Parkservice Bremen

Parkservice Bremen biedt u een zeer veilige parkeerplaats. De parkeerplaats is uitgerust met diverse bewakingscamera's. Daarnaast krijgt u een uitstekende shuttle- en valet service aangeboden. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

August Dubbers Str. 1, 28199, Bremen
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkservice Bremen

Parkservice Bremen beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkservice Bremen

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 38 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Vriendelijke en snelle service tegen een degelijke prijs.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Je parkeert, wordt weggebracht en bij terugkomst opgehaald.
Vrij simpel dus. Dicht bij luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 februari 2020.


Erg prettige ervaring. Bijzonder vriendelijke chauffeur. Parkeergelegenheid op steenworp afstand van de luchthaven. Bij terugkomst stond de chauffeur al op ons te wachten!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 06 december 2019.


Goede service, goed bereikbaar, en maar 5 minuten met de shuttle naar het vliegveld, aanrader!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 30 november 2019.


Prima, snelle shuttle, nauwelijks wachttijd.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Prima, snelle service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Great service. Very friendly driver who had made a space ready for our car and took us to and from the airport with the shuttle bus. Great price for such an outstanding service. Recommended.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Super service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Top! Freundlich, Pünktlich, Flexibel

Over Parkservice Bremen

Parkservice Bremen is een grote parkeeraanbieder met meer dan 300 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein is ruim opgezet en wordt goed beveilig met o.a. bewakingscamera's. Zo kunt u uw auto daar in alle rust parkeren en ontspannen en op reis gaan. U kun bij deze parkeeraanbieder kiezen uit de shuttle-service of de valet-service.

Shuttle service

Kiest u voor de shuttle service, dan rijdt u op de dag van uw vertrek naar de parkeerplaats van Parkservice Bremen. Na het parkeren van uw voertuig brengt een shuttlebus u naar de luchthaven van Bremen. Bij terugkomst wordt u ook door deze shuttlebus van de luchthaven opgehaald en terug naar de parkeerplaats gebracht.

Valet-Service

Valet service is de meer comfortabele manier van parkeren. Uw auto wordt door een medewerker van Parkservice Bremen direct op de luchthaven opgehaald en voor u op het parkeerterrein geparkeerd. U hoeft niet zelf naar de parkeerplaats te rijden, maar u kunt na het inleveren van uw auto direct inchecken voor uw vlucht. Tijdens de overdracht wordt een korte schadecontrole uitgevoerd om eventuele bestaande schade op te sporen. Op de terugreis wordt uw auto weer voor u naar de terminal van de luchthaven gereden.

De parkeerplaats van Parkservice Bremen is goed beveiligd met een hek. Daarnaast zorgen 9 bewakingscamera's voor extra veiligheid voor uw voertuig. Het buitenterrein is deels geasfalteerd en deels grind. Als u uw autosleutel inlevert, worden deze veilig opgeborgen in een kluis. U kunt echter ook uw sleutel meenemen voor een extra toeslag van 19,80€.

Wanneer uw de auto overhandigd, zullen u en de medewerker van Parkservice Bremen deze controleren op bestaande schade en zal de kilometerstand worden genoteerd. Uw auto is verzekerd tijdens het parkeren volgens de algemene voorwaarden van Parkservice Bremen.

De parkeerplaats is deels verhard. Er zijn gratis kinderzitjes beschikbaar voor de shuttlebus. Op het parkeerterrein is er een wachtruimte met drankjes en WiFi en er zijn ook toiletten beschikbaar.

Parkeerservice Bremen is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 7 dagen per week geopend en de shuttle-service is op elk moment beschikbaar. In het algemeen moet u uw sleutel inleveren, maar u heeft de mogelijkheid om deze mee te nemen tegen een meerprijs van 19,80€.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van Parkservice Bremen en neemt u 20 minuten voor uw aankomst contact op met de aanbieder.

Bij aankomst rijdt u de parkeerplaats op. Er is altijd een medewerker aanwezig. U parkeert uw voertuig en voert vervolgens samen met een medewerker een korte voertuig controle uit, waarbij ook de kilometerstand wordt genoteerd om later misverstanden te voorkomen. Vervolgens neemt u plaats in de shuttlebus die u in enkele minuten naar de luchthaven van Bremen brengt. De pendelbus is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week beschikbaar.

Terugkeer
Neem contact op met Parkservice Bremen zodra u bent geland. Terwijl u uw bagage ophaalt van de bagageband, rijdt de shuttlebus naar de luchthaven.

U kunt een paar dagen eerder of later dan gepland terugvliegen. Gelieve Parkservice Bremen direct te informeren. Op uw terugreis kunt u de kosten voor een eventuele verlengde parkeerperiode contant betalen bij de lokale parkeerprovider.

Hoe werkt valet parking?


Aankomst

Bel Parkservice Bremen 20 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Bremen om uw aankomsttijd te bevestigen. Dit zal ervoor zorgen dat de chauffeur op tijd op de luchthaven aankomt om uw auto op te halen. In he telefoongesprek regelt u ook een ontmoetingsplaats. De chauffeur kan u dan op de luchthaven identificeren aan de hand van het nummerbord en het automodel dat u heeft aangegeven.

Bij het overhandigen van uw auto controleert u samen met de medewerker van de Park Service Bremen uw auto op eventuele schade die reeds is ontstaan en die indien nodig op een schadeformulier wordt genoteerd. Uw bagage wordt uit de auto gehaald en u kunt zonder zorgen naar uw check-in gaan terwijl uw auto voor u geparkeerd staat.

Terugkeer

Neem contact op met Parkservice Bremen ten minste 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden. Een chauffeur brengt uw auto dan terug naar de luchthaven en u kunt uw reis naar huis ontspannen voortzetten.

Adres

August Dubbers Str. 1, 28199, Bremen

Help