P1, P2, P3 Bremen Airport vergelijken
Vanaf € 2,27 per dag! Wijzig vliegveld

Officiële parkeerterreinen van Bremen Airport

Als je naar het vliegveld gaat, zijn er verschillende mogelijkheden voor het vervoer. Wanneer je met je eigen auto gaat en parkeert bij de luchthaven, ben je niet afhankelijk van anderen of het openbaar vervoer. Via Parkos boek je gemakkelijk en snel een parkeerplaats nabij de luchthaven van Bremen. Daarnaast zijn er ook officiële parkeerterreinen van Bremen Airport waar je je auto kunt parkeren. Met meer dan 4.500 parkeerplaatsen beschikbaar in parkeergarages en -terreinen, gelegen recht tegenover de terminals, bereik je met slechts een paar stappen gemakkelijk en overdekt het check-in gebied. Je boekt en betaalt je parkeerplaats online en rijdt eenvoudig in en uit het parkeerterrein met de QR-code op je e-ticket, zonder dat je naar de parkeerautomaat hoeft te gaan. Deze bevinden zich altijd vlakbij het vliegveld, maar zijn dan ook wat duurder dan de alternatieve parkeerterreinen die je op onze website kunt boeken.


Hier vind je meer details over de parkeerfaciliteiten op de luchthaven Bremen, inclusief prijzen en beschikbare services per parkeerlocatie. Het is ook mogelijk om de officiële parkeerterreinen via onze website te boeken. Deze pagina biedt nuttige informatie over de parkeeropties en alternatieven.


Goedkoopste P3
Dichtstbij P1
Overdekt parkeren P1 en P2
Lang parkeren P2 en P3
Elektrisch opladen P1
Parking Prijs (week) Afstand Aantal parkeerplekken Lang parkeren Overdekt parkeren Elektrisch opladen
Parkeren Bremen Airport P1 € 100,10 1 min 2.500
Parkeren Bremen Airport P2 € 80,90 4 min 2.000
Parkeren Bremen Airport P3 € 43,00 5 min 300

Tarieven alternatieve parkeeropties bij Bremen Airport

De officiële parkeerterreinen bieden het gemak van de nabijheid en de zekerheid dat je auto veilig geparkeerd staat bij de luchthaven van Bremen. Echter zijn de parkeerterreinen ook prijzig, vergeleken met de alternatieve parkeeropties die je vindt via Parkos. Op onze website vergelijk je deze opties op goedkoopste, afstand en vind je verschillende opties zoals shuttle parkeren en valet parkeren. Deze alternatieven zijn goedkoper, maar leveren niet in op de kwaliteit of veiligheid waarmee je auto geparkeerd staat.


Verlies jezelf niet in parkeerzorgen - in de onderstaande vergelijkingstabel vind je de alternatieve parkeermogelijkheden rondom Bremen Airport, zodat je moeiteloos de perfecte keuze kunt maken voor jouw reis. Gratis parkeren is dan misschien wel niet mogelijk, maar met Parkos ben je verzekerd van de beste parkeertarieven, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Laat de parkeerkosten geen domper zijn op je reisplezier - kies voor een zorgeloze start van jouw reis met Parkos!


Parking Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
drive&park Bremen € 29,00 4 min Buiten Shuttle
MyParkPoint € 41,00 10 min Buiten Shuttle
Parkservice Bremen € 47,00 4 min Buiten Shuttle
Holiday-Parking € 48,00 4 min Buiten Shuttle
MyParkPoint € 53,00 - Buiten Valet
Parkservice Bremen € 67,00 - Buiten Valet

*De parkeertarieven op Bremen Airport kunnen variëren afhankelijk van de reserveringsperiode.


Belangrijkste informatie over de officiële parkeerterreinen van Bremen Airport

Bij het reizen met de auto bieden de drie officiële parkeerterreinen (P1, P2, P3) verschillende voordelen. Zo zijn ze goed bereikbaar vanaf de snelweg en bieden ze in totaal meer dan 4.500 parkeerplaatsen in twee parkeergarages P1 en P2, en op parkeerterrein P3. Daarnaast liggen ze slechts op een paar minuten afstand van de incheckbalies en zijn er overdekte paden naar de terminals, waardoor het parkeren eenvoudig, stressvrij en veilig is. We hebben de belangrijkste informatie over de parkeerterreinen op een rij gezet.


Vergelijk parkeeropties bij Bremen Airport

Parkeren Bremen Airport P1

P1 Bremen Airport is ideaal voor kort parkeren, met slechts 1 minuut loopafstand tot de check-in zone in Terminal 1. Deze terminal is volledig overdekt, waardoor comfort gegarandeerd is onder alle weersomstandigheden. Het parkeerterrein is 24/7 geopend en biedt 24/7 toegang. Er zijn in totaal 2.500 parkeerplaatsen verdeeld over 6 niveaus, allemaal gemakkelijk bereikbaar via liften. Gehandicaptenparkeerplaatsen en vrouwenparkeerplaatsen zijn beschikbaar op de 3e verdieping. De ingang is geschikt voor voertuigen met een maximale hoogte van 2,00 meter. Voor navigatie kun je het beste de Fitzmauricestraße, 28199 Bremen invoeren.

Parkeren Bremen Airport P2

P2 Bremen Airport is perfect voor lang parkeren vanaf 3 dagen. Het is slechts 4 minuten lopen naar de incheckzone in Terminal T1, die volledig overdekt is en 24/7 toegankelijk is. Het parkeerterrein heeft 2.000 parkeerplaatsen verdeeld over 7 verdiepingen, met liften op alle niveaus voor gemakkelijke toegang. Gehandicaptenparkeerplaatsen en vrouwenparkeerplaatsen bevinden zich op de begane grond. Voertuigen tot 2,00 meter hoog kunnen het terrein betreden. Voor het navigeren naar de parkeergarage, kun je het beste Fitzmauricestraße, 28199 Bremen invoeren.

Parkeren Bremen Airport P3

P3 Bremen Airport is de goedkoopste van de officiële parkings. Dit parkeerterrein is perfect voor parkeren vanaf 7 tot maximaal 21 dagen en je kunt het alleen online reserveren. Met slechts 5 minuten lopen naar de incheckzone in Terminal T1, heb je gemakkelijke toegang zonder de noodzaak van shuttle-diensten. De faciliteit is 24/7 geopend, dus het past perfect bij je flexibele planning. Met een ruime parkeergarage van 300 plaatsen is er voldoende ruimte beschikbaar. Bovendien zijn er geen hoogtebeperkingen voor voertuigen, wat extra gemak biedt. Voor navigatie kun je het beste de Zufahrt over Henrich-Focke-Straße, 28199 Bremen gebruiken.


Veelgestelde vragen

Wil je meer informatie over het reserveren van een parkeerplaats bij Bremen Airport? Bekijk dan de onderstaande veelgestelde vragen.


Waar kun je goedkoop parkeren bij vliegveld Bremen?


Bij Bremen Airport kun je voordelig parkeren op de officiële parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen op P3 zijn dan het goedkoopste, vanaf €43,-. Daarnaast biedt Parkos een vergelijkingstool waar je alternatieve parkeeropties kunt vinden en reserveren. Deze parkeerfaciliteiten bevinden zich vaak iets verder weg van de luchthaven, maar bieden dezelfde kwaliteit en service. Zo kun je bij Parkos al een week lang parkeren bij Bremen Airport vanaf €29,-. Ook kun je kiezen voor shuttle parkeren of valet parkeren.


Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?


Je kunt je reservering kosteloos wijzigen tot 24 uur voorafgaand aan je parkeerperiode. Annuleren kan ook, met recht op restitutie als je de annuleringsoptie hebt toegevoegd tijdens het reserveren, maar de €5 annuleringskosten worden niet terugbetaald. Let op: wijzigingen na het parkeren zijn niet mogelijk.


Waar kun je heen vliegen vanaf Bremen Airport?


Vanaf Bremen Airport kun je naar diverse bestemmingen binnen Europa vliegen. Populaire bestemmingen vanaf Bremen Airport zijn onder andere Mallorca, Antalya, Londen, Barcelona, en Rome. Voor meer informatie over beschikbare vluchten en bestemmingen, kun je de officiële website van Bremen Airport raadplegen. Daarnaast kun je parkeren op de officiële parkeerterreinen nabij het vliegveld voor het gemak en de veiligheid van jouw voertuig tijdens je reis.