Routebeschrijving naar Bremen Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Bremen Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Duitsland rijdt.

Adresgegevens

Bremen Airport

Flughafenallee 20
28199 Bremen
Duitsland

Verkeersinformatie:

Aangezien de snelwegen en verkeersroutes vaak druk zijn in Duitsland, vooral in de vakantieperioden, ook in en rond Bremen, vindt u hieronder een overzicht met nuttige tips en verkeersinformatie.

Vliegveld Bremen is gemakkelijk bereikbaar met de auto, aangezien deze direct bereikbaar is vanaf de snelweg A1 en A281. De snelweg A28 loopt ook vlak bij deze luchthaven.

Aankomst vanuit Groningen:
Ga de N46 op in Noorddijk vanaf de Boterdiep, Korreweg, Ulgersmaweg en Kardingerweg. Neem de A7, A31 en A28 naar de Gelsenkirchener Str. in Bremen, Duitsland. Neem de afrit richting Weserstadion/Airport-Stadt vanaf de B75. Ga verder op de Gelsenkirchener Str. Neem de Dortmunder Str. naar de Flughafenallee. Lees meer

Verdere informatie Duitsland

Het volgende is belangrijk bij het wegverkeer in Duitsland. Misschien ken je ze al. Vanwege hun belang willen we ze echter extra benoemen.

Veiligheidsvest

Sinds 2014 moet elke automobilist in Duitsland een veiligheidsvest dragen in zijn auto. Als je pech of een ongeluk hebt, moet je het vest aandoen voordat je de gevarendriehoek opzet en wacht op de politie.

Flitserwaarschuwingen

Het is in Duitsland over het algemeen verboden om technische apparaten te vervoeren die verkeersmaatregelen aangeven. Ook secundaire functies van bekende navigatie-apparaten zoals TomTom of speciale apps voor uw telefoon zijn verboden. Als uw navigatiesysteem zon secundaire functie heeft, moet u het in Duitsland deactiveren.
lees meer

Hulp nodig?

Onze experts helpen je graag met al je vragen over het reserverings- of parkeerproces bij ons.

Neem contact met ons op