9,3/10 102 beoordelingen

Parkeren Bremen Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
4
info message
Best beoordeeld
Holiday-Parking
info checkmark
Goedkoopste
MyParkPoint
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Holiday-Parking

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren vliegveld Bremen

Om op Bremen Airport te komen, ga je waarschijnlijk met je eigen auto. Het openbaar vervoer is, zeker vanuit Nederland, niet de meest praktische manier van reizen. Bovendien kun je in de auto gemakkelijk je bagage meenemen naar Bremen Airport. Op het vliegveld zelf is het een ander verhaal. Parkeren bij Bremen Airport is hektisch en het levert dan ook een hoop stress op als je dat niet voldoende hebt voorbereid. Je kunt eigenlijk niet parkeren bij Bremen Airport zonder vooraf een parkeerplaats te reserveren. Bij Parkos reserveer je voor alle dagen van de week parkings in de buurt van Bremen Airport, zodat je ontspannen aan de vliegreis kunt beginnen. Het voordeel van parkeren Bremen Airport via Parkos is dat je niet op de officiële parkeerplaatsen van Bremen Airport parkeert. En in de stad parkeren is ook geen optie, want dan heb je een milieusticker nodig.


De parkeerplekken direct bij de luchthaven zijn meestal erg duur. Een paar dagen parkeren is daar een prijzige aangelegenheid. Bij Parkos kun je naar de luchthaven reizen en parkeren in de buurt van Bremen Airport, zonder dat je er een te hoog parkeertarief voor betaalt. Dit voordelig parkeren doe je bij alternatieve parkeeraanbieders die goedkoper zijn. Bovendien bieden ze verschillende faciliteiten en zijn ze van goede kwaliteit. Vergelijk het aanbod van parkings bij Bremen Airport die het dichtst bij het vliegveld liggen voor een voordelig tarief. Kijk ook naar de actuele beoordelingen van onze klanten en kies waar je wilt parkeren. Op Bremen Airport vind je een ontspannen gratis shuttle service vanaf een parkeerplaats in Bremen. Of ga voor parkeren bij Bremen Airport met een comfortabele valet parking. Als je voor je vertrek van Bremen Airport goed uitgerust wilt zijn, dan kun je er voor kiezen om er een hotel bij te boeken. Zo maak je er een Park Sleep and Fly van. Hoe dan ook, voor parkeren bij Bremen Airport ben je bij Parkos verzekerd van een uitstekende parkeerdeal en altijd de beste prijs.


Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings


Over de luchthaven van Bremen

Het Duitse vliegveld, dat tegenwoordig bekend staat als Bremen Airport, is een van de oudste luchthavens van Duitsland. Voor 2017 werd het ook wel Bremen Airport Hans Koschnick of Bremen BRE genoemd. Deze internationale luchthaven ligt bij de stad Bremen. Dit vliegveld in het noorden van Duitsland is een van de meest diverse luchthavens. Luchtvaartmaatschappijen van verschillende prijsklassen bieden hier hun diensten aan en vliegen naar bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Er zijn twee terminals. De low-cost maatschappij RyanAir heeft zelfs een eigen aankomsthal op de luchthaven. Uiteraard heeft de luchthaven Bremen ook een uitgebreide lounge.


Vanaf Groningen Airport is Bremen Airport gemakkelijk te bereiken. Maar je kunt er ook naartoe reizen vanaf andere Nederlandse luchthavens zoals Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Airport. De luchthaven wordt daarom vaak door Nederlanders gebruikt. Vanwege zijn kleinere omvang wordt Airport Bremen vaak gebruikt als tussenstop, bijvoorbeeld naar de luchthaven Berlijn Schönefeld of Berlijn Tegel, Luchthaven Hannover, Charleroi Airport, Luchthaven München, Frankfurt Hahn Airport, of bijvoorbeeld luchthaven Parijs-Charles de Gaulle en nog veel meer.

