Parkservice Bremen

Parkservice Bremen biedt u een zeer veilige parkeerplaats. De parkeerplaats is uitgerust met diverse bewakingscamera's. Daarnaast krijgt u een uitstekende shuttle- en valet service aangeboden. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

August Dubbers Str. 1, 28199, Bremen
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkservice Bremen

Parkservice Bremen beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkservice Bremen

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 29 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Top! Freundlich, Pünktlich, Flexibel

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Alles goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Goeie vent die ik moest bellen,supper netjes en goed voor elkaar!.... en dikke 10 voor de meneer in duitsland!...

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Prima dienstverlening. Goede bereikbaarheid.
Alles keurig op tijd. Vriendelijk. Super geregeld.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 01 september 2019.


Al met al ok

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2019.


Snelle en goede service! Top! Prijs top!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


De geboden diensten zijn prima. De auto is prima geparkeerd op de parkeerplaats. We werden, zonder wachttijd, naar het vliegveld gebracht. Het contact met de medewerker was goed. Hielp met het in- en uitladen van de koffers. Ik heb verder geen verbeterpunt of tips.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Prijs was goedkoopste. Dichtbij de luchthaven. Er is een kantoor en wachtruimte binnen. Medewerkers waren vriendelijk. Parkeerplaats is een groot terrein en niet overal bestraat. Is verder wel goed toegankelijk.
Boeken gaat vrij simpel.
Later inloggen gegevens bekijken data wijzigen kan zonder enige moeite.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Prima ervaring. Nauwelijks hoeven te wachten en bij terugkomst stond de auto er al. En wat belangrijk is. Er was maar 5 km mee gereden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Top service volgende keer weer

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Prima parking,vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen jammer dat ,terwijl we ruim op tijd gereserveerd hadden,onze auto niet in een normaal parkeervak gezet kon worden,maar naast het pand en we de sleutel moesten afgeven zodat hij verplaatst kon worden als een auto uit een parkeervak moest. Tip:houdt rekening met de beschikbare parkeerplaatsen en neem niet meer reserveringen aan dan er plaatsen zijn.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2019.


Very fast, friendly and cheap place

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2019.


Snelle service dichtbij

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Very nice service and a good price

Over Parkservice Bremen

Parkservice Bremen is een grote parkeeraanbieder met meer dan 300 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein is ruim opgezet en wordt goed beveilig met o.a. bewakingscamera's. Zo kunt u uw auto daar in alle rust parkeren en ontspannen en op reis gaan. U kun bij deze parkeeraanbieder kiezen uit de shuttle-service of de valet-service.

Shuttle service

Kiest u voor de shuttle service, dan rijdt u op de dag van uw vertrek naar de parkeerplaats van Parkservice Bremen. Na het parkeren van uw voertuig brengt een shuttlebus u naar de luchthaven van Bremen. Bij terugkomst wordt u ook door deze shuttlebus van de luchthaven opgehaald en terug naar de parkeerplaats gebracht.

Valet-Service

Valet service is de meer comfortabele manier van parkeren. Uw auto wordt door een medewerker van Parkservice Bremen direct op de luchthaven opgehaald en voor u op het parkeerterrein geparkeerd. U hoeft niet zelf naar de parkeerplaats te rijden, maar u kunt na het inleveren van uw auto direct inchecken voor uw vlucht. Tijdens de overdracht wordt een korte schadecontrole uitgevoerd om eventuele bestaande schade op te sporen. Op de terugreis wordt uw auto weer voor u naar de terminal van de luchthaven gereden.

De parkeerplaats van Parkservice Bremen is goed beveiligd met een hek. Daarnaast zorgen 9 bewakingscamera's voor extra veiligheid voor uw voertuig. Het buitenterrein is deels geasfalteerd en deels grind. Als u uw autosleutel inlevert, worden deze veilig opgeborgen in een kluis. U kunt echter ook uw sleutel meenemen voor een extra toeslag van 19,80€.

Wanneer uw de auto overhandigd, zullen u en de medewerker van Parkservice Bremen deze controleren op bestaande schade en zal de kilometerstand worden genoteerd. Uw auto is verzekerd tijdens het parkeren volgens de algemene voorwaarden van Parkservice Bremen.

De parkeerplaats is deels verhard. Er zijn gratis kinderzitjes beschikbaar voor de shuttlebus. Op het parkeerterrein is er een wachtruimte met drankjes en WiFi en er zijn ook toiletten beschikbaar.

Parkeerservice Bremen is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 7 dagen per week geopend en de shuttle-service is op elk moment beschikbaar. In het algemeen moet u uw sleutel inleveren, maar u heeft de mogelijkheid om deze mee te nemen tegen een meerprijs van 19,80€.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van Parkservice Bremen en neemt u 20 minuten voor uw aankomst contact op met de aanbieder.

Bij aankomst rijdt u de parkeerplaats op. Er is altijd een medewerker aanwezig. U parkeert uw voertuig en voert vervolgens samen met een medewerker een korte voertuig controle uit, waarbij ook de kilometerstand wordt genoteerd om later misverstanden te voorkomen. Vervolgens neemt u plaats in de shuttlebus die u in enkele minuten naar de luchthaven van Bremen brengt. De pendelbus is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week beschikbaar.

Terugkeer
Neem contact op met Parkservice Bremen zodra u bent geland. Terwijl u uw bagage ophaalt van de bagageband, rijdt de shuttlebus naar de luchthaven.

U kunt een paar dagen eerder of later dan gepland terugvliegen. Gelieve Parkservice Bremen direct te informeren. Op uw terugreis kunt u de kosten voor een eventuele verlengde parkeerperiode contant betalen bij de lokale parkeerprovider.

Hoe werkt valet parking?


Aankomst

Bel Parkservice Bremen 20 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Bremen om uw aankomsttijd te bevestigen. Dit zal ervoor zorgen dat de chauffeur op tijd op de luchthaven aankomt om uw auto op te halen. In he telefoongesprek regelt u ook een ontmoetingsplaats. De chauffeur kan u dan op de luchthaven identificeren aan de hand van het nummerbord en het automodel dat u heeft aangegeven.

Bij het overhandigen van uw auto controleert u samen met de medewerker van de Park Service Bremen uw auto op eventuele schade die reeds is ontstaan en die indien nodig op een schadeformulier wordt genoteerd. Uw bagage wordt uit de auto gehaald en u kunt zonder zorgen naar uw check-in gaan terwijl uw auto voor u geparkeerd staat.

Terugkeer

Neem contact op met Parkservice Bremen ten minste 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden. Een chauffeur brengt uw auto dan terug naar de luchthaven en u kunt uw reis naar huis ontspannen voortzetten.

Adres

August Dubbers Str. 1, 28199, Bremen

Help