Auto-Aufsicht

De parkeeraanbieder in Frankfurt beheerd meer dan 100 parkeerplaatsen en biedt een betrouwbare shuttle- en valet service. De parking is zeven dagen per week voor u geopend. (Service vanaf 4:00 tot 0:00) en wordt voortdurend onder toezicht gehouden door het personeel en bewaakt door waakhonden. U kunt zonder zorgen van uw vakantie genieten.

Meer informatie

Adres

Gutenbergstraße 7, 65830, Kriftel
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Auto-Aufsicht

Auto-Aufsicht beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Auto-Aufsicht

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 44 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Netjes, correct,vriendelijk ietwat moeilijk te vinden,. Maar voor de rest om aan te bevelen

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Altijd prima geregeld. Bij aankomst prettig ontvangen. Bij aankomst direct gebeld en binnen 10 minuten stond de wagen om ons op te halen klaar. Alles zeer naar tevredenheid

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2019.


Goede, betrouwbare en snelle serice

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 24 september 2019.


Netjes verzorgd

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 september 2019.


Fijne mensen, goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Op de heenweg hebben we even moeten wachten wij waren te vroeg. De terugweg was subliem. We werden binnen 5 minuten opgehaald. Onze auto stond al klaar voor vertrek en was al lekker gekoeld. Dit is voor herhaling vatbaar!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Prima parkeer plek. Was niet duidelijk dat ik de sleutel moest achter laten

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Prima

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2019.


Goed geregeld. Nette heren.

Over Auto-Aufsicht

Auto-Aufsicht is een betrouwbare partner in Frankfurt en expert in zowel shuttle als valet service. U kunt zeven dagen per week met uw auto terecht en u kunt uw sleutel op reis meenemen als uw parkeerplek direct beschikbaar is.

Shuttle-Service
Op de dag van uw reis rijdt u naar de parking van Auto-Aufsicht in Frankfurt. De shuttle bus staat direct bij aankomst voor u klaar en brengt u in ongeveer 6 tot 8 minuten naar de luchthaven. De shuttle bus haalt u bij terugkomst ook weer op.

Let op: De Shuttle-Service van Auto-Aufsicht is t/m 4 personen gratis. Voor elke persoon extra wordt 10€ p.p. in rekening gebracht. Dit kunt u ter plekke betalen. Onze tip: Breng uw medereizigers eerst naar het vliegveld voordat u uw auto naar het parkeerterrein brengt.

Het kan voorkomen dat u een paar dagen eerder of later terugkomt van uw reis. In dit geval kunt het beste contact opnemen met de parking, eventuele extra kosten kunt u ter plekke betalen bij terugkomst.

Valet-Service
Bij Valet-service wacht een medewerker van Auto-Aufsicht u op bij de luchthaven om vervolgens uw auto mee te kunnen nemen. De chauffeur parkeert dan uw auto op de parking van Auto-Aufsicht. Bij uw terugkomst op de luchthaven wordt de auto door de chauffeur direct naar de luchthaven gebracht. Zo kunt u snel uw reis vervolgen.

Het terrein van Auto-Aufsicht is omheind en wordt met camera’s in de gaten gehouden. Er is 24/7 personeel op het terrein aanwezig, die voor de veiligheid door twee waakhonden ondersteund worden. Uw autosleutels worden indien nodig tijdens uw reserveringsperiode in een kluis bewaard.

De chauffeur is voor het rijden met uw auto volgens de algemene voorwaarden verzekerd.

De parking is gedeeltelijk verhard. Er worden gratis drankjes beschikbaar gesteld en er is een toilet beschikbaar.

In het algemeen is het mogelijk om uw sleutels mee te nemen. Mocht echter blijken dat uw parkeerplek later op de dag vrijkomt vraagt Auto-Aufsicht om uw sleutels af te geven. Deze worden voor u veilig bewaard in een kluis.

Voor de rit met de shuttle bus zijn kinderzitjes beschikbaar.

Hoe werkt Shuttle Parkeren?

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar de parking van Auto-Aufsicht in Frankfurt. 30 minuten voorafgaand aan uw komst belt u met Auto-Aufsicht zodat de parking de shuttle bus voor u klaar kan zetten en eventuele wachttijd kan voorkomen. U zult vervolgens onmiddellijk met één van de ruime shuttlebussen naar de luchthaven van Frankfurt worden gebracht. De duur van de rit bedraagt ongeveer 8 minuten.

Terugreis
Op de dag van uw terugkomst neemt u telefonisch contact op met Auto-Aufsicht, kort voordat u de bagagehal bereikt heeft. De chauffeur van de parkeeraanbieder gaat dan direct naar u onderweg, om u op te halen bij de uitgang van de terminal van de luchthaven van Frankfurt. U zult dan direct naar uw auto worden teruggebracht waarna u uw reis kunt vervolgen.

Hoe werkt Valet Parken?

Aankomst
Bij valet service rijdt u direct naar de luchthaven van Frankfurt, om daar uw auto aan een medewerker van Auto-Aufsicht mee te geven. Bel 30 minuten voor aankomst bij de terminal met Auto-Aufsicht om uw aankomsttijd te bevestigen. De medewerker van Auto-Aufsicht herkent u aan uw automodel en kentekenplaat. De overdracht van uw auto neemt ongeveer 1 minuut van uw tijd in beslag waarna u onmiddellijk ontspannen uw reis kunt vervolgen. De chauffeur rijdt ondertussen uw auto naar de parkeerplek en parkeert uw auto goed gecontroleerd op de door u geboekte parkeerplek.

Terugreis
Bij uw terugkomst dient u te bellen met Auto-Aufsicht, zodra u bij de bagagehal bent. Een medewerker van het parkeerbedrijf gaat direct naar u op weg en geeft uw auto aan u af bij de terminal. Op deze manier verliest u geen tijd en kunt u snel na het landen uw reis vervolgen.

Adres

Gutenbergstraße 7, 65830, Kriftel

Help