Goedkoop parkeren op de luchthaven van Bremen

Je maakt van parkeren bij Bremen Airport gebruik voor zowel zakelijke vliegreizen als voor vliegvakanties. Met je eigen auto rijd je op je gemak naar de luchthaven. Er zijn jaarlijks meer dan een miljoen reizigers op de luchthaven en dat maakt het vinden van een parkeerplaats niet altijd eenvoudig. Op Bremen Airport is gratis parkeren niet mogelijk. Maar je vindt zonder problemen een parkeerplaats als je vooraf een parkeerplaats reserveert waar je eenvoudig je auto parkeert. Het aanbod bestaat uit gecontroleerde parkings. Reserveer direct en kies uit het beste parkeeraanbod van de beschikbare aanbieders. Je kunt online reserveren en bij een aantal parkeerterreinen kun je achteraf betalen. Lang parkeren of kort parkeren, het kan allemaal via Parkos. De klant staat centraal dus er is voor iedere wens een parkeeraanbieder met lage prijzen. Bij het vergelijk krijg je de goedkoopste aanbieding per parkeeraanbieder.


Je kunt ook kijken waar je wilt parkeren, want bij de informatie van het gehele parkeeraanbod staat aangeven wat de afstand is tussen de parkeeraanbieder en Bremen Airport. Je krijgt ook alleen de aanbieders te zien die een parkeerplaats beschikbaar hebben in je reisperiode. Dit hoef je dus niet zelf meer te controlern bij de gewenste parkeerplaats. Bij Bremen Airport vindt de reiziger een veilige parkeerplaats op een bewaakt terrein. Je bent voordeliger uit dan bij de officiële aanbieders van Bremen Airport. Hoewel dat de parkeeraanbieders bij Parkos een goedkoper alternatief zijn, is er altijd vriendelijk personeel, een veilige parkeergelegenheid en een goede service.

navigation

Deze alternatieve parkeeraanbieders zijn zeker de moeite waard om bij te parkeren. Zowel op het gebied van prijs als wanneer het gaat om service. Door een vergelijking met Parkos te maken, zie je precies hoeveel je betaalt voor de periode dat je wilt parkeren. Een parkeerplaats reserveren via Parkos kan een kostenbesparing van wel 50% opleveren als je het vergelijkt met de officiële providers van luchthaven Bremen. Na het voltooien van je boeking ontvang je alle benodigde informatie van het parkeerproces. Op sommige locaties op het vliegveld moet je bijvoorbeeld de groene pijlen volgen. Deze informatie maakt het parkeren bij Bremen Airport nog gemakkelijker.

checklist

Goedkoop wil niet zeggen dat er geen kwaliteit of service geleverd wordt bij de parkeermogelijkheden bij Bremen Airport. Want ook hier kun je gewoon op rekenen bij het reserveren van een parkeerplaats bij de parkeeraanbieders van Parkos. Alle vermelde parkeeraanbieders worden door ons beoordeeld aan de hand van strenge kwaliteitscontroles. De prijzen blijven laag, maar het serviceniveau is hoog. De concurrentie tussen de parkeeraanbieders is groot bij parkings in de buurt van de luchthaven. Daar profiteer je als klant van, want ook daardoor blijven de prijzen laag. Terwijl je toch een goede kwaliteit van de locatie kunt verwachten.

reviews

Alle parkeeraanbieders worden door ons persoonlijk gecontroleerd en onderworpen aan strikte beveiligingscontroles en kwaliteitsnormen. Er is vaak dag en nacht bewaking aanwezig op de parkeerterreinen. Als er geen personeel aanwezig is, wordt de veiligheid van je auto gewaarborgd doordat de terreinen goed omheind zijn en er is zeker camerabeveiliging aanwezig. Bij Parkos helpen we je graag om een parkeerplaats bij de beste parkeeraanbieder te reserveren. De prijzen variëren afhankelijk van het seizoen. Houd daarom de laatste acties in de gaten en reserveer je parkeerplaats tijdig. Zo kun je je auto goedkoop parkeren en hij staat veilig op de luchthaven. Je kunt met een gerust gevoel op reis gaan. Er is geen sprake van stress als je via Parkos je auto geparkeerd hebt op Bremen Airport.

Tarieven parkeren Bremen aiport

Parkeren Bremen Airport - parkeertarieven Foto: MyParkPoint
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
drive&park Bremen € 29,00 4 min Buiten Shuttle parkeren
MyParkPoint € 36,00 10 min Buiten Shuttle parkeren
Parkservice Bremen € 43,00 4 min Buiten Shuttle parkeren
Holiday-Parking € 48,00 4 min Buiten Shuttle parkeren
MyParkPoint € 57,00 - Buiten Valet parkeren
Parkservice Bremen € 63,00 - Buiten Valet parkeren

*De tarieven voor het parkeren op Bremen Airport kunnen variëren, afhankelijk van de periode. In de bovenstaande tabel staan de prijzen voor parkeren van 1 september tot en met 8 september 2023, waarbij de meest voordelige optie wordt weergegeven.

Shuttle parkeren en valet parkeren bij de luchthaven van Bremen

De alternatieve betrouwbare aanbieders beheren hun parkeerterrein op korte afstand van Airport Bremen. Voor een ontspannen aankomst bij de terminal, boek je een parkeerplaats inclusief een gratis shuttle die je naar terminal van de de luchthaven brengt. Dit noemen we ook wel shuttle parking. Wil je dat de auto voor je geparkeerd wordt, dan kies je voor valet parking. Deze twee methodes roepen soms wat vragen op. Kijk bij de veel gestelde vragen op onze site wat het precies inhoudt. Of lees de toelichting op de beide parkeervormen hieronder.

Shuttle parkeren bij de luchthaven van Bremen

Shuttle parkeren Bremen

Parkeren op Bremen Airport bij een van onze genoteerde parkeeraanbieders betekent dat je altijd een gratis shuttle service tot je beschikking hebt. Shuttle parking is mogelijk bij lang en kort parkeren. Het parkeerterrein ligt vaak op slechts een paar minuten rijden van het vliegveld. Met de gratis shuttle kun je gemakkelijk van de parkeerplaats naar de luchthaven komen. En je gaat uiteraard met dezelfde service vanaf de luchthaven weer terug naar je auto. Kies je voor shuttle parkeren dan rijd je op de dag van vertrek rechtstreeks naar de parkeerplaats van de aanbieder die je hebt geboekt. Eenmaal ter plaatse parkeer je de auto op de aangewezen plek of op een vrije parkeerplaats. Dat is afhankelijk van het betreffende parkeerterrein. De shuttlebus brengt je met je bagage naar de vertrekhal van Bremen Airport. Door deze individuele service heb je geen last van lange wachttijden en kun je dus eenvoudig op de luchthaven van Bremen parkeren.


Op de terugreis neem je telefonisch contact op met de geboekte aanbieder op en de gratis shuttle haalt je weer op van de luchthaven. Hierbij spreek je een ontmoetingspunt af bij de terminal. Sommige aanbieders waar je de auto parkeert, houden je autosleutel tijdens je afwezigheid in beheer. Je sleutel wordt dan in een kluis opgeborgen. De reden voor het bewaren van je sleutel is dat de aanbieders van de parkeerplaatsen efficiënt gebruik willen maken van hun parkeerterrein. Je auto zal dus op een bepaald moment op een andere plek geparkeerd worden, voor een betere doorstroming. Je auto staat dan vooraan in de rij als je van je reis terugkeert. Hierdoor kun je ook snel vertrekken op het moment dat je door de shuttlebus op het terrein wordt afgezet. Als je de sleutels in beheer moet geven, staat dit altijd duidelijk op onze website vermeld. In de algemene voorwaarden van de Parkings rond vliegveld Bremen staat omschreven dat je er zeker van kunt zijn dat je voertuig tijdens je reis niet het park zal verlaten. Ook kun je terugvinden welke afstand er maximaal met je auto wordt gereden. Het is zelfs mogelijk om de gratis shuttle service dag en nacht te gebruiken in Bremen.

Valet parking bij de luchthaven van Bremen

Valet parkeren luchthaven Bremen

Bij valet parking rijd je niet zelf naar het terrein van de parkeerprovider. Je auto wordt voor je geparkeerd. Je rijdt naar de vertrekhal en je hoeft dus niet te zoeken naar je parkeerplaats. Ook hoef je niet na te denken over een wachttijd bij de shuttle die je naar de luchthaventerminal brengt. Kies je voor deze comfortabele manier van parkeren, dan rijd je dus rechtstreeks naar de luchthaven. Bij de terminal word je ontvangen door een gecertificeerde chauffeur van de aanbieder die je hebt geboekt.


Deze chauffeur bekijkt samen met je of je auto schade heeft. Dit wordt gedaan om eventuele misverstanden en claims na het parkeren te voorkomen. Nadat je je auto hebt overgedragen ga je door naar de incheckbalie. De chauffeur parkeert je auto op het beveiligde terrein van de geboekte provider. Deze parkeerplaats ligt op slechts enkele minuten van de luchthaven. Dit is de ultieme park and fly, zonder moeite en stress. Bij terugkeer op de luchthaven geef je met een kort telefoontje aan de provider door dat je bent geland. De chauffeur haalt je auto op van de locatie waar hij geparkeerd stond en brengt hem direct naar de terminal. Je krijgt je sleutels weer terug en na een korte inspectie kun je in de auto stappen en naar huis rijden. Bij valet parkeren moet je dus altijd je sleutels afgeven.

Lang parkeren op Bremen Airport

Via Parkos kun je op open terreinen parkeren, maar er zijn ook twee parkeergarages. Beide mogelijkheden vallen onder de goedkopere parkeerplaatsen die je via Parkos kunt vinden dichtstbij vliegveld Bremen. Wil je een onbeperkt aantal dagen parkeren, dan zijn er gedurende het hele jaar goedkope en veilige parkeerplaatsen bij de parkeeraanbieders beschikbaar. Maar ook kort parkeren is geen enkel probleem. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger het kan zijn. Park and fly Bremen kan op allerlei manieren. De prijs wordt per dag bepaald en je rekent dus alleen het aantal dagen af dat je werkelijk hebt geparkeerd. Kom je later terug, bijvoorbeeld door een vertraging? Dan kun je deze minimale extra kosten bij de aanbieder zelf ter plaatse afrekenen. Parkeerplaatsen bij Airport Bremen zijn gemakkelijk te vinden met Parkos, voor de beste prijs op de markt.

Lees hier nog de tips die we voor je hebben voor het goedkoop parkeren op de luchthaven van Bremen. Heb je nog aanvullende vragen, dan kun je voor een inhoudelijk antwoord ook contact opnemen met onze klantenservice.

Vergelijken

Vergelijken: Vergelijken is altijd de moeite waard. Kijk naar de prijzen van de vele betrouwbare parkeeraanbieders en vergelijk tevens de diensten. Parkos geeft een overzichtelijke vergelijking tussen alle beschikbare aanbieders om eenvoudig de beste parkeermogelijkheden te vinden.

Kies uw parkeermethode

Reviews van klanten: Parkos wil de beste parkeerdeals bieden. Daarom vinden wij de mening van onze klanten belangrijk. Klanten die al gebruik hebben gemaakt van onze vergelijkingssite en dus ook een parkeerplek hebben gebruikt, kunnen een review achterlaten. Kijk naar de recente beoordelingen om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie. Alle parkeeraanbieders streven er voortdurend naar om hun service te verbeteren. Jouw beoordeling draagt daar ook aan bij.

Zekerheid

Zekerheid: Parkos controleert de parkeeraanbieders persoonlijk voordat we ze aanbieden. Wij willen alleen de meest betrouwbare aanbieders, die altijd de beste prijs aanbieden. Kwaliteit en betrouwbaarheid is dan ook de zekerheid die we je geven tijdens het reserveren voor het lang parkeren op het vliegveld.

plan uw reis

Een reis plannen: Plan je reis naar het vliegveld met behulp van onze routeplanner voor een soepel verloop van je heenreis. Je krijgt hier ook nog tips bij, zoals bijvoorbeeld over de algemene verkeersregels in Duitsland. Zo kun je met een gerust hart bij het vliegveld parkeren.

Wanneer moet ik aanwezig zijn op Bremen Airport?

Bremen airport wordt bediend door 14 verschillende luchtvaartmaatschappijen met ongeveer 50 non-stop bestemmingen in meer dan 20 landen in Europa, Noord-Afrika en Azië. Elke luchtvaartmaatschappij bev…

Hoe werkt Shuttle-Parking op de luchthaven van Bremen?

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een shuttle parking op Bremen Airport en vraagt u zich af wat het is en hoe het precies werkt? Parkeren met de shuttle op de luchthaven van Bremen is gemakke…

Hoe werkt Valet Parking op Bremen Airport?

Wanneer u voor valet parking kiest, hebt u gekozen voor de handigste maar de duurdere parkeer methode. Met de parkeerservice rijdt u met uw eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd