Hoe werkt shuttle parkeren bij Frankfurt Airport?

Shuttle parkeren is de voordeligste optie als je bij Frankfurt Airport wilt parkeren. Je rijdt met je auto naar het parkeerterrein, parkeert je auto en laadt je bagage uit. De shuttlebus staat ondertussen klaar op het parkeerterrein om je naar de vertrekhal van de luchthaven van Frankfurt te brengen. We adviseren om ongeveer een half uur in te plannen voor het shuttle parkeerproces, zodat je zeker op tijd bent bij het vliegveld.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Terugkomst op Frankfurt Airport

Na je landing op Frankfurt Airport bel je de parkeeraanbieder. Ze vertellen je waar je op de shuttlebus kunt wachten, en ze zorgen ervoor dat de shuttlebus gereed staat wanneer je de luchthaven verlaat. Op het parkeerterrein kun je je bagage weer inladen en met de auto terug naar huis rijden.

 

Voordelen van shuttle parkeren bij Frankfurt Airport

  • Prijs: Shuttle parkeren is over het algemeen de meest budgetvriendelijke parkeeroptie bij Frankfurt Airport. Het is doorgaans goedkoper dan valet parkeren of parkeren op de luchthaven zelf.

  • Veiligheid: Parkeerterreinen die shuttle parkeren aanbieden, hebben vaak beveiligingsmaatregelen, zoals cameratoezicht en beveiligde omheiningen, om de veiligheid van je voertuig te waarborgen.

  • Keuze van parkeeraanbieders: Er zijn meerdere parkeeraanbieders die shuttle parkeren aanbieden bij Frankfurt Airport, waardoor je verschillende opties hebt om uit te kiezen op basis van prijs en services.

Nadelen van shuttle parkeren bij Frankfurt Airport

  • Reistijd: Shuttle parkeren vereist extra tijd voor het parkeerproces. Je moet naar het parkeerterrein rijden, je auto parkeren en wachten op de shuttlebus om je naar de luchthaven te brengen. Dit kan enige tijd in beslag nemen, vooral als het druk is.

  • Transfer naar de luchthaven: Hoewel de shuttlebus je naar de luchthaven brengt, is de frequentie van de shuttles afhankelijk van de parkeeraanbieder. Soms moet je wachten op de volgende beschikbare shuttle.

  • Bagagebeheer: Je moet zelf je bagage uitladen en in- en uitladen van de shuttlebus. Dit kan onhandig zijn als je veel bagage hebt of reist met grote voorwerpen.

  • Weersomstandigheden: Bij slecht weer, zoals regen of sneeuw, kan het wachten op de shuttlebus minder comfortabel zijn.

Over het algemeen biedt shuttle parkeren een voordelige parkeeroptie bij Frankfurt Airport, maar het vereist wel wat extra planning en tijd in vergelijking met andere parkeeropties zoals valet parkeren. Het is belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen en te kiezen wat het beste past bij je behoeften en budget.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.