Mein Valet Frankfurt

Parkeren op de luchthaven van Frankfurt is zo eenvoudig: dankzij de uitstekende valet service van Mein Valet hoeft u alleen op de dag van uw reis naar de luchthaven te rijden. Uw voertuig wordt opgehaald door een medewerker zodat u geen tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplaats. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig geparkeerd staat.

Meer informatie

Adres

Isarstraße 6, 65451, Kelsterbach
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Mein Valet Frankfurt

Beoordelingen Mein Valet Frankfurt

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,7
Op basis van 19 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 01 november 2019.


Correcte en snelle afhandeling.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2019.


Dit was onze eerste ervaring met Mein Valet Frankfurt. We hadden weinig info over de afleverplek voor de auto en moesten daardoor extra rondrijden op de luchthaven en bellen over de locatie. Verder verliep de afgifte en het ophalen van onze auto heel voorspoedig.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 20 augustus 2019.


Betrouwbaar en professioneel en goed bereikbaar.
Vriendelijk, 1e keer wat lastig communiceren waar je heen moet.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Prima service-verlening.
Uitstekend geholpen door medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Super service, chauffeur heeft auto helemaal bekeken, foto's gemaakt en meegenomen. Bij ophalen was hij er binnen 5 minuten en hebben we adhv de foto's kunnen checken of de auto nog steeds onbeschadigd was. Dat schept vertrouwen. Zou er de volgende keer weer gebruik van maken en zeer scherpe prijs.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2019.


Een perfecte service. Mooi op tijd en netjes weer afgeleverd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2019.


Alles ging prima, auto werd opgehaald, foto's van genomen en die hebben we per mail ontvangen. Na terugkomst stond de auto al klaar, onbeschadigd en geen extra km op de teller. Kortom, betrouwbaar.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Het was niet helemaal duidelijk waar we de auto moesten neerzetten, omdat de medewerker van Parkos nummers noemde die wij niet zagen. Dit bleken de nummers te zijn die op de deur van het vliegveld stonden, terwijl wij nummers noemden die op de muren stonden en hij niet herkende. Op de terugweg ging het daarom allemaal veel vlotter.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2019.


Redelijk goed, iets vriendelijker en duidelijker communiceren zou wenselijk zijn. contact was soms moeilijke ne kort

Over Mein Valet Frankfurt

Mein Valet Frankfurt maakt een ontspannen en comfortabele start in de vakantie mogelijk. De valet service is 24/7 beschikbaar. U heeft de keuze of uw voertuig in een parkeergarage of buiten geparkeerd moet worden.

Valet-Service
Met de Valet Service van Mein Valet Frankfurt reist u gemakkelijker en ontspannen. U rijdt op de dag van uw reis rechtstreeks met uw voertuig naar de luchthaventerminal. Bij aankomst op de terminal zal een medewerker van Mein Valet u ontmoeten en uw voertuig veilig naar de parkeerplaats rijden. U kunt dan op een ontspannen manier inchecken zonder dat u een stressvolle parkeerplaats hoeft te zoeken. Op de dag van uw terugreis staat uw auto weer voor u klaar bij de terminal, zodat u direct verder kunt reizen naar huis.

Het parkeerterrein van Mein Valet Frankfurt wordt bewaakt door video & personeel en is voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen, zoals kentekenherkenning, enz. De buitenparkeerplaats is ook videobewaakt, omheind en er is personeel aanwezig. Op beide parkeerplaatsen wordt uw autosleutel veilig opgeslagen in een kluis.

Een voertuigcontrole wordt ook uitgevoerd bij de overhandiging van uw voertuig aan de luchthaventerminal. Uw auto wordt gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Op deze manier kunnen misverstanden in een later stadium worden voorkomen. Er is ook een aansprakelijkheidsverzekering voor schade tot 9 miljoen €.

Beide parkeerplaatsen, zowel binnen als buiten, zijn geasfalteerd. De medewerkers van Mein Valet Frankfurt zijn beleefd en helpen u graag bij het laden van uw bagage. Mocht het gebeuren dat uw voertuig niet start, dan kunt u ook een vrije start krijgen.

Als u besluit om in de parkeergarage te parkeren, houd er dan rekening mee dat uw voertuig de maximale hoogte van 2,50m niet mag overschrijden. Als u een minibusje of een camper wilt parkeren, wordt een toeslag van 2€ per daag in rekening gebracht. In dit geval is het echter alleen mogelijk om een buitenplaats te reserveren.

Hoe werkt valet parking?


Aankomst
Op de dag van vertrek reist u direct naar de luchthaven van Frankfurt (Terminal 1 of 2). Daar aangekomen staat een medewerker van Mein Valet Frankfurt op u te wachten en zal u desgewenst een bagagewagen ter beschikking stellen. Na controle en documentatie van uw voertuig ontvangt u een kopie en uw persoonlijke transferkaart voor uw terugreis. Met de overdrachtskaart is een veilige accommodatie gegarandeerd. Terwijl u ontspannen vliegt, brengt de Mein Valet-medewerker uw voertuig naar de parkeerplaatsen in Kelsterbach.

Terugkeer
Als u terug bent geland in Frankfurt, neem dan telefonisch contact op met Mein Valet. Uw voertuig wordt dan teruggebracht naar de terminal en u kunt uw reis naar huis in alle rust voortzetten.

Adres

Isarstraße 6, 65451, Kelsterbach

Help