Parkport Frankfurt

Bij Parkport Frankfurt kunt u gemakkelijk en veilig uw auto parkeren. U rijdt in uw eigen auto naar de vertrekterminal, waar een chauffeur u opwacht. De veiligheid van uw voertuig is de hoogste prioriteit van Parkport Frankfurt

. Meer informatie

Adres

Langer Kornweg 36, 65451, Kelsterbach
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkport Frankfurt

Parkport Frankfurt beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Beveiliging

24/7 presence
Camera's
Verzekerde parkeeraanbieder
Voertuiginspectie
× Omheind
80%

Service

Autoreiniging
Toiletten
Wachtkamer
Help met bagage
× Elektr. oplaadpunt
80%

Locatie

Overdekte parkeerplaats
2.10 max. ingangshoogte
Parkeerplaats
Insurance
× Invalidenparkeerplaats
40%

Toegankelijkheid

Location signposted
Valetservice
× 5min tot terminal
× 24/7 transfer
× <5min van Autobahn

Over Parkport Frankfurt

Parkport Frankfurt biedt u al 10 jaar een vriendelijke en betrouwbare parkeerservice. De parkeerplaats ligt op slechts ongeveer 5 minuten van de luchthaven aan de Langer Kornweg 36, 65451 Kelsterbach. Parkport biedt een valet service en parkeert uw voertuig voor u in een parkeergarage met meerdere verdiepingen. Uw sleutels worden veilig in een kluis bewaard. Parkport Frankfurt is voor u geopend 7 dagen per week van 08:00-00:00.

Valet-Service
Met de valet service, zal een chauffeur van Parkport Frankfurt op de luchthaven op u wachten om uw auto in ontvangst te nemen. Terwijl uw auto voor u geparkeerd staat, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht. Op de terugreis wordt uw auto direct op de luchthaven aan u teruggegeven, zodat u na de landing uw reis direct kunt voortzetten.

Houdt u er rekening mee dat deze luchthaven zich in een milieuzone bevindt en dat een milieupasje verplicht is.

Van hieruit kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen, veiligheid en comfort is erg belangrijk voor de aanbieder. De parkeeraanbieder Parkport Frankfurt is gevestigd in de buurt van de luchthaven Frankfurt am Main en de parkeergarage staat onder 24-uurs videobewaking. Let op de hoogte van de ingang van de parkeergarage. Hij is 2,10 meter hoog

De parkeergarage bij Parkport Frankfurt is verhard en wordt bewaakt. Bovendien worden uw autosleutels veilig in een kluis bewaard terwijl u weg bent. Voordat u uw sleutels inlevert, wordt een voertuigcontrole uitgevoerd door een medewerker van de parkeeraanbieder.

Parkport Frankfurt biedt ook een extra autoreinigingsdienst. U kunt dit aangeven bij het maken van uw reservering.

Ankunft

Rijd rechtstreeks naar de luchthaven van Frankfurt op de dag van uw reis.U vindt het telefoonnummer hierboven. In dit telefoongesprek registreert u zich en bespreekt u het exacte ontmoetingspunt op de luchthaven. Gelieve naar het volgende ontmoetingspunt te komen: Terminal 1: vertrekniveau B6 Terminal 2: Hal E 8 Daar aangekomen zal de medewerker van Parkport Frankfurt u herkennen aan uw kenteken en het automodel dat u bij uw reservering hebt opgegeven. Voor uw veiligheid wordt uw voertuig bij de overdracht kort geïnspecteerd. Let op de hoogte van de ingang van de parkeergarage. Hij is 2,10 meter hoog, Voor vertragingen na 00.00 uur wordt een vertragingstoeslag van € 30,00 in rekening gebracht.

Rückreise

Wanneer u terugkomt van uw reis, gelieve Parkport Frankfurt te bellen zodra u uw bagage heeft ontvangen. Het telefoonnummer vindt u hier boven. Tijdens het telefoongesprek bespreekt u nogmaals het exacte ontmoetingspunt waar de overdracht van het voertuig zal plaatsvinden: Terminal 1: Vertrekniveau B6 Terminal 2: Hal E 8 Eenmaal daar, krijgt u uw sleutels terug en kunt u uw reis direct naar huis voortzetten.

Adres

Langer Kornweg 36, 65451, Kelsterbach