Parkos
user
Toggle Navigation

Route naar Bremen Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Bremen Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door Germany te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Bremen Airport
Flughafenallee 20 Germany
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

 • Verkeersinformatie

  chevron

  Verkeersinformatie:

  Aangezien de snelwegen en verkeersroutes vaak druk zijn in Duitsland, vooral in de vakantieperioden, ook in en rond Bremen, vindt u hieronder een overzicht met nuttige tips en verkeersinformatie.

  Vliegveld Bremen is gemakkelijk bereikbaar met de auto, aangezien deze direct bereikbaar is vanaf de snelweg A1 en A281. De snelweg A28 loopt ook vlak bij deze luchthaven.

  Aankomst vanuit Groningen:
  Ga de N46 op in Noorddijk vanaf de Boterdiep, Korreweg, Ulgersmaweg en Kardingerweg. Neem de A7, A31 en A28 naar de Gelsenkirchener Str. in Bremen, Duitsland. Neem de afrit richting Weserstadion/Airport-Stadt vanaf de B75. Ga verder op de Gelsenkirchener Str. Neem de Dortmunder Str. naar de Flughafenallee. Lees meer

  Verdere informatie Duitsland

  Het volgende is belangrijk bij het wegverkeer in Duitsland. Misschien ken je ze al. Vanwege hun belang willen we ze echter extra benoemen.

  Veiligheidsvest

  Sinds 2014 moet elke automobilist in Duitsland een veiligheidsvest dragen in zijn auto. Als je pech of een ongeluk hebt, moet je het vest aandoen voordat je de gevarendriehoek opzet en wacht op de politie.

  Flitserwaarschuwingen

  Het is in Duitsland over het algemeen verboden om technische apparaten te vervoeren die verkeersmaatregelen aangeven. Ook secundaire functies van bekende navigatie-apparaten zoals TomTom of speciale apps voor uw telefoon zijn verboden. Als uw navigatiesysteem zon secundaire functie heeft, moet u het in Duitsland deactiveren.
  lees meer

Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
050 808 0177
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
info@parkos.com
we zijn hier om je te helpen!