Holiday-Parking

Holiday-Parking Bremen biedt een goedkope parkeerplaats in de buurt van de luchthaven van Bremen. De Shuttlebus brengt u op een ontspannen manier naar de luchthaven en haalt u na uw reis weer op.

Meer informatie

Adres

Industriestraße 18, 28197, Bremen
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holiday-Parking

Holiday-Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over Holiday-Parking

De luchthaven van Bremen werd in 2019 uitgeroepen tot de beste luchthaven van Europa. Reizigers zijn zeer tevreden over de service en het comfort van Holiday-Parking Bremen en er wordt veel geïnvesteerd in klanttevredenheid.

Shuttle Service

Op de dag van vertrek gaat u direct naar Holiday-Parking. Daar staat een shuttlebus voor u klaar en brengt u na het parkeren van uw auto naar de luchthaven. Wanneer u terugkeert van uw reis, zal de Shuttlebus weer op u wachten op de luchthaven. De Shuttle brengt u weer veilig terug naar uw voertuig. Zo kunt u genieten van uw reis zonder het gedoe van het zoeken naar een parkeerplaats op de luchthaven.

Bij Holiday-Parking Bremen staat uw auto veilig geparkeerd. U krijgt een en goede, ruime en verlichte parkeerplaats aangeboden. De grond is verhard en uw voertuig is verzekerd.

Voordat u gaat parkeren vindt er een korte controle van uw auto plaats op eventuele reeds bestaande schade, zodat er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan. Bovendien hoeft u uw autosleutel niet in te leveren, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw voertuig niet wordt verplaatst terwijl u weg bent.

Holiday-Parking biedt u een breed scala aan diensten. Grote stukken bagage kunnen zonder probleem in de shuttle bus worden vervoerd.

Verder heeft deze parkeeraanbieder een Check-In/ Check-Out hal waarin een wachtruimte met een toilet en een rookruimte aanwezig is. Ook beschikt deze parking over een babyroom.

Daarnaast kunnen ook oversized of te lange voertuigen zoals minibusjes of stacaravans zonder problemen geparkeerd worden. De parkeerplaatsen zijn extra breed (2,50m), wat het parkeren voor u comfortabel maakt.

Hoe werkt de shuttle service

Aankomst

Bij aankomst op de parkeerplaats wordt u opgewacht en ingecheckt door een medewerker van Holiday-Parking. De check-in vindt plaats in de overdekte hal. Houd uw vluchtnummer en landingstijd bij de hand voor de eindcontrole. Zodra alle formaliteiten zijn vervuld, wordt uw bagage geladen en krijgt u een parkeerplaats toegewezen. De transfer naar de luchthaven van Bremen zal dan plaatsvinden. De pendelbus stopt bij de centrale ontmoetingsplaats, Flughafenallee Einfahrt van parkeergarage 1. De transfer is mogelijk tussen 03.00 uur en 00.00 uur, afhankelijk van de behoefte.

Terugreis

Na ontvangst van uw bagage gaat u naar het trefpunt Flughafenallee Einfahrt Parkhaus 1 nadat u met succes contact hebt opgenomen met Holiday-Parking. De chauffeur haalt u daar op na controle van uw boekingsbevestiging en brengt u terug naar het parkeerterrein.

.

Adres

Industriestraße 18, 28197, Bremen