9,4/10 137 beoordelingen

Parkeren Bremen Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
4
info message
Best beoordeeld
Holiday-Parking
info checkmark
Goedkoopste
drive&park Bremen
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Holiday-Parking

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren op de luchthaven van Bremen

De meest comfortabele manier om naar het vliegveld van Bremen te komen is natuurlijk met uw eigen voertuig, helaas kunt u niet altijd vertrouwen op het openbaar vervoer en u zult het natuurlijk ook gemakkelijker hebben met uw bagage wanneer u met de auto reist. Maar op de luchthaven kan het reizen met uw voertuig tot stress en hectiek leiden, omdat parkeren bij de luchthavens lang niet altijd gemakkelijk is. Daarnaast is naar de luchthaven reizen zonder een parkeerplaats te regelen geen optie. Om u deze hectische en stressvolle situaties te besparen, kunt u Ma tm Vr of in het weekend via Parkos van tevoren online een parkeerplaats reserveren bij parkings in de buurt van de luchthaven, zodat u ontspannen aan uw vliegreis kan beginnen. De officiële parkeerfaciliteiten op het vliegveld Bremen zijn meestal erg duur, en zo kan alleen al een paar dagen parkeren rond de luchthaven een flinke aanslag op uw portemonnee zijn. Om deze reden bieden de zogenaamde alternatieve parkeeraanbieders u parkeer alternatieven aan die veel goedkoper zijn, maar op geen enkele manier minderwaardig zijn in kwaliteit ten opzichte van de dure concurrentie. Vergelijk ons aanbod, lees actuele beoordelingen van klanten en kies voor een ontspannen gratis shuttle service op een parkeerplaats in Bremen, of ga voor het nog comfortabelere Valet Parking. Wanneer u helemaal van rust tijdens het reizen houdt kunt u er voor kiezen om er een hotel bij te boeken, om er zo een Park Sleep and Fly van te maken. Hoe dan ook, u bent bij Parkos verzekerd van de beste parkeer deal en altijd de beste prijs.


Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings


Over de luchthaven van Bremen
Het vliegveld Bremen, sinds 2017 ook Bremen Airport Hans Koschnick of Bremen BRE genoemd, is de internationale luchthaven van de stad Bremen en een van de meest diverse luchthavens in het noorden. Luchtvaartmaatschappijen van diverse prijsklassen bieden daar hun diensten aan en vliegen naar bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. De low-cost maatschappij RyanAir heeft zelfs een eigen aankomsthal op de luchthaven. Uiteraard heeft de luchthaven Bremen ook een uitgebreide lounge.

De luchthaven is bijzonder goed bereikbaar vanaf Groningen Airport, maar ook goed toegankelijk voor andere Nederlandse luchthavens zoals Rotterdam airport, Eindhoven airport, en Maastricht airport, en wordt daarom vaak door Nederlanders gebruikt. Vanwege zijn kleinere omvang wordt Airport Bremen vaak gebruikt als tussenstop, bijvoorbeeld naar de luchthaven Berlijn schönefeld of Berlijn Tegel, Luchthaven Hannover, Charleroi airport,luchthaven München, Frankfurt Hahn airport, of bijvoorbeeld luchthaven Parijs-Charles de Gaulle en nog veel meer.Goedkoop parkeren op de luchthaven van Bremen?

