parkeren | Buiten vanaf €38.00
Flug-Park Shuttle parkeren | Buiten vanaf €39.00
IPS Parken Shuttle parkeren | Buiten vanaf €40.00
Universum Parking + Auto Service Shuttle parkeren | Buiten vanaf €44.00
Airport Parkservice (ohne Shuttle) Parkeren | Buiten vanaf €45.00
SafePark Shuttle parkeren | Buiten vanaf €46.00
Park-Secure-Dus Valet parkeren | Buiten vanaf €49.00
Valet Parking-DUS Valet parkeren | Buiten vanaf €50.00
PARKinDUS Shuttle parkeren | Buiten vanaf €54.00
Airport Parkservice Express Shuttle parkeren | Buiten vanaf €55.00
Park Expert Shuttle parkeren | Buiten vanaf €55.00
Valet Fly Park Valet parkeren | Buiten vanaf €58.00
Parking Düsseldorf Valet parkeren | Buiten vanaf €59.00
Segparken24h Shuttle parkeren | Buiten vanaf €59.00
IPS Parken Valet parkeren | Buiten vanaf €63.00
Universum Parking + Auto Service Shuttle parkeren | Binnen vanaf €64.00
Perfect Park Valet parkeren | Buiten vanaf €65.00
ParkingFirst Valet parkeren | Binnen vanaf €65.00
Flugparkdus Shuttle parkeren | Buiten vanaf €69.00
Queen-Valetpark Düsseldorf Valet parkeren | Buiten vanaf €70.00
Park-Secure-Dus Valet parkeren | Binnen vanaf €70.00
SICHERPARKEN-DUS Shuttle parkeren | Buiten vanaf €70.00
ParkingFirst Shuttle parkeren | Buiten vanaf €70.00
Relaxpark Valet parkeren | Buiten vanaf €74.00
Primus-Parken Shuttle parkeren | Buiten vanaf €75.00
Park Luxus Shuttle parkeren | Buiten vanaf €75.00
Park4Holiday Düsseldorf Valet parkeren | Buiten vanaf €75.00
ParkAirport Düsseldorf Valet parkeren | Buiten vanaf €78.00
Flypa Shuttle parkeren | Buiten vanaf €80.00
Relaxpark Shuttle parkeren | Buiten vanaf €80.00
ParkAirport Express Shuttle parkeren | Buiten vanaf €84.00
Park Expert Shuttle parkeren | Binnen vanaf €85.00
CarPark-DUS.de Shuttle parkeren | Buiten vanaf €90.00
Park Luxus Valet parkeren | Buiten vanaf €90.00
ParkenAirportDus Valet parkeren | Buiten vanaf €92.00
ParkAirport Express Valet parkeren | Buiten vanaf €99.00
ParkAirport Düsseldorf Valet parkeren | Binnen vanaf €105.00
ParkGarant Shuttle parkeren | Buiten vanaf €105.00
Relaxpark Shuttle parkeren | Binnen vanaf €105.00
ParkAirport Express Shuttle parkeren | Binnen vanaf €120.00
Park Expert Valet parkeren | Buiten vanaf €120.00
Relaxpark Valet parkeren | Binnen vanaf €120.00
Flypa Shuttle parkeren | Binnen vanaf €125.00
Global Park Service (ohne Shuttle) Parkeren | Buiten vanaf €125.00
ParkGarant Shuttle parkeren | Binnen vanaf €130.00
Flypa Valet parkeren | Buiten vanaf €135.00
Parken 53 GmbH Shuttle parkeren | Buiten vanaf €140.00
ParkAirport Express Valet parkeren | Binnen vanaf €140.00
Flypa Valet parkeren | Binnen vanaf €145.00
Park Expert Valet parkeren | Binnen vanaf €150.00
Valet Parking-DUS Valet parkeren | Binnen vanaf €150.00
Airport Parkservice Express Valet parkeren | Buiten vanaf €190.00
Airport Parkservice Express Valet parkeren | Binnen vanaf €200.00
IPS Parken Shuttle parkeren | Binnen vanaf €240.00
IPS Parken Valet parkeren | Binnen vanaf €260.00
Parking Düsseldorf Valet parkeren | Binnen vanaf €290.00
Flug-Park Shuttle parkeren | Binnen vanaf €900.00
Flugparkdus Shuttle parkeren | Binnen -
Flugparkdus Valet parkeren | Buiten -
Flugparkdus Valet parkeren | Binnen -
Valet Fly Park Valet parkeren | Binnen -
Weltparking Shuttle parkeren | Buiten -
Queen-Valetpark Düsseldorf Valet parkeren | Binnen -
CarPark-DUS.de Shuttle parkeren | Binnen -
Perfect Park Shuttle parkeren | Buiten -
Perfect Park Shuttle parkeren | Binnen -
Perfect Park Valet parkeren | Binnen -
Flypa (ohne Shuttle) Parkeren | Buiten -
Flypa (ohne Shuttle) Parkeren | Binnen -
Hive Park Shuttle parkeren | Buiten -
Hive Park Shuttle parkeren | Binnen -
Hive Park Valet parkeren | Buiten -
Hive Park Valet parkeren | Binnen -
ParkAirport Düsseldorf Shuttle parkeren | Buiten -
ParkAirport Düsseldorf Shuttle parkeren | Binnen -
Park Stabil Shuttle parkeren | Buiten -
Park Stabil Shuttle parkeren | Binnen -
Park Stabil Valet parkeren | Buiten -
Park Stabil Valet parkeren | Binnen -
Parking-DUS.de Shuttle parkeren | Binnen -
Parking-DUS.de Valet parkeren | Binnen -
Airport Parkservice Express Shuttle parkeren | Binnen -
drive&park Lohausen Shuttle parkeren | Buiten -
drive&park Düsseldorf Indoor Shuttle parkeren | Binnen -
drive&park Düsseldorf Shuttle parkeren | Buiten -
ParkenFlughafenDüs Shuttle parkeren | Buiten -
ParkenFlughafenDüs Shuttle parkeren | Binnen -
Park & Fly Düsseldorf Shuttle parkeren | Buiten -
Park & Fly Düsseldorf Shuttle parkeren | Binnen -
Park & Fly Düsseldorf Valet parkeren | Buiten -
Park & Fly Düsseldorf Valet parkeren | Binnen -
Sun Park Airport Parking Valet parkeren | Buiten -
Park4Holiday Düsseldorf Valet parkeren | Binnen -
German Airparking (ohne Shuttle) Parkeren | Buiten -
PSD BANK DOME Düsseldorf Shuttle parkeren | Binnen -
ParkingFirst Valet parkeren | Buiten -
Global Park Service (ohne Shuttle) Parkeren | Binnen -
Segparken24h Valet parkeren | Buiten -
Flughafen Parkplatz DUS Valet parkeren | Buiten -
Flughafen Parkplatz DUS Valet parkeren | Binnen -
Park-DUS.de Shuttle parkeren | Buiten -
Park-DUS.de Shuttle parkeren | Binnen -

