drive&park Bremen

drive&park Bremen biedt buitenparkeergelegenheid in combinatie met een pendeldienst. Aangezien de parkeerplaats niet ver van de luchthaven ligt, duurt de rit slechts ongeveer 4 minuten. Indien gewenst, kunt u een kinderzitje bij uw reservering reserveren. Uw auto staat veilig geparkeerd op het terrein van drive&park Bremen door hekken en de aanwezigheid van personeel 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo kunt u uw reis met een veilig gevoel beginnen. drive&park Bremen is 24 uur per dag geopend.

Meer informatie

Adres

Flughafendamm 1, 28199, Bremen
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid drive&park Bremen

drive&park Bremen beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Security

24/7
Fenced
Insured Parking
× Cameras
× Vehicle Inspection
40%

Service

Toilets
Help with Luggage
× Cleaning
× Elec. Charging
× Waiting room
40%

Location

No max height
Asphalted
× Roofed
× Indoor Parking
× Special needs parking
60%

Reachability

5min till Terminal
24/7 Transfer
<5min from Highway
× Location signposted
× Valet-Service

Over drive&park Bremen

drive&park Bremen biedt u een beveiligde parkeermogelijkheid voor uw voertuig. Met de pendeldienst wordt u binnen 4 minuten comfortabel naar de luchthaven van Bremen gebracht. Het parkeerbedrijf is de klok rond geopend.

Shuttle service

.

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het terrein van de aanbieder en parkeert u vervolgens zelf uw voertuig. U kunt uw autosleutel meenemen op uw reis bij drive&park Bremen. Op de parkeerplaats is een toilet aanwezig, ook zal de chauffeur u helpen met het in- en uitladen van uw bagage. Daarna brengt de pendelbus u naar de luchthaven van Bremen, rechtstreeks naar uw terminal. Let op: de transfer is voor maximaal 4 personen. Neem op de terugreis telefonisch contact op met de parkeeraanbieder nadat u uw bagage heeft opgehaald. Vervolgens komt de shuttle direct naar het afgesproken ontmoetingspunt (ingang bij parkeerplaats 1) om u zonder omwegen rechtstreeks naar uw voertuig te brengen.

Het terrein van drive&park Bremen is voorzien van hekken en personeel. Het personeel is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig. Bovendien is de open ruimte goed verlicht. Zo kunt u met een veilig gevoel aan uw reis beginnen.

.

Het buitenterrein van drive&park Bremen is geasfalteerd. U kunt kinderzitjes aanvragen voor de gratis transfer met de pendelbus. Het personeel van drive&park Bremen zal u graag helpen met uw bagage. Er is ook een toilet in de buurt, dat u kunt gebruiken indien nodig.

.

Er zijn kinderzitjes beschikbaar op het terrein.

Het is niet mogelijk om met campers of busjes te parkeren.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst

.

U rijdt ongeveer 2,5 voor vertrek rechtstreeks naar het adres van drive&park Bremen. Het exacte adres vindt u in de reserveringsbevestiging. Neem 15 minuten voor uw aankomst contact op met de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen.Bij aankomst kunt u uw voertuig zelf parkeren. Een personeelslid zal u ook graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld, brengt de shuttle van de aanbieder u rechtstreeks naar uw vertrekterminal. Let op: de transfer is voor maximaal 4 personen.

Terugkeer

Voor uw terugreis neemt u direct contact op met drive&park Bremen nadat u al uw bagage heeft opgehaald. De shuttle van de aanbieder haalt u dan op bij het ontmoetingspunt (ingang van parkeergarage 1).

Adres

Flughafendamm 1, 28199, Bremen