Gaat u graag op reis of bent u vaak op zakenreis? Met uw eigen auto is de reis naar de luchthaven natuurlijk het comfortabelst en gemakkelijkst. Maar reizen per auto betekent dat u uw auto op de luchthaven moet parkeren. Met Parkos kunt u van tevoren een parkeerplaats reserveren bij een groot aantal betrouwbare aanbieders uit de omgeving voor de laagste prijs, en zodoende volledig ontspannen en stressvrij gebruik maken van alles dat het vliegveld Bremen te bieden heeft. Lang of kort parkeren, het kan allemaal via Parkos. Dit bespaart u veel gedoe om een geschikte parkeerplaats te vinden, welke dan waarschijnlijk te duur aan u wordt aangeboden. Bovendien hoeft u niet eerst uw gewenste parkeerplaats te controleren op beschikbaarheid, omdat je bij Parkos alleen parkeerproviders te zien krijgt die beschikbaar zijn voor uw gewenste periode. Bij Parkos-providers kunt u er zeker van zijn dat uw auto vergrendeld en beveiligd is, op een bewaakt terrein is geparkeerd, en dat terwijl u op reis bent voor een veel lagere prijs dan u vindt bij de officiële aanbieders van Bremen Airport. Ondanks het feit dat de parkeeraanbieders bij Parkos een goedkoper alternatief zijn, vindt u altijd vriendelijk personeel, een veilige parkeergelegenheid en een goede service.

navigation

Vraagt u zich af wat deze alternatieve parkeeraanbieders precies zijn en of het de moeite waard is om een parkeerplaats bij hen te reserveren? Zeker! Een vergelijking is altijd de moeite waard, het maakt niet uit voor hoeveel dagen u geïnteresseerd bent in parkeren, u bespaart al snel 50% of meer in vergelijking met officiële providers van luchthaven Bremen. Na het voltooien van uw boeking ontvangt u een gedetailleerde beschrijving van het parkeer proces, evenals alle andere informatie die ervoor zorgt dat u ook achteraf zegt dat alles goed verliep. Zo kunt u zonder moeite bij het vliegveld parkeren.

checklist

Vaak wordt de term goedkoop geassocieerd met een gebrek aan kwaliteit of service, maar dit geldt niet voor de parkeeraanbieders van Parkos. Alle op onze website vermelde parkeeraanbieders zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, ondanks dat ze de laagste prijs aanbieden. Bovendien is de concurrentie tussen parkeeraanbieders erg groot bij parkings in de buurt van de luchthaven. Om deze reden kunnen providers van parkeerplaatsen het zich niet veroorloven om een slechte kwaliteit aan te bieden en daardoor het risico te lopen om klanten te verliezen. Zo blijft de kwaliteit hoog voor het parkeren bij de luchthaven van Bremen.

reviews

Alle parkeeraanbieders worden door ons persoonlijk gecontroleerd en onderworpen aan strikte beveiligingscontroles en kwaliteitsnormen. De parkeerterreinen worden vaak dag en nacht bewaakt door het personeel, maar ze worden in ieder geval allemaal afgezet en beveiligd met camera’s. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste parkeeraanbieder, zodat u uw voertuig goedkoop maar veilig kunt parkeren op de luchthaven en daarna zorgeloos op reis kan gaan. Zo wordt alle stress van het parkeren Bremen airport uit handen genomen.

Shuttle en Valet-parkeren bij de luchthaven van Bremen

De alternatieve betrouwbare aanbieders beheren hun parkeerterrein zeer dicht bij city Airport Bremen. Om ervoor te zorgen dat u op een ontspannen manier bij de terminal aankomt, is de prijs die u boekt inclusief een gratis shuttle naar de terminal. Dit wordt ook wel Shuttle parking genoemd. U kunt ook voor de nog comfortabelere manier van parkeren kiezen, Valet Parking. Aangezien deze twee termen tot onze veelgestelde vragen behoren, willen we ze graag in het volgende onderdeel toelichten.

Shuttle parkeren bij de luchthaven van Bremen

Shuttle parkeren Bremen


Wanneer u parkeert op Bremen Airport bij een van onze genoteerde parkeeraanbieders, is een gratis shuttle service altijd inbegrepen in de prijs, bij lang of kort parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich meestal op slechts een paar minuten rijden van het vliegveld. Maar de gratis shuttle zorgt er voor dat u gemakkelijk van de parkeerplaats naar de luchthaven kunt komen en natuurlijk van de luchthaven weer terug naar uw auto. Als u kiest voor shuttle parkeren, gaat u op de dag van uw reis rechtstreeks naar de parkeerplaats van de provider die je hebt geboekt. Eenmaal daar parkeert u uw auto meestal op een vrije parkeerplaats of krijgt u een parkeerplaats toegewezen. U wordt vervolgens per individuele transfer rechtstreeks naar Bremen Airport gebracht. Dankzij de individuele overdracht vermijdt u onnodige wachttijden en wordt parkeren op de luchthaven van Bremen kinderspel.