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van do. 20-6-2024 tot vr. 28-6-2024.

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt shuttle parkeren bij Düsseldorf airport?

  chevron

  Shuttle parkeren als optie voor parkeren bij Düsseldorf Airport is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is je auto naar de parkeeraanbieder rijden. Zo kun je zelf zien dat je auto op een vertrouwde plek geparkeerd staat. Na je aankomst word je vanaf de parkeeraanbieder per shuttlebus vervoerd naar de terminal, dichtbij de incheckbalie. Dit bespaart je tijd en is wel zo gemakkelijk.

   

  Wil je meer luxe bij het parkeren? Bekijk dan de opties voor valet parkeren Düsseldorf Airport.

   

  Voor- en nadelen valet parking op Düsseldorf Airport

  Shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport biedt reizigers veel voordelen. Laten we eens kijken naar waarom kiezen voor parkeren met shuttleservice bij Düsseldorf Airport zo'n slimme zet is.

  • Vlotte toegang: Een groot pluspunt van shuttle parkeren is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek vlak voor je vertrek. Je rijdt simpelweg naar het parkeerterrein en weet meteen waar je je auto kunt neerzetten.
  • Budgetvriendelijk: Over het algemeen is shuttle parkeren voordeliger dan valet parkeren. Het is een budgetvriendelijke optie voor reizigers die op zoek zijn naar een voordelige parkeermogelijkheid bij de luchthaven.
  • Handig vervoer: Een ervaren chauffeur van het parkeerbedrijf brengt je op tijd naar de vertrekhal met een shuttlebus. Bovendien staan ze klaar om te helpen met het tillen van je bagage, waardoor je reis naar de luchthaven moeiteloos verloopt. Bij terugkomst staat de shuttlebus voor je klaar om je terug te brengen naar het parkeerterrein.
  • Betrouwbare dienstverlening: Bij shuttle parkeren staat er bij je terugkomst een chauffeur op het afgesproken tijdstip op je te wachten bij de aankomsthal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het regelen van vervoer naar het parkeerterrein.

   

 • Hoe lang van te voren moet ik bij mijn parkeerplek op Düsseldorf Airport aanwezig zijn?

  chevron

  Het is van essentieel belang om ruim op tijd op Düsseldorf Airport aanwezig te zijn voordat je jouw vlucht neemt. Niemand wil het risico lopen om de vlucht naar hun vakantiebestemming te missen. Het precieze tijdstip van aankomst op de luchthaven hangt af van diverse factoren, zoals de bestemming, het type vlucht, of je alleen met handbagage reist, en eventuele extra diensten die je wilt gebruiken op het vliegveld.

   

  De meeste luchthavens adviseren om ten minste 2 uur voor Europese of binnenlandse vluchten te rekenen, en 3 uur voor intercontinentale vluchten vanaf Düsseldorf Airport. Zo heb je genoeg tijd om in te checken, je bagage af te geven en door de veiligheidscheck te gaan. Het is altijd verstandig om extra tijd hierbij te nemen, vooral tijdens het hoogseizoen.

   

  Hoe lang van te voren op Dusseldorf Airport aanwezig als ik ga parkeren?

  Bij het parkeren op Düsseldorf Airport adviseren wij jou om minstens 3 uur van tevoren aanwezig te zijn op de parkeerplaats of bij de vertrekhal. Düsseldorf Airport zelf adviseert om 2 uur van tevoren aanwezig te zijn bij de incheckbalie van jouw luchtvaartmaatschappij. Met dat extra uur heb je genoeg tijd voor het afgeven van jouw auto of om de auto te parkeren en met een shuttlebus naar de luchthaven te reizen. Hoewel de drie uur wellicht royaal lijken, bieden ze jou de gemoedsrust van een ontspannen begin van jouw reis. Het hangt er ook een beetje vanaf hoe ver een parking vanaf het vliegveld ligt. Immers, wie wil er niet stressvrij en zonder zorgen aan hun reis beginnen?

   

  Tips voor de drukte op luchthaven Düsseldorf

  Je hebt het vast wel eens gehoord: de afgelopen jaren hebben meerdere luchthavens te maken gehad met extreme drukte in de vakantieperiodes. Dit is soms ook het geval voor Düsseldorf Airport. De lange wachttijden in de vertrekhal zorgden ervoor dat reizigers van deze Duitse luchthaven meer dan 4 uur voor hun vlucht aanwezig waren. Door de luchthaven wordt afgeraden om zo vroeg te arriveren, om een goede doorstroom te kunnen garanderen. Het kan zijn dat je anders binnen gelaten wordt. We hebben een aantal handige tips voor parkeren bij Düsseldorf Airport voor je verzameld, die je kunt gebruiken tijdens de drukke periodes in de terminals van de luchthaven.

  • Reserveer jouw parkeerplek ruim van tevoren: Het is een verstandige keuze om je parkeerplaats vooraf te boeken, vooral op dagen met verwachte drukte. Düsseldorf Airport heeft verschillende parkeeropties beschikbaar, waaronder shuttle parkeren, valet parking, en kort- en lang parkeren. Door vooraf te reserveren, ben je verzekerd van een parkeerplek en kun je vaak profiteren van aantrekkelijke tarieven.

  • Check de afstand tot de luchthaven: Afhankelijk van je keuze voor parkeerfaciliteiten kan de afstand tot de terminal variëren. De meeste parkeerplaatsen bevinden zich dichtbij Düsseldorf Airport, en meestal staat er een shuttlebus klaar om je naar de luchthaven te brengen. Soms is het aantal kilometers afstand wat groter, waardoor je extra tijd moet incalculeren.

  • Plan extra tijd in: Bekijk hoeveel tijd je nodig hebt om met de shuttlebus naar de vertrekhal te komen, zodat je dit kunt opnemen in je reisschema. Daarnaast is het belangrijk om genoeg tijd te reserveren voor het inchecken: online inchecken kan soms al veel tijd schelen. Denk ook aan het afgeven van je bagage.

  Houd er rekening mee dat de benodigde tijd kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de dag van de week, het tijdstip van de dag en de huidige situatie in het verkeer. Daarom is het altijd verstandig om de officiële website van Düsseldorf Airport te raadplegen, of gebruik te maken van de Düsseldorf Airport app, om de meest actuele informatie te verkrijgen. Je kunt ook contact opnemen met de parkeeraanbieder op Düsseldorf Airport voor specifieke instructies met betrekking tot de parkeerlocatie. Het is verstandig om wat extra tijd in te plannen, zodat je stressvrij kunt parkeren en je reis kunt beginnen.

