Shuttle Parken met Parkos

Shuttle parkeren

Parkeren bij het vliegveld kan op verschillende manieren. De meeste gekozen vorm is shuttle parkeren. Dit houdt in dat je met jouw eigen auto naar het parkeerterrein rijdt en zelf parkeert. Vanaf daar word je vervolgens met jouw bagage door een shuttlebus naar de terminal op het vliegveld gebracht.


Bij terugkomst die je na het landen contact op te nemen met de parkeeraanbieder zodat de shuttlebus klaar staat wanneer je de terminal uit komt. De bus brengt je direct met de bagage terug naar de auto zodat je de reis naar huis snel kunt vervolgen.


Deze manier van parkeren geeft je zekerheid over waar de auto staat. Daarnaast is het vaak mogelijk om de autosleutels in eigen beheer te houden tijdens de reis.


  • Goedkoopste manier van parkeren
  • Auto altijd zelf geparkeerd
  • Sleutels in eigen beheer houden
  • Shuttle is altijd gratis
  • Afzetten en ophalen voor de terminal

Hoe werkt Shuttle parkeren

Hoe werkt shuttle parkeren precies? We leggen het in 6 korte stappen uit.

1. Maak een reservering

U maakt via Parkos een reservering waarbij er bij de prijs duidelijk shuttle parkeren staat vermeld. Vervolgens ontvang je een e-mail met een reserveringsbevestiging, hierin staat een routebeschrijving.

2. Rij naar het parkeerterrein

Op de dag van vertrek rijd je naar het parkeerterrein toe en je meld je aansluitend bij de receptie van het parkeerterrein.

3. Shuttle naar het vliegveld

Een medewerker van het parkeerterrein zal je helpen met het in- en uitladen van uw koffers en brengt je met een shuttlebus naar het vliegveld.

4. Relax

Terwijl je op reis bent staat jouw auto veilig geparkeerd op het terrein van één van onze parkeer partners. De parkeer partners waarmee wij samenwerken zijn altijd persoonlijk door ons gecontroleerd.

5. Terug op het vliegveld

Nadat je bent geland bel je de parkeeraanbieder. Een medewerker haalt je vervolgens op van het vliegveld en brengt je naar het parkeerterrein.

6. Auto ophalen

Aangekomen op het parkeerterrein controleert je jouw auto, daaropvolgend kun je jouw reis naar huis voortzetten.

Wat zijn de voor- en nadelen van shuttle parkeren?

Benieuwd naar de voor- en nadelen van Shuttle Parkeren? Wij zetten het op een rijtje.


Prijs. Over het algemeen is shuttle parkeren goedkoper dan valet parkeren.
Vertrouwen. U ziet precies waar uw auto geparkeerd wordt
Tijd. Je bent, vanwege de shuttle transfer, langer onderweg naar het vliegveld
Gemak. Op het moment dat u aankomt op het vliegveld kunt u niet direct in uw eigen auto stappen

Wat klanten zeggen over Shuttle Parkeren

We vragen al onze klanten wat hun ervaring was. Dit is voor ons enorm belangrijk. Voor u hebben we een aantal reviews op een rijtje gezet van klanten die een shuttle parkeerplek hebben geboekt.

Ovcharenko 11 maart 2023
10

Met de service ben ik erg tevreden. Bij aankomst was ik binnen enkele minuten opgehaald. Medewerkers zijn altijd telefonisch bereikbaar....

Slier 7 maart 2023
8

Mijn ervaring met Parkos is zeer positief: duidelijke uitleg, de shuttlebus komt snel, de mensen zijn beleefd, geduldig en efficient.

Hans 12 februari 2023
10

De medewerkers zijn goed telefonisch bereikbaar en ze zijn op tijd bij de shuttle. Jij moet wel een paar minuten voor je aankomst bellen.

de Bont 23 januari 2023
8

Super dienst en services! Vriendelijk personeel. Zeer de moeite waard.

FAQ Shuttle parkeren

Alles gelezen, maar heb je nog vragen? Hierover vind je de meest gestelde vragen over Shuttle Parkeren bij vlievelden. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen..


Shuttle parkeren is over het algemeen de goedkoopste manier van parkeren bij het vliegveld. gemiddeld liggen de kosten tussen €50 en €75 per week afhankelijk van beschikbaarheid, seizoen en locatie.

Tijdens het vergelijken vind je de locatie van de parkeerplaats op de kaart. Na je boeking ontvang je een e-mail met daarin het adres, routeplanner en andere belangrijke informatie.

Hoe laat je aanwezig moet zijn hangt af van je vlucht. Over het algemeen raden wij aan 30 minuten extra te rekenen voor de geadviseerde aankomsttijd van het vliegveld waarvan je vertrekt.

De meeste shuttlediensten werken met een flexibel schema. Zodra je aankomt wordt de shuttlebus klaargezet om te vertrekken. Daarom is het belangrijk om de juiste aankomsttijd door te geven tijdens de reservering en contact op te nemen als er vertraging plaatsvindt.

Hoe lang de rit naar het vliegveld duurt is afhankelijk van de locatie. Tijdens het vergelijken staat de gemiddelde duur van de rit aangegeven bij de parkeerdienst. Gemiddeld duurt een rit 10 minuten.

De meeste shuttlediensten houden rekening met 1 grote koffer en 1 stuks handbagage per persoon. Mocht je reizen met afwijkende bagage (zoals bijvoorbeeld een rolstoel of kinderwagen) raden wij je aan dit vooraf te melden aan de parkeerdienst. Mogelijk wordt er een extra prijs ter plaatse in rekening gebracht.

In de meeste shuttlebussen passen 8 personen. Het is belangrijk dat je tijdens het reserveren goed aangeeft met hoeveel personen je komt zodat de shuttledienst hier rekening mee kan houden.

Over het algemeen word je bij de vertrekhal afgezet. De exacte locatie vind je altijd op de pagina van de parkeerdienst en in je reserveringsbevestiging.

Ophalen vindt in de meeste gevallen plaats op hetzelfde punt als waar je afgezet bent tenzij anders is aangegeven of afgesproken. De ophaallocatie staat ook altijd op de pagina van de parkeerdienst en in je reserveringsbevestiging. Bij twijfel kun je ook altijd contact opnemen met de shuttledienst over de mogelijkheden.

Rolstoelen die ingeklapt kunnen worden kunnen in de meeste gevallen gewoon mee. Een alternatief voor rolstoelgebruikers is valet parkeren. Bij valet parkeren rij je in je eigen auto naar het vliegveld. Bij twijfel kun je ook altijd contact opnemen met de shuttledienst over de mogelijkheden.

Kinderwagens die ingeklapt kunnen worden zijn over het algemeen geen probleem. Indien dit niet kan is valet parkeren een goed alternatief. Dan kun je met eigen auto naar het vliegveld rijden.

De voordelen van Parkos

 

Alle parkings persoonlijk geinspecteerd

 

Voordeligste optie om te parkeren

 

Wijzigen en annuleren is gratis

Andere parkeervormen

Is Shuttle parkeren toch niet voor jou? Parkos vergelijkt andere mogelijkheden graag voor je. Lees meer over de andere parkeerdienst mogelijkheden bij vliegvelden.