Bel voor de terugreis de geboekte aanbieder op en de gratis shuttle haalt u dan weer op van de luchthaven op het overeengekomen ontmoetingspunt bij de terminal. Het kan voorkomen dat u uw autosleutels bij sommige providers moet deponeren. Een van de veelgestelde vragen is wat de achterliggende reden hier voor is. Dit komt omdat de aanbieders van de parkeerplaatsen efficiënt gebruik willen maken van hun parkeerterrein en af en toe een voertuig opnieuw moeten parkeren wanneer een klant vroeger of later van zijn reis terugkeert dan gepland. Als dit het geval is, zult u dit altijd duidelijk gemarkeerd zien op onze website. In de algemene voorwaarden van de Parkings rond vliegveld Bremen wordt genoemd dat u er zeker van kan zijn dat uw voertuig tijdens uw reis niet het park zal verlaten. Het is ook mogelijk om de gratis shuttle service de klok rond te gebruiken in Bremen.

Valet-Parking bij de luchthaven van Bremen

Valet parkeren luchthaven Bremen


Valet parking is de handigste en meest comfortabele manier van parkeren. Bij Valet Parking hoeft u niet zelf naar het terrein van de parkeerprovider te rijden en te wachten op een shuttle die u naar de luchthaventerminal brengt. Dit betekent voor u natuurlijk dat wanneer u voor valet parkeren kiest, u het risico van een langere wachtrij vermijdt. Wanneer u voor deze comfortabele manier van parkeren kiest, rijdt u op de dag van uw reis rechtstreeks naar de luchthaventerminal. Eenmaal op de terminal aangekomen wordt u ontvangen door een gecertificeerde chauffeur van de provider die u hebt geboekt.


De chauffeur zal als onderdeel van de algemene voorwaarden samen met u een schade controle uitvoeren op uw voertuig om latere misverstanden of valse claims te voorkomen. Daarna kunt u direct naar de incheckbalie gaan, terwijl de chauffeur uw auto op het beveiligde terrein van uw geboekte provider parkeert, op slechts enkele minuten van de luchthaven. De ultieme park and fly waar alle moeite en stress u wordt bespaard. Bij terugkeer vermeld u via een kort telefoontje aan de provider dat u geland bent. Uw voertuig wordt hierna direct naar de terminal gebracht, waar u de sleutels weer overhandigd krijgt en u uw reis naar huis snel kunt voortzetten zonder moeite. Houdt er rekening mee dat u altijd uw autosleutel dient in te leveren voor het valet parkeren.

Lang parkeren op Bremen Airport

Parkos biedt u de mogelijkheid om goedkopere parkeerplaatsen te vinden op Bremer Airport. Als u wil kunt u een onbeperkt aantal dagen parkeren, want de parkeeraanbieders hebben op elk moment van het jaar goedkope en veilige parkeerplaatsen voor u beschikbaar. Dit betekent dat u niet alleen voor kort parkeren terechtkunt bij vliegveld Bremen, maar ook voor lang parkeren. Park and fly Bremen kan op allerlei manieren. De facturering hiervan gebeurt altijd per dag en zelfs als u later terugkeert dan gepland, maakt u slechts minimale extra kosten, die u rechtstreeks aan de parkeeraanbieder op het terrein kunt betalen. Parkeerplaatsen bij Airport Bremen zijn gemakkelijk te vinden met Parkos, voor de beste prijs op de markt.