   

  Shuttle parkeren

  Wanneer je hebt gekozen voor parkeren met een inbegrepen shuttle bus, kun je na aankomst bij het parkeerterrein meestal direct in een shuttlebus stappen die je naar de luchthaven brengt. Als dit niet het geval is, wordt dit duidelijk vermeld op onze website. Soms kan het voorkomen dat de shuttle net is vertrokken en dat je even moet wachten op de volgende. Deze wachttijd bedraagt doorgaans maximaal 20 minuten. Op de pagina van de parkeeraanbieder op onze website staat precies aangegeven hoe lang je kunt verwachten te wachten op de shuttle service.

   

  Valet parking

  Wil je valet parkeren bij Dusseldorf Airport? Dan adviseren we je om 3 uur voor je vertrek aanwezig te zijn bij het afgesproken punt bij de vertrekhal. Een medewerker van de parkeeraanbieder zal eerst je auto controleren op eventuele schade en het benodigde papierwerk in orde maken. In drukke tijden kan het voorkomen dat je even moet wachten op een beschikbare parkeermedewerker. De geschatte wachttijd staat vermeld op onze website of in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt. Door ruim van tevoren aanwezig te zijn, kun je met een gerust gevoel aan je reis beginnen. Het voordeel van valet parkeren is dat je direct door kunt naar de check in balies op vliegveld Düsseldorf.

   

  Intercontinentale vlucht

  Heb je een reis geboekt naar een bestemming buiten Europa? Dan reis jij met een intercontinentale vlucht. Over het algemeen raden we aan dat je 3 uur van tevoren aanwezig bent op het vliegveld. Dit is vanwege de verhoogde veiligheidscontroles voor bestemmingen buiten Europa. Deze controles kunnen namelijk leiden tot langere inchecktijden. Om voldoende tijd te hebben voor het parkeren, adviseren we jou om minimaal 3,5 uur van tevoren bij jouw parkeerterrein te zijn.


 • Hoe werkt valet parkeren?

  chevron

  Valet parkeren is de meest gemakkelijke manier van parkeren Düsseldorf Airport. Jij rijdt in je eigen auto naar de vertrekhal van het vliegveld. Wanneer je aankomt bij het vliegveld, staat er een chauffeur voor je klaar. Deze chauffeur controleert eerst jouw auto op eventuele schade. Als alles in orde is, wordt jouw auto geparkeerd op het parkeerterrein. Het enige wat je hoeft te doen, is je bagage pakken en naar de incheckbalie lopen. Zo makkelijk is het. De bij ons aangesloten parkeeraanbieders werken uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs, dus je kunt ervan uitgaan dat jouw auto veilig geparkeerd staat.

   

  Bij terugkomst staat jouw auto voor je klaar op de afgesproken plek, vaak is dit voor de aankomsthal. Indien dit een andere plaats wordt, staat dit altijd aangegeven op de webpagina van de parking of in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt. Parkeren zonder valet service op Düsseldorf Airport? Neem dan een kijkje bij de parkeermogelijkheden met shuttle service.

   

  Voor- en nadelen valet parking op Düsseldorf Airport

  Voordelen 

  • Maximaal comfort: dankzij Airport Valet parking hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats en het dragen van een koffer. Jij rijdt rechtstreeks naar de terminal waar een medewerker van het parkeerterrein jouw auto voor je parkeert. Parkeren zonder stress en dus een stressvrije start van jouw vakantie.
  • Tijdsbesparing: je overhandigt jouw auto direct voor de ingang van Düsseldorf Airport. Bij terugkomst haal je jouw auto op dezelfde plaats weer op. Zo bespaar je de transfer tijd naar de luchthaven en hoef je niet te zoeken naar parkeerplaatsen op de luchthaven.

   

  Nadelen

  • Verhoogde prijs: In de meeste gevallen worden voor een valet service hogere kosten in rekening gebracht door parkeeraanbieders. Valet parkeren is een extra luxe en dus duurder dan bijvoorbeeld shuttle parkeren.
  • Transparantie: natuurlijk kun je op onze website altijd foto's van de parkeerplaats van de aanbieder bekijken. Maar omdat je jouw auto niet zelf parkeert, vindt er geen extra controle door jouzelf plaats. Bij Parkos nemen we de veiligheid van jouw voertuig echter zeer serieus. We controleren de parkeerplaatsen bij Dusseldorf airport voordat we deze op onze website aanbieden. Daarnaast laten we regelmatig mystery guests parkeren. Deze klanten hebben een GPS tracker in de auto geplaatst waarmee wij kunnen controleren of er correct met het voertuig wordt omgegaan.

   

Onze voordelen
usp car
Zorgvuldig gecontroleerd
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
Beste aanbiedingen
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Kosteloos annuleren
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
+4 miljoen klanten
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd