Park Sleep Fly Frankfurt
Vanaf € 4,83 per dag! Wijzig vliegveld

Park Sleep Fly Frankfurt

Park sleep fly, ook wel bekend als parkeren slapen en vliegen, is ideaal voor vroege vluchten. Met een van de Park sleep fly arrangementen boekt u een hotel bij Frankfurt airport, een parkeerplaats en een shuttledienst naar de luchthaven. Tussen het hotel en de luchthaven zit een minimale afstand. Zo begint u uitgerust aan uw vlucht. Een ideale oplossing voor als u een vlucht vroeg in de ochtend hebt en ontspannen uw reis wilt beginnen.

Hotel Frankfurt airport? Zo werkt het Park Sleep Fly arrangement

1. U maakt een Park Sleep Fly reservering

U maakt online een reservering door te boeken bij een Hotel in de buurt van Frankfurt airport, Duitsland. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw aantal reisdata in te voeren. U krijgt nu een lijst met alle beschikbare hotels die aan uw wensen voldoet. Vergeet niet 1 extra dag voor uw vertrekdatum te rekenen, voor uw overnachting in 1 van de aangesloten hotels.

2. U rijdt naar het desbetreffende hotel

De dag voordat uw vliegtuig vertrekt gaat u naar het hotel. U kunt hiervoor de routeplanner gebruiken die u in uw e-mail hebt ontvangen. Parkeer de auto op de desbetreffende parking. Uw auto blijft hier gedurende uw hele vakantie staan. Daarna kunt u inchecken voor de overnachting in het hotel, met de bijbehorende Park Sleep Fly service.

3. U wordt naar het vliegveld gebracht met een shuttle

Na uw overnachting in het hotel brengt de shuttlebus u naar uw vertrekterminal bij Frankfurt airport. Het personeel helpt u graag met uw bagage. De gratis shuttlebus vertrekt vaak op vaste tijden aangegeven bij het hotel. Informatie over shuttle service, de locatie en uw kamer van uw specifieke hotel vindt u op de door u geboekte hotel partnerpagina op onze website. U kunt dit altijd navragen bij de receptie van het hotel.

4. Tijdens uw reis

Uw auto blijft tijdens uw reis bij het airport hotel geparkeerd staan. De parkeerplaats wordt bewaakt door het personeel. Veel hotels hebben ook extra beveiligingsapparatuur, zoals camerabewaking. Dit staat altijd op de website van het hotel aangegeven. Zo kunt u met een gerust hart uw auto parkeren bij een van onze aanbieders.

5. Terug op het vliegveld

Nadat u geland bent is het verstandig om contact op te nemen met het hotel, zodat de shuttlebus u weer op tijd op het ontmoetingspunt kan ophalen. Dit is meestal dezelfde plek als dat u bent afgezet. De shuttledienst rijdt gewoonlijk op vaste tijden. Informatie over shuttlediensten van uw specifieke airport hotel vindt u op de door u geboekte hotel partnerpagina op onze website. Als u vragen heeft kunt u het beste contact opnemen met de receptie van het hotel.

6. Uw auto ophalen

Nadat de gratis shuttle u naar de parkeerplaats van het hotel heeft gebracht, kunt u uw reis naar huis vervolgen. Controleer voor vertrek uw auto goed op eventuele schade.

Prijsvergelijking Hotel met parkeren Frankfurt airport

Momenteel biedt Parkos nog geen Frankfurt airport hotels aan. In het prijstabel hieronder hebben wij de enkele hotels in de buurt van Frankfurt airport verzameld. Deze hotels bieden Park Sleep Fly arrangementen aan. Het tabel geeft u een prijsindicatie voor een reis van 8 dagen met 2 personen, inclusief uw verblijf in de hotels. Wilt u een exacte prijs en de actuele beschikbaarheid? Ga dan naar de website van het hotel.

Hotel Transfertijd Prijs 8 dagen, vanaf*
Mercure Hotel Frankfurt Airport Langen 24 min € 109,-
Shuttle: inbegrepen
Best Western Hotel Frankfurt Airport Neu-Isenburg 15 min € 118,-
Shuttle: inbegrepen
NH airport Frankfurt bij Main Mörfelden Conference Center 20 min € 124,-
Shuttle: inbegrepen
Holiday Inn Express Frankfurt Airport Raunheim 15 min € 133,-
Shuttle: inbegrepen
NH Hotel Frankfurt Airport West 10 min € 135,-
Park Inn Hotel by Radisson Frankfurt Airport 20 min € 148,-
Shuttle: inbegrepen
* Deze prijzen zijn voor 8 dagen parkeren met één hotelovernachting in september 2020.

Reviews & Ervaringen Park Sleep Fly

Parkos verzamelt reviews en ervaringen van klanten. Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en gebruik hebben gemaakt van een van de Park Sleep Fly arrangementen, kunnen een beoordeling achterlaten. Dit geeft u een betrouwbare en eerlijke indruk van de airport hotels en kamers, de parkeerplaats en de shuttledienst. Momenteel heeft Parkos nog geen Park Sleep Fly beoordelingen en ervaringen verzameld. Klanten van Parkos die een ander vorm van parkeren bij luchthaven Frankfurt hebben geboekt beoordelen onze parkeeraanbieders met gemiddeld een 9,0 op basis van 231 Reviews.

Toch geen gebruik maken van een Park Sleep Fly arrangement? Parkos biedt diverse valet & shuttle services op Frankfurt airport aan. Gebruik de datumprikker bovenaan deze pagina om parkings te zoeken en bekijk de beste deals voor lang parkeren op Frankfurt airport te vinden.