We hebben nog enkele tips samengesteld die goedkoop parkeren op de luchthaven van Bremen nog eenvoudiger maken:

Vergelijken

Vergelijken: Omdat de vergelijking altijd de moeite waard is! De vele betrouwbare parkeeraanbieders hebben allemaal verschillende diensten en prijzen. Met Parkos heeft u al een directe vergelijking tussen al deze aanbieders en kunt u dus makkelijk de beste parkeermogelijkheden vinden.

Kies uw parkeermethode

Reviews van klanten: De mening van onze klanten is erg belangrijk voor ons. Bovendien geeft u dit een realistisch beeld van de parkeeraanbieders op de markt, en kunnen wij op deze manier u de beste parkeer deal blijven aanbieden. Alleen klanten die daadwerkelijk via Parkos hebben geboekt, kunnen achteraf een beoordeling plaatsen. Houdt er rekening mee dat recente beoordelingen zinvoller zijn dan bijvoorbeeld negatieve beoordelingen van 2 jaar geleden. Alle parkeeraanbieders streven er voortdurend naar om hun service te verbeteren en uw beoordeling zal hen helpen. U zult zien dat u volledig tevreden zult zijn na gebruik van de parkeerservice en dat alles goed is verlopen.

Zekerheid

Zekerheid: Alle vermelde parkeeraanbieders worden door ons persoonlijk gecontroleerd voordat u ze op onze website vindt. Het is niet zo dat parkeeraanbieders kunnen doen wat ze willen, want de kwaliteitsnormen bij Parkos zijn hoog. Zodra wij ontdekken dat een parkeerprovider niet langer voldoet aan onze kwaliteitseisen, wordt deze verwijderd van ons platform. Parkos wil enkel en alleen de meest betrouwbare aanbieders, die altijd de beste prijs aanbieden. Kwaliteit heeft een hoge prioriteit voor Parkos, al onze klanten moeten immers na hun parkeerervaring kunnen zeggen dat alles goed is verlopen.

plan uw reis

Een reis plannen: Bremen is een grote stad met veel verkeer. Om u van een ontspannen start van uw reis te laten genieten, raden wij u aan om van tevoren uw route naar de parkeeraanbieder te plannen. Het is ook raadzaam om voldoende tijd te reserveren voor de aankomst bij het parkeerterrein en de reis naar de luchthaven, zodat u op tijd bij de incheckbalie bent. Wanneer u helemaal graag de tijd heeft kunt u nog kiezen om een overnachting bij te boeken voor parkeren vliegveld Bremen, om er een park sleep and fly van te maken. We raden u ook aan om de actuele verkeerssituatie in en rond Bremen aan het begin van de dag van aankomst online te bekijken, omdat u dan bouwlocaties of files kunt vermijden. Omdat het terrein van de parkeeraanbieders vaak een beetje uit de weg is, bespaart u uzelf de drukke straten van Bremen. Met behulp van de routeplanner kunt u uw reis van tevoren plannen. Daarnaast krijgt u ook tips over algemene verkeersregels in Duitsland, maar ook over de straten rond en in Bremen. Zo kunt u met een gerust hart bij het vliegveld parkeren.

Wanneer moet ik aanwezig zijn op Bremen Airport?

Bremen airport wordt bediend door 14 verschillende luchtvaartmaatschappijen met ongeveer 50 non-stop bestemmingen in meer dan 20 landen in Europa, Noord-Afrika en Azië. Elke luchtvaartmaatschappij bev…

Hoe werkt Shuttle-Parking op de luchthaven van Bremen?

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een shuttle parking op Bremen Airport en vraagt u zich af wat het is en hoe het precies werkt? Parkeren met de shuttle op de luchthaven van Bremen is gemakke…

Hoe werkt Valet Parking op Bremen Airport?

Wanneer u voor valet parking kiest, hebt u gekozen voor de handigste maar de duurdere parkeer methode. Met de parkeerservice rijdt u met uw eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd